su canta isini hallettigim gun rahat bi uyudum ben
benimde halilar toplandi duruyor verilmeyi bekliyor ev ciplakdun camlar perdeler kapilar mutfak dolaplari ustten silindi teyzemle kuzen sagolsun bi banyo kaldi birde vitrinin icin birde koltuklar kaldi bana
Diler satis yapma.kizzbekle az daha :)
Zorla psikolojik sanci veriyor hatun kendi kendine :))
Saka bir yana belli araliklarla degilmi sabit mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bugün bana doktorum tamda anlattığı şey. Doğum sancin geliyor hayırlısıyla. Böyle olursa hemen gel dedi bana ama sen sancı araliklarina bak istersen bi.
Kizlar aralikli bi sanci diil kizlar agri yani bu...cok durulmayacak gibi diil oyle..kotkutmayin beni haa :)
Kizlar aralikli bi sanci diil kizlar agri yani bu...cok durulmayacak gibi diil oyle..kotkutmayin beni haa :)
yoruldun mu canım bugün? ayakta falan fazla durdun mu?
:)) ayy ne biliyim dogum sancisini adet sancısına benzetiyorlar. Ne korkuyon
Hem dogurayim.diyor hem korkuyor.
Hem.aglarim.hem giderim usulu :))
Yok canim valla simdi annem yanimda bide hic bi is yaptirmiyor..
Titstim bi an hazir diilim sanki su an dogurmaya gibi...evim temizlenmedi daha
Sabahtan beri doguralim diye yirtinmiyormuyuz :)
Bence ev konusunda hic hazir olamicaz. Temizliyoruz temizliyoruzyine kirleniyor
Halilar 2 kere silindi iflahim kesildi artik temizlikten.
Kızlar hastaneden yazıyorum anca kendime gelebildim hasan yiğit genel anestezi ile saat 14.30 da 3.200 gr 37 haftada dünyaya geldi ama suan başka hastaneye yogun bakıma götürdüler dua edin ne olur hemen kucağıma alayım sağlıkla çoook zor
Sali gunu kadin geleck carsamba digurabilirim:) valla yirtiniyorum resmn cok bunaldim yillardir hamile gibi hissediyorum kendimi..bide cuma kv gelio onlar gelmedn dogurmk istiyorm kp karsisinda sancilanmayim yani agzini ayirir bakar
gözün aydın canıminşallah sağlıkla kucağına da alırsın tez zamanda
neden yoğun bakıma aldılar ki?
Kızlar hastaneden yazıyorum anca kendime gelebildim hasan yiğit genel anestezi ile saat 14.30 da 3.200 gr 37 haftada dünyaya geldi ama suan başka hastaneye yogun bakıma götürdüler dua edin ne olur hemen kucağıma alayım sağlıkla çoook zor
Biraz hiriltisi varmış bide enfeksiyon canım
Biraz hiriltisi varmış bide enfeksiyon canım
Aynen sanki kendimibildim bileli hamileyim. Unuttum normal halimi. :) uyuss kp
Canim cok grcmis olsun sanada yavrunada...dualarimiz seninle insallah hemencik gelecek oglusun kucagina...
Hevya valla eski resimlere bakip belimin inceligine imreniyorum resmn bi daha boyle olabilcmmi acaba diye ic geciriyorum..
Uyus ku nr uyus aklima grldikce kan beynime sıcriyor
Ilk zamanlar kilo aldikca nasil gidicek bu kilolar diyordum. Simdi kilosunu gectim enerjimi ariyorum daha cok normal yurumek normal hareket etmek.
Kilo cok daha kolay geliyor gözüme. Tabi kesinlikle soylenme degil bu. Burda en iyi bu konuda birbirimizi anliyoruz zaten hepimiz ayni hislerdeyiz.
Kuzucugum icin basimla beraber o ayri mevzu ama iste insan ariyor eski halinide.
Valla senin kv-kp takimina sen kadar uyus oldum ben gıcıkuslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?