2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.

bir bebişimiz daha doğmuş hayırlı uğurlu olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlere inş...haziran bebişi oldu o zaman seninki:))
maşallah kızına

Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.

ayrıca sanada maşallah normal doğum olmuş ayrıntıları merakla bekliyoruz canım nasıl oldu nasıl gelişti daha dün konuşuyorduk doğuramadım diye şükür normal doğumla gelmiş kuzucuğun...

bir bebişimiz daha doğmuş hayırlı uğurlu olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlere inş...haziran bebişi oldu o zaman seninki:))
maşallah kızına

Evet hazirani kacirmadik:) :) allah razı olsun

ayrıca sanada maşallah normal doğum olmuş ayrıntıları merakla bekliyoruz canım nasıl oldu nasıl gelişti daha dün konuşuyorduk doğuramadım diye şükür normal doğumla gelmiş kuzucuğun...

İki cm açılma vardı suyu azalıyor diye dr.pazartesi bakar olmazsa suni ile yaptiririz demişti.gider gitmez epidurali taktirdim ama anesteziyi almadım 4cm e kadar dayanilmayacak degil adet sancısı gibi giriyor.sonra epidural. Sancilari hissettim yine de .oldu işte ben de inanamıyorum aslinda:)

Uykusuz bir geceden merhaba 36+5günlük hamileyim.her zamanki gibi sol kasığının ağrısından uyuyAmıyorum nst de sancı çıkmadı ama korkuyorum.sıcak bir taraftan ağrı bir taraftan Allah yardımcımız olsun.doktora sorsam normal diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen geçen akşam kalktım hastaneye gittim nst ye bağlandım sıpanın bişeyî yokmuş çok :) Dr 2 saatte 10 hareket say diyor ama bazen oynamıyor

Ahaa duygu geldi mi yoksa zaman :) bu arada geç cvp verdim senîn sınav bitmiştir umarım iyi geçmiştir

Hayırlı olsun ozaman :) benim 37 hafta ama haftaya alacaklar inş ben normal istiyorum ama şekerden dolayı Sezar'yan diyorlar senin paşa kaç haftalık oluyor annesi

Allah ailecek sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin.. imza bandında ortalama ağırlık 3200 yazıo sen 3190 doğurmuşsun. gelişimi de idealmiş. Darısı başımıza...

Yok.canım gelmedi ama cok şükür sınavları felan.verdim geldim. Ilk dogurucam diyordum sanirim son dogurucam. Çarşamba 40. Haftaya giriyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah ac karna 3 hurma yedim oglen kusburnu cayi ictim aksamda don firlattim.bu gece dogurmazsam daha da kafama takmicam ne zaman dogarsa dogsun

Maşallah canım kaç haftaliksin.bilmiyorum ama ben.bugün 38+6 yim. Cokta acele etme sağlıkla gelsin.kuzucuk. Karnım hala inmemiş diyorlar hiçbir belirtide yok. Rahim ağzıda aynı. Acildeki doktor bir çatı muayenesi yaptı beni kendi doktorumun eli hafifmis hic hissetmedim. Resmen varya vicikladi ki doğumu tetikliyorlarmis ya çatı muayenesinde bazı doktorlar hiçbir.belirti yokken bana bu gece yada sabah doğurursun dedi. Dön firlatmamanin zararları belki de bu kadar agri

Hayırlı olsun canım. Allah anali babalı.büyütmeyi.nasip etsin.

kizlar yardimci olurmusunuz bir saattir siddetli adet sancisi gibi belim agriyo kasiklarima arada bi agri geliyo dogum sancisi olabilirmi

kizlar yardimci olurmusunuz bir saattir siddetli adet sancisi gibi belim agriyo kasiklarima arada bi agri geliyo dogum sancisi olabilirmi

Olabilir tabiki..araliklari saat tut..doktorunu ara canim nolur nolmaz

günaydın kızlar benimde dün kontrolum vardı 39+4 olduk nst de 3 haftadır sancı çıkıyor hemde yüksek 100 lerde geziyor en son gittiğimde 10 dk 2 kere yükseldi kontraksiyonun var dio aşırı kasılmalarım varmış ben birşey hissetmiyorum ama tamam ağrım oluyo arada ama o kadar değil alttan muayane etti hatta açıttı bu sefer kanama oldu azcık ama açılma yokmuş yine 3 haftadır bakıyor bu seferkinden sonra yürüyemedim çok ağrım oldu doğurcam galiba dedim ama hala burdayım cuma 40 haftalık olcaz bidaha bakcak açılma yoKSA SUNİ SANCI İLE DOĞURTCAKMIŞ ARTIK ARANIZDA SUNİ SANCIYLA DOĞURAN VARMI

Herkese gunaydin bebek haberleri çoğalıyor: )

selam anneler herkese günaydınlar... benim gibi yeniden mide bulantısı yaşayan var mı ? son dönemde mide bulantısı neden olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…