2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
teşekkür ederim inşallah

bende buzluğa atmıştım , çok hamaratım buzluğu doldurdum bile

Dondurucu almak istiyorum ben de cekmeceli olandan.bir yerden para bekliyoru gelirse alalım dedi dün esim. Buralar çok sıcak ve buzdolabının dondurucusu dolu nerdeyse bakliyatlar bozulmasın diye ıslatıp atmistim. Şimdi sebzeler kurbam eti vs.. koymak istiyorum.

kızceler beee,oturduğum yerde uyumuşum,horultumu,odada çalışanlar,odacılar herkeşşşler duymuş

canı true dan haber varmı yaa..çok merak ediyorumm..

Hahaha deli kız yaaaa nasıl uyudun masa başında mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mazeretim var hamileyim de
isyancım deryadan ses yok bir süredir,bebişin tomografisi çekilecekti biz de yazıyoruz,etiketliyoz ama henüz ses çıkmadı,inşallah iyilerdir de dualarımız onlarla...
sewgican,benelse kızlar kendi gürültüme bile uyandım inanın,neyseki odada çocuklu bayan eczacılar çalışıyo da anlayışlılar,utandım,özür diledim,gribim ya bi de mazeret oldu...

canımm facede ismini verirmisin bende eklesemm..tanıtırım kendimi..
banda haber edersen çok sevinirim canım..
bebek doğdumu yani peki nasılmış canımm..benim doğduğundanda haberm olmadı..
kafanı şişiriyorum nolur kızma..

E o iyi bari cnm dayan az kaldı iznine tabi ozamana doğurmazsn :)

canım sıkılıyor gezesim var, vakit geçmek bilmiyor sanki offf geç 15 gün geç

gece rüyamda annemi gördüm 'banyoyu niye fırçalamadın misafir gelcek işler bitmemiş hala 'diyodu bebiş doğmuş annemin kucağındaydı, ben hala işleri bitirememişim 'mutfakla banyoyu sonra yapçaz dedim ya ' diye kendimi savunuyorum

yarın kardeşim gelcek mutfağı banyoyu bitirelim de iş kalmasın bari

kız bak sen ya,bildirimi görünce şaka sandım,nasılsın bebem gün aldın mı,nagi de seni soruyo,yoksa hala süsle püsle mi uğraşıyonu süslüler siziiii

maşallah paşaya 3 kiloyu buldular kız Rabbim sağ salim kavuştursun inş. bizde artık her hafta gidiyoruz her seferinde nst ye giriyoruz sancı falan çıkmadı bizim paşanında keyfi yerinde gibi geliyo bana ya bakalım hayırlısı zamanında gelirler inş.
sevgim görmedim süslerini müsait olunca ekle göreyim bizimde bütün süslemelerimiz bitti anacım sağ olsun herşeyi kendi elleriylen yaptı iki kapı süsü yaptı bir tane de hazır eşim yaptırdı rüzgar ve paşam yazıyo üstünde tacımı yaptırdım rüzgarın annesi geri kalan herşeyi annemden 3 sepet yaptı tepsi iki kapı süsü altın yastığı terlikler anı defteri 200 tane bebek şekeri dünde lokumlarımızı aldık onları bohçalıcaz içlerine badem şekeri falan koycaz bide biz şöle bişey yaptık çöp şişler oluyo ya ondan aldık üstlerine mavi kurdele yapıştırdık cubuklarada haribonun yeni çıkan şirinler şekjeriden aldık mavi beyaz onlardan takıcaz iki tane de hazır kap aldık mavi beyaz öyle hem hastanede hem mevlütte dağıtcaz onları bende bi ara resimleri cekip ekleyim beğenceniz mi bakalım hem fikir olur belki
bende anca evde çamaşırlarla uğraşıyprum yemek yapıyorum haaa doğum için buzluğa yemek hazırlığı yaptınızmı geçen hafta ben sarma yaptım 4 kilo yapraktan 2 kilo pirinçten inan tam bir gün sadece sarmayla uğraştım ama 10 yemeklik oldu buzluğa attım şimdi bide iki kilo kıymadan köfte hazırlıcam yeter heralde daha da bişey yapmam bizden böle sizde hazırlıklar nasıl bakalım

