2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar işitme testini kaç günlükken yaptırdınız? Birde devit 3 mu ne damla varmış 20 günlükken başla dedi hemşire siz başladiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 haftalikken yapildi isitme testi canim. Deviti doktor 15 gunde basla dedi ama asm ebesi 7 gun baslanacak saglik baknliginin tavsiyesi oyle dedi..ben basladim yani

Kizlar cildiricam sabah 9dan beri kesintisiz 1 saat bile uyumadi. Tukendim. :'( sizinde bu kadar uzun uyumadigi oldu mu???

Banyo yaptinmi? Benimde duş alana kadar öyleydi dusta goguslerine ilik su tuttum bol bol ertesi gün artti sutum. Bide utuyle havlu isit göğüslerine koy sut kanallari acilir demişti ebe..

İşitme testi 1 haftalıkken yapildi.. Devitede aile hekimi de dedi Dr a sordum haftalıkken kontrolünde Dr da kullan dedi hergun 3 damla bebeğe 9damlada bana iciyoruz biz devit.

Kizlar cildiricam sabah 9dan beri kesintisiz 1 saat bile uyumadi. Tukendim. :'( sizinde bu kadar uzun uyumadigi oldu mu???

Araniyo mu? Benimde oluyor ama sutum yetmediginde genelde oluyor maalesef mama veriyorum uzun uyumadiginda sonra hemen rahatlayip uyuyo paşam

Araniyo mu? Benimde oluyor ama sutum yetmediginde genelde oluyor maalesef mama veriyorum uzun uyumadiginda sonra hemen rahatlayip uyuyo paşam

Karni tok alti temiz ama yok uyumuyor. 10 ile 20 dk en fazla uyaniyor.

Benim oglanda geceleri ayni oyle canim rn fazla yarim saat uyuyor mikirdanip duruyor butun gece napacami bende sastim valla

Valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim..bide doymama durumumuz var emziriyorum mama veriyorm hala araniyor sipam...

Sevgiicimmm dogum gunun kutlu olsun canim..yavrunda geldi ohhh misss)
Sağol.cnm en güzel hediyem benim bayram şekerim

Sağol cnmmm .cumlemizin
Kizlar bugun 1 de sezeryana giriyorum nasipse bende oğluma kavuşacam cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardımcin olsun cnm belki suan yatağındasin bian önce toparlanman dileğiyle
Masallah diyin teyzeleri. Kizim Ezel..

Ayy maşallah bee aynı sen cnm aynı ...
Offfff kizlarrre siyircammm yaa.. Saat 4ten beri alt kemiklerim agriyo belim agriyo yuruyemiyorum bile dogum sancusi diye bekledim ama değil ne bu yaa

Az kaldı p.tesiyi beklemezsn sen hicranimm
Sağol cnm amiiinn
Maşallah allah anali babalı büyütsün

Işitme testini doğumdan bi gün sonra yaptılar bizimde cnm

ohh ne guzel yaa cok ozeniyorum he gelip bende dogurdum diyenlere

Gözün aydın canım geçmiş olsun rabbim kuzuna uzun omurler veersin normal mi oldu

Evet normal dogum oldu. Cok tesekkur ederim.darisi sana.ins.en.yakın zamanda

Benim oglanda geceleri ayni oyle canim rn fazla yarim saat uyuyor mikirdanip duruyor butun gece napacami bende sastim valla

Ilk gunler ne guzel 2-3saat uyuyordu geceden beri 3den beri mum etti beni ya. Birde sinir yapiyo kendi kendine

canım dogurmussun coook sevindim kac kilo dogdu sezeryan anladım nasılsın durum nedir kac günlük oldunuz
bana gelince acaip bir tempo var yetişemiyorum ve karın agrısındanda sezeryan yerim yani yavaş biri oldum gerçi ben hamilelikde de yavasdım
gelecek vakit bilen bulamıyorum su anda ise goz kapaklarım kapanıyor kürdanı olan yollasın gözkapaklarıma siper edip kapanışa engel olucam

Cnm dktr geldi gosterdm sari sivi geliyor kanama yapti gobegi ayrica dedim bakti kontrol etti dusmek uzere dedi keselimmi dedi sakincasi yoksa kesin dedim kesti zaten sac teli gibi biyeri tutuyodu neyse dediki eger gobegi dusupte akinti yaparsa sikinti olur gobegi dusmeden bisi olmaz akinti dedi

Karni tok alti temiz ama yok uyumuyor. 10 ile 20 dk en fazla uyaniyor.

Benimkide 2 gündür yarim saat bi memeyi yarim saat öteki memeyi emiyodu toplam 1 saat emmeden sonra yatagina koyuyorum kucagimda uyuyakaliyodu ama sonra 10-15 dakikaya uyaniyodu. Sonra uyanincada gene emmek isyiyo ayni şekilde devam ediyorduk saatlerce.. Sonra o kadar emmeye doymuyo galiba diye mama verdik anca uyudu..

O kadar uyanik kalmalari zor valla ya canimiz cikiyo vallahi :) su 40imiz ciksada rahatlasak:)

Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler

Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler

Ben normal yapmama ragmen hamileyken hiç şişmememe ragmen doğumdan sonra davul gibi şişti . Her gun bir bardak tarçınlı yeşil çay içerek sisligi attim çok şükür bir de 4litre su içiyorum vücutta biriken sivilar idrarla atiliyormus iki bardak su icsem tuvalette Afedersiniz ama bir litre idrar atıyorum.

Bezin üst kısmını dışa doğru kivirip tak dedi dr.bize o da tahriş edebiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…