2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hayırlı günler sıcaktan mayıştım iyice ya birşey yapasım gelmiyor inanki off.
çok sıkıcı zaman durdu geçmiyor annemgilde daha gelmedi 15 temmuz bdt anneme kalsa ayın 12 si gibi geliriz diyor onlar gelmeden doğururum görürler gününü:)artık bekleyecez bakalım ne zaman olacak doğum

duyguu benımde tansıyon hep dşüktr genelde dr um 6 ayda bıle yanmam oldugu ıcın sade soda ıc hem ıcınde magezyum var bebege de faydası olur dedı 2 tane hatta 3 tane ıcıyorum cok sıkısırsam hazır m suları veya dıer ne oldugu bellı olmayan ıceceklerden ıyıdır yıne
kızlar dedıkodunun dıbıne vurmussunuz oku oku bıtmedı kıskandım valla yoktum dıe ..perşembe aksamı dr gidicem bende hıccc hvesı yok kızımın dunya ıle gayet yıyo ıcıyo kuduruyo anam sut gelıyo benden ya :) tıcaretıne mı baslaasam napsam

kekim pişti, yemeğimi de koydum pişiyor

buarada kek için tabak alırken karnımın üstüne tabak düştü

bende ilk hamileliğimde kendimi bu kadar ağırlaşmış hissetmiyordum çok rahattım , 2. çok zor geçiyor

inşallah gebelik zehirlenmesi ya da başka bir durumla karşılaşmadan alırsın kucağına bebişini canım

evet zayıftım ama nice zayıflar var çok az alıyolar ama hayret ettim bugün 1 kilo vermişim ve şişlerim indi sanada maşallah canım idael kilo almışsın

bende zayıftım canım toplam 14 kilo almışım şişimde yok fazla yeni yeni ayaklarımda şişlik başladı işte...

sağlık sigortamı yenilemek için telefon açtılar az önce bankadan, kilomu söylemeye utandım kadına

9 aylık hamileyim de ondan diye de izah ettim bi de

bence 2014 temmuz anneleri zayıflama topigi acılmalı beraber kilo aldık beraber dogurucaz beraber de zayıflayalım

Son düzenleme:

Tabaklami dovuyon kiz yoksa kuzuyu :)) dikkat ettt :) bilmiyorm elif ya bekleyebildigm yere kadar sancim olana kadar sezeryan olmucam diyodum bebegim iyi gelissin icerde ama simdi 37+larda alsa bile raziyim hem hafiflemek hemde biran once bebegimi dunyaya getrmk istiyorum dun dktr nst cok guzel dedi pesine bi supriz yasamak istemiyorum fln diye konustu ister istemez insanin akli takiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman kızlar takmayın ya zayıflarız geri ben aldırmıyorum sağlıkla doğsunlarda kilo gider.
çatlağım yoktu şimdi birden çatladım onuda takmıyorum bebişimin hatırası artık bunlar:))

sinemim hepsinin resmini tek tek çekip eklicem şu ev temizliği benimde canımı sıkıyo 2 hafta önce evde iğne deliğine kadar temizlik yapıldı eee kapılar camlar açıldığından yine ev toz toprak valla mis gibiydi ne güzel halıları falan yaymadık ama biz bu hafta sonu yada pazartesi gün aldıktan sonra tekrardan bi silcez süpürcez halıları öle yaycaz benim halıların hepside beyaz bide çok cabuk kirleniyo ya bakalım

aman kızlar takmayın ya zayıflarız geri ben aldırmıyorum sağlıkla doğsunlarda kilo gider.
çatlağım yoktu şimdi birden çatladım onuda takmıyorum bebişimin hatırası artık bunlar:))

bukadar kilo nasıl gidecekse artık bilmiyorum :) bende bu hafta catladım çok üzüldüm

sağlık sigortamı yenilemek için telefon açtılar az önce bankadan, kilomu söylemeye utandım kadına

9 aylık hamileyim de ondan diye de izah ettim bi de

bence 2014 temmuz anneleri zayıflama topigi acılmalı beraber kilo aldık beraber dogurucaz beraber de zayıflayalım

