Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.
Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.
bir bebişimiz daha doğmuş hayırlı uğurlu olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlere inş...haziran bebişi oldu o zaman seninki:))
maşallah kızına
ayrıca sanada maşallah normal doğum olmuş ayrıntıları merakla bekliyoruz canım nasıl oldu nasıl gelişti daha dün konuşuyorduk doğuramadım diye şükür normal doğumla gelmiş kuzucuğun...
Aynen geçen akşam kalktım hastaneye gittim nst ye bağlandım sıpanın bişeyî yokmuş çok :) Dr 2 saatte 10 hareket say diyor ama bazen oynamıyorevet bende şaşırdım nasıl yazdım bunu diye :))))))) şu anda 3200 falan olmustur doğuma kadar bakalım kaç olacak ama hareketleri çok azaldı((((((((((((seninde öylemi ya da varmı bebişin hareketleri azalan canım sıkılıyor bu durumu (((
Ahaa duygu geldi mi yoksa zaman :) bu arada geç cvp verdim senîn sınav bitmiştir umarım iyi geçmiştirYok canım ben.dün acildeydim sinavim var diye magnezyuma başlattı doktor. Ağrım var yatıyorum ama açılma nisan Su.hiçbirşey yok daha yarın sınava girip dönücem hemen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun ozaman :) benim 37 hafta ama haftaya alacaklar inş ben normal istiyorum ama şekerden dolayı Sezar'yan diyorlarAmin insallah. Evet bayadir okuyorum sizleri ama yazmak kismet olmamisti. Erkek hayirlisiyla 18ine sezeryan gun aldim normal dogum yapamayacak kadar korkak ve panigim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah. Sizin kacinci hafta hangi sehirdesiniz
Aynen geçen akşam kalktım hastaneye gittim nst ye bağlandım sıpanın bişeyî yokmuş çok :) Dr 2 saatte 10 hareket say diyor ama bazen oynamıyor
Ahaa duygu geldi mi yoksa zaman :) bu arada geç cvp verdim senîn sınav bitmiştir umarım iyi geçmiştir
Hayırlı olsun ozaman :) benim 37 hafta ama haftaya alacaklar inş ben normal istiyorum ama şekerden dolayı Sezar'yan diyorlarsenin paşa kaç haftalık oluyor annesi
Sabah ac karna 3 hurma yedim oglen kusburnu cayi ictim aksamda don firlattim.bu gece dogurmazsam daha da kafama takmicam ne zaman dogarsa dogsun
kizlar yardimci olurmusunuz bir saattir siddetli adet sancisi gibi belim agriyo kasiklarima arada bi agri geliyo dogum sancisi olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilir tabiki..araliklari saat tut..doktorunu ara canim nolur nolmaz
Yok.canım gelmedi ama cok şükür sınavları felan.verdim geldim. Ilk dogurucam diyordum sanirim son dogurucam. Çarşamba 40. Haftaya giriyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTcenım bende sen gibiyim 40 hafta cuma dolcak doktor doğmazsa suni sancı vercek artık bakalım ilk temmuz annesi kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?