cnm iyi geceler...mtarih mi aldın yoksa geçmişi okuyamadım inşallah sağlıklı doğumun olur...sezeryan mi yoksa belli oldu mu_??
hayırlı geceler kızlar.
bugün doktora gittim bende
nstye girdim güzel çıktı sonucumuz bir hafta sonra tekrar gidecem kontrole.
sonra usgye girdik bebişim biraz zayıf olacak ne yapalım hayırlısı artık.
36+6 yani 37 diyelim 2500 gr çıktı bebişim.
ablası gibi 2800 ancak doğar dedi doktor.başka sıkıntımız yok şükür
yüzünü gördük oyy çok tatlıydı kuzum.
bizde haberler böyle...
bosver canım ya takma böyle insanları rabbim iyilerle karsılaştırsınKızlar maalesef son haftalrmda bu şekilde bi durumla karşılaştım insan moralini bozmak istemiyor fakat bazı dr lar bilerek mi yapyr anlamıs değilim...ki bebeğimin böbregnden bahsettim ya oda 17 ye inmiş yani iki haftada 7 mm inmiş dr a bunu soyledikce ısrarla aksini ispat etmeye çalışmasi ne demek oluyo hiç anlamadım ..Allah m yavrularmuzi korusun Rabbim sana emanet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah cnm saglik olsun yeterki.ne zaman doğum bellimi tarih.
ne oldugunu bılmeyınce daha cok sıkılıyo canı ınsanın ben agrıdıkca gıtmıcem dr a bakalım ne zaman gececeksın dıe ınatlasıyom :) bu arada sut gelıyo benden yaSagol canim.hafifledi zaten.hatta gecti dencek kadar.ama o sanci bile o kadar yordu ki beni
evde ilk günüm çok zor geçti kızlar... bebek gelene kadar ben napıcam biliyorum sabahın köründe kalktım alışveriş yaptım akşam ki yemeğimizi yaptım evi süpürdüm saaat 11 de yapacak hiç bir işim kalmamıştı...üstelik yarın evde kocamda olmayacak hiç vakit geçmeyeceknapcam ben ya çok sıkıcı
Yok canım ya ben korkuyorum zor doğururum diye. Ben 55 cm 3.500 gr doğmuşum. Doğduktan sonra ise fiyasko 1 metre uzamisim
bu gece herkesin uykusu erkenden geldi galibabir de benimki gelse
Uyku ne gezer kasılma kramp derken uğraşiyoruz öylece.
Hee cok geldiii :) uyku ne demekti :)
bizde de eşimm 62 cm 2800 gr doğmuş ben 5 kiloya yakın doğmuşum bize çekerse naparız diye düşünürken bizim minik standartında altında çıktı kilo olarak :) amaaan doktordan geldiğimde çok üzgündüm şimdi azaldı biraz sağlıklı olsunda gerisi boş ne diyim artık..Rabbim herkesin yavrusuna da sağlık sıhhat versin...
baktım kimseler yok ortada uyudular heralde dedim
belim kopuyor benim ya, silersem öyle koltukları falan ağrır tabi
ay canım hayırlısı olsun o zaman sağlıkla....şuan gidişat iyi ayın 11 ine kadar gelebilirsem inşallah 18 ya da 19 una gün istiycem muhtemelen sezeryan alır beni..nedenlerim var bakalım...Evt cnm normal diyo doktorlar.been ne yatabiliyom ne oturabiliyom.asagilarda baski var.icimi oyuyor resmen.bugunu saymazsam 9 gün kaldi.sen kacinci haftadasin cnm ne kadar kaldi.
Yok cnm tarih falan almadim normal beklediginiz icin henuz tarihimiz yok... izne ayrildim artik evdeyim ama vakit geciremiyorum malesef...evde olmak cok sıkıcı...
Ayseee hic don dusunesim yok kizz sonradan olur mu bilmiyorumsana da coook gecmis olsun canim. Allah acil sifa versin.insallah saglikla gelir butun bekleyenlerin bebisleri
Canimmmm seni cok iyi anliyorum ben biliyosun. Rabbim hayrli saglikli evlat versin senin icin hayrli zaman da buymus demekki.
Guzel dualarin icin cook tesekkurler, insallah vakti gelince sende alcaksin insallah kucagina.
günaydın kızlar
sinirlerin çok bozuk.inanın bir bakıyorsun herkes ama herkes sadece çıkarına kullanıyor.karnında bebek mi var rahatsızmısın sezeryanmı olucan hiç birşey kimsenin umrunda değil.gideceğim tek başıma bursadaki evime son günlerimi orada geçireceğim tek başıma sezeryanımı da hastanede tek yapıcam evimede tek bebeğimle gidip biraz huzur anlayış ya.sanki ben makineyim şarjımı ediyorsun full 24 saat çalışmam gerekiyor.insanlara hizmet için. yanlız olurum en azzından ne karnım burnumda eziyet görürüüm ne de sezeryanlı dikişli halde insanlara hizmet etmek zorunda kalırım.baktım düzelen yok boşanacağım zaten yok kardeşim gitsin herkes başka semer vuracak eşşek bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?