Bildigim kadariyla nisan kanli oluyor doguma yakin sumuksu akinti oluyor benimde olmustu..
hahaaa ne güldüm amaErik bugun hic gelmedi alla alla hayirdir ins... Gelip bende dogurdum yazarsa hic sasmicam
Yok kizzzmerakurmadimarkadasim geldi bugun bana giremedim ondan.seni goremedigimde bende hep ayni seyleri dusunuyorum
Kızlar işitme testini kaç günlükken yaptırdınız? Birde devit 3 mu ne damla varmış 20 günlükken başla dedi hemşire siz başladiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sezeryan olalı 5 gün oldu. Hala sütüm çooook az. Su da içiyorum. Ne yapmalıyım? Çokmüzgünüm. Zaten bir göğsümde süt oldu onda da çok az. Çooook üzülüyorum.nlütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Kızlar işitme testini kaç günlükken yaptırdınız? Birde devit 3 mu ne damla varmış 20 günlükken başla dedi hemşire siz başladiniz mi?
Kizlar cildiricam sabah 9dan beri kesintisiz 1 saat bile uyumadi. Tukendim. :'( sizinde bu kadar uzun uyumadigi oldu mu???
Araniyo mu? Benimde oluyor ama sutum yetmediginde genelde oluyor maalesef mama veriyorum uzun uyumadiginda sonra hemen rahatlayip uyuyo paşam
Kizlar cildiricam sabah 9dan beri kesintisiz 1 saat bile uyumadi. Tukendim. :'( sizinde bu kadar uzun uyumadigi oldu mu???
Sağol.cnm en güzel hediyem benim bayram şekerimValla ne yapacagimi sasirmis durumdayim..bide doymama durumumuz var emziriyorum mama veriyorm hala araniyor sipam...
Sevgiicimmm dogum gunun kutlu olsun canim..yavrunda geldi ohhh misss)
Selamlar kizlar kaç gundur giriyorum okuyayim yazayim modunda 2-3 msj anca okuyor kalkiyorum. 2 gundur ozellikle mum etti kizim beni uyumak bilmiyor zombiye dondum. Birde ustune hem sisitit hem hemoroid olmusum. Heryerden perisan oldum. Su ilk zor gunleri atlatsakta 3-5 nöbetlerini beraber yapsak :)
Doguran annisleri cok cok tebrik ediyorum. Rabbim.yavruslariniza saglikli guzel uzun omur nasip etsin anali babali buyusunler..
Sevgimmm iyiki dogdun canim.... oglusunla ilk dogum gunun ne mutlu sana. Rabbim mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin canimmm
Kizlar bugun 1 de sezeryana giriyorum nasipse bende oğluma kavuşacam cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy maşallah bee aynı sen cnm aynı ...Masallah diyin teyzeleri. Kizim Ezel..
Offfff kizlarrre siyircammm yaa.. Saat 4ten beri alt kemiklerim agriyo belim agriyo yuruyemiyorum bile dogum sancusi diye bekledim ama değil ne bu yaa
Sağol cnm amiiinnSevgicim dogun günün kutlu olsun csnim.guzl gunler olsun ins
Sinem kiz maşallah Bebisin e saglikka büyüsünler ins cok tatli.
Ayrica Mama meraklısı degiliz mecbur veriyoruz herkes bir ağızdan birsey soyluyor zaten Insani deli ediyorlar
Maşallah allah anali babalı büyütsünTeyzeleriii bizde dogduk bugun 2 gunluk olduk evimize geldik. Sezeryan oldum. Olacagim gunun sabahında suyum geldii
Dr 3 saat önce aldi beni sabah 10:25 te kendi belirledigi saatte geldi bebegim ne mutlu oldum vicdan yapmıştım:)) Allah isteyen herkese nasip etsin boyle bi mutlulugu... daha cok anlatacaklarim var. Suan gozumden uyku akıyor. ..
ohh ne guzel yaa cok ozeniyorum he gelip bende dogurdum diyenlere
Gözün aydın canım geçmiş olsun rabbim kuzuna uzun omurler veersin normal mi oldu
Benim oglanda geceleri ayni oyle canim rn fazla yarim saat uyuyor mikirdanip duruyor butun gece napacami bende sastim valla
Sağol.cnm en güzel hediyem benim bayram şekerim
Sağol cnmmm .cumlemizin
Allah yardımcin olsun cnm belki suan yatağındasin bian önce toparlanman dileğiyle
Ayy maşallah bee aynı sen cnm aynı ...
Az kaldı p.tesiyi beklemezsn sen hicranimm
Sağol cnm amiiinn
Maşallah allah anali babalı büyütsün
Işitme testini doğumdan bi gün sonra yaptılar bizimde cnm
Aynen ya.. o gun dr. a gittigimizde yikayin dedi.ardindan saglik ocagina gittik yikamayin diyorlar. Zaten tecrubesizim hepten kafami karistiriyorlar. Napicagimi sasirdim. Daha yikamam ama dusene kadar. Iltihap falan olur Allah korusun.
Karni tok alti temiz ama yok uyumuyor. 10 ile 20 dk en fazla uyaniyor.
Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler
Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler
Cnm dktr geldi gosterdm sari sivi geliyor kanama yapti gobegi ayrica dedim bakti kontrol etti dusmek uzere dedi keselimmi dedi sakincasi yoksa kesin dedim kesti zaten sac teli gibi biyeri tutuyodu neyse dediki eger gobegi dusupte akinti yaparsa sikinti olur gobegi dusmeden bisi olmaz akinti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?