buffy26slm can
bebişler bizi arkasında koşturur zayıflar gideriz canım kızımda eski halime dönmüştüm bu hamileliğimde daha çok kilo aldım
ama takmıyorum biraz dikkat edersek gider inş.çatlak benim de bu hafta olmuş o kadar çok değil zaten birşey de kullanmamıştım bazen giyecek kıyafet bulamayınca üzülüyorum ama takmıyorum eninde sonunda zayıflarız.
selamlar fıstıklar
hava 38.5 dıyor ama yalannnnnn. yaa nefes alıcak hava yok alev donuyor sankı havada cok fenayımm cokkkkk :105: :95:
geceleri uyku sıfırsaat bası kalkıyorum ya. yıne sabaha karsı anca bayılmışım artık.
gecmısı okurken alıntı yapmadan sona gelmısım unuttum alıntı yapmayı. beynım kaynıyor((
Yağmurcum 9 kılo hemen gıtmesı zaten süper. Artık kalanda su gıbı gıder hava sıcak bebıslerın koşturması hıc takma bebişim bende 20 kılo aldım ama valla hıc takmıyorum cunku bebişler anneyı güzel erıtıyormus zaten :)) bırde şu sezeryanın dikişleri geçsin hareketlerın daha farklı olur daha hızlı gıder.
simdi kılonu düşünme kendı sağlığını bebıslerın sağlığını ve sutunu dusun canım
özlemden haber göremedim. özlem lütfen bize haber ver canım.
elifcim ne maharetli hatunsun yaaavvv :))) kekler falan ben bu havada bu gobusle yemek yapabılırsem şükür diyorum :))) ustelık bırde mınnosun varhelal olsun kız sana. Rabbim gücüne guc versın nazar degmesın. aha da dılımı ısırdım
ayşem dun karşılaşamadık canım nasılsın?? dun uyuya kalmana cok güldüm kızzzzaten fena horluyoruz ınletmıssındır ortalığı
ben bazen koltukta falan uyuya kalınca kendı horlamama uyanıyorum.
birde işin gıcık tarafı ben hıc horlamam hep eşime kızardım yan yat uyayamıyorum dıye. simdi ona dalga gecıcek ıs cıktı. adi adam
dilercim zaten gunlerdır kıyamam geriyorsun bu mevzu ıcın.germe kendını tatlım yayıl keyfıne bak ev senın evın, hamılesın karnın burnunda. aksıne sen yap kaprısını onlara meydan vermeden o zaman daha kıymetlı olursun.
ebruşum nasılsın tatlım? annenlere mı gectınız yıne. doğuma kadar orda mı kalacaksın. aslında mantıklıda orası serın dıyordun en azından başından sıcak derdı gıder.
bu bebislerle gider zaten sbh yine cok huysuzdular 2si birden aziyo ayni anda emziremyrm simdidn zor gunler ne zaman gecicek die dusunmeye bsladm takmiyrmda aynayada bkmadan edemiyrm:) hergun az daha iniyo gbi gobek anem korsede giyme ddi gymiyrm
kardeş kilo işini takmayım diyorm ama öyle çok kilo aldımki ister istemez insan üzülüyo hiçbi kıyafetim olmuyo muhtemelen dogumdan sonrada çogu olmayacak
bir kırkı çıksın, bir gaz sancıları geçsin
3-4 aylık olsun azcık bakınsın etrafa
6 aylık olsun oturmayı öğrensin de azcık oyuncaklarla oyalansın
11-12 aylık olsun yürüsün artık
yürüyünce iyice özgür oldu , azcık laftan anlıcağı aylara gelsin
derken... bi baktım ki oğlum 21 aylık küçük bir adam olmuş
insana hiç vakit geçmicek gibi geliyor ama ne kadar çabuk geçiyor aslında
kekim pişti, yemeğimi de koydum pişiyor
buarada kek için tabak alırken karnımın üstüne tabak düştü
bende ilk hamileliğimde kendimi bu kadar ağırlaşmış hissetmiyordum çok rahattım , 2. çok zor geçiyor
inşallah gebelik zehirlenmesi ya da başka bir durumla karşılaşmadan alırsın kucağına bebişini canım
sorabilir miyim canı kek isteyenlerrr nolcakElifcim bende simdi cirpcam kek hazirladim herseyini..massallah yagmur insallah bende oyle olurum..hoya cim dktrun ne dedigi belli degil bi 37de aliriz bi 38 bi 39diyor ben surekli takip altindayim gebelik zehirlenmesinden supheleniyor korkuyo isin acikcasi son haftalardyz bi supriz ciksin istemiyorm dedi dun...gozlerim gormedi suandada 3metre otemi bulanik goruyorm dktrda cok tedirgn norolojiye sevk etti ama ilk gebeligimde bukadar agirlasmamistm son zamanlar simdi kendi halimi kendim begenmiyorum acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Massallah cnm heran hersy olabilir aman dikkat et ben 35+3 bugun ama en fazla 15gun dayanirim heealde karnim asagida iyice goren en faxla 10gun veriyr zatn sezryan olcak ama 38i gormem galiba bugun temizlige basladim kendimi siksam 1gunde biter aslinda ama halim yok napcam bilmiyorm
sorabilir miyim canı kek isteyenlerrr nolcak24.haftadan beridir yapmıyorum kek,dr 2 kilo azlan var emişti o zaman eve gelip çöpe dökmüştüm ıslak keki şimdi söleme gereği bile duymuyo sanırım,eve gidim de kendimi meyveye vereyim bariii
kaç kilo aldın canım üzme kendini ya verirsin doğduktan sonrada yememezlik yapma bak sütün olmaz ha.
