bebisi daha karninda olan bi kisce var burda isini gorur mu
Kimse yok miiii
Tabi herkes bebisleriyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebisi daha karninda olan bi kisce var burda isini gorur mu
selam canm hamdolsun ,bekliyoz bakalımBerna da iyi şükür doğdu kızı,emzirme filan derdinde,maşallah çok tatlı o da sen nasılsın canım,kontroller devam mııı
oyysss yerim senin oglusunu... kendi kendine uyuyor mu ozgem
dimiiiiiii..... Bizde dogursak hayirlisiyla kaka cis gaz kusmuk uyku dan baska bisey konusmayiz
oyysss yerim senin oglusunu... kendi kendine uyuyor mu ozgem
ayy masallahh diyim ozgem sallama isi olmasinda aman... Emismek nasil kiz sutun geldigini hissediyo musunoyysss yerim senin oglusunu... kendi kendine uyuyor mu ozgem
Emzirirken daliyo canim, karni iyice doymussa guzel uyuyor. Doymamissa yarim saat dalip tekrar kalkiyor emmeyesallamadim hic, emzik de vermedim
ayy masallahh diyim ozgem sallama isi olmasinda aman... Emismek nasil kiz sutun geldigini hissediyo musun
oyy okurken icim titredi vallahiiii nebüyük bi nimet dimi canim benim yaaa.... Bende istiommm.ozgeeeeeayy masallahh diyim ozgem sallama isi olmasinda aman... Emismek nasil kiz sutun geldigini hissediyo musun
Yeni yeni hissediyorum canim arttikca, zaten kus kadar agzi var yavrumun, sut fazla geliyo tasiyo emerken.ustumuz basimiz batiyor) emzirmek insallah herkese nasib olur cok farkli bi duygu, bi de iki gundur eldivenlerimizi cikardik tirnaklarini kesip, emerken bi yandan elimi tutuyo ya da gogsume koyuyo elini. uyy yiyesim geliyo minnak parmaklari
oyy okurken icim titredi vallahiiii nebüyük bi nimet dimi canim benim yaaa.... Bende istiommm.ozgeeeee
yaninda annecin var dimi sen sadece bebekle mi ilgileniyosun banyo isi nasil oluyo kuzum
yaninda annecin var dimi sen sadece bebekle mi ilgileniyosun banyo isi nasil oluyo kuzum
sevindim bak simdii insan bilmedigi şeyden korkar derler ya o hesap benim kiyaninda annecin var dimi sen sadece bebekle mi ilgileniyosun banyo isi nasil oluyo kuzum
Evet canim annem var yanimda. Ama olmasa da idare ederiz aslinda. Annemler 6 saat uzakta oturuyolar gozu arkada kalcak diye gitmiyo bayrama kadar
Banyo isini de birlikte yaptiriyoruz burda oldugu icin ama hic tedirgin olma, basta esin yardim eder sonra filede kendin de yikayabilirsin zor degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?