2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bazen diorum manyakmiym ama bnde ozledim heycani mutlulugu bambaska hele doguma gttgm gun o ne guzel duygulardi yapalm kiz

cok zor dimi bi seste firla yataktan of of die geri don:) esim benden panik hc uyumuyo gel artik kusmuyo bn bakcam uyurken uyu diorum benden once firliyo battaniyeye sariyo sariyo yapma sicak diorum usur dio:))

Ay benimkide cok panik bi geliyo burnu soguk usumus diyo bi geliyo atesi mi var bi baksana diyo )
Ben yatagin tek tarafindaki komodini kaldirdim, besigi yataga birlestirttim, kalkmadan gorcem artik kafami uzatip

sabırsızlıkla bekliyorum ogünü ozgemmm son ay asir gibi geldi geçmedi hiç doguramicam sanki omur boyu hamile kalcam gibi hissediyorum
Aynen oyle canim seni en ii biz anlariz son aylar heycanla kolay gecee diyodum bende ama ozellikle son 3 haftada patlicaktim artik. İnsallah senin de en fazla bir hafta on gun kaldi. Sonra baslicaz kusmuklara kakalara gazlara
bazen diorum manyakmiym ama bnde ozledim heycani mutlulugu bambaska hele doguma gttgm gun o ne guzel duygulardi yapalm kiz

Evet yaa yapalim ama anlasip yapalim yalniz kalmayiz

oh oh ben wcye gdemiyrm ya kahwalti yapmam lazm cok aciktim alptg emiyo suan alptgra emcek snra kim bilir ne zaman yerim ne yedin kiz aklima bise gelmiyo yicek

Benm de hazirlcak vaktim yokki kekle sut aglayinca mutfaktan gelirim diye rahat gidiyorum da tuvalete gidemiyorum bende) annem sahura kadar oturuyo daha uyanamadi uyansin da oyle gitcem bence bezlerin buyuk boylarindan da kendimize alalim pratik olur

bnde diorum sizin bezlerdn alcaml. kendime bnde atistirirm biseler artik

Arkadaşlar ben de uzun zamandır takipcinizim salı günü bende sezeryan doğum yApıcam ama genel mi epidural mi karar veremedim sizce hangisini yapmalıyım artısı eksisi nedir tecrübeli arkadaşlar cvp verirse çok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar slm

Ohh anne olanlar gaz uyku konuşuyor ne güzel ...eee tecrübe sahibi oluyonuz artık..

Bnde hâlâ rüyalardan buluşuyorm oğlumla bu gecede emziriyodum mememi bi kapiyodu cuk cuk nasıl emdi ..ah yaaaa ahhh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar :) bende temmuz annesiyim sizi hep takipteyim tazecik anneler ; gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin evlatlarınıza ,bizde kısmetse 18'ine sezaryen günü aldık ,yalnız değilim sanırım 18'ine bir kaç kişi doğuracağız :) heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben epidural yaptim memnundum. Cogumuz genel istemedi zaten sormak istedigin bisey olursa cevaplariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…