- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar hasta bezi olarak ne marka önerirsinz. aslında almayı düşünmüyodum ama nolur nolmaz diye yanımda bulunsun en iisi dedim
Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
Ver Bnm en son halim :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
of yaaa aynı meseller her yerde,sınavlarında başarılar canım,annenlerde de sınavda da doğuma eve gelKızlar bana dua edin ne olur bol bol. Cuma günü annemle Boluya gidiyoruz. Sınavlarını ödevlerimi verip sağsalim geleyim. Ders çalışacak be halim var nede takatim. Oralarda doğurmak istemiyorum birde
kız seher eğer öle bişey olursa var yaaasana helalinden saten gecelikSona geldik aysecan yap kendine az kalorili bi kek :)) dogumdan bikac ay sonra gorcem seni ayyy kizlaaar eski kilomdanda asagiya dustummm :))) diyceksin bebis yurumeye baslayinca sende onun pesinde ebru salli gibi kalcaksin bak gor seher dediydi dicen
selamlar fıstıklar
hava 38.5 dıyor ama yalannnnnn. yaa nefes alıcak hava yok alev donuyor sankı havada cok fenayımm cokkkkk :105: :95:
geceleri uyku sıfırsaat bası kalkıyorum ya. yıne sabaha karsı anca bayılmışım artık.
gecmısı okurken alıntı yapmadan sona gelmısım unuttum alıntı yapmayı. beynım kaynıyor((
Yağmurcum 9 kılo hemen gıtmesı zaten süper. Artık kalanda su gıbı gıder hava sıcak bebıslerın koşturması hıc takma bebişim bende 20 kılo aldım ama valla hıc takmıyorum cunku bebişler anneyı güzel erıtıyormus zaten :)) bırde şu sezeryanın dikişleri geçsin hareketlerın daha farklı olur daha hızlı gıder.
simdi kılonu düşünme kendı sağlığını bebıslerın sağlığını ve sutunu dusun canım
özlemden haber göremedim. özlem lütfen bize haber ver canım.
elifcim ne maharetli hatunsun yaaavvv :))) kekler falan ben bu havada bu gobusle yemek yapabılırsem şükür diyorum :))) ustelık bırde mınnosun varhelal olsun kız sana. Rabbim gücüne guc versın nazar degmesın. aha da dılımı ısırdım
ayşem dun karşılaşamadık canım nasılsın?? dun uyuya kalmana cok güldüm kızzzzaten fena horluyoruz ınletmıssındır ortalığı
ben bazen koltukta falan uyuya kalınca kendı horlamama uyanıyorum.
birde işin gıcık tarafı ben hıc horlamam hep eşime kızardım yan yat uyayamıyorum dıye. simdi ona dalga gecıcek ıs cıktı. adi adam
dilercim zaten gunlerdır kıyamam geriyorsun bu mevzu ıcın.germe kendını tatlım yayıl keyfıne bak ev senın evın, hamılesın karnın burnunda. aksıne sen yap kaprısını onlara meydan vermeden o zaman daha kıymetlı olursun.
ebruşum nasılsın tatlım? annenlere mı gectınız yıne. doğuma kadar orda mı kalacaksın. aslında mantıklıda orası serın dıyordun en azından başından sıcak derdı gıder.
