2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hayırdır canım noldu?

o kadar çok şey yazdım.hepsini sildim kısacası. ben eşek olduğum sürece semer vuran çok oldu olacakta.

cumartesi günü tüm bulduğum hapları bile içesim geldi ama çok şükür müslümanız beni tek engelleyen dinim oldu. o kadara kadar yoruldum yani yüklerimden

Hic bisey kendi hayatindan ve bebeginin hayatindan vazgecmeye degmez.ayrica kimseye ihtiyacimiz yok bizim.cok mutsuzsan olmuyo der atarsin kocayi.cok mu zor bisey?bi daha aklindan dusuncesini bile gecirme lutfen

şşşşş canm önce bi sakinnnn,çok hassas bir dönemdeyiz,kendini doldurma öncelikle,olay çok özel değilse söyle bakalım ne oldu,ne sen semerliksin,ne de kimse bunu yapabilir,de bakalım,noldu...inan bizler de anlatmıyoz ama sinirimize dokuna öle çok şey yapılıyo kiii

Son düzenleme:

düşünme canım Allah aşkına böyle şeyler, ne olursa olsun ne kendi canına ne karnındaki cana kıymak aklına gelmesin sakın

Aksamlar cekilmez oldu benim icin.bi basliyor kasilmalar agrilar baskılar bide kramplar sabaha kadar devam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm nst de sonuçların nasıl cikiyor

Olsun tatlım sağlıkla gelsinde sen aldırırsb kilo minik tatlı bi bebek olacak iste
baktım kimseler yok ortada uyudular heralde dedim

belim kopuyor benim ya, silersem öyle koltukları falan ağrır tabi

Hee cok geldiii :) uyku ne demekti :)

Uyku ne gezer kasılma kramp derken uğraşiyoruz öylece.

Bn bi yattı mi kalkmıyorum kızlar alıştırma yapamıyorum siz alışık olacaksnz bn sadece 1-2 defa cisr kalkıyorm sadece
Gunaydin kizlar sabahin korunde kalktim yine

canlar günaydın ,nasılsınız bakalım

Günaydın sabah kalkmadan yatakta egzersiz yaptım çok iyi geldi haaa tavsiye edrm gün içinde de ypym

Hayirdr cnm canını alma lütfen bebisini düşün Allah m vicdanlı insanlarla karşılastrsn ne diyim

sildim canım ya yazdığımı zaten kimseylle paylaşmayayım die arkdş komşu edinmeme izin vermiyor
buraya yazdığımı grrse heralde döver beni.neyse kızlar umarım bu gün hayatımın dönüm noktası olur bugun konuşup bitireceğim.

Son düzenleme:

Canim bende kötü seyler yasadm daha 1.5 aylk hamileyken ayrıldık suan mahkemeligiz bende çok dusunup kafama takiyordum ama inan herkezin imtihani farkli Allahim bizi hastalikla imtihan etmesin diğer hersey düzelir ve inan anne agladimi bebekler ölmek istermis ben bunu duyduğumdan beri gözümden 1 damla yaş akitmadim hic kimse senden ve bebeginden daha kıymetli değil bunu unutma

kusura bakmayın canlarım ya paylaşmasam çatlayabilirdim.inanın göründüğü kdr basit değil çok şeyler dönüyorda rabbime açıcam derdimi inşllh artık :) minyon kızım doğmadan huzurlu ortamı sağlamalıyım kzııma yoksa daha domadan sorun görmesin bebikim :) zaten çok hareketli kilo alamıyor birde strese girmesin.ya kızlar konuyu değiştireyim. benim kızımın karyolası var hani şu çilek mobilyanın aslan figürlü karyola ve alt açma mobilyasını almıştım. şimdi bebeğim ablasının yatağına geçiş yapana kadar ne alsam acaba sallanan beşik gb küçük bişey mi alsam yoksa şu sepet gb küçük 6 aya kdr yatırılanlardanmı alsam die düşünüyorum

rabbim yardımcın olsun inşallah

büyük kızın kaç yaşında? benim oğlum da 21 aylık mobilya beşik almıştık ona onda yatıyor, şimdi bebeğe park yatak aldık

abisi biraz büyüyüp normal yatakta yatmayı öğrenince bebeği abisinin beşiğine geçiricez inşallah

