2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aynenn )) surekli camasir makinesi mesaide bizim de

Aynenn )) surekli camasir makinesi mesaide bizim de

Bizde de :)) tontise ayri bize ayri calisiyor makina :)) kendi ustunude cok hallediyor.
Ya bide ne dicem bizim yenidogan kiyafetler hep cuval gibi anlamadim gitti. Cocugun kilosuda normal. Az giyiliyor diye cok da almadim ust bas yetismiyor. Su gobus dusse pantolonlara gecicez ama onlarda buyuk. Senin kiyafetler nasil?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benmki zaten cok minnak dogdugu icin hep buyuktu kiyafetler yeni yeni olmaya basliyo simdi de uzun kollu giydiremiyorum zaten. Pek isimize yaramadi yani. Bi tani citcitli bi tane corap tamam bazen alt da giydiriyorum duruma gore. Bende yetismiyo diye alcaktim iyiki almamisim bi hafta sonra olmcak cunku ilk gunler icinde yuzdukleri

Aa bak sen badiklere bir anda buyuyorlar.demek ki. Yikanmaktan eskiticek cicileri az olmasi da iyi aslinda ama bazen ust yetismiyor..ben hala tulum giydiriyorum :) sokaga cikarken bizde citcitli ve corap yapiyoruz. gobus sallaniyor bugun yarin duser. Bayrama toparlansada cicilerini giyse :)

İnsallah canimm 1 hafta bile cok farkediyo gercektenn

Günaydın bir uykusuz da benim. Bebisin ka kasi yesilimsi sümüklu birde bir.gözü capaklandi üşüttum mu ki? Hic halim yok sadece emziriyorum bebeğe bile çoğunlukla annem bakıyor. Allah yardımcınız olsun.

Iki kere nst cektirdimmm sonra dr usg bakti herşey normal 3544gr olmus essegimmm aciklik muayenemde yapildi hala 2cm... Tekrar nst istedi az sonra cektircemmm pooofff

Kizlarr bende şimdi ciktim hastaneden 1.5 cm aciklik varmis sancilarimda cikti ama bebegin kafasi hala oynuo tam yrlestrmemis dr acele etmenin bi anlami yok herseyi normal dedi bekiceZ sezrynlik bi durum yok sabredin ddi 3 gun snra tekrr gitccezz

Ayyy gobus bagimiz dustuuu :)))

Kizlar evde bebislerin poposunu nasil tenizliyorsunuz? mendillemi?

Dilercim ben pamuklu mendille temizliyorum. Pudrayida biraktim. Cok sukur pisik gecti popis rahatladi. Zeytinyagida cok iyimis. Rahatlatti resmen popisi. :) halada devam ediyorum

Iki kere nst cektirdimmm sonra dr usg bakti herşey normal 3544gr olmus essegimmm aciklik muayenemde yapildi hala 2cm... Tekrar nst istedi az sonra cektircemmm pooofff

Canincim sabir belki sanci cikar hadi hayirlisi.

Ayyy gobus bagimiz dustuuu :)))

Ohh gozunuz aydinnn...

Zeytinyagi ben hep kullaniyorun fln yok sukur.ben unibaby kullaniyorumda evde yika surekli fln dediler kafam karisti

Ay hicraaan, inşallah bu sefer artar sancıların , ayağını sürüyerek git de doğumhaneye arkandan biz de patır patır doğuralım artık.. Allah'ım şu mübarek cuma vakti hürmetine bize kolaylık versin inşallah

Ohh gozunuz aydinnn...

Zeytinyagi ben hep kullaniyorun fln yok sukur.ben unibaby kullaniyorumda evde yika surekli fln dediler kafam karisti

Sagol canim nasil sevindim ya.. yavastan normal takimlara gecicez sukur.

Cok sık aciliyor alti ama yikamakla basa cikilir mi bilmiyorum. Zaten hergun bici bici yapmiyor mu

Bende cok sevinmistim gomeck yer bulamadik da daha:)
Tulumlar bana daha kullanisli geldi alt ust pek giydirmiyorum..
Banyo yapiyorz hergun ama genede yika sicakta rahatsiz olmasin bebek dediler.. Aman her kafadan bir ses cikio iste..

Bende cok sevinmistim gomeck yer bulamadik da daha:)
Tulumlar bana daha kullanisli geldi alt ust pek giydirmiyorum..
Banyo yapiyorz hergun ama genede yika sicakta rahatsiz olmasin bebek dediler.. Aman her kafadan bir ses cikio iste..

Bende gunlerdir düşünüyorum nereye gomsek diye :) bende bulamadim.
Tulumlarin citcitlari sinir hastasi etti beni. Minnosta kapatana kadar deli oluyor. Ciyak ciyak bagriyor. Ya yorum yapmaya, kuru akil vermeye millette laf cok. Oglus rahatsa yapma hic. Benimki alt degistiriken ciglik kiyamet totosunu her defasinda yikamaya kalksam sinir kupu olur :)

Valla canim dun gece 1 saat ya uyudu ya uyumadi burnu tikali temizledim ama genede hirildadi uyumafi..az evvel doktora gotordum..
Ama normalde gece 2 saatte bir uyaniyor iste
Gecmis olsun canim. Bizde oyle en gec 2 saatte uyaniyoruz
Usumus sanirim canim. Gozunu sütünle sil, iyi geliyo.
Kizlar evde bebislerin poposunu nasil tenizliyorsunuz? mendillemi?

Gece unibaby ile gunduz de cogunlukla yikamaya calisiyorum canim, ya da ilik suyla islatip pamukla siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…