2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kardeş kilo işini takmayım diyorm ama öyle çok kilo aldımki ister istemez insan üzülüyo hiçbi kıyafetim olmuyo muhtemelen dogumdan sonrada çogu olmayacak

bu bebislerle gider zaten sbh yine cok huysuzdular 2si birden aziyo ayni anda emziremyrm simdidn zor gunler ne zaman gecicek die dusunmeye bsladm takmiyrmda aynayada bkmadan edemiyrm:) hergun az daha iniyo gbi gobek anem korsede giyme ddi gymiyrm

bu bebislerle gider zaten sbh yine cok huysuzdular 2si birden aziyo ayni anda emziremyrm simdidn zor gunler ne zaman gecicek die dusunmeye bsladm takmiyrmda aynayada bkmadan edemiyrm:) hergun az daha iniyo gbi gobek anem korsede giyme ddi gymiyrm

bir kırkı çıksın, bir gaz sancıları geçsin

3-4 aylık olsun azcık bakınsın etrafa

6 aylık olsun oturmayı öğrensin de azcık oyuncaklarla oyalansın

11-12 aylık olsun yürüsün artık

yürüyünce iyice özgür oldu , azcık laftan anlıcağı aylara gelsin

derken... bi baktım ki oğlum 21 aylık küçük bir adam olmuş

insana hiç vakit geçmicek gibi geliyor ama ne kadar çabuk geçiyor aslında

bebek dogunca ew hcte toplu kalmiyo ay ugrasmayin hc:) bn anem kw war ortaliqi gormeniz lazim yetisemiyrz biberonlar sagma pompasi burun asprtru gögus ucu bez islak mendl agz mendli kiyaft bttaniyeye daha neler neler biz topluyrz yine ayni aniden biri geliyo umrumda bile dgl okadar yoruluyrmki napiyim:)

hc gecmicek gbi geliyo ama ciddn geciyo 9ay gectite dogdular 8gunluk oldular ins dedgn gbi olur zaten ne tarihten ne gunden saatten hberim oluyo bi bakmisim hawa karariyo bi bkmisim sbh olmus:)

sorabilir miyim canı kek isteyenlerrr nolcak 24.haftadan beridir yapmıyorum kek,dr 2 kilo azlan var emişti o zaman eve gelip çöpe dökmüştüm ıslak keki şimdi söleme gereği bile duymuyo sanırım,eve gidim de kendimi meyveye vereyim bariii

Maşallah canim. Valla ben.hiç.bilmiyorum karnım yukarda hala. Ağrım var cuma günü boluya gidicem sinavlarim var hiç.ne olucam bilmiyorum. Ödev hazirlamam lazım vs vs. Allah yardımcımız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yiyemiyorum bana da yasak 2-3 hafta daha sıkçaz dişimizi

bende sürekli takip edip bi türlü yazamayanladnım ama okudukça rahatlıyorum çnkü sizi okurken kendimi buluyorum resmen acayip şişiyorumm hergünde daha fazla şişmeye devam kilo deseniz kntrolden çıktı neyseki kızışımla ilgili hiç bi sorun yok inş olmazda yawrum saglıkla dogsnda ama şikayetler hep aynı sanırım geceleri uykusuzluk eller uyuşur bi tarafdan kocacımda bgn demezmi horluyosn die yok artk dedim. Dün knrolumuz vardı 38+0 da kızışım 2860 gr olmuş sanırım çok tombiş olmucak ama olsun iyi dedi doktor ama ben aşırı şişdigim için çok dikkat etmem gerektigini söyledi test filan da yaptı allaha şkr bişey çıkmadı şişkinlikle alakalı ama ben öyle böyle şişmiyorum gören soruyo normalmiymiş bu şişkinliginz die dün eve dünerken eczaneye ugradım kadının birisi gördü sakın normal doğum isteme yapamazsın böyle filan dedi şişkinlik etkilermi normal doğumu korkuttu kadın resmen beni iyice:18::18::18: gerçi kendi doktorum test yaptıkdan snra protein kaçagı yok tansiyonda iyi şişebildigin kadar şiş sorun yok dedi haftaya alttan muayene etcek o zaman belli olcak sanırım herşeyy ayyy ne bileyim ilk dogum oluncada insan herşyden korkuyo çok değişik duygulardayıımm çokkk:2::13:

benide gören şok oluyo nekadar ödemin var diye. bende artık şok olmaya başladım. okadar içtiğim suyun herhangi bi çıkışı yok benle beraber duruyo :) çok garip yaa

Sona geldik aysecan yap kendine az kalorili bi kek :)) dogumdan bikac ay sonra gorcem seni ayyy kizlaaar eski kilomdanda asagiya dustummm :))) diyceksin bebis yurumeye baslayinca sende onun pesinde ebru salli gibi kalcaksin bak gor seher dediydi dicen

Kızlar bana dua edin ne olur bol bol. Cuma günü annemle Boluya gidiyoruz. Sınavlarını ödevlerimi verip sağsalim geleyim. Ders çalışacak be halim var nede takatim. Oralarda doğurmak istemiyorum birde

caım selam,sana da hayırlı doğumlar...bu arada horlama demişsin ben horlamıyorum resmen kükrüyorum,kendi sesime uyanıyorum yani düşün, eşim ilk günden beridir napsin kabullendi artık,uykuda dürtüyo beni başımı oynatayım diye ayakta duruyoken değil de oturduğumda nefes alamıyorum,göğüs hizasına çıkıyo sanki bebiş,Allahın izniyle şu zamanlarımızı da sağlıcakla geçirelim...

ne sınavı duygucum?

Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim

Ver Bnm en son halim :) :)

Eklentiler

• $1403699669483.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $1403699685408.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $1403699707075.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $1403699727681.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $1403699747894.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $1403699772452.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $1403699789335.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $1403699802751.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
kızlar hasta bezi olarak ne marka önerirsinz. aslında almayı düşünmüyodum ama nolur nolmaz diye yanımda bulunsun en iisi dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…