2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben varım 18'i. Hemde beklenen doğum tarihimizde aynı. Neden alıyorlar canım seninkini de erkenden yaaa (( Ah bu doktorlar. Benim kafası yukarıda 18ine alalım dedi geçti. Ben istemiyorum yaaa 23'ü olsa ne güzel olur hem aslan olur hem de kadir gecesi. En son ki randevumda baskı yapacağım doktoruma.

Abooo benim oglan tok evin ac kedisi ...memedn hic ayrilasi yok..ustune mama ver onuda yesin gene emsin falan cocugumm az bi ceneni dinlendir yahu.. Oyhhh yerim onu bennn

Benim durumum biraz farklı aslında rahim ağzımda dikiş var , erken doğum riskiyle hep yattım o yüzden benim için yeterli bir tarih aslında her an doğdu doğacak diye korktuk :) bir de sana o tarihi vermelerinin nedeni kafası yukarıdaysa bu saatten sonra dönmez diyolar ,suyun gelmeden sancın falan olmadan almak istemiştir. Olsun ya ben sabredemiyorum artık gelsin kuzucuklarımız :) sen de epidural mi düşünüyosun ? Ne güzel aynı gün ,heyecanımı paylaştın valla sağol :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim oglum da dönmemisti. Bdt 2 temmuzdu. Doktorum 25 inden once almam, ne kadar dursa o kadar iyi dedi. Gerci benim 19 unda suyum geldi acil aldilar. Ama gelmeseydi doktorum son haftayi beklemekten yanaydi

Abooo benim oglan tok evin ac kedisi ...memedn hic ayrilasi yok..ustune mama ver onuda yesin gene emsin falan cocugumm az bi ceneni dinlendir yahu.. Oyhhh yerim onu bennn

Benimki de oyle ) her emmede sanki uc gundur acmis gibi yapisiyo, yorulup uyuyana kadar birakmiyo, sonrada fazla geliyo kusuyo

Ben epidural yaptim memnundum. Cogumuz genel istemedi zaten sormak istedigin bisey olursa cevaplariz

Peki ikisi arasında ki fark neydi heyecanlanmadınız mı benim biraz heyecanlı bir Halim varda o beni korkutuyor.epidural de kaç dakika sürüyor birde bel ağrısı oluyor mu sonradan belden yapılıyor sanırım iğne acıyor mu.çok soru sordum ama ilk bebeğim deneyimsizim yardımcı olursanız sevinirim

Canım şükürler olsun sağ salim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına aldın. Allah bebişine de sizede uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin. Tez zamanda ağrıların geçer inşallah. Küçük sinos ezelin de bizlerle resmini paylaşmayı unutma. Allah onu ve tüm bebişlerimizi nazarlardan korusun. Nasipse ben ve diğer doğum yapacak herkesin darısı başımıza.

İkisi arasinda fark su, genelde daha uzun surede ayiliyosun,ayildiktan sonra biraz daha fazla agrin oluyormus,ve gec ayildigin icin bebegini hemen emziremiyosun, dogdugu ani goremiyosun. Heycanlandim tabiiki ama zaten en heyecanlanmam gereken zamandi o zamani da uyuyarak gecirmedigim icin mutluyum. Zaten normal dogum yapamadim en azindan bebegimin icimden ayrildigi ani gormus olmak guzel
Ameliyatlar arasinda cok fazla sure farki oldugunu sanmiyorum anestezi sekli disinda yapilan operasyon ayni sonucta. Belden igne vuruyorlar normal bi ignenin acidigi kadar aciyor cok degil . sonrasinda zaten aci hissetmiyosun,operasyon sonrasi dikislerde uyuyosun biraz, odaya geldiginde ayilmis olursun zaten vee bebegini koklayabilirsin doya doya

Benim de bdt 18 temmuz. Normal doğum için bekliyorum ne sancı ne açılma var kafasını da yerleştirmemiş daha bebişim. Salı tekrar kontrol var bakalım o zamana doğar belki

Benim de bdt 18 temmuz. Normal doğum için bekliyorum ne sancı ne açılma var kafasını da yerleştirmemiş daha bebişim. Salı tekrar kontrol var bakalım o zamana doğar belki

İnşallah döner o zamana kadar da normal doğum olur :) ama olmazsa da hayırlısı olsun sezaryen oluruz hep birliktee :)

Bilmiyorum valla daha o kısmı konuşmadık doktorumla. Ama ben beklemek istiyorum. Ben inat edicem sonra alın diye napım ( Tabi inat etmeden önce kızımın tüm fonksiyonlarına baksın sıkıntısı olmasın. Öyle beklicem. Dönme için de herşeyin hayırlısı olsun. Demekki hakkımda hayırlısı buymuş.

40 + 5 den herkese merhaba yoruldum ya gelmiyor bu oğlan
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende 39+3 olarak sıkılmaya başladım artık doktora göre 2 haftadır doğum başladı başlıyo diye diken üstündeyiz bebişin başı inmiş karnım da indi kanala girmiş açılma da 1 cm başı kanala baskı da yapıyor ama gel gelelim şu sancı denen olay hala yok iki haftadır açılmam artmadı böyle boş boş beklemek ne zormuş..((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…