- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın kızlar
sinirlerin çok bozuk.inanın bir bakıyorsun herkes ama herkes sadece çıkarına kullanıyor.karnında bebek mi var rahatsızmısın sezeryanmı olucan hiç birşey kimsenin umrunda değil.gideceğim tek başıma bursadaki evime son günlerimi orada geçireceğim tek başıma sezeryanımı da hastanede tek yapıcam evimede tek bebeğimle gidip biraz huzur anlayış ya.sanki ben makineyim şarjımı ediyorsun full 24 saat çalışmam gerekiyor.insanlara hizmet için. yanlız olurum en azzından ne karnım burnumda eziyet görürüüm ne de sezeryanlı dikişli halde insanlara hizmet etmek zorunda kalırım.baktım düzelen yok boşanacağım zaten yok kardeşim gitsin herkes başka semer vuracak eşşek bulsun.
nooldu sana?
Hic bisey kendi hayatindan ve bebeginin hayatindan vazgecmeye degmez.ayrica kimseye ihtiyacimiz yok bizim.cok mutsuzsan olmuyo der atarsin kocayi.cok mu zor bisey?bi daha aklindan dusuncesini bile gecirme lutfeno kadar çok şey yazdım.hepsini sildim kısacası. ben eşek olduğum sürece semer vuran çok oldu olacakta.
cumartesi günü tüm bulduğum hapları bile içesim geldi ama çok şükür müslümanız beni tek engelleyen dinim oldu. o kadara kadar yoruldum yani yüklerimden
şşşşş canm önce bi sakinnnn,çok hassas bir dönemdeyiz,kendini doldurma öncelikle,olay çok özel değilse söyle bakalım ne oldu,ne sen semerliksin,ne de kimse bunu yapabilir,de bakalım,noldu...inan bizler de anlatmıyoz ama sinirimize dokuna öle çok şey yapılıyo kiiigünaydın kızlar
sinirlerin çok bozuk.inanın bir bakıyorsun herkes ama herkes sadece çıkarına kullanıyor.karnında bebek mi var rahatsızmısın sezeryanmı olucan hiç birşey kimsenin umrunda değil.gideceğim tek başıma bursadaki evime son günlerimi orada geçireceğim tek başıma sezeryanımı da hastanede tek yapıcam evimede tek bebeğimle gidip biraz huzur anlayış ya.sanki ben makineyim şarjımı ediyorsun full 24 saat çalışmam gerekiyor.insanlara hizmet için. yanlız olurum en azzından ne karnım burnumda eziyet görürüüm ne de sezeryanlı dikişli halde insanlara hizmet etmek zorunda kalırım.baktım düzelen yok boşanacağım zaten yok kardeşim gitsin herkes başka semer vuracak eşşek bulsun.
o kadar çok şey yazdım.hepsini sildim kısacası. ben eşek olduğum sürece semer vuran çok oldu olacakta.
cumartesi günü tüm bulduğum hapları bile içesim geldi ama çok şükür müslümanız beni tek engelleyen dinim oldu. o kadara kadar yoruldum yani yüklerimden
Aksamlar cekilmez oldu benim icin.bi basliyor kasilmalar agrilar baskılar bide kramplar sabaha kadar devam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı geceler kızlar.
bugün doktora gittim bende
nstye girdim güzel çıktı sonucumuz bir hafta sonra tekrar gidecem kontrole.
sonra usgye girdik bebişim biraz zayıf olacak ne yapalım hayırlısı artık.
36+6 yani 37 diyelim 2500 gr çıktı bebişim.
ablası gibi 2800 ancak doğar dedi doktor.başka sıkıntımız yok şükür
yüzünü gördük oyy çok tatlıydı kuzum.
bizde haberler böyle...
baktım kimseler yok ortada uyudular heralde dedim
belim kopuyor benim ya, silersem öyle koltukları falan ağrır tabi
Hee cok geldiii :) uyku ne demekti :)
Uyku ne gezer kasılma kramp derken uğraşiyoruz öylece.
