2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim

Ver Bnm en son halim :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evett artık paşa gelebilir uyusun da büyüsn güzel odasında inşallah

of yaaa aynı meseller her yerde,sınavlarında başarılar canım,annenlerde de sınavda da doğuma eve gel
kız seher eğer öle bişey olursa var yaaasana helalinden saten gecelik zevkini unutmadım bebem

Ahhh sinemim napim valla kafam allak bullak..kv yemek bekler ev benim ac mi kalsin yapmazki kiz hamile ben halledeyim demez annem yazik ben yaparim diyor ama onuda ben kabullenemiyorum hizmetcisimi onun benim annem..hele diger mevzu daha bi deli ediyor beni kp yaninda suyum falan geliomus az bi dusunce olur insanda off offf seytan diyo git sezeryan ol...o rezilligi yasama diler

Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim

canm güle güle kullanın inşallah,senin de halin gayet fit tatlım maşallah,patron getirdi heee

yani dilercan pardon ama kv anlıyom da kç kadar evlerde kp ne işi var,illa bi şeye dahil olacaklarsa doğum için hastaneye gittiğiniz vakit olaydı,ben kimseyi ne çağırım ne söledim,2 saat mesafe,herkesin altında araba,ihtiyaç olursa çıkıp gelsinler,ben sırf o kırklı halimle biyerde kalmak istemediğim için annele atıştım,evim burası diye...ama kp ne işi var sahiden...bi de işin misafir ağırlama durumu var ki anlayışsızca,erkek de olsa kalkar bi fırın yemeği yapar,senden bişey beklenemez...

Son düzenleme:
evett artık paşa gelebilir uyusun da büyüsn güzel odasında inşallah

canm güle güle kullanın inşallah,senin de halin gayet fit tatlım maşallah,patron getirdi heee

Sağolun kızlar ...elif cim evet cnm artık gelsin dayanamıyorm..
Aysecan :) he yaa dün akşam saat 10 u geçiyordu buluştuk aldık ama yatak da yatak yani yumuşacık çok hoş sağolsun...

benide gören şok oluyo nekadar ödemin var diye. bende artık şok olmaya başladım. okadar içtiğim suyun herhangi bi çıkışı yok benle beraber duruyo :) çok garip yaa

inanırmısın bendede aynı durum sabahdan beri elimde şişe su içiyorum bi sefer gittim twalete ama çok kötü bu ağırlık ya backlarım kütük gibi kalkmıyo ve sürekli kilom artıyo nolcak bile bilmiyorumm

Bugun nst ye girdim ama pasacik yerinden memnun gelmeye niyeti yok daha... gecen hafta sancim cikmisti ebe gün sancin var demişti sevinmistim bugün sancin falan yok diynce üzüldüm biraz.. sabirszlaniyodum gelsin bi an önce istiyordum günler gecmiyo daha 3 haftasi var..

al bendende okadar dayancaz artık yapacak bişe yok az kaldı sıkalım dişimizi :)

sevgim once size maşallah
Allahım korusun sızı kuzummmm
paşamın odası tamam olmuş yaa :))) yiğidim odan hazır paşam gel artık annişini bekletme
baaa-yılll-dımmmmm :)
güle güle eskıtsın yavrusum :)

aaaa annenede soyle canım o ne oyle senın annen mı ona hızmet edıcek sende azıcık sesını çıkar dilerim. hem densız vakıtte emrıvakı geliyorlar hemde sen mı dusuneceksın bu kadar ince. kendını boşa yıpratıyorsun, onlarda bu rahatlık varken sende lafını esırgeme.
odana gecınce kv. laf eder dıye de düşünme gec keyfıne bak.

Oyyysss senin o tatlı dillerini yeriz biz yeriiiiizz cnm benim cnm..

Sağolasin bebem bnde çok begendim tamamını görmen lazım yatağı o kadar rahat ki sinem ger baktığımda yatasim geliyor oraya valla oğlumu artık orda hayal etmeye basladim ins o günleri Rabbim gösterir bizlere ...

Ahhh kizlar cok guzel diyorsunuz ne isi var kp kisminin karsimda ama onlar dusuncesiz iste ne yapayim elimdn bisi gelmiyor daha haziran basinda gelecekti esim ne isiniz var erkndn bunalirsinz falan dedi sonrada bilet almislar tarihini sonra soylediler bize..anneme yapma bisi dedim ama ayip ramazan gunu diyorr napcam sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…