- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Evt cnm cok stresliydm sinir bozucu bi geceydi ya..takmayalim bosvrr sende takma aysem ne kiz asil mesele hayirdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duyguu benımde tansıyon hep dşüktr genelde dr um 6 ayda bıle yanmam oldugu ıcın sade soda ıc hem ıcınde magezyum var bebege de faydası olur dedı 2 tane hatta 3 tane ıcıyorum cok sıkısırsam hazır m suları veya dıer ne oldugu bellı olmayan ıceceklerden ıyıdır yıneGünaydın kızlar cepten hepinizi alıntılayamadim. Wc dışında gelmedi sanirim su değildi ve hala doğurmadim. Dün baya sancı çektim yqlancilari sanirim karnım yavaş yavaş aşağıya iniyor yada karnım büyüdüğü içın.bacaklarima değiyor öyle işte. Doğum yapmak ne zormus. Tansiyonum Allahtan düşüyor. Birde ben hergün iki soda içiyorum sizce sıkıntı olur mu? Doktoruna sormayı unuttum
Elifcim bende simdi cirpcam kek hazirladim herseyini..massallah yagmur insallah bende oyle olurum..hoya cim dktrun ne dedigi belli degil bi 37de aliriz bi 38 bi 39diyor ben surekli takip altindayim gebelik zehirlenmesinden supheleniyor korkuyo isin acikcasi son haftalardyz bi supriz ciksin istemiyorm dedi dun...gozlerim gormedi suandada 3metre otemi bulanik goruyorm dktrda cok tedirgn norolojiye sevk etti ama ilk gebeligimde bukadar agirlasmamistm son zamanlar simdi kendi halimi kendim begenmiyorum acikcasi
sehercan galiba hamileliktenşimdi farkettim ,mesaj kutun dolu
sehercan galiba hamileliktenşimdi farkettim ,mesaj kutun dolu
evet zayıftım ama nice zayıflar var çok az alıyolar ama hayret ettim bugün 1 kilo vermişim ve şişlerim indi sanada maşallah canım idael kilo almışsın
kekim pişti, yemeğimi de koydum pişiyor
buarada kek için tabak alırken karnımın üstüne tabak düştü
bende ilk hamileliğimde kendimi bu kadar ağırlaşmış hissetmiyordum çok rahattım , 2. çok zor geçiyor
inşallah gebelik zehirlenmesi ya da başka bir durumla karşılaşmadan alırsın kucağına bebişini canım
sinemim hepsinin resmini tek tek çekip eklicem şu ev temizliği benimde canımı sıkıyo 2 hafta önce evde iğne deliğine kadar temizlik yapıldı eee kapılar camlar açıldığından yine ev toz toprak valla mis gibiydi ne güzel halıları falan yaymadık ama biz bu hafta sonu yada pazartesi gün aldıktan sonra tekrardan bi silcez süpürcez halıları öle yaycaz benim halıların hepside beyaz bide çok cabuk kirleniyo ya bakalımselamlar fıstıklar ve lokumları :)
dun eşim izinliydi evde işler güçler iki elden daldık. bugünde akşamcıydı 4de falan gıtı işe. bu sabahda asm.ye gıttık kan sayımı ıcın (sonuçlar cumaya anca çıkar kontol ıcın) sonra yıne işlere devam ettık.
en zoruma giden de şu banyo temizliği hem cabuk kırlenıyor hem temizleyene kadar belım çıkıyor((
pelte gibi oldum iki gundur iş yapmaktan ama ev oldu mis. cimcimem şimdi gelse ne süper olur hazır ev kaymak
bilgem gelmiş bugun :) bilgecim o cicişlerin resimlerinide paylaş lütfen gorelım bızde. ozellıkle çubuklu şirinler şekerlemesini cok merak ettim.
elifcim çok mücadele verıyorum ama yokhiç çıkası yok bu kızın aklın çıkıyo demi doguracam diye bak perşembeye doğurma ben cuma kontrolüne dogurcam
ya şaka bir yana kızım kaç kılo oldu cok merak edıyorum. karpuzdan da olduk zati :))) ne meyve yıcemı sasırdım.
kuzum benım bende iki gundur hiç doğurma belirtisi yok :) senınde şafak 8 oldu di mi :)) haydı sen dogurda bende hayırlısıyla peşine geleyim :)
sevgim naber kuşum. valla eşim gitti bi face bakıyım dedım. ardından uyuya kalmışım. ıkı gundur zombi olmuştum. koltukta içim geçmiş.
aman kızlar takmayın ya zayıflarız geri ben aldırmıyorum sağlıkla doğsunlarda kilo gider.