öylede ne boşanabiliyorum 3 ay önce avukatım dosyayı hazırladı. ne boşanabiliyoruz buna izin veriyor ne düzeliyor. ya resmen iki ucu .... değnek durumdayım. çok bunaldım ben ciddi adımlar attım ama baktım ailem boşanmamı onaylıyor ama manevi bir destek göstermiyorlar. hamile olduğumdan 2.5 yaşında kızım var 15 yaşında oğlum ya doğum olana kdr bebek 6 aylık olana kdr manevi destek göreydim. ben toparlayacaktım ama mecbur tükürdüğümü yalayıp beni geri getirmesne engel olamadım.bursada tuttuğum evi eşyaları bozmadım. öylece duruyor. cesaret etsem tkrr rabbim yardım edecek biliyorum inşllh az kaldı. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ne yani,herkesin empati yapabileceğini mi düşündün...kimse bizim kadar hassa olamaz tatlım,çalışıyor musun,farklı iş sorumlulukların var mı bilmiyorum ama tatlım çok şükür ki sağlıkla bekliyosun bebeğini...sen bu adamı yeni tanımadın,huyunu da baştan beri biliyorsun,evet arada mala bağlıyolar o ayrı,ne hormonlarımız,ne bedenimiz,ne duygularımız onlarınki gibi çalışmıyor,kendini doldurup da öfkelenme...şu ana sinirlisin farkındayım ama bu da bir çeşit imtihan işte...kimse kusura bakmasın onları bu şeki,lde yetiştirip hayata bırakanlar da kadınlar...ha eğer bende güç yok uğraşamam diyosan o ayrı,sadece bildiğim en hört zört adam bile biraz yönlendirme yapmadan ortak paydada buluşamaz,o sebepten.nce sakinliğini koru,açık havada dur biraz,kafanı topla,öfkeyle değil akılla hareket etmekte fayda var canım

abla kızım 2.5 yaşında doğacak için geçici yatak arıyorum sallanmayada alışmasa karyolaya geçince rahat edemem diyorum.

yok yok empati değil beklentim.zaten o lükse de sahip değilim. kendi de biliyor yaptığını kasıtlı yapıyor da doğru beni bir ben birde rabbim bilir beni bir ben birde rabbim korur. rabbime emanet herşeyi göze almak gerekiyor bazen hayırlısı artık inşllh herkesin hayatı huzurla dolsun

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

Canım bu halde kendini yorma dikkat et kendine.

hayırlı haber sanırım zeynepcim doğurmamış olmam çünki daha erken zamanı vardı bu arada anne karnındaki geçirilen 1 gün dışarıda geçen10 güne tekabül ediyormuş benim sıpa inş. temmuzun 10 una kadar durabilir :) bu arada duygu bana herkes daha valiz için felan çok erken deyip gülüyorlardı alış verişi de erkenden yapmıştım aslın da dediler sen ne heyecanlı tez canlısın amaaa iyikide yapmışım bişileri yoksa şimdi nicedir halim ne olacaktı kim bilir.. gecelik yerine pjama almıştım ama hastaneden çıkınca hemen öğleden evvel bide hafta sonu heryer boş rahat diye gittim işim de kolay oldu 20 tl ye bi fistolu kısa gecelik buldum çok uygun geldi aldım hemen birde kurdela emzikli aksesuar ile nazar boncukları aldım bebek şekerleri için hemen tamamlamam lazım yarın ne olacağı belli olmaz bu arada birde takı yastığı yaptım bitirdim dün buradan resim paylaşabilsem de sizede gösterebilsem :))

Günaydın sabah kalkmadan yatakta egzersiz yaptım çok iyi geldi haaa tavsiye edrm gün içinde de ypym
canm benim naptınız dr meselesini başka bi yere gittiniz de mi?
bu arada bilge doğurdu mu acaba,sezary.olacaktı sanırsam...15 temmuz muydu bdt

Son düzenleme:

Yok cnm kendi dr ma devam edicem Bnm problemim başka bi salak dr la eşim için hastann eşi problemli denmiş haftaya bi gideyim de bakalım nolmus ..valla bm kocam dinlemez hast.başlarına yıkar ..Ayyy bi doguraydim
Ay evet ya bilge yok ozelden yazisyrduk ama ne oldu bnde blmiyorum deli kız bi izne çıktı pir çıktı

canlarım ciğerlerim tatlı annişlerim onlardan da tatlı sıpacıklarım nasılsınız çok özledim hepinizide herkez iyidir umarım
sevgim sinemim ayşem nagim hepinizi çok özledim
sabah face gördüm özgecik doğuma gitmiş Rabbim sağ salim evladına kavuştursun güzel haberler getirsin bize inş.
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda her hafta kontorle gidiyoruz bu sorun yok şuan pazartesi günü doğum şekline karar verilip sezeryan olucaksa gün vericek doktorumuz o yüzden ayrı bir heycanlıyım çok ama çok az bir zamanımız kalı Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hepinizi çok öpüyoruz hepinizi çok seviyoruz

ayyyyy iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi yaaa :)))))))))) canlarım benimmmmmmmm

Maşallah canım baya iş halletmişsin. Evde dolapta duracagina cantalarimizda duruyor işte kime ne. Bir sıkıntı olsa onlar mi.yıkayıp ütüleyip getiricek bosversene. Hayırlısıyla alicaz inş bebeklerimizi kucagimiza. Hazır başlamışken bana da bir takı yastığı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…