2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gercekten cok saol canim ever bugun allah nasip kismet ederse saat 1-1:30 civarinda sezaryene alinicam dua edin bizim icin olur mu sag salim kurtulalim buradan yazarim yine opuldunuz .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar dünkü alttan muayenesinden sonra kahverengi akıntılarım var ama az sancılarımda var gelen akıntı nişan olabilirmi doktor hafif kanaman olabilir demişti muayeneden sonra şu andada sancı giriyor ama dayanılmıyacak kadar değil

bacılar,kızceler selam,günaydın,kontroldeydim,sıra bekledim bekledim,sonra nstye gir gel demesin mi,çok şükür Allah'a.babası da izin alıp koşturup geldi kızcem kapıda beklerken hopladı durdu,yanımda oturan kadın bile seyrediyomuş göbüşümü,içeri girdik,pustuuuu,elini yüzüne kapadı zilli fazla kaşıntım olduğunu dedim,karaciğer yağlanmasına bakalım dedi bi de kan verdik,geldik,öğleden sonra sonucumuzu almaya gitcem.son 7 gün,izne ayrılmaya,dr,bu haftayı geçir haftaya doğur diyo, :18: ayyyy yapabilir miyim dedim,o senin yeteneğine bağlı diyo,haftaya çarşamba çatı muayenesi var,Rabbim herkeşşşşşlere kolay,sağlıklı doğumlar versin,sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz nörüyonuz bakem

Bende de ilk gün kan.şeklinde sonraki gün kahverengi puturlu olur sonra kesilir dedi doktor ilk çatı muayenemde ve dediği gibi de oldu. Yalancı sancidir canim. Nişan daha farklıymış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman don firlatmayla filan alakasi yok bunun.butun gecem beebat gecti.karnim tas gibiydi cok canim yandi.ne saga donebildim ne sola donebildim.simdi sert degil karnim ama sertlesen yerler karnima dokundugumda aciyo icten icten.cok zorlaniyorum artik.

dediğn gibi canım aynısı bendede var şuanda pütürlü şekilde çok açık kahverengi şekilde geldi benim 3 muayanede böyle oldu ilk ikisinde olmamıştım

Gunaydiiiinn

Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm
Oyle dogurun deyince dogurulmuyo anacim.kendimi parcaliyorum ama yok dogum filan.sen 38 +1 de dogurdun dimi?diyorum ozge o zaman dogurdu bende o zamanlarda dogururum.
mik mikten 1 gun sonra dogurdu bende o zaman dogururum filan totem yapiyorum kendimce.

gunaydinlar temmuza grdik artik dogurmayan kalmaz heralde benim yaramazlarm hc uyumuyo gece uykusuzm cok cnim sikkin lohusa depresynuna grdim sanirm

gelip giden bir agri degil belimdeki ama suan bacagima kadar yayiliyo kasiklarimdakide cok duzensiz needeyse saatte bi azcik oluyo sanci artarmi acaba gun icinde

Duzenli diilse canim dogum sancisj diildir.genede doktorunu ara icin rahata etsin.

Gunaydiiiinn

Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm

Offf bunaldim vallaha bi doguraydim diyorum cumartesi cati muaynem var umudum uygun diilsin hadi gel sezeryan alalim demesi:)

gunaydinlar temmuza grdik artik dogurmayan kalmaz heralde benim yaramazlarm hc uyumuyo gece uykusuzm cok cnim sikkin lohusa depresynuna grdim sanirm

Kiz dur girme depresyona falana iki tane aslan gibi kuzucun var :)masallah.

Merhabalar :)
DogumGunu, Evlilik Yildonumu, Dugun,Nisan,Kina, Sunnet, HosgeldinBebek ve daha bir cok organizasyon icin butik pasta ve butik kurabiye siparisi alinir
Bilginize :)

Aman don firlatmayla filan alakasi yok bunun.butun gecem beebat gecti.karnim tas gibiydi cok canim yandi.ne saga donebildim ne sola donebildim.simdi sert degil karnim ama sertlesen yerler karnima dokundugumda aciyo icten icten.cok zorlaniyorum artik.

Sertleşme sanciymis bende.8. Aydan.beri var. Ağrı esigim cok düşük sanirim. Sagimdan soluma dönemiyorum bende senin.gibi

dediğn gibi canım aynısı bendede var şuanda pütürlü şekilde çok açık kahverengi şekilde geldi benim 3 muayanede böyle oldu ilk ikisinde olmamıştım

O zaman kesilir bugün puturlu gelip kesildi.benimde. Bakalim yarın tekrar muayenem var çatı muyanesi edicek mi beni doktor merak ediyorum. 5 temmuzda da Kpss var cok yoğunum derece yapicam oğlumla Yada tv Ye çıkarım takip edersiniz

beraber yapın bakalım derece bende hazırlanıp gircektim hamileliğim ağır geçti 7 ay kustum yattım sınav zamanıda doğum olcak dedim nsıl gircem die vazgeçtim artık inş kazanırsın

Aysem guzel gecmis sukur bende ayilamiyorm cok uykum varrr...biz aynimiyiz senle 36+1bugun bebisin kilosu falan nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…