2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Teyzeleriii bizde dogduk bugun 2 gunluk olduk evimize geldik. Sezeryan oldum. Olacagim gunun sabahında suyum geldii
Dr 3 saat önce aldi beni sabah 10:25 te kendi belirledigi saatte geldi bebegim ne mutlu oldum vicdan yapmıştım:)) Allah isteyen herkese nasip etsin boyle bi mutlulugu... daha cok anlatacaklarim var. Suan gozumden uyku akıyor. ..

Doğum yapan annislere geçmiş olsun. Okuyamadım forumu uzun süredir 15 temmuzda geldi benim oğlum da. Normal doğumla. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Yine yazarım

cok tesekkur ederim aciklamalarin icin canim; hangi doktora gittin?

Selam.kizlarrrr

Bugun kontrolum vardi tik yok yaaa offf. Umudum vardi.. acilma bile yok gibi az. Sancim yok. Rahim.boynu ayni 1.5 cm. Dogurcak gibi durmuyon dedi bide gicik kadin:)).. bidaki randevu 30 temmuz 7.30da arayipta gidecem nstye baglancam. Bakilcak iste amannn .. kasilmalarim bile ayakta olunca yarinca geviyo hemen. Erken dogum tehdidinden 27 haftamdan beri yattim. Bunlarin 3 haftasi hastanede. Haplari birakali 4 hafta oldu tik yok. Ondan once hep kasiliyodum. Simdi kafa rahatya beyin salgiliyo tabii.. okadar is yapmaya basladim. Hergun cocuklarla parklardayim. Neyse artik hayirlisi boyle. 2700 gram dedi ama inanmiyorum cunku ultrason genellikle dogru cikmiyo ve olcemedide. Ama sukur sagligi yerinde. Suda azalmada yok. 13 gunum kaldi..hayirlisi artik. Cok bunaldim sicaklardan ve zor haraket ediyorum catim kemjklerim sirtim cok agrim var..

niye o kadar uzak kontrol yaa kuzumm benimde kontrol yarin bakalım ne durumdayiz

bebek kilosuna takılma bizimkine 2800 dedi üç gün sonra 3250 doğdu bugün tartırdık 3100 geldi
bidaki randevun baya geçmiş ozamana kadar doğurursun belli olmaz

kuzum agrin nasildi bi tarif et benim oğlan yola çıktı galiba

canım benim ağrım olmadı direk nişan hemen sonra suyum boşaldı doktora gittik açıklık 2cm olmuş yatış yaptık 1 saat sonra ağrım geldi şaşırdım dedim bana suni sancımı verdiniz bir anda geldi çünkü hayır dediler ama ne biliyim sanki verdiler gibi adet sancısı gibi tabi katbekatı bide belim çok ağrıdı

Kizlarrr acil burdamisiniz ya biraz once lavbdayken sumuksu sari renkte bi sivi gordum.ic çamaşırimda bu ne nisanmi dicem.ama.nisan kanli olmuomu biraz agrimda var biraz yoksa oglum geliomu

Kızlar sezeryan olalı 5 gün oldu. Hala sütüm çooook az. Su da içiyorum. Ne yapmalıyım? Çokmüzgünüm. Zaten bir göğsümde süt oldu onda da çok az. Çooook üzülüyorum.nlütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Kizlarrr acil burdamisiniz ya biraz once lavbdayken sumuksu sari renkte bi sivi gordum.ic çamaşırimda bu ne nisanmi dicem.ama.nisan kanli olmuomu biraz agrimda var biraz yoksa oglum geliomu

Bildigim kadariyla nisan kanli oluyor doguma yakin sumuksu akinti oluyor benimde olmustu..

Milupa still tee icmistim ben bir de bulgur pilavi soğan iyi süt yapmıştı.

Kanlı ve renksiz bir siviydi ilk kizimda gelwn nisanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…