2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Surekli gerginim surekli stresliyim.ortada hic bisey yik.nedensiz stres.doguramadigim her gun geriliyorum.dogursam rahatlicam gibi.

ne olacagı dusuncesı mecbur bu hale sokuyo hepımızı sıcak da cabası az kaldı ınsaallah canım ya bak sevın benden bıle öndesın ne gguzel

ne olacagı dusuncesı mecbur bu hale sokuyo hepımızı sıcak da cabası az kaldı ınsaallah canım ya bak sevın benden bıle öndesın ne gguzel

Bildigin gibi degil bacim.hani boyle bi sikintin derdin olur icinden cikamazsin icin daralir derin nefes almak istersin tam o moddayim.ben dogumdan filan korkmuom da.sikinti ettigim biside yok ama cok mutsuzum

Cnm maşallah sanada bebiste de ins bian önce kendini toparlar kuzucugun cnm ....
Süper olmuş herşey sevgicim Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah
Allah nazardan saklasın

Sağol tatlım amiiinn ins cumlemizin ...

Öncelikle gözünaydin cnm ins bebeginde kendini bian önce toplar sağlıkla kucağına alırsın cnm maşallah sizee

Oyyy maşallah cnm hadi bakalım sağlıkla al ins kuzucugunu cnm Ayyy çok heyecanlı yaaa dualarimiz seninle şekerim

Cok sağol cnm benim en güzelleri sizlerin olsun ins canlarım benim ..bebisini öpüyorum çoook..minik kelebekler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bildigin gibi degil bacim.hani boyle bi sikintin derdin olur icinden cikamazsin icin daralir derin nefes almak istersin tam o moddayim.ben dogumdan filan korkmuom da.sikinti ettigim biside yok ama cok mutsuzum

bende bende doğum canımı sıkımıyo ...hata bugun kızımın bıkac seyını yıkadım el kadar hala ınanamadıgımdan mı bılmem bı kötu olldum heveslenmeye bıle korkuyorum hala dısarı cıkım dıyorum bı urlu cıkmasan bı turlu ... bısılere kafayı verdım bende sende el ısı fln ugrassan... anam hamılelık takvımındekı bebk yuzunden herkesın oglu olcakmıs gıbı gelıyo kızmıydı senınkı

amınnnn rabbım bahtlarını guzel etsın ama sevınıyo ınsan eşya da olsa .. bende camasırlarını sevıyorum bugun

9 aydır bütün sıkıntılrıımızı dertlerimizi sevincimizi paylaştık yarın sabah hamilelik sürecim bitiyor 38+2günlük oluyoruz neolur dua edin çokkorkuyorum bebeğim sağLklı mı ya bir sorun çıkarsa diye rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun

Cnm gonlunu ferah tut ins sağlıkla alacaksn kuzunu kucağına ah cnm Bnm darısı bizim başımıza ins ..dualarimiz seninle olack tatlım..hepimizde aynı düşünce var cnn ins sağlıkla alacağız kucaklarimiza cnm müsait olduğunda bixede yazarsin ins

Kiz cnm.bekliyorum 4 gozle gelsin diye.bugun annem vaarrdi temizlikci vardi evde.bosta degildim ki.gereksiz bi gerginligim var.bi suru cikolata yedim mutluluk hormonu salgilansin gevseyim diye ama yok bana misin demedi

Kiz cnm.bekliyorum 4 gozle gelsin diye.bugun annem vaarrdi temizlikci vardi evde.bosta degildim ki.gereksiz bi gerginligim var.bi suru cikolata yedim mutluluk hormonu salgilansin gevseyim diye ama yok bana misin demedi

Cnm bende ayni senin gibiyim valla oglusumdan aliyorm bazen hirsimi sonradan bi uzulup agliyorum yine oglum teselli ediyor dungece felakettim anlatilmaz esimlede tartistim sicak ayri hamilelik ayri ben bi cekilmez oldum

Son piknigime gittim kizlar ramzan ve doğum öncesi. Ama rezalet yani hicbise yapamiyorum agrilardan kivranmaktan baska.artik 8 günüm kaldi.bugunu saymazsak tam bir haftam var.insallah hayirlisiyla atlatirim.cok korkuyorum...

Bnde pazar günü gittiydm cnm anaamm eve geldim ayaklrm nasıl ağrıyor sanki sıkıştım kaldım pikniktykn valla evden çıkmak çok zor geliyo bana ..sende hayırlısıyla atlatirsn ins cnm

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin inş sağ salim kucağına alırsın bir an önce küvezden sağlıkla annesinin kucağına gelir...rabbim yardımcın olsun.
ne güzel yavaş yavaş doğumlar geliyor ya heyecanlandım bende.sağ salim bebişini kucağına alırsın inş. canım

amin canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş korkmana gerek yok dünyanın en güzel meleği seninle olacak yarın dua et bizede
bizimde duamız sizinle arkadaşlar hayırlı doğumlar...
ay canım bende kızıma çemkirip duruyorum nedense çok gerginim rabbim sabır versin bize sonrada çok üzülüyorum ne olacak böyle hayırlısıyla doğursaydık bir sıkma canını sende sabırlı ol...

Iyi akşamlar kızlar Haziran bitiyor temmuza cok az kaldi. Baya arkadaşımız Haziran annesi oldu bir kismimizda beklemedeyiz hala. Ben artik 41 42. Haftaya kimse kalır mi diye düşünüyorum. Önce doğmazsa gec doğar mi ki? Sağlıkla kucagimiza alalım inş. Doğuran herkes kaçıyor topikten maşallah yağmur iki bebisle bizi.bırakmadı.

Selam kızlar ben bugün kızımı sahile götürdüm denize girdik benbde dizlerime kasar girdim kızım çok mutlu oldu hiç çıkmak zorunda istemedi . Biraz da yürüyüş yaptım .eve geldik yemk çamaşır şimdi uzaniyorum.

Slm kizlar.
Bugun kntrolumuz vardi.isitme testimiz yapildi, topuk kani alindi yine. Yavrum cok agladi kan alirkenn dayanamadim hic yaa.

Allah bize bagislasin yavrularimizi saglikla insallahh

He yaa cnm bnde temmuzun başında doğurmak istiyorum ama ıstemekle olmuyor ışte poff böyle beklemekde zor wyy sağlıkla gelsinlerde en çok istediğim o tabiki ama

Slm kizlar.
Bugun kntrolumuz vardi.isitme testimiz yapildi, topuk kani alindi yine. Yavrum cok agladi kan alirkenn dayanamadim hic yaa.

oyy kıyamam ya zor oluyor topuk kanıda birde ayagını sıkmazlarmı bende dayanamıyorum hiç kıyamam kuzuya
amin canım darısı bizlere inş...

aynen canım bende temmuzun başında doğursam hayırlısıyla
gözüm su yönden korkuyor 41. hafta yada 42.haftaya sarkmayalım normali beklerken hiç gecmez zaman...

merhaba kızlar ovülasyon testi alacağım ama nasıl kullancağım hakıında bilgim yok kullanan var mı aranızda ?

Slm kizlar.

Ayy özgem yaaa maşallah bugünleri görmek nasip oldu sana darısı ins bizim başımıza ..tontik n resmini aticaktin ama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…