aynen artık doğsalardı sağ salim heralda bizimki 40 haftaya kadar bekleyecek...kızımda iyi çok şükür düzeldi
evde otur otur sıkılıyor insan birde misafir var benim akrabam akşama ne yemek yapacam onu düşünüyorum
way maşallah,kız sen bundan sonra rüzgardan fırsat bulunca butik şeker ,bebek mevlidi işine girebilirsin ciddeen bak,hem pis patronlar da yok,ben de bir yumak pembe ip aldım güya 1 ay oluyo,güya o minik magnet patiklerden yappacaktım,anaaa ellerimin durumunu unutmuşum,saçımı tararken bile öyle uyuşuyo karıncalanıyo ki,zaten petik matik beceremedim ayrıca bizim zilli de usg de ha bire bize hareket çekip duruyo eli sürekli yüzünde,bi kez de yazık eşim izin alıp geldi görecem diye onda da ensesini gördük,artık doğunca inşallah,sağlıklı olsn da dedikleri bu duyguymuş sahiden,Allah cümlemizin evladını bağışlasın
sevgiiii çok sıkıcı beee,bak doğuranlar da bebişlerden pek fırsat bulamıyo,kendimize gelip eski hızlı forum günlerimize dönene kadar baya zaman geçecek sanırsammm
way maşallah,kız sen bundan sonra rüzgardan fırsat bulunca butik şeker ,bebek mevlidi işine girebilirsin ciddeen bak,hem pis patronlar da yok,ben de bir yumak pembe ip aldım güya 1 ay oluyo,güya o minik magnet patiklerden yappacaktım,anaaa ellerimin durumunu unutmuşum,saçımı tararken bile öyle uyuşuyo karıncalanıyo ki,zaten petik matik beceremedim ayrıca bizim zilli de usg de ha bire bize hareket çekip duruyo eli sürekli yüzünde,bi kez de yazık eşim izin alıp geldi görecem diye onda da ensesini gördük,artık doğunca inşallah,sağlıklı olsn da dedikleri bu duyguymuş sahiden,Allah cümlemizin evladını bağışlasın
sevgiiii çok sıkıcı beee,bak doğuranlar da bebişlerden pek fırsat bulamıyo,kendimize gelip eski hızlı forum günlerimize dönene kadar baya zaman geçecek sanırsammm
Iyi cnm kızın iyi ya..aman bezelye varsa veya taze fasulye yap yanına pilav ayran salata yapmak isteren bide çorba yap tamamdır
Aysemm böyle daha bi zor sanki cnm rahat hareket edemiym nefes alamıyorm hep bu stres sanki ne olacak nasıl olacak onlar gelince sıkılmya vakit bulmycaz sanki heee aman sağlıkla bi kavusalim da Rabbim n izniyle baskada bişey istemem ne yalan soylim
Kız bizim patron yatağı almış akşam birakacak bakalım ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wayy patron beişe yatak ı aldı hediye olarakk aferin onaaaaIyi cnm kızın iyi ya..aman bezelye varsa veya taze fasulye yap yanına pilav ayran salata yapmak isteren bide çorba yap tamamdır
Aysemm böyle daha bi zor sanki cnm rahat hareket edemiym nefes alamıyorm hep bu stres sanki ne olacak nasıl olacak onlar gelince sıkılmya vakit bulmycaz sanki heee aman sağlıkla bi kavusalim da Rabbim n izniyle baskada bişey istemem ne yalan soylim
Kız bizim patron yatağı almış akşam birakacak bakalım ins
aynen canım bebek doğunca daha ıssız kalır buralar sonra düzene girince artık bebekler hakkında paylaşımlar yaparız:)
Kızlar ben maalesef doğum öncesi hastalandım bogaz ağrısı öksürük üşüme bu halde nasıl sezeryana alacaklar ya geçmezse perşembeye kadar
Salgın var demekki ya hiç zamanı değil
Kızlar ben maalesef doğum öncesi hastalandım bogaz ağrısı öksürük üşüme bu halde nasıl sezeryana alacaklar ya geçmezse perşembeye kadar
Al bendense o kadar bogazim öyle aciyoki anlatamam tikaniyorum bide.halsizlikten olceminsallah atlatiriz hemen.
kızlar 19 haziran tarihiyle bal kaymak mini mini bi oğlişim oldudaha şimdi fırsat bulup yazabildim maşaallah kuzum içerde uyuyoo birbirimize baya alıştık..doğum hikayem ise ilginç oldu normal doğumla geldi kuzucuk ama yazacak zaman yok biz iyiyizz darısı başınıza güzel hatunlar...
Böyle bişey yaşamdm cnm geçmiş olsun öncelikle doğum dr na sordun mu pekiSelam kızlar,bir şey soracaktım size;dudağımda uçuk tarzı bir yara çıktı 1 aydır geçmiyor doktor cerraha gönderdi o da alayım hemen dedi hamilelikte özellikle son üç ayda oluşan kist tarzı bir şeymiş.Dişimi fırçalarken bile kanıyor kanadıkça da şişiyor,hiç böyle bir şey geldi mi başınıza? Son günler diye aldırmak istemedim ama çok rahatsız ediyor
Al bendense o kadar bogazim öyle aciyoki anlatamam tikaniyorum bide.halsizlikten olceminsallah atlatiriz hemen.
kızlar 19 haziran tarihiyle bal kaymak mini mini bi oğlişim oldudaha şimdi fırsat bulup yazabildim maşaallah kuzum içerde uyuyoo birbirimize baya alıştık..doğum hikayem ise ilginç oldu normal doğumla geldi kuzucuk ama yazacak zaman yok biz iyiyizz darısı başınıza güzel hatunlar...
canim bi yakinimda benzeer bi durum oldu hamileyken aldirdi ama
gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?