2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aynen canım bende temmuzun başında doğursam hayırlısıyla
gözüm su yönden korkuyor 41. hafta yada 42.haftaya sarkmayalım normali beklerken hiç gecmez zaman...

Ayy cnm yok yaa kalmasın o zamNa catlarum bn herhalde yinede hayırlısı Allah bilir tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım şimdiden tebrik ediyorum.Sağlıkla kucağına alman dileğiyle. Şimdiden ömürlü olsun.Allah analı babalı büyütsün
Herşey güzel olucak buna inanıyorum. Dualarımız sizinle

hepimizin derdi aynı hemen hemen demekle olmuyor ama sonu muthıs bı duyguya cıkıyo bacım allah kurtarsın hayırlısıyla

Kiz cnm.bekliyorum 4 gozle gelsin diye.bugun annem vaarrdi temizlikci vardi evde.bosta degildim ki.gereksiz bi gerginligim var.bi suru cikolata yedim mutluluk hormonu salgilansin gevseyim diye ama yok bana misin demedi
hayır olsun kuzum ya acele edıyoruz belkı ama göbısde durması dısarda 1 hafta durmasına bedelmıs bende acele edıyordum da 35+4 de dogum yapamn bi arkadasımızın bebegı hala yogun bakımdaymıs rabbım sıfa versın tırstım zamanı gelınce ınsaallah dıyorum .bnmde bı komsum var saolsun geldımı gıtmek bılmıyo kendımı ona karsı doldurdum bıraz bugun .. dusundukce sınır oluyorum hayır yasca da buyuk bellı etsemde memnunıyetsızlıgımı kadın yuzsuz resmen
Slm kizlar.
Bugun kntrolumuz vardi.isitme testimiz yapildi, topuk kani alindi yine. Yavrum cok agladi kan alirkenn dayanamadim hic yaa.

Allah bize bagislasin yavrularimizi saglikla insallahh
işte buna nasıl dayanırımbilmem

Ağrılarla dolu bir geceye daha merhaba :)

Kızlaaarrrr iyi geceler yaa bana bi akıl verin 5 gün oldu sezeryanla doğum yaptım ne zaman yan yatabilirim sırt üstü yatmaktan belim kopuyo artık nolur biri bisey soylesin

En iyi yöntem uyuyordum bahanesiyle kapıyı acmamak

Benim bir bilgim yok

Slm kizlar.
Bugun kntrolumuz vardi.isitme testimiz yapildi, topuk kani alindi yine. Yavrum cok agladi kan alirkenn dayanamadim hic yaa.

Maşallah .amin

Herkese günaydın :) bugun gunesli guzel birgün:) simit ve cay keyfi yapmayi dusunuyorm :) yarin son is gunum ve kendimi diren dayanabilirsin diye teselli ediyorm:)

selam canım,temmuz analarını sollayıp geçtin heeee,Allah analı babalı büyütsün gülüm,darısı sağlıcakla bizlere

Allah sağlıcakla kurtasın canım,güzel haberlerini beklyoruz,belki şu ana bitmek üzre
Slm kizlar.

özgecanım selam,eee bebiş olunca buralara nadir geliniyo,emzirme durumun nasıl,bebişin uykusu filan?
günaydın canm,aynı keyfi yapmak isterdim,bu sabah migren ağrısıyla uyandım,akşama kadar zaman nasıl geçecek bakalım

Gunaydinn aysemmm kahvalti edek beraber gelde :)

Herkese günaydın. Umarım herşey yolundadır. Bugün kızımı görmeye gideceğim. Belki sezeryan tarihi verir doktor. Randevusu olan herkes hayırlı haberler getirsin inşallah.

Gunaydinn aysemmm kahvalti edek beraber gelde :)

sehercim günaydın,inan çok ihtiyacım var,yazdım ya migrenim tuttu bu sabah,korkunç uyandım,kaçıp eve gitmeyi düşünyorum bakalım...
duygucanım selam,sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

sehercim günaydın,inan çok ihtiyacım var,yazdım ya migrenim tuttu bu sabah,korkunç uyandım,kaçıp eve gitmeyi düşünyorum bakalım...

Cnm takma bosver sen umursamamzliktan gel inanki cok zor olur anlarim seni ama bebisini uzme hersey olacagina varir akisina zamana birak

canım true ya sayende ulaştım..
faceden bana yazmış..
oğluşu doğmuş ama beyninde çok sorun çıkmış sürekli epilepsi krizleri geçiyormuş...yoğun bakım küvezinde kalıyormuş..true sürekli hastanedeymiş bebeğinin yanında..
bebeği çok tatlı yaa dışardan hiçbirşey belli değil..saçlı küçük masum bir oğlann..
dua istemiş...
Allah yardımcıları olsun..
sanada haber vereyim dedim canım

Günaydın kızlar benim gibi enseden terleyen var mi.buz gibi terliyor ensem saçlarım. Banyodan cikincada aynı. Banyo yaparken cok yoruluyorum :'(

Bende persembe gecesi dogum yaptim iki gundur arada yan yatiyorum. Daha once zaten canim yaniyodu yatamiyodum istesem de. Eger canin yanmiyosa yat canim, bel agrisi cok kotu oluyo sonra.
Canim valla zor giriyorum dedigin gibi. Ev de kalabalik olunca hic olmuyor. İyiyiz cook sukur. Dogum sezeryan olsa da normal gibi basladigi icin süt konusunda problem yasamadim. Bebis de biraz zorluyo tabi uyku konusunda:) annem geceleri alayim emzirmeye getiririm odana diyo ama onu da ben istemiyorum. Koynis koynis yatiyoruz oglumla

Gunaydin kizlarrr...kv gelio az sonra cok heyecanliyimm..
Birde canlar..benim alt tarafimda hafif bir sisme olmus neden ki acaba bilen varmi ki? Az bi panikledim bennn

günaydın canm haber verdiğin için çok sağol,merak ediyorduk,inşallah,bu sıkıntıları tez zamanda geride kalır,Rabbim bu mübarek günler yüzü hürmetine şifa,sağlık versin,kimseleri sevdikleriyle,sağlıkla yormasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…