2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
benimde halilar toplandi duruyor verilmeyi bekliyor ev ciplak dun camlar perdeler kapilar mutfak dolaplari ustten silindi teyzemle kuzen sagolsun bi banyo kaldi birde vitrinin icin birde koltuklar kaldi bana

ayaklarım serinledi valla yerler çıplak bende kardeşime güveniyorum valla bişey yapçak hal yok bende

Diler satis yapma.kizz bekle az daha :)
Zorla psikolojik sanci veriyor hatun kendi kendine :))
Saka bir yana belli araliklarla degilmi sabit mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar aralikli bi sanci diil kizlar agri yani bu...cok durulmayacak gibi diil oyle..kotkutmayin beni haa :)

Kizlar aralikli bi sanci diil kizlar agri yani bu...cok durulmayacak gibi diil oyle..kotkutmayin beni haa :)

:)) ayy ne biliyim dogum sancisini adet sancısına benzetiyorlar. Ne korkuyon
Hem dogurayim.diyor hem korkuyor.
Hem.aglarim.hem giderim usulu :))

yoruldun mu canım bugün? ayakta falan fazla durdun mu?

Yok canim valla simdi annem yanimda bide hic bi is yaptirmiyor..

:)) ayy ne biliyim dogum sancisini adet sancısına benzetiyorlar. Ne korkuyon
Hem dogurayim.diyor hem korkuyor.
Hem.aglarim.hem giderim usulu :))

Titstim bi an hazir diilim sanki su an dogurmaya gibi...evim temizlenmedi daha

Yok canim valla simdi annem yanimda bide hic bi is yaptirmiyor..

Titstim bi an hazir diilim sanki su an dogurmaya gibi...evim temizlenmedi daha

Sabahtan beri doguralim diye yirtinmiyormuyuz :)
Bence ev konusunda hic hazir olamicaz. Temizliyoruz temizliyoruzyine kirleniyor
Halilar 2 kere silindi iflahim kesildi artik temizlikten.

Ay hava kac gunden sonra ne guzel oldu yaaa pufur pufur esiyor. Geceden uykusuzumda nasil rehavet coktu. hesapta bugun utu yapacaktim.

Sali gunu kadin geleck carsamba digurabilirim:) valla yirtiniyorum resmn cok bunaldim yillardir hamile gibi hissediyorum kendimi..bide cuma kv gelio onlar gelmedn dogurmk istiyorm kp karsisinda sancilanmayim yani agzini ayirir bakar

Kızlar hastaneden yazıyorum anca kendime gelebildim hasan yiğit genel anestezi ile saat 14.30 da 3.200 gr 37 haftada dünyaya geldi ama suan başka hastaneye yogun bakıma götürdüler dua edin ne olur hemen kucağıma alayım sağlıkla çoook zor

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın tez zamanda

neden yoğun bakıma aldılar ki?

Sali gunu kadin geleck carsamba digurabilirim:) valla yirtiniyorum resmn cok bunaldim yillardir hamile gibi hissediyorum kendimi..bide cuma kv gelio onlar gelmedn dogurmk istiyorm kp karsisinda sancilanmayim yani agzini ayirir bakar

Aynen sanki kendimibildim bileli hamileyim. Unuttum normal halimi. :) uyuss kp

Pelincim nihayet senden haberbekliyoruz sabahtan beri
Cok sukur canim gozun aydin. Rabbim oglusuna saglikli uzun omur versin canim.
Tez zamanda da kavusun insallah.. kucaklasin koklasin..
Neden yogun bakima goturduler canim? Planli sezeryandi, kilosuda masallah guzel.

Canim cok grcmis olsun sanada yavrunada...dualarimiz seninle insallah hemencik gelecek oglusun kucagina...

Aynen sanki kendimibildim bileli hamileyim. Unuttum normal halimi. :) uyuss kp

Hevya valla eski resimlere bakip belimin inceligine imreniyorum resmn bi daha boyle olabilcmmi acaba diye ic geciriyorum..
Uyus ku nr uyus aklima grldikce kan beynime sıcriyor

Ilk zamanlar kilo aldikca nasil gidicek bu kilolar diyordum. Simdi kilosunu gectim enerjimi ariyorum daha cok normal yurumek normal hareket etmek.
Kilo cok daha kolay geliyor gözüme. Tabi kesinlikle soylenme degil bu. Burda en iyi bu konuda birbirimizi anliyoruz zaten hepimiz ayni hislerdeyiz.
Kuzucugum icin basimla beraber o ayri mevzu ama iste insan ariyor eski halinide.
Valla senin kv-kp takimina sen kadar uyus oldum ben gıcıkuslar..

Tabiki canim yavrum icin hic zayiflamasam ne olacak cani sagolsun onun..ama insanin aklinada gelmiyor diil...aynen soyle bi bisiklete binesim patir patir...isallah o gunler gelsin.
Benim kv kp daha neler var bende ooooo aklin sasar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…