ayşemmmmm özlemişem kız sizi nagim napıyo iyimi keyfi çalışıyomu
sen iyi dayandın kız tebrik ederim bende bazen keşke rapora çıkmasaydım idare ederdim diorum ama zorlancaktım ya ayakta oldum mu ayaklarım fena şişiyo prensesin keyfi yerinde heee biim sıpalar yerini sevdi desene bizim paşanında rahatı iyi gibi çıkmaya niyeti yok pek daha karnım düşmemiş bile dün öle dedi dr ama bizim byüyk ihtimal sezeryan olcak bakalım p.tesi gün alcaz inş. zamanında gelsinlerde
süslemelerimiz çok şükür bitti gari pazar günü kapılarımızı süsledik yemek hazırlıklarımı yapıyorum işte evdeyim napayım başka
bu arada kızlar bizim paşa aynı bana benziyo inanamazsınız resimlerde aynı ben ya bakalım doğunca nasıl olcak çok merak ediyorum
bizim dr ult mak. değişti 4 boyutlu renkli bi makina geldi çok güzel bişey ya tam son zamanımıza geldi ama iki dir oğluşumun yüzünü görüyorum çok güzel bişey

E o iyi bari cnm dayan az kaldı iznine tabi ozamana doğurmazsn :)

aynen tatlım,eşim de şu an eğitimde,diyo bende bu şans varken doğar diyo elbet nasibi ne zamansa artık,ama ben de heyecanlanıyom,daha düne kadar aha hissttik falan derken,şimdi pırtlatmak için sabırsızlanıroz,şükür özge ve yağmur söleye söleye pırtlattılar darısı sağlıcakla başımıza inşallah
hiç olur mu canım...evet şükür bebişi doğduşükür 13 de sanırım,Rabbim sağlıcakla ailesine bağışlasın,cümlemize,evlatlarımıza evvel sağlık versin

Bak cnm halimiz ve süslrmz takı yastiginda yapıldı ama o kv de bugün gidip alicam bide kolonya süsledim bizde şeker hamurundan kurabiye yapilack..evdeki islrim de bitti bebisin yatağını bekliyorz patron alicakti bugün yarın gelir bakalım ...

Eklentiler

• $1403614026094.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $1403614054978.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $1403614085581.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41

hayırlısıyla 1 hafta daha dursunlar ondan sonra hiçbir sıkıntı olmaz inşallah. bende 34 haftalıkken ciğer geliştirici oldum 2'şer doz.kızım 34 haftalık doğmuştu. önlem amaçlı yapıldı. bin şükür oğlu gayet sakin sakin devam ediyorum. nasipse 20 gün sonra sezeryan günümüz alındı. 14.07.2014 olacak doğum tarihimiz:)

He yaa bizde doguramadim bugünde diye dalalim topige ise yarar belkim

Ayyy bn 38 n içindeyim haftaya doğurmak istiyorum

Tabiki önce sağlıkla ve hayırlısıyla ins..
slm kızlar yıne doğuramadım bugunde

Bizde doguramadik kızzzzz
selam güzel anneler ve güzel bebişleri nasılsınız...

Aleykum selam cnm iyi bekliyoz ne zaman pirtlaticaz bakalım sen nasılsın npyn kızın nasıl iyileşti mi

aynen artık doğsalardı sağ salim heralda bizimki 40 haftaya kadar bekleyecek...kızımda iyi çok şükür düzeldi
evde otur otur sıkılıyor insan birde misafir var benim akrabam akşama ne yemek yapacam onu düşünüyorum

way maşallah,kız sen bundan sonra rüzgardan fırsat bulunca butik şeker ,bebek mevlidi işine girebilirsin ciddeen bak,hem pis patronlar da yok, ben de bir yumak pembe ip aldım güya 1 ay oluyo,güya o minik magnet patiklerden yappacaktım,anaaa ellerimin durumunu unutmuşum,saçımı tararken bile öyle uyuşuyo karıncalanıyo ki,zaten petik matik beceremedim ayrıca bizim zilli de usg de ha bire bize hareket çekip duruyo eli sürekli yüzünde,bi kez de yazık eşim izin alıp geldi görecem diye onda da ensesini gördük,artık doğunca inşallah,sağlıklı olsn da dedikleri bu duyguymuş sahiden,Allah cümlemizin evladını bağışlasın

sevgiiii çok sıkıcı beee,bak doğuranlar da bebişlerden pek fırsat bulamıyo,kendimize gelip eski hızlı forum günlerimize dönene kadar baya zaman geçecek sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…