bende sürekli takip edip bi türlü yazamayanladnım ama okudukça rahatlıyorum çnkü sizi okurken kendimi buluyorum resmenacayip şişiyorumm hergünde daha fazla şişmeye devam kilo deseniz kntrolden çıktı neyseki kızışımla ilgili hiç bi sorun yok inş olmazda yawrum saglıkla dogsnda ama şikayetler hep aynı sanırım geceleri uykusuzluk eller uyuşur bi tarafdan kocacımda bgn demezmi horluyosn die yok artk dedim. Dün knrolumuz vardı 38+0 da kızışım 2860 gr olmuş sanırım çok tombiş olmucak ama olsun iyi dedi doktor ama ben aşırı şişdigim için çok dikkat etmem gerektigini söyledi test filan da yaptı allaha şkr bişey çıkmadı şişkinlikle alakalı ama ben öyle böyle şişmiyorum gören soruyo normalmiymiş bu şişkinliginz die dün eve dünerken eczaneye ugradım kadının birisi gördü sakın normal doğum isteme yapamazsın böyle filan dedi şişkinlik etkilermi normal doğumu korkuttu kadın resmen beni iyice:18::18::18: gerçi kendi doktorum test yaptıkdan snra protein kaçagı yok tansiyonda iyi şişebildigin kadar şiş sorun yok dedi haftaya alttan muayene etcek o zaman belli olcak sanırım herşeyy ayyy ne bileyim ilk dogum oluncada insan herşyden korkuyo çok değişik duygulardayıımm çokkk :2: :13:
şimdilik 20 ama daha 37. haftamdyım
sorabilir miyim canı kek isteyenlerrr nolcak24.haftadan beridir yapmıyorum kek,dr 2 kilo azlan var emişti o zaman eve gelip çöpe dökmüştüm ıslak keki şimdi söleme gereği bile duymuyo sanırım,eve gidim de kendimi meyveye vereyim bariii
bende sürekli takip edip bi türlü yazamayanladnım ama okudukça rahatlıyorum çnkü sizi okurken kendimi buluyorum resmenacayip şişiyorumm hergünde daha fazla şişmeye devam kilo deseniz kntrolden çıktı neyseki kızışımla ilgili hiç bi sorun yok inş olmazda yawrum saglıkla dogsnda ama şikayetler hep aynı sanırım geceleri uykusuzluk eller uyuşur bi tarafdan kocacımda bgn demezmi horluyosn die yok artk dedim. Dün knrolumuz vardı 38+0 da kızışım 2860 gr olmuş sanırım çok tombiş olmucak ama olsun iyi dedi doktor ama ben aşırı şişdigim için çok dikkat etmem gerektigini söyledi test filan da yaptı allaha şkr bişey çıkmadı şişkinlikle alakalı ama ben öyle böyle şişmiyorum gören soruyo normalmiymiş bu şişkinliginz die dün eve dünerken eczaneye ugradım kadının birisi gördü sakın normal doğum isteme yapamazsın böyle filan dedi şişkinlik etkilermi normal doğumu korkuttu kadın resmen beni iyice:18::18::18: gerçi kendi doktorum test yaptıkdan snra protein kaçagı yok tansiyonda iyi şişebildigin kadar şiş sorun yok dedi haftaya alttan muayene etcek o zaman belli olcak sanırım herşeyy ayyy ne bileyim ilk dogum oluncada insan herşyden korkuyo çok değişik duygulardayıımm çokkk :2: :13:
Kızlar bana dua edin ne olur bol bol. Cuma günü annemle Boluya gidiyoruz. Sınavlarını ödevlerimi verip sağsalim geleyim. Ders çalışacak be halim var nede takatim. Oralarda doğurmak istemiyorum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?