2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
insan göndermez mi birer tabak

Bn yaptimda pek beğenmedim idare eder ışte

Bilseydim keşke hahaha kiz bn pek beğenmedim ama niyse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla yedik guzel olmustu biber koy biberiydi incecik minik minik elif yakin olaydik gonderirdm kiz ben cok severim biber dolmasini bol bol yaparim hatta babannemizin bahcesinden toplar yikar iclerini cikartir dondurucuya koyarim

Kizlar benim kilo alimim tamamen durdu 58le sonlandircam heralde yarin 1TEMMUZZ

Reklam içerikli mesaj !

Eklentiler

• $10254084_1404301006514241_380697247_n.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

Biz de 39+2deyiz ve hala tık yok cumaya kadar gelmezse , cuma sabahı suni sancıyla normal deneyeceğiz. Açılma olmazsa sezeryan.

Biz de 39+2deyiz ve hala tık yok cumaya kadar gelmezse , cuma sabahı suni sancıyla normal deneyeceğiz. Açılma olmazsa sezeryan.

inşallah normal sancın gelir de rahat rahat doğum yaparsın

hem suni sancı acısı çekip hem sezeryana alınmak zorunda kalmazsın umarım

Saol cnm bilgilendirdigin icin Allah razi olsun benimde genel anesteziyle olucak kismetse ve merak ettigim bisey daha var, serum gibi biseyle mi basliyorlar yoksa drek uyutuyorlar mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Temmuza da girdik kızlar hayırlı uğurlu olsun.

önce çarmıha gerer gibi kolunu bacağını bağlıyolar, sonra anestezi uzmanı kolumdan iğneyi yaparken doktorum gözlerini kapa başın dönmesin demişti 10a kadar say dedi ama sanırım sayamamıştım bile 10a kadar

bugün bu midenin benimle derdi nedir ya? bulanıyor yanıyor garip hallerdeyim

2 soda içtim, gaviscon içtim bana mısın demedi

Anladim canim off valla korku sardi icimi yarin girebilirsin eger istersen sezaryene dedi istemezsen 2 gun daha bekleriz dedi napicami bende bilmiyorum :-(

Anladim canim off valla korku sardi icimi yarin girebilirsin eger istersen sezaryene dedi istemezsen 2 gun daha bekleriz dedi napicami bende bilmiyorum :-(

korkma hiç canım uyucaksın uyancaksın mis kokulu bir kuzucuğu getirip memişe yapıştırcaklar hemen

sanki hep alışkınmış emmeye gibi cup cup emmeye başlıcak kuzucuk

biraz canın da acıcak tabi, belki sende benim gibi eşine 'bi daha kesinlikle çocuk doğurmam' gibi büyük laflar ediceksin

bikaç gün içinde acıların geçicek, sanki bebiş hep hayatında varmış gibi olacak

belki aradan 1-2 sene geçmeden 2. bebişine hamile kaldığının haberini verip, eski sezeryanınla ilgili burdan yeni annelere bilgiler vericeksin

insanoğlu bu dünyada en çok canını yakan Allah korusun ölüm acısına bile alışıp unutuyor, sezeryanın acısı sancısı unutulup gidecek hemde tahmin ettiğinden çok daha kısa sürede

12 kg aldım da hamilelik öncesi de zayıf olmayınca insan o 12 kiloyla 90a yaklaşmış oluyor

52 ile hamile kaldim cnm.3 ayda 7 kilo verdim.45 e düştüm. Serumlarla yaşadım 4 ay boyunca.5.aydan sonra kilo almaya basladim zorlan.45 den 62 ye ciktim.17 kilo almisim ama gorsen hicbir farkim yok eski halimden.ustelik şişlik felanda yok.azcik kalcam bacagim toparlandi.cok zor gunlerdi ilk 4 ay.o yuzden ben kilolulari sansli buluyorum cnm.hic takma.

Galaxy Note 2

Evet doğurmak içın herkes don firlatmaya gitti sanirim kimseciklerden ses çıkmıyor...

Evet doğurmak içın herkes don firlatmaya gitti sanirim kimseciklerden ses çıkmıyor...

Sabah ac karna 3 hurma yedim oglen kusburnu cayi ictim aksamda don firlattim.bu gece dogurmazsam daha da kafama takmicam ne zaman dogarsa dogsun

Sabah ac karna 3 hurma yedim oglen kusburnu cayi ictim aksamda don firlattim.bu gece dogurmazsam daha da kafama takmicam ne zaman dogarsa dogsun
Canım daha erken değil mi:) Bırakalım mümkün olduğunca gelişsinler son haftalarda.Beni dr.yarın için çağırmıştı ben bir hafta daha kalsın istedim anne karnında ne kadar durursa o kadar büyür bebekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…