insan göndermez mi birer tabak
Bn yaptimda pek beğenmedim idare eder ışte
Bilseydim keşke hahaha kiz bn pek beğenmedim ama niyse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar benim kilo alimim tamamen durdu 58le sonlandircam heralde yarin 1TEMMUZZ
merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyo ben artık çok sıkıldım 39+6 ama daha pek sancım bile yok bugün doktora gttim rahimde hiç açılma yokmuş yani doğum daha hiç başlamamış dedi 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dediiartık bebeğimi kucağıma almak istiyorum sizde durumlar nasıl
Biz de 39+2deyiz ve hala tık yokcumaya kadar gelmezse , cuma sabahı suni sancıyla normal deneyeceğiz. Açılma olmazsa sezeryan.
ilk doğumum genel anesteziyleydi, bu da öyle olcak nasipse
saat 9du en son ameliyathanede saati gördüğümde 9:11de oğlum doğmuş, onu giydirip odaya götürmüşler
ben kendime gelip odaya alındığımda 10:30 civarıydı
hemen hemşire gelip emzirmeme yardım etmişti
yanımda annem kalmıştı gece refakatçı olarak, zaten tek başına mümkün değil
gece saat 10a kadar ziyaretçiye izin verdikleri için de eşim ve babam da o saate kadar yanımdaydı
Saol cnm bilgilendirdigin icin Allah razi olsun benimde genel anesteziyle olucak kismetse ve merak ettigim bisey daha var, serum gibi biseyle mi basliyorlar yoksa drek uyutuyorlar mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
58ay benim kilomu hiç yazmıyım
Cok mu aldin cnm
Galaxy Note 2
önce çarmıha gerer gibi kolunu bacağını bağlıyolar, sonra anestezi uzmanı kolumdan iğneyi yaparken doktorum gözlerini kapa başın dönmesin demişti 10a kadar say dedi ama sanırım sayamamıştım bile 10a kadar
Anladim canim off valla korku sardi icimi yarin girebilirsin eger istersen sezaryene dedi istemezsen 2 gun daha bekleriz dedi napicami bende bilmiyorum :-(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12 kg aldım da hamilelik öncesi de zayıf olmayınca insan o 12 kiloyla 90a yaklaşmış oluyor
Evet doğurmak içın herkes don firlatmaya gitti sanirim kimseciklerden ses çıkmıyor...
Canım daha erken değil mi:) Bırakalım mümkün olduğunca gelişsinler son haftalarda.Beni dr.yarın için çağırmıştı ben bir hafta daha kalsın istedim anne karnında ne kadar durursa o kadar büyür bebekler :))Sabah ac karna 3 hurma yedim oglen kusburnu cayi ictim aksamda don firlattim.bu gece dogurmazsam daha da kafama takmicam ne zaman dogarsa dogsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?