2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm benim sağol sen nasılsın tempolu olduğunun farkındaym cnm kolay değil senin isin.3685 doğurdum ..4 ncu günümüz p.tesi yaptım.sezeryan yerim bnmde felaket aciyo zaman geçsin istiyorm sadece ..kiz guldurme beni valla gülmek bile zor yani ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy cnm benimde aynı hep memede kalmak istiyor bnde mama verdim artık göğüslerim kanadı biraz uyudu ..zeytinyağı sürdüm rahatladım biraz

Oh siz kurtuldunuz darisi bize :)
Bende aradim dr.u bisey olmaz dedi ama kanarsa yine getirin dedi. Duserken kanamasi normalmis.

Ya yalniz dustukten sonra ne yapalim dedim.hicbisey dedi. Nasil olacak o herhangi biseyle temizlemek gerekmez mi?

Yok canım ya benimki tok haliyle yapiyor bu cadiligi :) benin anlamadigim biz yetiskin halimizle tukeniyoruz onlarda tık yok nasil dayaniyorlar..
aynen 40imiz ciksa hem bebisler hem biz biraz oh olucaz. :)

Cnm masallah bebisine.rabbim nazardan korusun onlari cok tatli kuzu.

Galaxy Note 2

Bezin üst kısmını dışa doğru kivirip tak dedi dr.bize o da tahriş edebiliyormus.

Hoyacim aynen oyle yapiyorm
Sevgiii kiz hadi gozun aydin allah anali babali buyutsun simdi gordm
Sinem bana dktr dediki cok az gazli beze baticon dok hafif sur havalandir zibinini kapat

Opuyorm sizleri kizce agliyo emiscez :))

Cadii selam yok mu bize :) yazdim sana ama tabi firsatin yoktu girmeye gormemissindir. Canim Allah yardimcin olsun. Senin evin telasi bir baska. Tekrar bidisa saglikli uzun omurler dilerim.
O kurdanlardan bana da lazim :)) celikten ama tahta kurtarmaz :))

sagol sehercim. benim icime hic sinmedi bisey yapmamak. Bugun yarin duser gibi bende baticon sureyim o zaman. Hadi doyur kizini. Benim ki israrla nobete devam ediyor.

Kızlar şükürler olsun kurtulduk spinal anesteziyle sezeryan oldum iyiyiz oglumla yanımda melekler gibi yatiyor rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

Kızlar yazamıyorum doguranlari tebrik ediyorum. Doguracaklara da kolay bir doğum ve sabır.diliyorum. Benim moralim cok bozuk. Bebegime bakıp bakıp ağlamak istiyorum. Ben ağlıyorum, annem ağlıyor... Bir taraftanda bana kızıyor. Ona bakınca kiyamiyorum :'( Allah hiçbirinize yasatmasin. Rabbim bu mübarek günlerde dualarinizi kabul etsin. Iyi akşamlar

canim selam tekrar..Ben epidural almayi dusunmuyorum ; bu sartlari daha da zorlaştırır kanimca..Sen ne düşünüyorsun epidural almis biri olarak..?

ne desem bos cnm allah yardmcn olsn uzme kendini nolur atlaticaksn

Canim kusuruma bakma gercekten dedigin gibi ne taraga donsem yapilmasi gereken birseyler var
Kurdan celikden heee iyi fikir buldugun yerden banada al opuyorum canim senin sekerligide benim icin op

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…