Aman don firlatmayla filan alakasi yok bunun.butun gecem beebat gecti.karnim tas gibiydi cok canim yandi.ne saga donebildim ne sola donebildim.simdi sert degil karnim ama sertlesen yerler karnima dokundugumda aciyo icten icten.cok zorlaniyorum artik.
Benim ilk gebelikte hicbir problemim yoktu ama dktr son 4hafta izin vermiyorum hicbir gebeye demisti mik mik icin...simdide 32.haftadan itibaren izin yok :)) walla biz korkuyorz bisi olur diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tunaydin kizlar. nasilsiniz bakiyorumda doguran doguranaay bende bi doguraydim. kalan gun 20 mide bulantisi mide yanmasi hatsafada halsizlik diz boyu yarin kontrolum var temizlenmem lazim kolumu kaldircak halim yok :/
tunaydin kizlar. nasilsiniz bakiyorumda doguran doguranaay bende bi doguraydim. kalan gun 20 mide bulantisi mide yanmasi hatsafada halsizlik diz boyu yarin kontrolum var temizlenmem lazim kolumu kaldircak halim yok :/
Bana da hic doguramicam gibi geliyodu yaa:) 38+1 de dogurdum evet. Hatta o gun oglumla cok konustum hadi oglum patlat su keseyi bile dedim yaniOyle dogurun deyince dogurulmuyo anacim.kendimi parcaliyorum ama yok dogum filan.sen 38 +1 de dogurdun dimi?diyorum ozge o zaman dogurdu bende o zamanlarda dogururum.
mik mikten 1 gun sonra dogurdu bende o zaman dogururum filan totem yapiyorum kendimce.
Duzenli diilse canim dogum sancisj diildir.genede doktorunu ara icin rahata etsin.
Offf bunaldim vallaha bi doguraydim diyorumcumartesi cati muaynem var umudum uygun diilsin hadi gel sezeryan alalim demesi:)
Kiz dur girme depresyona falana iki tane aslan gibi kuzucun var :)masallah.
Sehercim bosver sen ozenme :) biz böyle devam edek
Galaxy Note 2
Cnmda istemiyoo zaten :))
Kalkip bi ev toparlayim poffffff biktim be ev isinden
Heee istemiyoo :) benimde hiic ama hic istemiyooooooo :sly:
Galaxy Note 2
Adamlara yazik beee 40cikinca nasipse :))
Bende annemle son hazirliklari yapcas evi toplicaz.yarin da sadece dinlencem insallah.offfffff bitiyooo
Galaxy Note 2
Canlarim arabayla yola cekildik kismet ise saat 1 de sezaryene alinicam ama spinal sezaryen dedi doktor eyer fena olursam yureyin kaldirmasa genel yapariz dediler dua edin Benim icin uyaninca yazarim insallah dualarinizi bekliyorum optum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adamlara yazik beee 40cikinca nasipse :))
Valla benimkisi cok azimli geldi şoklardayim yaniiiii40 cikinca acimayacak bana
Galaxy Note 2
Valla benimkisi cok azimli geldi şoklardayim yaniiiii40 cikinca acimayacak bana
Galaxy Note 2
Hakiki temmuz analari olarakdan buralardayiz cnm daha doguramadik :)
Galaxy Note 2
Bende 2gun once istifrayla tamamladim mide bulantisini cok bulaniyor yaaa dogurmak istiyorm artikk halsizlestmde artik...kuafore git temizlenmeye ugrasma skstrma karnini 10dkka da hallediyolar
Ay ebru birden oyle deyince icim bi hos oldu kiz yarindan sonra kuzun kucaginda saat kacta alinck bide kacinci hafta olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?