kızlar oruç tutma konusunda ne düşünüyosunuz tutsak zorlanırmıyız ya da bebişlere bi zararı olur mu:44:
BenElse nevresimi beğendim:).İyi günlerde yatsın bebiş:)
Bana da taze yaprak gelmiş memleketten ama hiç ugrasacak halim yok koydum poşete attım dondurucuya. Afiyet olsun
teşekkür ederim inşallah
bende buzluğa atmıştım , çok hamaratım buzluğu doldurdum bile
kızceler beee,oturduğum yerde uyumuşum,horultumu,odada çalışanlar,odacılar herkeşşşler duymuş
kızceler beee,oturduğum yerde uyumuşum,horultumu,odada çalışanlar,odacılar herkeşşşler duymuş
canı true dan haber varmı yaa..çok merak ediyorumm..
Hahaha deli kız yaaaa nasıl uyudun masa başında mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
isyancım deryadan ses yok bir süredir,bebişin tomografisi çekilecekti biz de yazıyoruz,etiketliyoz ama henüz ses çıkmadı,inşallah iyilerdir de dualarımız onlarla...mazeretim var hamileyim de
isyancım deryadan ses yok bir süredir,bebişin tomografisi çekilecekti biz de yazıyoruz,etiketliyoz ama henüz ses çıkmadı,inşallah iyilerdir de dualarımız onlarla...
sewgican,benelse kızlar kendi gürültüme bile uyandım inanın,neyseki odada çocuklu bayan eczacılar çalışıyo da anlayışlılar,utandım,özür diledim,gribim ya bi de mazeret oldu...
isyancım deryadan ses yok bir süredir,bebişin tomografisi çekilecekti biz de yazıyoruz,etiketliyoz ama henüz ses çıkmadı,inşallah iyilerdir de dualarımız onlarla...
sewgican,benelse kızlar kendi gürültüme bile uyandım inanın,neyseki odada çocuklu bayan eczacılar çalışıyo da anlayışlılar,utandım,özür diledim,gribim ya bi de mazeret oldu...
kız bak sen ya,bildirimi görünce şaka sandım,nasılsın bebem gün aldın mı,nagi de seni soruyo,yoksa hala süsle püsle mi uğraşıyonu süslüler siziiii
maşallah paşayaMaşallah cnm yaaa size bnde dün kontroldydim haftya p.tesi tekrar gidicem nst ye bağlıyorlr her hafta dün ağrı sancı çıkmadı Bnm kinin gelmeye niyeti yok gibi..2950 olmuşuz bizde ayy bian önce dogurydik Bnm oğlan koca kafalı olacak usg de kafasiyla karnını karistiryrz ama olsun bobregi de 24 den 17 ye indi ins daha da iner de yavrum tedavi olmak zorunda kalmaz ..
Sen Bnm sepetimle kapı süsümu gördün mu bakım
ayşemmmmm özlemişem kız sizi nagim napıyo iyimi keyfi çalışıyomuçok şükür canm biz de zillinin keyfini bekliyoz,dr normal doğurursun diyo,teşvik etmeye çalışıyo,ama daha çatı muayenesini 15 temmuzda yapzrız dediydi,o zamana kadar sürprizz yapmazsa diyo bi de8 de nst bakalım dedi.eğer dayanabilirsem 9 temmuzda izne ayrılıyom,bu arada grip oldum bugün 8.gün,heyecanla bekliyoz bakalım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
aynen tatlım,eşim de şu an eğitimde,diyo bende bu şans varken doğar diyoE o iyi bari cnm dayan az kaldı iznine tabi ozamana doğurmazsn :)
hiç olur mu canım...evet şükür bebişi doğduşükür 13 de sanırım,Rabbim sağlıcakla ailesine bağışlasın,cümlemize,evlatlarımıza evvel sağlık versincanımm facede ismini verirmisin bende eklesemm..tanıtırım kendimi..
banda haber edersen çok sevinirim canım..
bebek doğdumu yani peki nasılmış canımm..benim doğduğundanda haberm olmadı..
kafanı şişiriyorum nolur kızma..
