2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bebisi daha karninda olan bi kisce var burda isini gorur mu

Bende varim oglusumu uyuttum geldim

Massallah son 3 gun 😊 merakla heyecanla beklioruz insallah bende su emzirme isini becerebilirim ilkinde becerememistim😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seher, berna hayırlı olsun bebisleriniz. Anaam sira bende son 1 gunum kaldi perşembe günü de ben güzel haberler veririm insallah. Buralardayim kızlar takipteyim ama yazamiyorum sürekli

Bende biradayim.ozgis bende tam tersi oglusumu uyandirmaya çalışıyorum.

Galaxy Note 2

Ooooo kızlar herkes gelmiş yine herkes derken yani çok kisi değil ozgecim ve ebruma bak bee bizi.bi başımıza bırakmadı canlar a bak..

Nazar boncuğu vw aykaram sağlıkla alın yavrucuklarinizi ins kızlar

Ayy patlicam vallahi artık dogursak iyi olacak ateş çıkıyor her yerimden doğum yapanları okudukça içim gidiyor ama hic gelmeye niyeti yok oglusumun sanci manci tık yok mecbur bekliyoruz

Karnini doyurmaya mi kaldiriyosun canim kac saat oldu

Canim yasamadan hic biseyi bilemiyoruz ki. Ogrencez birlikte. Sen takildigin yerde gel burda sor, beraber buyuturuz minisleri

Evt cane karnini doyurcamda cok uyuyor sarilik vardi hafif hastaneden cikarken ondan cok uyuyo sanirim.yarin kontrolu var insallah artmamistir.valla 2 saati gecti.

Galaxy Note 2

Ozgeee yarin carsamba

Kizzz birakirmiyiz biz burayi.bizim can topigimiz burasi ozgeyle ztn teee baska topiklerden beri variz biz

Galaxy Note 2

Canım ben de aynı durumdayim yarın 40+5 ama tik yok

Kizlar selamlar.
Bugun sabah cok sukur hastaneden ciktik. Malum yalnız oldugumuzdan degil uyuyacak vakit nefes alacak vakit yok ondan giremedim. Kizimda bende iyiyiz. Esim kizima kucuk sinos diyor :))
Gaz sorunum birazcik var ama azliyor. Siskinlik ve dikis agrimda var tabi. Zor kalkiyorum ama mecburum. Eaim sagolsun elinden geleni yapıyor. Buraya bir kac gun gelemesemde dualarim sizinle Rabbim hepinizi saglikla kavustursun diye dua ediyorum.. Fırsat bulunca yine gelirim. Hepinizi cok opuyorum.. Allaha emanet olun.

Kizzz birakirmiyiz biz burayi.bizim can topigimiz burasi ozgeyle ztn teee baska topiklerden beri variz biz

Galaxy Note 2

Bizde oyleyiz cnm ama bn ndn seni hatırlamıyorm looooo tabi bıraktın sonra tekrar geldin ...yaa bnde size katılmak istiyom artikin çiş kaka gaz uyku bnde konuşayım amaaa

Oyyy sinem cnm benim Allah yardimcin olsun tatlım ins bian önce toparlanirsin bitanem bizde sana dua edicez ahh cnm benim yaaa keşke yakın olsan ınan yanında olurduk kız bn olurdum kesin baksana hala pirtlatanadim hehehe :) :):):):)

Evt cane karnini doyurcamda cok uyuyor sarilik vardi hafif hastaneden cikarken ondan cok uyuyo sanirim.yarin kontrolu var insallah artmamistir.valla 2 saati gecti.

Galaxy Note 2
Gec kaldim biraz:) uyandirdin mi pasayi
Ozgeee yarin carsamba
Eveeet ilk tahminim tutcakmi bakalimm

Galaxy Note 2
He yaa beraber hamile kaldik biz, hicran ebru zeycan been

Canimm gozun aydin zor kismi yariladin uc dort gunun daha var, sonra hepten rahatlicaksin insallahh

Kimse yok miiii

Tabi herkes bebisleriyle

bebisi daha karninda olan bi kisce var burda isini gorur mu

Kizlar bebislerinz grlmedide heriflerdemi yok sizde:)

Bende varim oglusumu uyuttum geldim

Anam bende uyandiramiyorm yahuuu

Canim tekrar cok gecmis olsun cok sukur evinede gelmissin.bundan sonra musnutlu yasayin ins.

Kizlar bebislerinz grlmedide heriflerdemi yok sizde:)

Anam bende uyandiramiyorm yahuuu

Canim tekrar cok gecmis olsun cok sukur evinede gelmissin.bundan sonra musnutlu yasayin ins.

Herif mi oda ney aman be dilerim bnmki işten geliyo yemeği yiyo sonrada ya tv ya int bebek dogsun gorcem bn onu vercem kucagina ..

Cnm ben ilk 4 5 ay gelmedim siddetli bulanti kusmadan dolayi ondan hatirlamiyondur.

Galaxy Note 2

slm kızlar

sizleri sürekli takipteyim, her zaman yazamasam da...

bebişlerini kucağına alanlara hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başınaaaaa

bu arada benimde bebişim hala karnımda, yarın nst ve açıklık muayenem var bakalım nolcak :26:

herkese iyi geceler, görüşmek üzere

Diyorumki rabbim sana sonsuz sukurler olsn bana ikitane evlat nasip ettign icin birine bakinca abisini abisine bakinca kardesini goruyorum ikinci kez anne olmak fevkalede lezzetli bisey cok buyuk bir haz..rabbim hepinize evlat sevgisini tattirsn..heleki o ilk seslerini duyunca bi aglama bosaliyor insandan okadar sknti korkunun icinden kurtulup resmen iciniz geciyor agliyosunuz bi yandan guluyosunuz..

Rabbim evlat sevgini omur boyu devam ettirsin caNım ikisine de sağlık sıhhat versin. Çok güzel bi duygudur eminim artık sıra bize de gelse de bizde yaşasak o duyguyu artık :)

özgeciğim ay maşallah size.... bizim hasretlik 8 gün sora bitiyo ne nuhteşem bi duygu rabbim herkese nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…