Ay elif hic gulcegim yoktu kiz :)))))) emenosh ben galiba biraz sansliyim bastan 6kilo verdim verdigim kiloyla beraber 12kilo aldim yani ekstradan 6kilo almis oldum oda dogumda gider heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar fıstıklar

hava 38.5 dıyor ama yalannnnnn. yaa nefes alıcak hava yok alev donuyor sankı havada cok fenayımm cokkkkk :105: :95:

geceleri uyku sıfır saat bası kalkıyorum ya. yıne sabaha karsı anca bayılmışım artık.

gecmısı okurken alıntı yapmadan sona gelmısım unuttum alıntı yapmayı. beynım kaynıyor ((

Yağmurcum
9 kılo hemen gıtmesı zaten süper. Artık kalanda su gıbı gıder hava sıcak bebıslerın koşturması hıc takma bebişim bende 20 kılo aldım ama valla hıc takmıyorum cunku bebişler anneyı güzel erıtıyormus zaten :)) bırde şu sezeryanın dikişleri geçsin hareketlerın daha farklı olur daha hızlı gıder.
simdi kılonu düşünme kendı sağlığını bebıslerın sağlığını ve sutunu dusun canım

özlemden haber göremedim. özlem lütfen bize haber ver canım.

elifcim ne maharetli hatunsun yaaavvv :))) kekler falan ben bu havada bu gobusle yemek yapabılırsem şükür diyorum :))) ustelık bırde mınnosun var helal olsun kız sana. Rabbim gücüne guc versın nazar degmesın. aha da dılımı ısırdım

ayşem dun karşılaşamadık canım nasılsın?? dun uyuya kalmana cok güldüm kızzz zaten fena horluyoruz ınletmıssındır ortalığı
ben bazen koltukta falan uyuya kalınca kendı horlamama uyanıyorum.
birde işin gıcık tarafı ben hıc horlamam hep eşime kızardım yan yat uyayamıyorum dıye. simdi ona dalga gecıcek ıs cıktı. adi adam

dilercim zaten gunlerdır kıyamam geriyorsun bu mevzu ıcın. germe kendını tatlım yayıl keyfıne bak ev senın evın, hamılesın karnın burnunda. aksıne sen yap kaprısını onlara meydan vermeden o zaman daha kıymetlı olursun.

ebruşum nasılsın tatlım? annenlere mı gectınız yıne. doğuma kadar orda mı kalacaksın. aslında mantıklıda orası serın dıyordun en azından başından sıcak derdı gıder.

bukadar kilo nasıl gidecekse artık bilmiyorum :) bende bu hafta catladım çok üzüldüm

bebişler bizi arkasında koşturur zayıflar gideriz canım kızımda eski halime dönmüştüm bu hamileliğimde daha çok kilo aldım
ama takmıyorum biraz dikkat edersek gider inş.çatlak benim de bu hafta olmuş o kadar çok değil zaten birşey de kullanmamıştım bazen giyecek kıyafet bulamayınca üzülüyorum ama takmıyorum eninde sonunda zayıflarız.

tamam bilgem ama cok bekletme :) cok merak edıyorum. aa ben kac zaman oldu bebiş susu aldım unuttum soylemeyı onu eklıyım de fıkırlerınızı alayım :)

şansımız işte yaz mevsımınde hamılelık ayrı zor ev temızlıgı de nankör kapı pencere acık devamlı toz ( artık son günlerde elımızden toz bezı süpürge eksık olmuyor ha geldı ha gelıcek dıye :)))) benım halıları 1 kere eşim sildi 1 kere ben ama yıne ıcıme sınmıyor yıne sılınecek sanırım.
açık renk halıda ayrı zor benım salondakılerden birininde rengi açık o halıya deli oluyorum.

ya bu kadar temızlık yapılıyor ama yınede ıcıme sınmıyor doğumdan sonra kendıme gelınce cok detaylı gırıcem mutlaka.

arada bir harekete geçiyorum bir boğa burcu olarak tembellik ruhumda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…