Gunaydin kizlar sabahin korunde kalktim yine
canlar günaydın ,nasılsınız bakalım
günaydın kızlar
yok benim sorunumun tek çaresi kaçıp sıfırdan yeni yaşam kurmak ne akraba ne anne baba ne koca herkesten arınmak başka çaresi yok canım ya sizinde başınızı ağrıtmak istemiyorum ama artık remn boğazıma kdr doldum.çıkarı olan arar sorar benim hasta olmaya yatmaya uyumaya dinlenmeye konuşmaya arkdşmın olmasına gezmeye eşimin benim yüzüme 2 dk bakmasına sadakata yani hiç bir şeye hakkım yok sadece işlerini gör herkesin yeter dünyaya bunun için gelmişim. off neyse inşllh bebeğim etkilenmez ama bu sefer kararlıyım bu doğumumu hzuurla yapmak istiyorum. kızımda 20 kilo aldım doğumdan 2 ay sonraydı 20 kilomda gitmişti uykusuzluk ve aynı anda 5 çocuğun her şeyiyle ve 5+1 evle ilglnmektn neyse çok uzun hikaye
kusura bakmayın canlarım ya paylaşmasam çatlayabilirdim.inanın göründüğü kdr basit değil çok şeyler dönüyorda rabbime açıcam derdimi inşllh artık :) minyon kızım doğmadan huzurlu ortamı sağlamalıyım kzııma yoksa daha domadan sorun görmesin bebikim :) zaten çok hareketli kilo alamıyor birde strese girmesin.ya kızlar konuyu değiştireyim. benim kızımın karyolası var hani şu çilek mobilyanın aslan figürlü karyola ve alt açma mobilyasını almıştım. şimdi bebeğim ablasının yatağına geçiş yapana kadar ne alsam acaba sallanan beşik gb küçük bişey mi alsam yoksa şu sepet gb küçük 6 aya kdr yatırılanlardanmı alsam die düşünüyorum
Canim bende kötü seyler yasadm daha 1.5 aylk hamileyken ayrıldık suan mahkemeligiz bende çok dusunup kafama takiyordum ama inan herkezin imtihani farkli Allahim bizi hastalikla imtihan etmesin diğer hersey düzelir ve inan anne agladimi bebekler ölmek istermis ben bunu duyduğumdan beri gözümden 1 damla yaş akitmadim hic kimse senden ve bebeginden daha kıymetli değil bunu unutma
sildim canım ya yazdığımı zaten kimseylle paylaşmayayım die arkdş komşu edinmeme izin vermiyor
buraya yazdığımı grrse heralde döver beni.neyse kızlar umarım bu gün hayatımın dönüm noktası olur bugun konuşup bitireceğim.
rabbim yardımcın olsun inşallah
büyük kızın kaç yaşında? benim oğlum da 21 aylık mobilya beşik almıştık ona onda yatıyor, şimdi bebeğe park yatak aldık
abisi biraz büyüyüp normal yatakta yatmayı öğrenince bebeği abisinin beşiğine geçiricez inşallah
ne yani,herkesin empati yapabileceğini mi düşündün...kimse bizim kadar hassa olamaz tatlım,çalışıyor musun,farklı iş sorumlulukların var mı bilmiyorum ama tatlım çok şükür ki sağlıkla bekliyosun bebeğini...sen bu adamı yeni tanımadın,huyunu da baştan beri biliyorsun,evet arada mala bağlıyolar o ayrı,ne hormonlarımız,ne bedenimiz,ne duygularımız onlarınki gibi çalışmıyor,kendini doldurup da öfkelenme...şu ana sinirlisin farkındayım ama bu da bir çeşit imtihan işte...kimse kusura bakmasın onları bu şeki,lde yetiştirip hayata bırakanlar da kadınlar...ha eğer bende güç yok uğraşamam diyosan o ayrı,sadece bildiğim en hört zört adam bile biraz yönlendirme yapmadan ortak paydada buluşamaz,o sebepten.nce sakinliğini koru,açık havada dur biraz,kafanı topla,öfkeyle değil akılla hareket etmekte fayda var canım
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
Canım bu halde kendini yorma dikkat et kendine.
canm benim naptınız dr meselesini başka bi yere gittiniz de mi?Günaydın sabah kalkmadan yatakta egzersiz yaptım çok iyi geldi haaa tavsiye edrm gün içinde de ypym
canm benim naptınız dr meselesini başka bi yere gittiniz de mi?
bu arada bilge doğurdu mu acaba,sezary.olacaktı sanırsam...15 temmuz muydu bdt
canm benim naptınız dr meselesini başka bi yere gittiniz de mi?
bu arada bilge doğurdu mu acaba,sezary.olacaktı sanırsam...15 temmuz muydu bdt
Yok cnm kendi dr ma devam edicem Bnm problemim başka bi salak dr la eşim için hastann eşi problemli denmiş haftaya bi gideyim de bakalım nolmus ..valla bm kocam dinlemez hast.başlarına yıkar ..Ayyy bi doguraydim
Ay evet ya bilge yok ozelden yazisyrduk ama ne oldu bnde blmiyorum deli kız bi izne çıktı pir çıktı
hayırlı haber sanırım zeynepcim doğurmamış olmam çünki daha erken zamanı vardı bu arada anne karnındaki geçirilen 1 gün dışarıda geçen10 güne tekabül ediyormuş benim sıpa inş. temmuzun 10 una kadar durabilir :) bu arada duygu bana herkes daha valiz için felan çok erken deyip gülüyorlardı alış verişi de erkenden yapmıştım aslın da dediler sen ne heyecanlı tez canlısın amaaa iyikide yapmışım bişileri yoksa şimdi nicedir halim ne olacaktı kim bilir.. gecelik yerine pjama almıştım ama hastaneden çıkınca hemen öğleden evvel bide hafta sonu heryer boş rahat diye gittim işim de kolay oldu 20 tl ye bi fistolu kısa gecelik buldum çok uygun geldi aldım hemen birde kurdela emzikli aksesuar ile nazar boncukları aldım bebek şekerleri için hemen tamamlamam lazımyarın ne olacağı belli olmaz bu arada birde takı yastığı yaptım bitirdim dün buradan resim paylaşabilsem de sizede gösterebilsem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?