2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Allah yardimcin olsun cnm bidigini kucagina saglikla sihatle al. ne guzel ya sende kavusuyosun bebisine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leynnn hos olma siz bana cesaret verin gaz verin :) valla suan iste 39 dan gün aliyorum sanirim.normalde 12 temmuz 40 doluyodu.doktor 39 dan gün alinca alcam dedi demekkki 39 olacak.valla kafam karisti su hesapdan.

Galaxy Note 2

Ben sana gaz veriyorum ebruuu korkma hicc, ben 3 e dogru ameliyattan ciktim 4 te gelip buraya dogurdum yazdim ameliyattan sonraki 4-5 saat zor geciyo, bi de ilk yuruyus zor geciyo, iki gune kendin kalkarsin. Ama iki gun ben tuvalete bile esimle gittim. Kendine dikkat et yeter. Bak gulden de ben de ayaklandik sayilir

Ben hamileyken hic korkmadim son gune kadar. Ama bu dikisle 40 im cikinca korkarim:18: sanirim bizim 40 gun 2 ay olur
Evet korkuyor insan dikislerin daha gergin biraz zaman gecsin dahada toplancak kuculcek etin sikilascak yalan yok psikolojik olarak baya etkileniyosun esinde sende bide onun stresini yasiyosun cocuk uyancakmi goguslerden sut gelcekmi canin yancakmi bende 40cikti 2;3 sefer denememizin sonunda 15 20gun sonra olduydu hatta bisefer agladim esimi sucladim sen beni unuttun istemiyosun sonra kendimi sucladim kasiyorum kendimi diye gercktn cok farkli duygular yasayan bilir
Bende ozledim cnm ya insanlara ozeniyorm tabak tabak yemek yiyolar..her hamilelik farkli oluyor ilkinde sadece 3bucuk ay cektm ve gerisi cok mutluydm
Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???

Ahamda diler dogurcak heralde :))

Leynnn hos olma siz bana cesaret verin gaz verin :) valla suan iste 39 dan gün aliyorum sanirim.normalde 12 temmuz 40 doluyodu.doktor 39 dan gün alinca alcam dedi demekkki 39 olacak.valla kafam karisti su hesapdan.

Galaxy Note 2

kimsede gaz verecek hal kalmamis. yarin banada dese doguruyon diye ne guzel olur ama nerdeeeeeeee tik yokki. tas gibi karnimin icinde kasiklarimi oyuyo aci var sadece ne agri ne sanci pffff bende dogururmuyumki herkescik doguruyi yaw ben sona kalcam bu gidisle :/

Aynen seher o psikoloji basladi bende simdiden.dikislerimi gordukce tuhaf oluyorum. Hic bisey eskisi gibi olmcak diye korkmaya basladim. İnsallah kolayca atlatiriz bu donemi de.

Kızlar benim göğüslerimde hala ne bir su nede başka bir şey yok sütüm olmayacak mı benim ya bide sezaryen olacağım

aynen ya baharatli salcali yemek yemek istiyorum midemi mahvediyo. az kaldi diye diye bitircez insallah.

Galaxy Note 2

Anamm sana gaz vere vere faturalar aldi basini gidiyo :)) :)) massallah 39oldun demek amannn sayma daha gun falan ben bi dogurayim duvara astigim kocaman takvimi kaldircam :))

Aynen seher o psikoloji basladi bende simdiden.dikislerimi gordukce tuhaf oluyorum. Hic bisey eskisi gibi olmcak diye korkmaya basladim. İnsallah kolayca atlatiriz bu donemi de.

Seni cok iyi anliyorm ayni duygulari yasadim cunku ama inan enfazla 1hafta daha sabir eski formuna kavuscaksin ben ilk banyoya girerken dikis yerimdeki gazli bezi cikarttim amannn o ne kocamann dedimki napmislar bana daha bi kotu oldm tansiyonum dustu resmen ama sonrasinda toplandi toplandi kuculdu ben beyaz tenliyim doku yogunlugu yapti biraz kalin kaldi ama hicbi sknti yok yengemlerinki resmen hicbisi yokmus gibi disardan anlasilmaz bilr insallah seninde oyle olur tenin cok hassassa biraz iz kaliyor..hic tereddut etme esin sikinti yasar dikis yerlerini gordukce beni begenmz falan diye bi sknti yasamiyolar walla ordan dunyanin enguzel varligi cikiyor..ilk iliskide zorlanirsin oda acidigindan degil korkudan sonrasi eski haline doncen

İnsallah canim yaa esimin bi problemi yok da ben tuhaf oluyorum gordukce; dedigin gibi ilkini atlatinca gecer insallah. Sagol destegin icin

Namaz kilip dışarı cikicam bakalim yürüyelim biraz hem d vitamini hemde doğuma hazırlık.yeni yürümeye baslicam

Hayırlı gunlet guzel anneler... yinr dogurmadan atlattik bu gunu...sutum gelmiyor olmayacak demişsiniz benimde gelmiyor ilgisi yok kizlar dogumdan sonra otomatikman geliyor olumsuz düşünmeyin kizimda bende dedim sutum olmayacakmi acaba diye bebisim dogdu aninda geldi sutum simdi gelmesiyle ilgisi yok yani takmayin

Yazin fatura gelmez cnm.bosver sen devam et gaza

Galaxy Note 2

Devam ediyor mu halaaaaa.kiz sancilarin gelmis olabiliiirr

Galaxy Note 2

Devam ediyo dusa girdim ciktim napim gidimmi doktora bilemedim
Nisan yada suyum gelmedi ama kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…