2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

zaten doktor 39. haftayı bekliyor 38+3 ya da 38+5 diyor

Temmuz 3 den önce tarih alan yok sanirim.ilk temmuz anasi ben olacam galiba cumartesi islemlerim yapilacak sehercim.persembe nasipse cok az kaldi yaa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlaar,
Uzun zamandır giremiyordum tabi forumu coşturmuşsunuz , geriye dönüp de hepsini okuyabilmek ne mümkün? Var mı doğuran moğuran? Ay oğluşumun beşiğini kurduk, nevresimlerini serdim, bi doğurasım var ki anlatamam

bu nevresim takımını aldım ben kuşa, ama toz olursa diye daha sermedim yatağına

miniş miniş ne güzel yatçaklar yataklarında

Temmuz 3 den önce tarih alan yok sanirim.ilk temmuz anasi ben olacam galiba cumartesi islemlerim yapilacak sehercim.persembe nasipse cok az kaldi yaa.

Hayır canım ben olucam benim 2 temmuz rabbim hepsine sağlıkla gelmeyi nasib etsin bu arada kızlar hala deryanın bebeğinden ses yok mu sağlıklı değil mı ya bisey duysam içim rahatlayacak haber alan yok mu

Kızlar nst ye aç veya tok girmek farkediyor mu...
Bide bn uyku setini yikayacagim ama nasıl yikasam makinada bişey olur mu ...

Cnm nst ye tok gitmen gerek.hatta tatli yemen gerek.ben bu yuzden iki defa girdim.cok bunalmistim.nevresimini ilk elinde yikamani oneririm belki boyar.

Hayır canım ben olucam benim 2 temmuz rabbim hepsine sağlıkla gelmeyi nasib etsin bu arada kızlar hala deryanın bebeğinden ses yok mu sağlıklı değil mı ya bisey duysam içim rahatlayacak haber alan yok mu

Aaaa hadi hayirlisi olsun cnm.ilk sen olcan ozaman:) saglikla alalimda kucamiza.

tok olman lazım canım bebişin daha hareketli olması için ebrunun dediği gibi çikolata falan yersen daha iyi olur. ben nst'ye girmeden önce çikolatalı süt içiyorum genelde

uyku seti bişey olmaz makinede heralde canım

Cnm nst ye tok gitmen gerek.hatta tatli yemen gerek.ben bu yuzden iki defa girdim.cok bunalmistim.nevresimini ilk elinde yikamani oneririm belki boyar.

Sağolun kızlar bn hep aç gittim valla artık haftaya tok gideyim evet süt benim bebiside canlandırıyr..

Elimde yikasam daha iyi olur galiba veya makinada az derecede ...

Makinada yika cnm ama sogukta yika.ne olacagi belli olmaz ama illaki sonradan makinada yikicaz.ben nevresimleri felan annem elde yikadi ilk bozulmasin diye.sonra illaki yikicaz makinada

kızlar oruç tutma konusunda ne düşünüyosunuz tutsak zorlanırmıyız ya da bebişlere bi zararı olur mu:44:

kızlar oruç tutma konusunda ne düşünüyosunuz tutsak zorlanırmıyız ya da bebişlere bi zararı olur mu:44:

4.-5. aylarda olsaydık belki canım da artık sonuna geldik, çok da uzun süre ben tutmayı düşünmüyorum

sonrasında da zaten emzircez , tutamayız

Arkadaslar meraba ben 37+4 haftalik hamileyim doktorum yarin cati muayenesi yapcak ama ben cok korkuyorum siz oldunuzmu bi sıkıntı oluyomu

Dr. Muayene ederken derin nefes al kendini kasma hiçbir şey anlamazsin

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben son iki haftadır dr.umu değiştirdim tavsiye üzerine .dr.umda doğum yapanlardan duyduğum şikayetler ve son kontrolde yasadiklarimdan dolayi. Bugün sekreteri aradı ameliyathaneye liste hazırlıyoruz gelmesi lazım demişler esime.ama ben baştan beri normal dedim olur demisti.akli sira sezeryan a alacakti beni.esim de doğumu başka yerde düşünüyoruz demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…