2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cok sukur canim ahanda bitti gozunde buyuttugun gibi zor degil aslinda ins biz de kurtuluruz bir avazda:)

Canim herkesin farkli kiminin once geliyor kiminin sonra sancin siklasirsa git doktora ben sancimi evde cekmistim hastahanwyegittiğimde suyum geldi doguma almışlardı hemen

Cnm doktor bana 5 dk da bir olursa hemen gel demisti.ne siklikta oluyor ona bak bi.

Galaxy Note 2

5 dk diil daha 10 dk ara falan gelio iste yanlis alarm vermk istemiyorm durduk yere sıklasirsa gideyim o zmn

Devam ediyo dusa girdim ciktim napim gidimmi doktora bilemedim
Nisan yada suyum gelmedi ama kizlar

Canım kızların dediği gibi sikligina bak hemen gitme bence yatirirlar yatarken.sancı çekmek cok zormuş. Daha nisan Su felanda yokmuş zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 dk diil daha 10 dk ara falan gelio iste yanlis alarm vermk istemiyorm durduk yere sıklasirsa gideyim o zmn

Evde sancini cekmen daha rahat doktora gitsen hızlandırmak icin suni sanci verirler oda zor olur iyice 2 dk lara inerse git ki son anin sancilari siddetleniyor dayanamazsin o zaman git doktora suyun kanaman yoksa endise etme canım

Canım kızların dediği gibi sikligina bak hemen gitme bence yatirirlar yatarken.sancı çekmek cok zormuş. Daha nisan Su felanda yokmuş zaten

Evt cnm 10 dk dan da düşecekmis.5 dk da bir hatta 2 dk da bir.ay cok heycanlandim :)

Galaxy Note 2

Evde sancini cekmen daha rahat doktora gitsen hızlandırmak icin suni sanci verirler oda zor olur iyice 2 dk lara inerse git ki son anin sancilari siddetleniyor dayanamazsin o zaman git doktora suyun kanaman yoksa endise etme canım

Tamm kizlar bekliyorum..ins sıklasir da giderim. Haber veririm dua edin kizlar

kızlar kontrolden geliyorum geçen haftaki idrar tahlilimizde protein 2 kat yüksek çıktı drum farketmemiş ve bugün ki tahlilde hiç bişi çıkmadı protein neğatifti ve bu durum gebelik zehirlenmesi yapıyormuş aranızda böle bi durum yaşayan oldu minişim 36+2 de 2870 gr kilosu sizce iyi mi_?

Cnm hicbi bilgim yok.gecmis olsun.minisin iyi bence masallah.

Galaxy Note 2

Allah bir avazda kurtarsın canım bende disari çıktım geldim cok sıcak hava. Bende bugün doğurmak istiyorum :))

Amin canim hepimizi insallh...bende cok bunaldim dogursam cok mutlu olacam:)

Hakiki temmuz analari he iyiymiş bu::)izne ayrıldım bugün evde ki ilk günüm malak gibi yatıyorum bende artık doğurmak istiyorum oglan kıpır kıpır bence artık o da anacığına kavuşmak istiyor 36t2 yim yarin kontrolüm var gun isteyecegim dr.dan son günler zor geçiyor Allah yardımcımız olsun.

Hosgeldin Temmuzzzzzzzzzzzzzz

Ohhh kızlar haydin doğuralım artık
İçerdeki tüm badiklere toplu mesajımdır: Haydi tatlışlar gelin artık. Nam nam yapıcaz siziiiii... :)

Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.

canım gozun aydın. Rabbim güzel kızına sağlıklı uzun omur nasıp etsın.. sizlerede hayırlı evlat olsun inşallah..

herkezlere günaydın güzel anneler
Şafak:6 bizim şaka gbi yawww

bilgem böyle gun saymakta cok heyecanlı ya haftaya bugun kucağında olacak Allahın izniyle oğlusun

Gunaydiiiinn

Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm

Ayyy valla bende iple cekıyorum o gunlerı özgem. ama sen anlat ya naler yapıyorsunuz? kontrol aşı falan gıttınızmı hıc?

selam ayşem canımmm benım. yavv hala çıkmadın mı ızıne helal olsun valla tatlım ıyı dayandın. hem sıcak hem gobusler kocaman. bu gıdısle ızıne çıkar çıkmaz dogurucan :)
maşallah fıstığa ekrana çıkınca utanmıştır annesı bana bakıyorlar dıye :) yerim ben onu

dr.un dediği o nasıl bır laf ya senın yetegıne bağlı.. sankı bız ayarlıyoruz

Hakiki temmuz analari olarakdan buralardayiz cnm daha doguramadik :)

Galaxy Note 2

artık doğurmamız lazımmmm gelsinler tatlışlarrrrr

canım bu saatlerde kucağındadır bebişin sanırım :) Rabbim ikinizide korusun..

Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???

Tamm kizlar bekliyorum..ins sıklasir da giderim. Haber veririm dua edin kizlar

haydi diler haydi diler şimdiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii

ay dilercim hadi hayırlısıyla gelsın tontıs cok heyecanlandım. hastaneye gıdersen ve gıttıgınde yaz tatlım neler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…