Yok.canım gelmedi ama cok şükür sınavları felan.verdim geldim. Ilk dogurucam diyordum sanirim son dogurucam. Çarşamba 40. Haftaya giriyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTcenım bende sen gibiyim 40 hafta cuma dolcak doktor doğmazsa suni sancı vercek artık bakalım ilk temmuz annesi kim olacak
Bana da aynısını söledi. Cumartesi 40 doluyor. Pazartesi veya salı suni sancıyla doğurturuz dedi. Ama şu anda ne sancım var ne açılmam. Bebek de kanala inmemiş. Herkes suni sancı çok fena diyor. Ben 40+6 ya kdr beklemek istiyorum. Bakalım doktorum bu önerime ne diyecek. Bu arada doğumdan çok korkmaya başladım
korkma hiç canım uyucaksın uyancaksın mis kokulu bir kuzucuğu getirip memişe yapıştırcaklar hemen
sanki hep alışkınmış emmeye gibi cup cup emmeye başlıcak kuzucuk
biraz canın da acıcak tabi, belki sende benim gibi eşine 'bi daha kesinlikle çocuk doğurmam' gibi büyük laflar ediceksin
bikaç gün içinde acıların geçicek, sanki bebiş hep hayatında varmış gibi olacak
belki aradan 1-2 sene geçmeden 2. bebişine hamile kaldığının haberini verip, eski sezeryanınla ilgili burdan yeni annelere bilgiler vericeksin
insanoğlu bu dünyada en çok canını yakan Allah korusun ölüm acısına bile alışıp unutuyor, sezeryanın acısı sancısı unutulup gidecek hemde tahmin ettiğinden çok daha kısa sürede
Bana da aynısını söledi. Cumartesi 40 doluyor. Pazartesi veya salı suni sancıyla doğurturuz dedi. Ama şu anda ne sancım var ne açılmam. Bebek de kanala inmemiş. Herkes suni sancı çok fena diyor. Ben 40+6 ya kdr beklemek istiyorum. Bakalım doktorum bu önerime ne diyecek. Bu arada doğumdan çok korkmaya başladım
banada salı yada çarşamba dedi canım o zamanda 40+4 ile 40+5 oluyorum zaten bakalım o zamana kadar kalmadan kendiliğnden doğururz umarım
banada salı yada çarşamba dedi canım o zamanda 40+4 ile 40+5 oluyorum zaten bakalım o zamana kadar kalmadan kendiliğnden doğururz umarım
Umarım. Bi de her gittiğimde küçük bu bebek diyor. Hatta dün acaba adet tarihini yanlış mı hatırlıyosun dedi. Halbuki bebek 3330 gr ve 50cm bence hiç de küçük değil. O kdr kafam karıştı ki dünkü muaneden snr inş suni sancısız kolay bi doğumumuz olur
kızlar dünkü alttan muayenesinden sonra kahverengi akıntılarım var ama az sancılarımda var gelen akıntı nişan olabilirmi doktor hafif kanaman olabilir demişti muayeneden sonra şu andada sancı giriyor ama dayanılmıyacak kadar değil
Maşallah canım kaç haftaliksin.bilmiyorum ama ben.bugün 38+6 yim. Cokta acele etme sağlıkla gelsin.kuzucuk. Karnım hala inmemiş diyorlar hiçbir belirtide yok. Rahim ağzıda aynı. Acildeki doktor bir çatı muayenesi yaptı beni kendi doktorumun eli hafifmis hic hissetmedim. Resmen varya vicikladi ki doğumu tetikliyorlarmis ya çatı muayenesinde bazı doktorlar hiçbir.belirti yokken bana bu gece yada sabah doğurursun dedi. Dön firlatmamanin zararları belki de bu kadar agri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umarım. Bi de her gittiğimde küçük bu bebek diyor. Hatta dün acaba adet tarihini yanlış mı hatırlıyosun dedi. Halbuki bebek 3330 gr ve 50cm bence hiç de küçük değil. O kdr kafam karıştı ki dünkü muaneden snr inş suni sancısız kolay bi doğumumuz olur
inş canım benimde kafasına biraz küçük diyor kilo 3650 boy 51 cm bende kafasına taktım benimki kanala girmiş sancılarımı takip ediyorum ama düzenli değil
Bende de ilk gün kan.şeklinde sonraki gün kahverengi puturlu olur sonra kesilir dedi doktor ilk çatı muayenemde ve dediği gibi de oldu. Yalancı sancidir canim. Nişan daha farklıymış.
Oyle dogurun deyince dogurulmuyo anacim.kendimi parcaliyorum ama yok dogum filan.sen 38 +1 de dogurdun dimi?diyorum ozge o zaman dogurdu bende o zamanlarda dogururum.Gunaydiiiinn
Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm
gelip giden bir agri degil belimdeki ama suan bacagima kadar yayiliyo kasiklarimdakide cok duzensiz needeyse saatte bi azcik oluyo sanci artarmi acaba gun icinde
Gunaydiiiinn
Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm
gunaydinlar temmuza grdik artik dogurmayan kalmaz heralde benim yaramazlarm hc uyumuyo gece uykusuzm cok cnim sikkin lohusa depresynuna grdim sanirm
inş canım benimde kafasına biraz küçük diyor kilo 3650 boy 51 cm bende kafasına taktım benimki kanala girmiş sancılarımı takip ediyorum ama düzenli değil
Hmmm seninki brz daha topluymuş ve ne gzl kanala girmiş. Benim şimdiye kdr hiç sancım olmadı bile :26: aramızda bi gün var ama sen bana göre baya önde gibi gözüküyosun
Aman don firlatmayla filan alakasi yok bunun.butun gecem beebat gecti.karnim tas gibiydi cok canim yandi.ne saga donebildim ne sola donebildim.simdi sert degil karnim ama sertlesen yerler karnima dokundugumda aciyo icten icten.cok zorlaniyorum artik.
dediğn gibi canım aynısı bendede var şuanda pütürlü şekilde çok açık kahverengi şekilde geldi benim 3 muayanede böyle oldu ilk ikisinde olmamıştım
O zaman kesilir bugün puturlu gelip kesildi.benimde. Bakalim yarın tekrar muayenem var çatı muyanesi edicek mi beni doktor merak ediyorum. 5 temmuzda da Kpss var cok yoğunum derece yapicam oğlumlaYada tv Ye çıkarım takip edersiniz
bacılar,kızceler selam,günaydın,kontroldeydim,sıra bekledim bekledim,sonra nstye gir gel demesin mi,çok şükür Allah'a.babası da izin alıp koşturup geldi kızcem kapıda beklerken hopladı durdu,yanımda oturan kadın bile seyrediyomuş göbüşümü,içeri girdik,pustuuuu,elini yüzüne kapadı zillifazla kaşıntım olduğunu dedim,karaciğer yağlanmasına bakalım dedi bi de kan verdik,geldik,öğleden sonra sonucumuzu almaya gitcem.son 7 gün,izne ayrılmaya,dr,bu haftayı geçir haftaya doğur diyo, :18: ayyyy yapabilir miyim dedim,o senin yeteneğine bağlı diyo,haftaya çarşamba çatı muayenesi var,Rabbim herkeşşşşşlere kolay,sağlıklı doğumlar versin,sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz nörüyonuz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?