maşallah paşaya3 kiloyu buldular kız Rabbim sağ salim kavuştursun inş. bizde artık her hafta gidiyoruz her seferinde nst ye giriyoruz sancı falan çıkmadı bizim paşanında keyfi yerinde gibi geliyo bana ya bakalım hayırlısı zamanında gelirler inş.
sevgim görmedim süslerini müsait olunca ekle göreyim bizimde bütün süslemelerimiz bitti anacım sağ olsun herşeyi kendi elleriylen yaptı iki kapı süsü yaptı bir tane de hazır eşim yaptırdı rüzgar ve paşam yazıyo üstünde tacımı yaptırdım rüzgarın annesi geri kalan herşeyi annemden 3 sepet yaptı tepsi iki kapı süsü altın yastığı terlikler anı defteri 200 tane bebek şekeri dünde lokumlarımızı aldık onları bohçalıcaz içlerine badem şekeri falan koycaz bide biz şöle bişey yaptık çöp şişler oluyo ya ondan aldık üstlerine mavi kurdele yapıştırdık cubuklarada haribonun yeni çıkan şirinler şekjeriden aldık mavi beyaz onlardan takıcaz iki tane de hazır kap aldık mavi beyaz öyle hem hastanede hem mevlütte dağıtcaz onları bende bi ara resimleri cekip ekleyim beğenceniz mi bakalım hem fikir olur belki
bende anca evde çamaşırlarla uğraşıyprum yemek yapıyorum haaa doğum için buzluğa yemek hazırlığı yaptınızmı geçen hafta ben sarma yaptım 4 kilo yapraktan 2 kilo pirinçten inan tam bir gün sadece sarmayla uğraştım ama 10 yemeklik oldu buzluğa attım şimdi bide iki kilo kıymadan köfte hazırlıcam yeter heralde daha da bişey yapmam bizden böle sizde hazırlıklar nasıl bakalım
ayşemmmmm özlemişem kız sizi nagim napıyo iyimi keyfi çalışıyomu
sen iyi dayandın kız tebrik ederim bende bazen keşke rapora çıkmasaydım idare ederdim diorum ama zorlancaktım ya ayakta oldum mu ayaklarım fena şişiyo prensesin keyfi yerinde heee biim sıpalar yerini sevdi desene bizim paşanında rahatı iyi gibi çıkmaya niyeti yok pek daha karnım düşmemiş bile dün öle dedi dr ama bizim byüyk ihtimal sezeryan olcak bakalım p.tesi gün alcaz inş. zamanında gelsinlerde
süslemelerimiz çok şükür bitti gari pazar günü kapılarımızı süsledik yemek hazırlıklarımı yapıyorum işte evdeyim napayım başka
bu arada kızlar bizim paşa aynı bana benziyo inanamazsınız resimlerde aynı ben ya bakalım doğunca nasıl olcak çok merak ediyorum
bizim dr ult mak. değişti 4 boyutlu renkli bi makina geldi çok güzel bişey ya tam son zamanımıza geldi ama iki dir oğluşumun yüzünü görüyorum çok güzel bişey
mrb kizlar ins hepiniz iyisinizdr 6gundur hastanedeydim kontrole gttiqimde sancim cikti yatirdilar ciqer ggelistirici oldum sancilari geciktirdiler simdilik iyiyiz durursa yaramazlar 36.haftamda sezeryan olucm bebeklerimin kilo alimlari cok yawasladi soldaki 1930 sagdaki 1670 doktor ikiz icin iyi dedi gerci saglikli olsunlarda
He yaa bizde doguramadim bugünde diye dalalim topige ise yarar belkimaynen tatlım,eşim de şu an eğitimde,diyo bende bu şans varken doğar diyoelbet nasibi ne zamansa artık,ama ben de heyecanlanıyom,daha düne kadar aha hissttik falan derken,şimdi pırtlatmak için sabırsızlanıroz,şükür özge ve yağmur söleye söleye pırtlattılar darısı sağlıcakla başımıza inşallah
hiç olur mu canım...evet şükür bebişi doğduşükür 13 de sanırım,Rabbim sağlıcakla ailesine bağışlasın,cümlemize,evlatlarımıza evvel sağlık versin
slm kızlaryıne doğuramadım bugunde
selam güzel anneler ve güzel bebişleri nasılsınız...
