canlarım ciğerlerim tatlı annişlerim onlardan da tatlı sıpacıklarım nasılsınız çok özledim hepinizide herkez iyidir umarım
sevgim sinemim ayşem nagim hepinizi çok özledim
sabah face gördüm özgecik doğuma gitmiş Rabbim sağ salim evladına kavuştursun güzel haberler getirsin bize inş.
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda her hafta kontorle gidiyoruz bu sorun yok şuan pazartesi günü doğum şekline karar verilip sezeryan olucaksa gün vericek doktorumuz o yüzden ayrı bir heycanlıyım çok ama çok az bir zamanımız kalı Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hepinizi çok öpüyoruz hepinizi çok seviyoruz
ayyyyy iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi yaaa :)))))))))) canlarım benimmmmmmmm
Oyyyyyyy bilgem hoşgeldin cnm yaaa valla sana kızmak istiyorum ama içindeki paşa ya kiyamyrm ışte kız aradA girsene slm versene bizlere bebem
Sn Nasılsin cnm rüzgar paşam nasıl bakayim kaç kilo oldu durumu nasıl ..bizde seni ozlediiikkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyy iyi insan lafının üstüne gelirmiş dimi yaaa :)))))))))) canlarım benimmmmmmmm
biz iyiyim çok şükür canım herşey yolunda paşamızın keyfini bekliyoruz artıkın
kızmayın bana ya hep koşturmaca evdeyim ama giremiyom nete pc başına pek gecemiyorum cepten girmekte zor oluyo çok bi akıllı tel değil benimki kasıyo felan dün kontroldeydik bizde paşa 2850 kg olmuş dr iyi olduğunu sölüo kilosunun ama ben sanırım tosuncuk istediğimden az geliyo kilosu bana tabiki önce sağlıklı olsunda kilosu az olsun sorun değil haftaya ptesi kontrol tekrar o gün muayene olcaz doğum şekline karar vercez büyük ihtimal sezeryan olcak ve gün belirlicez nasip olursa diğer yandan tüm hazırlıklarımız tam anlamıyla bitti artık çok şükür dün lokumlarımızı aldık sadece lokumları ve bademleri bohçalaması kaldı herbişey hazır şaka gibi geliyo artık hazırlıkların bitmesi azıcık günümüün kalması bizden haberler böyle siz nasılsınız anlatın bakalım
Maşallah canım baya iş halletmişsin. Evde dolapta duracagina cantalarimizda duruyor işte kime ne. Bir sıkıntı olsa onlar mi.yıkayıp ütüleyip getiricek bosversene. Hayırlısıyla alicaz inş bebeklerimizi kucagimiza. Hazır başlamışken bana da bir takı yastığı yap
çok şükür canm biz de zillinin keyfini bekliyoz,dr normal doğurursun diyo,teşvik etmeye çalışıyo,ama daha çatı muayenesini 15 temmuzda yapzrız dediydi,o zamana kadar sürprizz yapmazsa diyo bi debiz iyiyim çok şükür canım herşey yolunda paşamızın keyfini bekliyoruz artıkın
kızmayın bana ya hep koşturmaca evdeyim ama giremiyom nete pc başına pek gecemiyorum cepten girmekte zor oluyo çok bi akıllı tel değil benimki kasıyo felan dün kontroldeydik bizde paşa 2850 kg olmuş dr iyi olduğunu sölüo kilosunun ama ben sanırım tosuncuk istediğimden az geliyo kilosu bana tabiki önce sağlıklı olsunda kilosu az olsun sorun değil haftaya ptesi kontrol tekrar o gün muayene olcaz doğum şekline karar vercez büyük ihtimal sezeryan olcak ve gün belirlicez nasip olursa diğer yandan tüm hazırlıklarımız tam anlamıyla bitti artık çok şükür dün lokumlarımızı aldık sadece lokumları ve bademleri bohçalaması kaldı herbişey hazır şaka gibi geliyo artık hazırlıkların bitmesi azıcık günümüün kalması bizden haberler böyle siz nasılsınız anlatın bakalım
evet ama 2280 gr çok az değil mi canım ya benim endişemde sağlık sorunu mu var da o kadar düşük kilosu
canm yaaaa demedin mi o iğne senin GÖZÜNE girsin diye,çok sinir oldum,insanın canı tatlıdır.keşke basaydın yaygarayıSaglik ocagina gittim kan aldirmaya kansizlik icon kadin agzinda sakiz cak cak cak damarima giremedi yedi sekiz kere igneyi damarima soktu cikardi sinir oldum sinir agzima geleni soyliycektimde zor tuttum kendimisimdi kolum yesermeye basladi... hayvan kadin...
Hayır canım gayet normal. Hatta ben bir hafta sonra başka yere gittim kilosu artması gerekirken 200 gr az söyledi. Makineye göre bile değişiyor. Sen üzme tatlı canını annesiii o gayet pufidik bir bebek:)
kız çook zevkliymiş yaparım valla zaten hevesimi alamadım içimde hala bişiler yapasım var
bu arada kızlar diğer grupta temuz başında beklenen doğumlardan çok 34 ve 35+ haftalar maşallah doğurmaya başladılar,iyi günler kimlerde burdaymış doğuruverdin sandıydım iyi oldunuza sevindim bizimkiler nazlı çıktı içeride dolanmaktan kilo alamıyolarki analarına çekselerdi yer içer yatarlardı
bu arada kızlar diğer grupta temuz başında beklenen doğumlardan çok 34 ve 35+ haftalar maşallah doğurmaya başladılar,millet solladı yani,bilmem anlatabiliyom mu,yine de hazırlıklı olmakta fayda var
bu arada kızlar diğer grupta temuz başında beklenen doğumlardan çok 34 ve 35+ haftalar maşallah doğurmaya başladılar,millet solladı yani,bilmem anlatabiliyom mu,yine de hazırlıklı olmakta fayda var
Kizlaar nasılsınız?
Canım sağlıklı olsunlarda küçük doğanlar hızlı.büyüyor ınan hem kolay doguyorlar sanslisin
ağrılı, sancılı, sıcak, halsiz yani bildiğin gibi
yemek yapçam halim yok
sen nasılsın?
Hayır canım gayet normal. Hatta ben bir hafta sonra başka yere gittim kilosu artması gerekirken 200 gr az söyledi. Makineye göre bile değişiyor. Sen üzme tatlı canını annesiii o gayet pufidik bir bebek:)
bizimkiler 39-40 olmadan gelmicek
Kizlaar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?