Ben hamileyken hic korkmadim son gune kadar. Ama bu dikisle 40 im cikinca korkarim:18: sanirim bizim 40 gun 2 ay olur
Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???
Canlarim arabayla yola cekildik kismet ise saat 1 de sezaryene alinicam ama spinal sezaryen dedi doktor eyer fena olursam yureyin kaldirmasa genel yapariz dediler dua edin Benim icin uyaninca yazarim insallah dualarinizi bekliyorum optum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Leynnn hos olma siz bana cesaret verin gaz verin :) valla suan iste 39 dan gün aliyorum sanirim.normalde 12 temmuz 40 doluyodu.doktor 39 dan gün alinca alcam dedi demekkki 39 olacak.valla kafam karisti su hesapdan.
Galaxy Note 2
Evet korkuyor insan dikislerin daha gergin biraz zaman gecsin dahada toplancak kuculcek etin sikilascak yalan yok psikolojik olarak baya etkileniyosun esinde sende bide onun stresini yasiyosun cocuk uyancakmi goguslerden sut gelcekmi canin yancakmi bende 40cikti 2;3 sefer denememizin sonunda 15 20gun sonra olduydu hatta bisefer agladim esimi sucladim sen beni unuttun istemiyosun sonra kendimi sucladim kasiyorum kendimi diye gercktn cok farkli duygular yasayan bilirBen hamileyken hic korkmadim son gune kadar. Ama bu dikisle 40 im cikinca korkarim:18: sanirim bizim 40 gun 2 ay olur
Bende ozledim cnm ya insanlara ozeniyorm tabak tabak yemek yiyolar..her hamilelik farkli oluyor ilkinde sadece 3bucuk ay cektm ve gerisi cok mutluydmyikilmadik ayaktayiz temmuzu da gorduk sukur. sicaklarda hamilelik zormus sistik resmen :)
bende bende bende doguralim artik ya 9 ay mide bulanti yanmasiyla gecti bidaha hamile kalmak icin kendime en az 5 yil veriyorum hayalet gibi oldum ya :/ adam akilli yemek yemeyi ozledim resmen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???
Sen ne güzel cvp veriyon ben hic cvp veremiom ustelik neler soylebilcek durumdayken soyleyemiom işte. Icime atmakdan deliriyom sonra
Galaxy Note 2
Leynnn hos olma siz bana cesaret verin gaz verin :) valla suan iste 39 dan gün aliyorum sanirim.normalde 12 temmuz 40 doluyodu.doktor 39 dan gün alinca alcam dedi demekkki 39 olacak.valla kafam karisti su hesapdan.
Galaxy Note 2
Valla çok güldüm :))
Rabbim senide güldürsün.
Az bile demişsin
Evet korkuyor insan dikislerin daha gergin biraz zaman gecsin dahada toplancak kuculcek etin sikilascak yalan yok psikolojik olarak baya etkileniyosun esinde sende bide onun stresini yasiyosun cocuk uyancakmi goguslerden sut gelcekmi canin yancakmi bende 40cikti 2;3 sefer denememizin sonunda 15 20gun sonra olduydu hatta bisefer agladim esimi sucladim sen beni unuttun istemiyosun sonra kendimi sucladim kasiyorum kendimi diye gercktn cok farkli duygular yasayan bilir
Bende ozledim cnm ya insanlara ozeniyorm tabak tabak yemek yiyolar..her hamilelik farkli oluyor ilkinde sadece 3bucuk ay cektm ve gerisi cok mutluydm
Ahamda diler dogurcak heralde :))
Evet korkuyor insan dikislerin daha gergin biraz zaman gecsin dahada toplancak kuculcek etin sikilascak yalan yok psikolojik olarak baya etkileniyosun esinde sende bide onun stresini yasiyosun cocuk uyancakmi goguslerden sut gelcekmi canin yancakmi bende 40cikti 2;3 sefer denememizin sonunda 15 20gun sonra olduydu hatta bisefer agladim esimi sucladim sen beni unuttun istemiyosun sonra kendimi sucladim kasiyorum kendimi diye gercktn cok farkli duygular yasayan bilir
Bende ozledim cnm ya insanlara ozeniyorm tabak tabak yemek yiyolar..her hamilelik farkli oluyor ilkinde sadece 3bucuk ay cektm ve gerisi cok mutluydm
Galaxy Note 2
Aynen seher o psikoloji basladi bende simdiden.dikislerimi gordukce tuhaf oluyorum. Hic bisey eskisi gibi olmcak diye korkmaya basladim. İnsallah kolayca atlatiriz bu donemi de.
Seni cok iyi anliyorm ayni duygulari yasadim cunku ama inan enfazla 1hafta daha sabir eski formuna kavuscaksin ben ilk banyoya girerken dikis yerimdeki gazli bezi cikarttim amannn o ne kocamann dedimki napmislar bana daha bi kotu oldm tansiyonum dustu resmen ama sonrasinda toplandi toplandi kuculdu ben beyaz tenliyim doku yogunlugu yapti biraz kalin kaldi ama hicbi sknti yok yengemlerinki resmen hicbisi yokmus gibi disardan anlasilmaz bilr insallah seninde oyle olur tenin cok hassassa biraz iz kaliyor..hic tereddut etme esin sikinti yasar dikis yerlerini gordukce beni begenmz falan diye bi sknti yasamiyolar walla ordan dunyanin enguzel varligi cikiyor..ilk iliskide zorlanirsin oda acidigindan degil korkudan sonrasi eski haline doncen
Kızlar benim göğüslerimde hala ne bir su nede başka bir şey yok sütüm olmayacak mı benim ya bide sezaryen olacağım
Namaz kilip dışarı cikicam bakalim yürüyelim biraz hem d vitamini hemde doğuma hazırlık.yeni yürümeye baslicam
Anamm sana gaz vere vere faturalar aldi basini gidiyo :)) :)) massallah 39oldun demek amannn sayma daha gun falan ben bi dogurayim duvara astigim kocaman takvimi kaldircam :))
Devam ediyor mu halaaaaa.kiz sancilarin gelmis olabiliiirr
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?