He yaa bizde doguramadim bugünde diye dalalim topige ise yarar belkim
Ayyy bn 38 n içindeyim haftaya doğurmak istiyorum
Tabiki önce sağlıkla ve hayırlısıyla ins..
Bizde doguramadik kızzzzz
Aleykum selam cnm iyi bekliyoz ne zaman pirtlaticaz bakalım sen nasılsın npyn kızın nasıl iyileşti mi
way maşallah,kız sen bundan sonra rüzgardan fırsat bulunca butik şeker ,bebek mevlidi işine girebilirsin ciddeen bak,hem pis patronlar da yok,maşallah paşaya3 kiloyu buldular kız Rabbim sağ salim kavuştursun inş. bizde artık her hafta gidiyoruz her seferinde nst ye giriyoruz sancı falan çıkmadı bizim paşanında keyfi yerinde gibi geliyo bana ya bakalım hayırlısı zamanında gelirler inş.
sevgim görmedim süslerini müsait olunca ekle göreyim bizimde bütün süslemelerimiz bitti anacım sağ olsun herşeyi kendi elleriylen yaptı iki kapı süsü yaptı bir tane de hazır eşim yaptırdı rüzgar ve paşam yazıyo üstünde tacımı yaptırdım rüzgarın annesi geri kalan herşeyi annemden 3 sepet yaptı tepsi iki kapı süsü altın yastığı terlikler anı defteri 200 tane bebek şekeri dünde lokumlarımızı aldık onları bohçalıcaz içlerine badem şekeri falan koycaz bide biz şöle bişey yaptık çöp şişler oluyo ya ondan aldık üstlerine mavi kurdele yapıştırdık cubuklarada haribonun yeni çıkan şirinler şekjeriden aldık mavi beyaz onlardan takıcaz iki tane de hazır kap aldık mavi beyaz öyle hem hastanede hem mevlütte dağıtcaz onları bende bi ara resimleri cekip ekleyim beğenceniz mi bakalım hem fikir olur belki
bende anca evde çamaşırlarla uğraşıyprum yemek yapıyorum haaa doğum için buzluğa yemek hazırlığı yaptınızmı geçen hafta ben sarma yaptım 4 kilo yapraktan 2 kilo pirinçten inan tam bir gün sadece sarmayla uğraştım ama 10 yemeklik oldu buzluğa attım şimdi bide iki kilo kıymadan köfte hazırlıcam yeter heralde daha da bişey yapmam bizden böle sizde hazırlıklar nasıl bakalım
ayşemmmmm özlemişem kız sizi nagim napıyo iyimi keyfi çalışıyomu
sen iyi dayandın kız tebrik ederim bende bazen keşke rapora çıkmasaydım idare ederdim diorum ama zorlancaktım ya ayakta oldum mu ayaklarım fena şişiyo prensesin keyfi yerinde heee biim sıpalar yerini sevdi desene bizim paşanında rahatı iyi gibi çıkmaya niyeti yok pek daha karnım düşmemiş bile dün öle dedi dr ama bizim byüyk ihtimal sezeryan olcak bakalım p.tesi gün alcaz inş. zamanında gelsinlerde
süslemelerimiz çok şükür bitti gari pazar günü kapılarımızı süsledik yemek hazırlıklarımı yapıyorum işte evdeyim napayım başka
bu arada kızlar bizim paşa aynı bana benziyo inanamazsınız resimlerde aynı ben ya bakalım doğunca nasıl olcak çok merak ediyorum
bizim dr ult mak. değişti 4 boyutlu renkli bi makina geldi çok güzel bişey ya tam son zamanımıza geldi ama iki dir oğluşumun yüzünü görüyorum çok güzel bişey
sevgiiii çok sıkıcı beee,bak doğuranlar da bebişlerden pek fırsat bulamıyo,kendimize gelip eski hızlı forum günlerimize dönene kadar baya zaman geçecek sanırsammmHe yaa bizde doguramadim bugünde diye dalalim topige ise yarar belkim
Ayyy bn 38 n içindeyim haftaya doğurmak istiyorum
Tabiki önce sağlıkla ve hayırlısıyla ins..
Bizde doguramadik kızzzzz
Aleykum selam cnm iyi bekliyoz ne zaman pirtlaticaz bakalım sen nasılsın npyn kızın nasıl iyileşti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?