Gunaydinnnnnnnnnnnnnn doguramadan geldim bu gundeeee
Gunaydinn bende uyuyamadan geldimGunaydinnnnnnnnnnnnnn doguramadan geldim bu gundeeee
özgeciğim ay maşallah size.... bizim hasretlik 8 gün sora bitiyo ne nuhteşem bi duygu rabbim herkese nasip etsin ...
Bende biradayim.ozgis bende tam tersi oglusumu uyandirmaya çalışıyorum.
Galaxy Note 2
Karnini doyurmaya mi kaldiriyosun canim kac saat oldu
benimkilerde uyusada emmeye uyandirsam 4bucuktan beri ayaktayiz gögsume gelen guluyo emmiyo burda durmak istiyolar:) ozge cikardm bende eldiwenleri emerken sirtimi gidikliyo:)) uyumak istiyorum ya
Benimki de cok sık kalkmaya basladi yaa saat basi kalkiyoruz sersem gibi oldum iyice
Eldivenleri iyi yapmissin rahat ediyolar vallaburasi dun cok sicakti, ben ustunu de cikardim citcitli sifir kol corap giydirdim
ay ne guzel burasi serin ya burnu buz gbiydi dun:) hc uyumuyolar ya mama werdim emzirdm gaz ckti alti temz alptgra uyudu snunda alptug emiyo bu uyuyana kadar o uyanir ah ah:) hawalar isinsada bnde gydirsem cibildak cibildak
İkisini bi arada uyurken denk getirebilirsen hemen vur kafayi yatbmmki de gaz cikarirken gogsumde uyudu, rahatini bozmiim dedim oylee duruyoz
minik adam omzunda mi simdiii ne guzel bi tabloo allahimmm
en sewdgm an gaz ckarirken goguste uyuyolar hemen ck tatli oluyolar ben cok terliyrm gece emzirirkende cok usuyorum ya bu gece cikmadm yataktanda esim bakti hep titriyodum resmen emerken gulmelerine bitiyorum ya sikasim geliyo:)
kuzum nette bi video izlemiştim kadın ikizleri aynı anda emziriyordu oyle bi sansin yok mu
Oluyorummm...gozlerim kapanio oglumdaki enerjiye bak ben bittim o hala fildir fildir
Alti temiz karni tok gazi yok niye uyumuyoooo...
Kizlar mamayi nasil veriosunz??
Ayneenn gogsumde uyumasini bende cok seviyorum mis misssen neden oyle oldun ki ya:26:
Bizde birlikte yatiyoduk ya dun gece besikte yatirmaya basladim yat kalk biraz zor oluyo ama alisalim artikazcik ses yapsa panik oluyorum kustu mu tikandi mi elli kere kalktim
Simdi dalinca yatirdim canimminik adam omzunda mi simdiii ne guzel bi tabloo allahimmm
bna hep soruyolar daha istermisin cocuk 2tane die istemicem saniyolar tamam cok yoruluyorum ama yine hamile kalasim war:)) cok tatlilar ya (gece uykusuzken istemiyrm ama) :)
kuzum nette bi video izlemiştim kadın ikizleri aynı anda emziriyordu oyle bi sansin yok mu
sabırsızlıkla bekliyorum ogünü ozgemmmSimdi dalinca yatirdim canimminik adam omzunda mi simdiii ne guzel bi tabloo allahimmmhakkaten cok guzel kizz, o senin gogsune elini koyuyo sen onin sacini yanagini seviyon kokluyon. Harikaaa yakinda sende diceksin bunu
bna hep soruyolar daha istermisin cocuk 2tane die istemicem saniyolar tamam cok yoruluyorum ama yine hamile kalasim war:)) cok tatlilar ya (gece uykusuzken istemiyrm ama) :)
Hahaa bende hamile halimi ozledim galibaa, lohusalik bitince yine yapalimbende dikislerimi gorunce vazgeciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?