2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
tunaydin kizlar. nasilsiniz bakiyorumda doguran dogurana ay bende bi doguraydim. kalan gun 20 mide bulantisi mide yanmasi hatsafada halsizlik diz boyu yarin kontrolum var temizlenmem lazim kolumu kaldircak halim yok :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman don firlatmayla filan alakasi yok bunun.butun gecem beebat gecti.karnim tas gibiydi cok canim yandi.ne saga donebildim ne sola donebildim.simdi sert degil karnim ama sertlesen yerler karnima dokundugumda aciyo icten icten.cok zorlaniyorum artik.

Benim ilk gebelikte hicbir problemim yoktu ama dktr son 4hafta izin vermiyorum hicbir gebeye demisti mik mik icin...simdide 32.haftadan itibaren izin yok :)) walla biz korkuyorz bisi olur diye

Sehercim bosver sen ozenme :) biz böyle devam edek

Galaxy Note 2

Hakiki temmuz analari olarakdan buralardayiz cnm daha doguramadik :)

Galaxy Note 2

Bende 2gun once istifrayla tamamladim mide bulantisini cok bulaniyor yaaa dogurmak istiyorm artikk halsizlestmde artik...kuafore git temizlenmeye ugrasma skstrma karnini 10dkka da hallediyolar

Bana da hic doguramicam gibi geliyodu yaa:) 38+1 de dogurdum evet. Hatta o gun oglumla cok konustum hadi oglum patlat su keseyi bile dedim yani) gece suyum geldi simdi 11 gunluk olduk bileee

Kizz oyle deme, insallah olabiliyosa normal olsun. Sezeryan izinden sonrasindaki acidan daha iyidir diye dusunuyorumm

Kalkip bi ev toparlayim poffffff biktim be ev isinden

Canlarim arabayla yola cekildik kismet ise saat 1 de sezaryene alinicam ama spinal sezaryen dedi doktor eyer fena olursam yureyin kaldirmasa genel yapariz dediler dua edin Benim icin uyaninca yazarim insallah dualarinizi bekliyorum optum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende annemle son hazirliklari yapcas evi toplicaz.yarin da sadece dinlencem insallah.offfffff bitiyooo

Galaxy Note 2

Ay ebru birden oyle deyince icim bi hos oldu kiz yarindan sonra kuzun kucaginda saat kacta alinck bide kacinci hafta olcak

Cnm allah yardimcin olsun sag salim cikin insallah.bizede dua et persembe de ben olucam nasipse.

Galaxy Note 2

Hakiki temmuz analari olarakdan buralardayiz cnm daha doguramadik :)

Galaxy Note 2

yikilmadik ayaktayiz temmuzu da gorduk sukur. sicaklarda hamilelik zormus sistik resmen :)

bende bende bende doguralim artik ya 9 ay mide bulanti yanmasiyla gecti bidaha hamile kalmak icin kendime en az 5 yil veriyorum hayalet gibi oldum ya :/ adam akilli yemek yemeyi ozledim resmen.

Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???

Ay ebru birden oyle deyince icim bi hos oldu kiz yarindan sonra kuzun kucaginda saat kacta alinck bide kacinci hafta olcak

Leynnn hos olma siz bana cesaret verin gaz verin :) valla suan iste 39 dan gün aliyorum sanirim.normalde 12 temmuz 40 doluyodu.doktor 39 dan gün alinca alcam dedi demekkki 39 olacak.valla kafam karisti su hesapdan.

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…