Merhaba kızlar :) bende temmuz annesiyim sizi hep takipteyim tazecik anneler ; gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin evlatlarınıza ,bizde kısmetse 18'ine sezaryen günü aldık ,yalnız değilim sanırım 18'ine bir kaç kişi doğuracağız :) heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben varım 18'i. Hemde beklenen doğum tarihimizde aynı. Neden alıyorlar canım seninkini de erkenden yaaa(( Ah bu doktorlar. Benim kafası yukarıda 18ine alalım dedi geçti. Ben istemiyorum yaaa 23'ü olsa ne güzel olur hem aslan olur hem de kadir gecesi. En son ki randevumda baskı yapacağım doktoruma.
Ben varım 18'i. Hemde beklenen doğum tarihimizde aynı. Neden alıyorlar canım seninkini de erkenden yaaa(( Ah bu doktorlar. Benim kafası yukarıda 18ine alalım dedi geçti. Ben istemiyorum yaaa 23'ü olsa ne güzel olur hem aslan olur hem de kadir gecesi. En son ki randevumda baskı yapacağım doktoruma.
Abooo benim oglan tok evin ac kedisi ...memedn hic ayrilasi yok..ustune mama ver onuda yesin gene emsin falan cocugumm az bi ceneni dinlendir yahu.. Oyhhh yerim onu bennn
Ben epidural yaptim memnundum. Cogumuz genel istemedi zaten sormak istedigin bisey olursa cevaplariz
Kizlar selamlar.
Bugun sabah cok sukur hastaneden ciktik. Malum yalnız oldugumuzdan degil uyuyacak vakit nefes alacak vakit yok ondan giremedim. Kizimda bende iyiyiz. Esim kizima kucuk sinos diyor :))
Gaz sorunum birazcik var ama azliyor. Siskinlik ve dikis agrimda var tabi. Zor kalkiyorum ama mecburum. Eaim sagolsun elinden geleni yapıyor. Buraya bir kac gun gelemesemde dualarim sizinle Rabbim hepinizi saglikla kavustursun diye dua ediyorum.. Fırsat bulunca yine gelirim. Hepinizi cok opuyorum.. Allaha emanet olun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki ikisi arasında ki fark neydi heyecanlanmadınız mı benim biraz heyecanlı bir Halim varda o beni korkutuyor.epidural de kaç dakika sürüyor birde bel ağrısı oluyor mu sonradan belden yapılıyor sanırım iğne acıyor mu.çok soru sordum ama ilk bebeğim deneyimsizim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızlar :) bende temmuz annesiyim sizi hep takipteyim tazecik anneler ; gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin evlatlarınıza ,bizde kısmetse 18'ine sezaryen günü aldık ,yalnız değilim sanırım 18'ine bir kaç kişi doğuracağız :) heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle.
Benimki de oyle) her emmede sanki uc gundur acmis gibi yapisiyo, yorulup uyuyana kadar birakmiyo, sonrada fazla geliyo kusuyo
40 + 5 den herkese merhaba yoruldum ya gelmiyor bu oğlan
Benim de bdt 18 temmuz. Normal doğum için bekliyorum ne sancı ne açılma varkafasını da yerleştirmemiş daha bebişim. Salı tekrar kontrol var bakalım o zamana doğar belki
Benim durumum biraz farklı aslında rahim ağzımda dikiş var , erken doğum riskiyle hep yattım o yüzden benim için yeterli bir tarih aslında her an doğdu doğacak diye korktuk :) bir de sana o tarihi vermelerinin nedeni kafası yukarıdaysa bu saatten sonra dönmez diyolar ,suyun gelmeden sancın falan olmadan almak istemiştir. Olsun ya ben sabredemiyorum artık gelsin kuzucuklarımız :) sen de epidural mi düşünüyosun ? Ne güzel aynı gün ,heyecanımı paylaştın valla sağol :)
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende 39+3 olarak sıkılmaya başladım artık doktora göre 2 haftadır doğum başladı başlıyo diye diken üstündeyiz bebişin başı inmiş karnım da indi kanala girmiş açılma da 1 cm başı kanala baskı da yapıyor ama gel gelelim şu sancı denen olay hala yok iki haftadır açılmam artmadı böyle boş boş beklemek ne zormuş..40 + 5 den herkese merhaba yoruldum ya gelmiyor bu oğlan
canım kaç günde adet olurdun40 + 5 den herkese merhaba yoruldum ya gelmiyor bu oğlan
veee nihayet son günnnnnn
Benimki de oyle) her emmede sanki uc gundur acmis gibi yapisiyo, yorulup uyuyana kadar birakmiyo, sonrada fazla geliyo kusuyo
Hadi canim gozun aydin ins. Saglikla gelsin bebisin..
Eee ozgecim napacaz boyle valla annem falan doyurmuyorsun cocugu diye beni sucluyor..vicdan yaptim resmn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?