Evet hazirani kacirmadik:) :) allah razı olsun
İki cm açılma vardı suyu azalıyor diye dr.pazartesi bakar olmazsa suni ile yaptiririz demişti.gider gitmez epidurali taktirdim ama anesteziyi almadım 4cm e kadar dayanilmayacak degil adet sancısı gibi giriyor.sonra epidural. Sancilari hissettim yine de .oldu işte ben de inanamıyorum aslinda:)
Canim herkesin farkli kiminin once geliyor kiminin sonra sancin siklasirsa git doktora ben sancimi evde cekmistim hastahanwyegittiğimde suyum geldi doguma almışlardı hemenDevam ediyo dusa girdim ciktim napim gidimmi doktora bilemedim
Nisan yada suyum gelmedi ama kizlar
Devam ediyo dusa girdim ciktim napim gidimmi doktora bilemedim
Kiz bu sicakda ne yurumesi allah seni napmasin.aksam cik bari
Galaxy Note 2
Canim herkesin farkli kiminin once geliyor kiminin sonra sancin siklasirsa git doktora ben sancimi evde cekmistim hastahanwyegittiğimde suyum geldi doguma almışlardı hemen
Cnm doktor bana 5 dk da bir olursa hemen gel demisti.ne siklikta oluyor ona bak bi.
Galaxy Note 2
Devam ediyo dusa girdim ciktim napim gidimmi doktora bilemedim
5 dk diil daha 10 dk ara falan gelio iste yanlis alarm vermk istemiyorm durduk yere sıklasirsa gideyim o zmn
5 dk diil daha 10 dk ara falan gelio iste yanlis alarm vermk istemiyorm durduk yere sıklasirsa gideyim o zmn
Canım kızların dediği gibi sikligina bak hemen gitme bence yatirirlar yatarken.sancı çekmek cok zormuş. Daha nisan Su felanda yokmuş zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt cnm 10 dk dan da düşecekmis.5 dk da bir hatta 2 dk da bir.ay cok heycanlandim :)
Galaxy Note 2
Evde sancini cekmen daha rahat doktora gitsen hızlandırmak icin suni sanci verirler oda zor olur iyice 2 dk lara inerse git ki son anin sancilari siddetleniyor dayanamazsin o zaman git doktora suyun kanaman yoksa endise etme canım
Tamm kizlar bekliyorum..ins sıklasir da giderim. Haber veririm dua edin kizlar
kızlar kontrolden geliyorum geçen haftaki idrar tahlilimizde protein 2 kat yüksek çıktı drum farketmemiş ve bugün ki tahlilde hiç bişi çıkmadı protein neğatifti ve bu durum gebelik zehirlenmesi yapıyormuş aranızda böle bi durum yaşayan oldu minişim 36+2 de 2870 gr kilosu sizce iyi mi_?
Allah bir avazda kurtarsın canım bende disari çıktım geldim cok sıcak hava. Bende bugün doğurmak istiyorum :))
Diler kachaftaliktin kiz
kiz sancin mi geldi ay ne heycnli hadi bakalm ins gercek sancidir saglikla alirsin yawrunu kucagni
37+1 canim bu gun
Ay insallah ydogru alarmdir da oglusum gelir...
Merhaba kızlar ben 18.45te minik kizim selma yi epidural normal dogumla kucağıma aldım .3190gr.49cm doğdu.
herkezlere günaydın güzel anneler
Şafak:6 bizim şaka gbi yawww
Gunaydiiiinn
Kizlar hadi.artik dogurun da bebislerimizin sutunu kakasini gazini konusalimm
bacılar,kızceler selam,günaydın,kontroldeydim,sıra bekledim bekledim,sonra nstye gir gel demesin mi,çok şükür Allah'a.babası da izin alıp koşturup geldi kızcem kapıda beklerken hopladı durdu,yanımda oturan kadın bile seyrediyomuş göbüşümü,içeri girdik,pustuuuu,elini yüzüne kapadı zillifazla kaşıntım olduğunu dedim,karaciğer yağlanmasına bakalım dedi bi de kan verdik,geldik,öğleden sonra sonucumuzu almaya gitcem.son 7 gün,izne ayrılmaya,dr,bu haftayı geçir haftaya doğur diyo, :18: ayyyy yapabilir miyim dedim,o senin yeteneğine bağlı diyo,haftaya çarşamba çatı muayenesi var,Rabbim herkeşşşşşlere kolay,sağlıklı doğumlar versin,sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz nörüyonuz bakem
Hakiki temmuz analari olarakdan buralardayiz cnm daha doguramadik :)
Galaxy Note 2
canım bu saatlerde kucağındadır bebişin sanırım :) Rabbim ikinizide korusun..Canlarim arabayla yola cekildik kismet ise saat 1 de sezaryene alinicam ama spinal sezaryen dedi doktor eyer fena olursam yureyin kaldirmasa genel yapariz dediler dua edin Benim icin uyaninca yazarim insallah dualarinizi bekliyorum optum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogum yapan anneler bana bi bakiverin...
1 saattir belimdn kasiklarima girip cikan agrim var yaklasik 40 sn fln suruyo..ne ki bu bisi yoksa herkesi panikletmk istemiyorum da???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?