Iyi ki varsiniz canım sizde olmasanız trip felan anlayan yok. Ne desem gülüyorlar, yürüyorum penguen diyorlar ay vermem oğlumu kimseye yerim ben onu.yerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım Allah razı olsun... İnşallah bu günlere ben de gelirim de nazlanırım böyle gün sayarım artık hafta değil :) Rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bekleyenleri de... Bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın Rabbim
selamlar kızlar benim sorum var bana yardımcı olun beni teselli edin lütfen..bebeğim ağustosta gelicek gibi şimdilik ama temmuzda da gelebilirmiş... soruma gelince siz bizden hemen önce gittiğiniz için soruma burda rahat cevap bulabiliri diye düşündüm..bebekleriniz 35. haftasında kaç kilodaydı uzunluğu ne kadardı..doktorum bana bebeğinin boyu kilosundan daha iyi dedi kilosu az çıktı biraz çok üzüldüm...aslında ben çok kilolu olsun istemiyordum normal doğum için ama az çıkıncada üzüldüm..acaba ben mi doktoru yanlış anladım soramadım da hastalar bekliyor diye..özel hastane bide ya of
Gunaydin kizlar is hayatini bir sure noktaladim.. artik dogun iznindeyim... biri bana hamilelik takvimimdeki durumumu kopyalayip yaptistirabilirmi cepten girdigim icin goremiyorum malesef
selamlar kızlar benim sorum var bana yardımcı olun beni teselli edin lütfen..bebeğim ağustosta gelicek gibi şimdilik ama temmuzda da gelebilirmiş... soruma gelince siz bizden hemen önce gittiğiniz için soruma burda rahat cevap bulabiliri diye düşündüm..bebekleriniz 35. haftasında kaç kilodaydı uzunluğu ne kadardı..doktorum bana bebeğinin boyu kilosundan daha iyi dedi kilosu az çıktı biraz çok üzüldüm...aslında ben çok kilolu olsun istemiyordum normal doğum için ama az çıkıncada üzüldüm..acaba ben mi doktoru yanlış anladım soramadım da hastalar bekliyor diye..özel hastane bide ya of
Hayırlısı tatlım. Geçen doktor dedi ki sakın hurafe şeyler yapma dönsün diye dedi. Tabi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü:)) Hemen açtım nete baktım. Gerçekten böyle hurafeler var mı diye. Bir tanesi şey yazmış fener yakın aşağınıza koyun ışığa gelir, bir tanesi de şey yazmış seslenin aşağıdan sesinize gelsin. Eşime söyledim ama tabi yapmadım inanmadım da onun tepkisini merak ettim. Bana bak sakın yapma diyor ufacık şey oradan ne dediğimizi mi anlıcak ya da bizimi görecek diyor
selam kızlar bugün bebeğimi gördüm nstye girdim sancılar çok çıktı doktor muayane etti açılma yok dedi çatım iyimiş ama ultrasonda kafa geleşimi geriden geliyor 2 hafta diğer değerleri normal
selam kızlar bugün bebeğimi gördüm nstye girdim sancılar çok çıktı doktor muayane etti açılma yok dedi çatım iyimiş ama ultrasonda kafa geleşimi geriden geliyor 2 hafta diğer değerleri normal
teşekkürler canım perşembe günü belli olacak tayin yerimiz. Haklısın burası bizim için bir lutuf.
Canım 32 de 49 cm 2.900gr di. 37 de 51 cm 3.140 gr ortalama hesap yapabilirsin ama sanirim benim oğlum.uzun biraz.
Takılma kilosuna boyuna herkes farklı birşeyler yazacak canımm. Sağlıklı ya gerisi boş. Benimki seninki onunki boşver sağlıklı demiş ya yeter. Anne baba kısaysa ya da uzunsa bebeklerimizin de kilosu boyu posu farklı oluyor. Genetiğe bağlı. O yüzden üzme tatlı canını.
Ayseee hic don dusunesim yok kizz sonradan olur mu bilmiyorumsorma gülüm sanırsın herkes külkedisi
özgemm nihayet pırtlattın ha,artık biraz dinlenirsin,sıra donlara gelir,Rabbim sizlere bağışlasın canm gözünaydın,ben griple uğraşıyodum sanırım o arada oldu,çok sevindim,e yani artık sıra bekleyelere gelsin yaaa
İlk yavrum için bu topiğe geldiğimde ne heyecanlıydım şimdi yaşıyor olsaydı sizle doğuracaktım Rabbim şükür tekrar nasip etti... Sen de doğurmuşsun gözlerim doldu okuyunca ara ara da girip takip ediyorum hala bu topiği zaten.. Okuyup çıkıyorum sessizce.. Aklıma takılan sorularda hep sizi rahatsız edeceğimmmm malum geriden geliyorum bilmediğim öyle çok şey var ki
Rabbim bir ömür size sevdiklerine bağışlasın yavrunu.. Benim için de kocaman bir kokla ve nazikçe öp olur mu?Yine duygulandım ağlicam şimdi ya
Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla... Rabbim sağlıkla uzunn ömür versin sizlere inşallah...
aynen canım ya hamileninhalinden hamile anlar :) ben dün sabah uyandığımda kulağım ağrıyor sanırım arabanın camını açıyorum ya inşllh daha artmaz ağrı diyorum hamileliktendir diyor espirimi yaptın yani şimdi dedim. bizimki alıştı herşey nomal ona ne desem otomotiğe bağladı hamilelikten normal diyor :)
inşllh. zaman geçmeyecek gb geliyor ama geçmişe bakınca su gb aktığını görüyoruz.
bende bez paketini açınca şaşırıp kaldımbenim oğlanın totosu baya büyümüş anladım
senn kaç grm dedi
bizim de 2 hafta ilerden gidiyor canım, sıkma canını her hafta değerlerde değişiklik olabiliyor
benimkinin biride 2hafta ilerdydi kafasi koca kafa olcak diodu doktrm gayet nrmal bence kafasi bebegmin
Canim gozun aydin kafa capina hic uzulme 2 haftaya kadar norml zatn brnim karin cevresi geride kalmisti aglamktn helak oldum bi sonraki kobtrolde one gecmisti...gelisimleri hafta hafta degisiyor.
:)
ama bak senin doktorun ne güzel söylemiş bana da öyle bişey söyleseydi takmazdım belki o kadar...inşallah dediğin gibi olur canım ya benim bebeğimde 34+2 bugün. benim kilo takıntım aslında bi sağlık problemimi var düşüncesinden geliyor hayırlısı artık ne diyim...2280 gr dedi bizim doktorumuzda.
Canim ister misin antep olsun ne güzel olur hehe :)teşekkürler canım perşembe günü belli olacak tayin yerimiz. Haklısın burası bizim için bir lutuf.
sağolun kızlar kafaya takmamaya çalışıyorum ama takıyorum ne yalan söyleyeyim internette araştırıp duruyorum allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?