2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen canım ya hamileninhalinden hamile anlar :) ben dün sabah uyandığımda kulağım ağrıyor sanırım arabanın camını açıyorum ya inşllh daha artmaz ağrı diyorum hamileliktendir diyor espirimi yaptın yani şimdi dedim. bizimki alıştı herşey nomal ona ne desem otomotiğe bağladı hamilelikten normal diyor :)

inşllh. zaman geçmeyecek gb geliyor ama geçmişe bakınca su gb aktığını görüyoruz.

bende bez paketini açınca şaşırıp kaldım benim oğlanın totosu baya büyümüş anladım [/QUOTE]

:)

canım benimde önceki gün 34+2 görünüyor ama biraz küçük dedi 2180 gr. bizsöylediğimiz kilodan 300 gr az yada çok çıkabilir bunu bildirelim dedi.aman sağlıklı olsunda doğunca alırlar kiloyu merak etme.benim oğlumda kızım da 3.300 doğmuştu maşallah sonra güzel kilo alıyorlar 2.5 aylıkken 7 kilo oluyorlar. hayırlısıyla doğsunlarda ben dert etmiyorum kiloyu

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-07-2014
Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 24 gün kaldı.
Bebeğiniz artık otomatik bir şekilde ışık kaynağına doğru dönüyor. Yönelme tepkisi olarak adlandırılan bu refleks bebeğinizin bulunduğu ortamın daha fazla farkına varması konusundaki pratik çalışması, egzersizdir. Kan hacmindeki artışa rağmen sağlıklı bir hamilelik sürecinde kan basıncında ölçülen çok küçük bir artış olur.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa)

bende Allah mecbur etmezse inşallah bir daha çalışmayı düşünmüyorum cuma günü sessiz sedasız ayrıldım 14 yıldır çalıştığım yerden, iyice fenalık gelmişti zaten, Allah nasip ederse inşaallah yavrumu kendim büyütmek istiyorum, rabbim sağlık versin hepimize.

senn kaç grm dedi

fenermi?? ya bu hamilelik takviminde bebeğiniz ışık kaynağına doğru dönme eğilimi gösterir falan diye bişiler yazıyodu mantıklı geldi ama düşünemedim şimdi kendimi

selam kızlar bugün bebeğimi gördüm nstye girdim sancılar çok çıktı doktor muayane etti açılma yok dedi çatım iyimiş ama ultrasonda kafa geleşimi geriden geliyor 2 hafta diğer değerleri normal

perdeleri dalan roxy'le yıkadım bütün ev bebek deterjanı kokuyor

ama ilk hamileliğimden beri bu koku benim midemi bulandırıyor

selam kızlar bugün bebeğimi gördüm nstye girdim sancılar çok çıktı doktor muayane etti açılma yok dedi çatım iyimiş ama ultrasonda kafa geleşimi geriden geliyor 2 hafta diğer değerleri normal

Canim gozun aydin kafa capina hic uzulme 2 haftaya kadar norml zatn brnim karin cevresi geride kalmisti aglamktn helak oldum bi sonraki kobtrolde one gecmisti...gelisimleri hafta hafta degisiyor.

benimkinin biride 2hafta ilerdydi kafasi koca kafa olcak diodu doktrm gayet nrmal bence kafasi bebegmin

bizim de 2 hafta ilerden gidiyor canım, sıkma canını her hafta değerlerde değişiklik olabiliyor

Canım 32 de 49 cm 2.900gr di. 37 de 51 cm 3.140 gr ortalama hesap yapabilirsin ama sanirim benim oğlum.uzun biraz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım Allah bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ben yavrumun ölçülerini hiç söylemiyim en iyisi

evet ama 2280 gr çok az değil mi canım ya benim endişemde sağlık sorunu mu var da o kadar düşük kilosu

Ayseee hic don dusunesim yok kizz sonradan olur mu bilmiyorum sana da coook gecmis olsun canim. Allah acil sifa versin.insallah saglikla gelir butun bekleyenlerin bebisleri

Canimmmm seni cok iyi anliyorum ben biliyosun. Rabbim hayrli saglikli evlat versin senin icin hayrli zaman da buymus demekki.
Guzel dualarin icin cook tesekkurler, insallah vakti gelince sende alcaksin insallah kucagina.

:)

canım benimde önceki gün 34+2 görünüyor ama biraz küçük dedi 2180 gr. bizsöylediğimiz kilodan 300 gr az yada çok çıkabilir bunu bildirelim dedi.aman sağlıklı olsunda doğunca alırlar kiloyu merak etme.benim oğlumda kızım da 3.300 doğmuştu maşallah sonra güzel kilo alıyorlar 2.5 aylıkken 7 kilo oluyorlar. hayırlısıyla doğsunlarda ben dert etmiyorum kiloyu[/QUOTE]

ama bak senin doktorun ne güzel söylemiş bana da öyle bişey söyleseydi takmazdım belki o kadar...inşallah dediğin gibi olur canım ya benim bebeğimde 34+2 bugün. benim kilo takıntım aslında bi sağlık problemimi var düşüncesinden geliyor hayırlısı artık ne diyim...2280 gr dedi bizim doktorumuzda.

bizim de 2 hafta ilerden gidiyor canım, sıkma canını her hafta değerlerde değişiklik olabiliyor

benimkinin biride 2hafta ilerdydi kafasi koca kafa olcak diodu doktrm gayet nrmal bence kafasi bebegmin

Canim gozun aydin kafa capina hic uzulme 2 haftaya kadar norml zatn brnim karin cevresi geride kalmisti aglamktn helak oldum bi sonraki kobtrolde one gecmisti...gelisimleri hafta hafta degisiyor.

sağolun kızlar kafaya takmamaya çalışıyorum ama takıyorum ne yalan söyleyeyim internette araştırıp duruyorum allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

benim kızım seninkinden 100 gr eksik bile görünüyor o zaman, takma dediğim gb erken doğan yada ikiz doğanların kilosu ne kadar az oluyor yeterki gelişimini tamamlayıp gelsinler sağlıcakla yeterli :) ben kanımın normal çıkmasına şaşırdım sadece bildim bileli kansız olan ben şimdi bebeğide beslerken ve kan hapımı almazken kanımın iyi çıkmasına sevindim:) kızlar siyah çekirdekli üzüm bolca yiyin

teşekkürler canım perşembe günü belli olacak tayin yerimiz. Haklısın burası bizim için bir lutuf.
Canim ister misin antep olsun ne güzel olur hehe :)
sağolun kızlar kafaya takmamaya çalışıyorum ama takıyorum ne yalan söyleyeyim internette araştırıp duruyorum allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Tatlim suna inandım ki usg net olcu degil.farkliliklar oluyo,kimi bebek dogunca daha da iyi gelişir kimi da anne karnında kilolu gibi durup da dohinva odemden vs 400 gr verir.bu ölçüt degil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…