2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayyyyy iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi yaaa :)))))))))) canlarım benimmmmmmmm

Oyyyyyyy bilgem hoşgeldin cnm yaaa valla sana kızmak istiyorum ama içindeki paşa ya kiyamyrm ışte kız aradA girsene slm versene bizlere bebem

Sn Nasılsin cnm rüzgar paşam nasıl bakayim kaç kilo oldu durumu nasıl ..bizde seni ozlediiikkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz iyiyim çok şükür canım herşey yolunda paşamızın keyfini bekliyoruz artıkın
kızmayın bana ya hep koşturmaca evdeyim ama giremiyom nete pc başına pek gecemiyorum cepten girmekte zor oluyo çok bi akıllı tel değil benimki kasıyo felan dün kontroldeydik bizde paşa 2850 kg olmuş dr iyi olduğunu sölüo kilosunun ama ben sanırım tosuncuk istediğimden az geliyo kilosu bana tabiki önce sağlıklı olsunda kilosu az olsun sorun değil haftaya ptesi kontrol tekrar o gün muayene olcaz doğum şekline karar vercez büyük ihtimal sezeryan olcak ve gün belirlicez nasip olursa diğer yandan tüm hazırlıklarımız tam anlamıyla bitti artık çok şükür dün lokumlarımızı aldık sadece lokumları ve bademleri bohçalaması kaldı herbişey hazır şaka gibi geliyo artık hazırlıkların bitmesi azıcık günümüün kalması bizden haberler böyle siz nasılsınız anlatın bakalım

ayyyyy iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi yaaa :)))))))))) canlarım benimmmmmmmm

kız bak sen ya,bildirimi görünce şaka sandım,nasılsın bebem gün aldın mı,nagi de seni soruyo,yoksa hala süsle püsle mi uğraşıyonu süslüler siziiii

Maşallah cnm yaaa size bnde dün kontroldydim haftya p.tesi tekrar gidicem nst ye bağlıyorlr her hafta dün ağrı sancı çıkmadı Bnm kinin gelmeye niyeti yok gibi..2950 olmuşuz bizde ayy bian önce dogurydik Bnm oğlan koca kafalı olacak usg de kafasiyla karnını karistiryrz ama olsun bobregi de 24 den 17 ye indi ins daha da iner de yavrum tedavi olmak zorunda kalmaz ..

Sen Bnm sepetimle kapı süsümu gördün mu bakım

kız çook zevkliymiş yaparım valla zaten hevesimi alamadım içimde hala bişiler yapasım var

Saglik ocagina gittim kan aldirmaya kansizlik icon kadin agzinda sakiz cak cak cak damarima giremedi yedi sekiz kere igneyi damarima soktu cikardi sinir oldum sinir agzima geleni soyliycektimde zor tuttum kendimisimdi kolum yesermeye basladi... hayvan kadin...

iyi günler kimlerde burdaymış doğuruverdin sandıydım iyi oldunuza sevindim bizimkiler nazlı çıktı içeride dolanmaktan kilo alamıyolarki analarına çekselerdi yer içer yatarlardı

çok şükür canm biz de zillinin keyfini bekliyoz,dr normal doğurursun diyo,teşvik etmeye çalışıyo,ama daha çatı muayenesini 15 temmuzda yapzrız dediydi,o zamana kadar sürprizz yapmazsa diyo bi de 8 de nst bakalım dedi.eğer dayanabilirsem 9 temmuzda izne ayrılıyom,bu arada grip oldum bugün 8.gün,heyecanla bekliyoz bakalım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

evet ama 2280 gr çok az değil mi canım ya benim endişemde sağlık sorunu mu var da o kadar düşük kilosu

Hayır canım gayet normal. Hatta ben bir hafta sonra başka yere gittim kilosu artması gerekirken 200 gr az söyledi. Makineye göre bile değişiyor. Sen üzme tatlı canını annesiii o gayet pufidik bir bebek:)

canm yaaaa demedin mi o iğne senin GÖZÜNE girsin diye,çok sinir oldum,insanın canı tatlıdır.keşke basaydın yaygarayı

Hayır canım gayet normal. Hatta ben bir hafta sonra başka yere gittim kilosu artması gerekirken 200 gr az söyledi. Makineye göre bile değişiyor. Sen üzme tatlı canını annesiii o gayet pufidik bir bebek:)

kız çook zevkliymiş yaparım valla zaten hevesimi alamadım içimde hala bişiler yapasım var

iyi günler kimlerde burdaymış doğuruverdin sandıydım iyi oldunuza sevindim bizimkiler nazlı çıktı içeride dolanmaktan kilo alamıyolarki analarına çekselerdi yer içer yatarlardı
bu arada kızlar diğer grupta temuz başında beklenen doğumlardan çok 34 ve 35+ haftalar maşallah doğurmaya başladılar, millet solladı yani,bilmem anlatabiliyom mu,yine de hazırlıklı olmakta fayda var

bebişin kilosu az diye üzülen annişler, bana doktor kilosu fazla diye kızıyor

dondurma ve karpuza fena halde kaptırmıştım kendimi onlar da çok kg yapıyor zaten, bir de ballı muzlu süt içebiliyosanız onu için

Canım sağlıklı olsunlarda küçük doğanlar hızlı.büyüyor ınan hem kolay doguyorlar sanslisin

evet canım haklısın aslında böyle düşünsem daha iyi olur hem benim için hem bebeğim için inşallah... dediğin gibi sağlıklı olsunlar gerisi boş..

ağrılı, sancılı, sıcak, halsiz yani bildiğin gibi

yemek yapçam halim yok

sen nasılsın?

Aynen bende cnmhic degisiklik yok.iki gundur annemin evindeyiz ohh serin valla en azindan tek iyi sey bu.kalcalarim kurudu resmen ustlerine yatmaktan etlerim nasil aciyor.kaldi 9 günüm acayip heyecanlıyım ne yapacam ben :what:

canıımmm çok teşekkür ederim öyledir inşallah...:))

bizimkiler 39-40 olmadan gelmicek

Kizlaar nasılsınız?

Hahahaha elif katiliyorm sana :)) doktorunda beni dogurtasi pek yok zaten daha gun vermedi 15iyle 20si arasi diyip duruyo...ebru az kaldi bacim senin bizlerde iyiyz napalim hastaneden geldim nst ye girdk geldk haftaya muayne kontrol yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…