2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cnm iyi geceler...mtarih mi aldın yoksa geçmişi okuyamadım inşallah sağlıklı doğumun olur...sezeryan mi yoksa belli oldu mu_??

Yok cnm tarih falan almadim normal beklediginiz icin henuz tarihimiz yok... izne ayrildim artik evdeyim ama vakit geciremiyorum malesef...evde olmak cok sıkıcı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı geceler kızlar.
bugün doktora gittim bende
nstye girdim güzel çıktı sonucumuz bir hafta sonra tekrar gidecem kontrole.
sonra usgye girdik bebişim biraz zayıf olacak ne yapalım hayırlısı artık.
36+6 yani 37 diyelim 2500 gr çıktı bebişim.
ablası gibi 2800 ancak doğar dedi doktor.başka sıkıntımız yok şükür
yüzünü gördük oyy çok tatlıydı kuzum.
bizde haberler böyle...

Masallah cnm saglik olsun yeterki.ne zaman doğum bellimi tarih.

bosver canım ya takma böyle insanları rabbim iyilerle karsılaştırsın
cins insan çok akıl fikir versin rabbim bunlara...

Masallah cnm saglik olsun yeterki.ne zaman doğum bellimi tarih.

benim normal doğum canım kızımda normaldi oğlusumda doğum kanalına girmiş aksilik olmazsa normal inş.
15 temmuz son gün daha erkende gelebilir kısmet bakalım tarihimiz yok oğluşum ne zaman sıkılırsa gelecek artık:)))

Sagol canim.hafifledi zaten.hatta gecti dencek kadar.ama o sanci bile o kadar yordu ki beni
ne oldugunu bılmeyınce daha cok sıkılıyo canı ınsanın ben agrıdıkca gıtmıcem dr a bakalım ne zaman gececeksın dıe ınatlasıyom :) bu arada sut gelıyo benden ya

örgü ! cok ıse yarıyo hatta almadıysan kuzun ıcın mevlu sekrı ısıne bıle baslayabılırsın bos vaktın var ıken

Yok canım ya ben korkuyorum zor doğururum diye. Ben 55 cm 3.500 gr doğmuşum. Doğduktan sonra ise fiyasko 1 metre uzamisim

bizde de eşimm 62 cm 2800 gr doğmuş ben 5 kiloya yakın doğmuşum bize çekerse naparız diye düşünürken bizim minik standartında altında çıktı kilo olarak :) amaaan doktordan geldiğimde çok üzgündüm şimdi azaldı biraz sağlıklı olsunda gerisi boş ne diyim artık..Rabbim herkesin yavrusuna da sağlık sıhhat versin...

Uyku ne gezer kasılma kramp derken uğraşiyoruz öylece.

Uyku ne gezer kasılma kramp derken uğraşiyoruz öylece.

Hee cok geldiii :) uyku ne demekti :)

baktım kimseler yok ortada uyudular heralde dedim

belim kopuyor benim ya, silersem öyle koltukları falan ağrır tabi

Canım sağlıklı olsunlarda küçük doğanlar hızlı.büyüyor ınan hem kolay doguyorlar sanslisin

baktım kimseler yok ortada uyudular heralde dedim

belim kopuyor benim ya, silersem öyle koltukları falan ağrır tabi

Aynen öyle aynı şeyleri.yazmaktan da sıkıldım ondan susuyorum. Dikkat et ağır iş yapma bosver

Gunaydin kizlar sabahin korunde kalktim yine

ay canım hayırlısı olsun o zaman sağlıkla....şuan gidişat iyi ayın 11 ine kadar gelebilirsem inşallah 18 ya da 19 una gün istiycem muhtemelen sezeryan alır beni..nedenlerim var bakalım...

canım günaydın valla evde olunca internet tüm vaktini öldürüyo temizlik işinde bittiyse kafan tam rahat demektir...bende işten ayrılınca eve çok zor alıştım..şimdi şimdi düzen oturuyo...uykum var uyuyamadım kramla karışık ağrım sancım var gece mahvetti beni...

İnşallah canımmm ben de o günleri göreceğim inşallah...

Arkadaslar meraba ben 37+4 haftalik hamileyim doktorum yarin cati muayenesi yapcak ama ben cok korkuyorum siz oldunuzmu bi sıkıntı oluyomu

günaydın kızlar
sinirlerin çok bozuk.inanın bir bakıyorsun herkes ama herkes sadece çıkarına kullanıyor.karnında bebek mi var rahatsızmısın sezeryanmı olucan hiç birşey kimsenin umrunda değil.gideceğim tek başıma bursadaki evime son günlerimi orada geçireceğim tek başıma sezeryanımı da hastanede tek yapıcam evimede tek bebeğimle gidip biraz huzur anlayış ya.sanki ben makineyim şarjımı ediyorsun full 24 saat çalışmam gerekiyor.insanlara hizmet için. yanlız olurum en azzından ne karnım burnumda eziyet görürüüm ne de sezeryanlı dikişli halde insanlara hizmet etmek zorunda kalırım.baktım düzelen yok boşanacağım zaten yok kardeşim gitsin herkes başka semer vuracak eşşek bulsun.

nooldu sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…