2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Iyi cnm kızın iyi ya..aman bezelye varsa veya taze fasulye yap yanına pilav ayran salata yapmak isteren bide çorba yap tamamdır

Aysemm böyle daha bi zor sanki cnm rahat hareket edemiym nefes alamıyorm hep bu stres sanki ne olacak nasıl olacak onlar gelince sıkılmya vakit bulmycaz sanki heee aman sağlıkla bi kavusalim da Rabbim n izniyle baskada bişey istemem ne yalan soylim

Kız bizim patron yatağı almış akşam birakacak bakalım ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım bebek doğunca daha ıssız kalır buralar sonra düzene girince artık bebekler hakkında paylaşımlar yaparız:)

kız dolabım bozuk meyve sebze bozup duruyor yeşil fasulyemde gitmiş deli oldum eşim dolapçı getirecek sogutmuyor fazla bu sıcaklarda...
yaa berna vardı faceden görüşen yokmu nasıl acaba...

Selam kızlar,bir şey soracaktım size;dudağımda uçuk tarzı bir yara çıktı 1 aydır geçmiyor doktor cerraha gönderdi o da alayım hemen dedi hamilelikte özellikle son üç ayda oluşan kist tarzı bir şeymiş.Dişimi fırçalarken bile kanıyor kanadıkça da şişiyor,hiç böyle bir şey geldi mi başınıza? Son günler diye aldırmak istemedim ama çok rahatsız ediyor

Kizlaar Bogazlarim cok aciyooo.grip olmak istemiyoruum

wayy patron beişe yatak ı aldı hediye olarakk aferin onaaaa
aynen canım bebek doğunca daha ıssız kalır buralar sonra düzene girince artık bebekler hakkında paylaşımlar yaparız:)

aynen canm bi süre kendi halimize bakarız sonra dönüşler başlar

Kızlar ben maalesef doğum öncesi hastalandım bogaz ağrısı öksürük üşüme bu halde nasıl sezeryana alacaklar ya geçmezse perşembeye kadar

Kızlar ben maalesef doğum öncesi hastalandım bogaz ağrısı öksürük üşüme bu halde nasıl sezeryana alacaklar ya geçmezse perşembeye kadar

Al bendense o kadar bogazim öyle aciyoki anlatamam tikaniyorum bide.halsizlikten olcem insallah atlatiriz hemen.

kızlar 19 haziran tarihiyle bal kaymak mini mini bi oğlişim oldu daha şimdi fırsat bulup yazabildim maşaallah kuzum içerde uyuyoo birbirimize baya alıştık..doğum hikayem ise ilginç oldu normal doğumla geldi kuzucuk ama yazacak zaman yok biz iyiyizz darısı başınıza güzel hatunlar...

Al bendense o kadar bogazim öyle aciyoki anlatamam tikaniyorum bide.halsizlikten olcem insallah atlatiriz hemen.

benimde komşum hastalandı ondan oğluma geçti :2: 2 gündür hapşuruk, öksürük başladı kuzumda

gözün aydın canım erkenden gelmiş kuzu

daha geçenlerde eşyalarını hazırlamadım demiyo muydun sen?

Böyle bişey yaşamdm cnm geçmiş olsun öncelikle doğum dr na sordun mu peki

Geçmis olsun kızlar dikkat edin kendinize son zamanlsr herkesde bi grip salgın var galiba .

Maşallah cnm size gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bize artık ins...

ne güzel herkesler doğuruyor hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor bana :-( yüzyıldır falan hamileyim sanırım :'(

Olleyyyyy kendimi tebrik ediyorum koltuklari sildimmm kucuk bi halim vardi onu sildim 3buyuk halimi yikamaya verdim cok az isim kaldii

Kendimi kus gibi hissediyorum artik hazirim oglusun gelebilir bu gun evim temizlendi piril piril oldu...oglumun odasida bitti haziriz artik...ohhh be dunya varmis

ben 2011 temmuz annelerindeydim

Hepinize sağlıklı güzel doğumlar diliyorum...

Annelik hamilelik kadını kutsallaştırıyor bence son anların tadını çıkarın.. Şimdi çektiğiniz sıkıntıların sonu çookk güzell...

3 sene geçmiş ben buralara uğramayalı ne günlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…