al bendende okadardayancaz artık yapacak bişe yok az kaldı sıkalım dişimizi :)
of yaaa aynı meseller her yerde,sınavlarında başarılar canım,annenlerde de sınavda da doğuma eve gel
kız seher eğer öle bişey olursa var yaaasana helalinden saten gecelikzevkini unutmadım bebem
Oyyysss senin o tatlı dillerini yeriz biz yeriiiiizz cnm benim cnm..
Sağolasin bebem bnde çok begendim tamamını görmen lazım yatağı o kadar rahat ki sinem ger baktığımda yatasim geliyor oraya valla oğlumu artık orda hayal etmeye basladim ins o günleri Rabbim gösterir bizlere ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh kizlar cok guzel diyorsunuz ne isi var kp kisminin karsimda ama onlar dusuncesiz iste ne yapayim elimdn bisi gelmiyor daha haziran basinda gelecekti esim ne isiniz var erkndn bunalirsinz falan dedi sonrada bilet almislar tarihini sonra soylediler bize..anneme yapma bisi dedim ama ayip ramazan gunu diyorr napcam sasirdim
sevgimmm canim masallahhh güle gule mutlu huzurlu günlerde kullanın ins cicileriii
Amin canım.. böyle hersey hazır oluncada insanın sabrı tukenıyor :)) ohh kuzum rahat rahat yatsın. sırtı totosu rahat etsin bebişimin
işte bende bunu dıyorum bu emrıvakıye uyuzum ben... benım kv de oyle bıletı alır haber verır dingonun ahırı sankı burası
Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
Ver Bnm en son halim :) :)
ayrıca sevgicim sanada maşallah gayet fit ve güzelsin:))
Hani başka şehirde olsa anlayacağım da aynı şehirde bir ilçede yazlıktaBenimki de beş aydır annen gelsin diyor işi gücü cokmus.annem hasta karacigerden umrunda degil kv.nin .ilk dogumumda da erken gel tarihi beklemwz dedi dr. Dedik ben anlamam tarihinde gelirim dr. Ne bilir dedi.kizim dr.un dediği zaman geldi hanımı aradık bebwk oldu diye geziyormus iki gun sonra geldi.allah onlara muhtaç etmesin inşallah.
Kızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
Baglamiyorsun zaten kesip ped gibi koyuyursun:)o bebek bezine sıgmak biraz zor olablr
Kesinlikle yikamalisin lansinoh ve göğüs kalkanı kullan hemen iyilesir ins.pompan da elektrikli olsun manuel çok acitirKizlaaarrr Merhaba benim bebeğim 5 günlük yoğun bakimda süt sagip veriyorum gogsumede medicassol kullanıyorum sizcd sagmadan göğsümu yikamali miyim ?
Hani başka şehirde olsa anlayacağım da aynı şehirde bir ilçede yazlıkta
çok zahmet olucaktı hee
Kizlar 35+3 günlük hamileyim goguslerim büyüdü ve aşırı derecede kasiniyor dun gece uykumda anlamadan kasimisim o halde uyandım ayrica sari sivida geliyor camasirimda görüyorum sizde de böyle bi durum var mi
Selam tatlim nasilsin ?
anam paşa odası nasılda guzel olmus maşaallah subhanallah bı kuzu eksık oda sagsalım gelsın artıkKızlaaar slm dün akşam yatagimiz geldi ve odayi tamamldk şükür sadece süslemeleri kaldı bitakim
allah sag salım kucanıza almayı nasıp etsın ınsaallah darısı bekleyenlereKızlar benim için dua edermisiniz yarın sabah doğuma gircem inşallah sabah 7de 39 haftaya bir gün kaldı inşallah sağlıkla sıhhatli kucağımıza alırız:)çok heyecanlı ya evde bi telaş var dışarda halamız oda süslemeleriyle uğraşıyor fotoğrafci arkadaşım resimler için aksesuar bakıyor çarşıda plan yapıyor bende yatıp saat bekliyorum:))Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguları hayırlısı ile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?