canm güle güle kullanın inşallah,senin de halin gayet fit tatlım maşallah,patron getirdi heeeKızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
yani dilercan pardon ama kv anlıyom da kç kadar evlerde kp ne işi var,illa bi şeye dahil olacaklarsa doğum için hastaneye gittiğiniz vakit olaydı,ben kimseyi ne çağırım ne söledim,2 saat mesafe,herkesin altında araba,ihtiyaç olursa çıkıp gelsinler,ben sırf o kırklı halimle biyerde kalmak istemediğim için annele atıştım,evim burası diye...ama kp ne işi var sahiden...bi de işin misafir ağırlama durumu var ki anlayışsızca,erkek de olsa kalkar bi fırın yemeği yapar,senden bişey beklenemez...Ahhh sinemim napim valla kafam allak bullak..kv yemek bekler ev benim ac mi kalsin yapmazki kiz hamile ben halledeyim demez annem yazik ben yaparim diyor ama onuda ben kabullenemiyorum hizmetcisimi onun benim annem..hele diger mevzu daha bi deli ediyor beni kp yaninda suyum falan geliomusaz bi dusunce olur insanda off offf seytan diyo git sezeryan ol...o rezilligi yasama diler
evett artık paşa gelebiliruyusun da büyüsn güzel odasında inşallah
canm güle güle kullanın inşallah,senin de halin gayet fit tatlım maşallah,patron getirdi heee
benide gören şok oluyo nekadar ödemin var diye. bende artık şok olmaya başladım. okadar içtiğim suyun herhangi bi çıkışı yok benle beraber duruyo :) çok garip yaa
hiç gerek yok canım ya ilk başta bebeğin bezlerinden koyuyolar sonra normal pede geçersin
bebeğin bezindenmi koyuyolar :S
bebeğin bezindenmi koyuyolar :S
inanırmısın bendede aynı durum sabahdan beri elimde şişe su içiyorum bi sefer gittim twalete ama çok kötü bu ağırlık ya backlarım kütük gibi kalkmıyo ve sürekli kilom artıyo nolcak bile bilmiyorumm
Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
Ahhh sinemim napim valla kafam allak bullak..kv yemek bekler ev benim ac mi kalsin yapmazki kiz hamile ben halledeyim demez annem yazik ben yaparim diyor ama onuda ben kabullenemiyorum hizmetcisimi onun benim annem..hele diger mevzu daha bi deli ediyor beni kp yaninda suyum falan geliomusaz bi dusunce olur insanda off offf seytan diyo git sezeryan ol...o rezilligi yasama diler
ne sınavı duygucum?
sevgim once size maşallah
Allahım korusun sızı kuzummmm
paşamın odası tamam olmuş yaa :))) yiğidim odan hazır paşam gel artık annişini bekletme
baaa-yılll-dımmmmm :)
güle güle eskıtsın yavrusum :)
aaaa annenede soyle canım o ne oyle senın annen mı ona hızmet edıceksende azıcık sesını çıkar dilerim. hem densız vakıtte emrıvakı geliyorlar hemde sen mı dusuneceksın bu kadar ince. kendını boşa yıpratıyorsun, onlarda bu rahatlık varken sende lafını esırgeme.
odana gecınce kv. laf eder dıye de düşünme gec keyfıne bak.
sevgimmm canim masallahhh güle gule mutlu huzurlu günlerde kullanın ins cicileriii
yani dilercan pardon ama kv anlıyom da kç kadar evlerde kp ne işi var,illa bi şeye dahil olacaklarsa doğum için hastaneye gittiğiniz vakit olaydı,ben kimseyi ne çağırım ne söledim,2 saat mesafe,herkesin altında araba,ihtiyaç olursa çıkıp gelsinler,ben sırf o kırklı halimle biyerde kalmak istemediğim için annele atıştım,evim burası diye...ama kp ne işi var sahiden...bi de işin misafir ağırlama durumu var ki anlayışsızca,erkek de olsa kalkar bi fırın yemeği yapar,senden bişey beklenemez...
sevgim once size maşallah
Allahım korusun sızı kuzummmm
paşamın odası tamam olmuş yaa :))) yiğidim odan hazır paşam gel artık annişini bekletme
baaa-yılll-dımmmmm :)
güle güle eskıtsın yavrusum :)
aaaa annenede soyle canım o ne oyle senın annen mı ona hızmet edıceksende azıcık sesını çıkar dilerim. hem densız vakıtte emrıvakı geliyorlar hemde sen mı dusuneceksın bu kadar ince. kendını boşa yıpratıyorsun, onlarda bu rahatlık varken sende lafını esırgeme.
odana gecınce kv. laf eder dıye de düşünme gec keyfıne bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?