çatlağım yoktu şimdi birden çatladım onuda takmıyorum bebişimin hatırası artık bunlar:))
sağlık sigortamı yenilemek için telefon açtılar az önce bankadan, kilomu söylemeye utandım kadına
9 aylık hamileyim de ondan diye de izah ettim bi de
bence 2014 temmuz anneleri zayıflama topigi acılmalıberaber kilo aldık beraber dogurucaz beraber de zayıflayalım
bukadar kilo nasıl gidecekse artık bilmiyorum :) bende bu hafta catladım çok üzüldüm
sinemim hepsinin resmini tek tek çekip eklicem şu ev temizliği benimde canımı sıkıyo 2 hafta önce evde iğne deliğine kadar temizlik yapıldı eee kapılar camlar açıldığından yine ev toz toprak valla mis gibiydi ne güzel halıları falan yaymadık ama biz bu hafta sonu yada pazartesi gün aldıktan sonra tekrardan bi silcez süpürcez halıları öle yaycaz benim halıların hepside beyaz bide çok cabuk kirleniyo ya bakalım
bende zayıftım canım toplam 14 kilo almışım şişimde yok fazla yeni yeni ayaklarımda şişlik başladı işte...
selamlar fıstıklar
hava 38.5 dıyor ama yalannnnnn. yaa nefes alıcak hava yok alev donuyor sankı havada cok fenayımm cokkkkk :105: :95:
geceleri uyku sıfırsaat bası kalkıyorum ya. yıne sabaha karsı anca bayılmışım artık.
gecmısı okurken alıntı yapmadan sona gelmısım unuttum alıntı yapmayı. beynım kaynıyor((
Yağmurcum 9 kılo hemen gıtmesı zaten süper. Artık kalanda su gıbı gıder hava sıcak bebıslerın koşturması hıc takma bebişim bende 20 kılo aldım ama valla hıc takmıyorum cunku bebişler anneyı güzel erıtıyormus zaten :)) bırde şu sezeryanın dikişleri geçsin hareketlerın daha farklı olur daha hızlı gıder.
simdi kılonu düşünme kendı sağlığını bebıslerın sağlığını ve sutunu dusun canım
özlemden haber göremedim. özlem lütfen bize haber ver canım.
elifcim ne maharetli hatunsun yaaavvv :))) kekler falan ben bu havada bu gobusle yemek yapabılırsem şükür diyorum :))) ustelık bırde mınnosun varhelal olsun kız sana. Rabbim gücüne guc versın nazar degmesın. aha da dılımı ısırdım
ayşem dun karşılaşamadık canım nasılsın?? dun uyuya kalmana cok güldüm kızzzzaten fena horluyoruz ınletmıssındır ortalığı
ben bazen koltukta falan uyuya kalınca kendı horlamama uyanıyorum.
birde işin gıcık tarafı ben hıc horlamam hep eşime kızardım yan yat uyayamıyorum dıye. simdi ona dalga gecıcek ıs cıktı. adi adam
dilercim zaten gunlerdır kıyamam geriyorsun bu mevzu ıcın.germe kendını tatlım yayıl keyfıne bak ev senın evın, hamılesın karnın burnunda. aksıne sen yap kaprısını onlara meydan vermeden o zaman daha kıymetlı olursun.
ebruşum nasılsın tatlım? annenlere mı gectınız yıne. doğuma kadar orda mı kalacaksın. aslında mantıklıda orası serın dıyordun en azından başından sıcak derdı gıder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?