2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

allahım en kısa zamanda kucağına aldırsın sağlıkla canım dualarım seninle

Ya bende de ayni panik var :) ya wcde gelirse yada dusta gelirse anlamazsam diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben duramadım iş çıkışı hemen yakındaki hastaneye gittim, kendi dr uzakta bana. dr kızımı zayıf buldu. doğana kadar 2800 falan olur dedi:2: bende şeker çıktığı için dikkat ediyorum dedim çok abartmışsın biraz ye dedi, tabi madem dr söyledi yicez mecbur su meselesini yazıcaktım açlıktan gözüm dönmüş hemen yemek konusuna döndüm neyse su öyle gelse bile sonrasında sızmaya devam edermiş yani hepsi birden gitmezmiş, bu arada kızım hala ters duruyor sezeryan netleşti demekki artık

özeniyorum ama böyle son 5-6 yazılınca

böyle diye diye benim temizlik yapılmadan, annem gelmeden, bebeğin çantası bile hazırlanmadan bebek gelcek diye de tırsıyorum

seninde az kalmış canım sende artık hazır ol bence

ay çok saol canım inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza fena korku bastı bana pekbi duygusala bağğladım

Gözün aydın pelinsu maşallah oğluşuna..En kısa zamanda kavuşun inşallah..

Pelin su canim Rabbim sağlıkla en kisa zamanda kucağına almayı nasip etsin. Ilk doğum tarihi belli olan sendin bak senden önce kimler doğurdu.

rabbim şifa versin inşaallah

Bu günlerde geçecek ve bebişine kavuşacaksın Canım,gözün aydın :)Maşallah kilosu iyi hemen toparlar kendini merak etme ve bize de dua et .

Kizlar bugun randevum vardi hastaneden cikamadim bir türlü.doktor ameliyattaydi. 2 defa nst ye baglandim.ilk nst de normal di hersey sirf hareketini hissetmedim diye doktorum tekrar baglattirdi.bi sira bi sira vardiki.aksama ciktik.bebisim 3200.haftaya cumartesi islemlerim yapilacak anestezi uzmani bakicak.temmuz 3 son tarihimiz nasipse.13 gün kaldi ve benim stresten başım dönüyor. ..

bacım naçizane fikrim hiç korkma allahın izni ile kavusacaksın yavruna
senı yanlıs hatırlamıyorsam benm gıbı bebek asagıdaydı bak allahın ıznı ıle kavusuyosun kuzuna rabbım bıze de nasıp etsın hayırlı zamanda ve o hayırlı zaman tez olsun inşaalllaahh

Banada gebelik kolestazi teşhisi koydular,34.haftamda hemen alıyorlardı bebeği ,ilaçlarla değerler düşünce,biraz daha bekleyeceğiz,en geç 36. Haftaya yakın alacaklar.uzuluyorum ama Ellden birsey gelmiyor.senin hafta da kilo da gayet guzel en yakin zamanda kucagina alirsin insaallah canim

Korkma canim insallah en kisa surede toparlar rahat rahat kucaklarsin oglunu... gule gule buyut simdiden :)

Son düzenleme:

Cnm dualarimiz bebeginle ..Allah m kavuştursun tez vakitte kokusunu duymani nasip etsin ins..

Cnm sakin ol kız Allah n izniyle sağlıkla alicaksin yavrucugunu kucağına ..kilosuda maşallah iyi cnm hadi bakalım gün sayma vakti ...

kızlar bana yardım edermısınız perinotoloji detaylı ultroson hangı hastanede ucuz yapılıyor acaba heryerde cok pahalı :18::18::18:

ben bir perinatoloji dalında profesörün özel muayenahanesine gitmiştim 22.haftalardaydı sanırım, 250 tl. ücret ödedim.

bahsettiğim profesör acıbadem de çalışıyordu, muaynehanesine değil de hastaneye gitseydim çok daha fazla ücret tutuyordu.

yaşadığın yeri bilmiyorum ama birde bu şekilde araştır.

:13:

canım 3 boyutlu renklı ultroson ama bunun radyolojı olan ultrosonuda var ama bu perinotoloji detaylı ultroson gebelik ıcın bebegı uc boyutlu ıncelıyorsun

canım eksik biliyorsun,

perinatoloji, anne karnındaki bebeği incelemek üzerine bir dal. Yani kadın doğum uzmanı olduktan sonra bu yan dalda ihtisas yapıyorsun, anne karnındaki bebeği incelemek üzere, perinatologların gözü ultarason yorumlarken, normal bir kadın doğum uzmanının gözüne göre çok daha hasssas ve bilgili oluyor.

yani burda iş ultrasonda değil, adamın aldığı ekstra eğitimde. Yoksa 3 boyutluyu bırak, 4 boyutluyuda normal dr.lar bakıyor zaten.

benimde son zamanlarda sol ayağım bariz şiş diğerine göre :26:

dr.a gittim ama sormayı unuttum, tansiyonum da hep düşük benim, ama herkes aynı şeyi söylediğine göre normal demek ki bu durum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…