2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Evet monovit d kullaniyoz bizde onu kullanmaya basladigimizdan beri kizimda gazi inlemesi ikinmasi basladi d vitaminine baslamayana kadar kizim emer uyurdu emer gazini alir hmn uyurdu uyumasa bile besiginde de salonda minderin ustune kordum orda da oyle dururdu. Simdi emzir 1 saat gazini al al bitmiyo ne gazmis arkadas

Aynen sabaha kadar ikiniyor inliyor acaba bu d vitamini mi yapiyor ki

Bakıcı bulamıyorum yaaaa 1 kasımda işe başlıycam. Ne yapcam bilmiyorum😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk sezeryandan sonra hissizlik olmuştu bir süre ama bu sefer hiç olmadı :26:

bende 16 kilo almıştım 17 kilo verdim bile ilk haftada

Kizlarrr..bi kac ay sonra bebislere oyuncak vermeye baslicaz ins. Ne tur tercih etcez mesela uyku arkadasi pelus oyuncaklar tervih edilebilirmiki ??? Napcazzz?

Aynen sabaha kadar ikiniyor inliyor acaba bu d vitamini mi yapiyor ki

Bence bu sadece tesadüf:) gaz sancısı zaten genelde 10-15. Günden sonra başlar. D vit kullanmaya başladığımız tarihle aynı yani:) aman gaz yüzünden d vit kullanmayı bırakmayın kemik gelişimi için çok çok önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru

Acemi olunca acaba şöyle böyle mi diyip duruyorum aksama kadar

Seninde mi ilk bebis benim ilk bebis iyice acemiyim bide kizin sancisi annem giitikden 2 gunsonra basladi acemiyim niye agladini bilmiyom emzirirr nerdeyse saat basi altini degistiririm atesine bakarim yok gazini da aldim garkladi falan coxuk sabahdan aksama kadar mi aglar ya ne uyudu ne bisey yapti yani o gun onla birlikte bende agladim annem de gitti ben bu cocuga bakabilecek miyim dusunceleri sardi keske yapmasaydim fln iste simdi alistim artik bide ilaclar biraz hafifletti ama yine devam az once yine bas bas bagirdi kucakda gezdir elinde pis pisla suanda da ayagimda sallayarak biraz rahatladi :banghead::banghead:

ilk oğlumda o ağladıkça sanki sırtımdaki kemikler birbirinden ayrılıyor gibi hissediyordum kendimi kasmaktan şimdi daha sakinim

biraz önce büyük olan atti gitme krizindeydi yıktı ortalığı , onun çığlıklarına küçük olan da uyandı (ne güzel banyo yapıp emzirip uyutmuştum az önce ) büyüğü çizmeli kediyle sakinleştirdim, küçüğü de emzirip yatırdım tekrar yerine

ilk günlerde ben de eşime dedim keşke hiç çocuk yapmaydık da tatilde mi olsaydık şuan diye Allah acılarını göstermesin zorlancaz ama halledicez inşallah

Evet ilk çocuk ve ilk günden beri evde yalnizim meeeaaalaseff
Bizim ikinmalar inlemeleer var simdilik ve memede sakinlesiyoruz... sallama isi zor ya gorumcem 5yasina kadar ayaginda salladi çocuk uyumuyordu çok zor ya

Allah hicbir anneye evlat acisi yasatmasin. Ya bugun hic uyumadi sabah 8 de ki kalktigi gozler yorgunluktan bayiliyo gazini defalarca aliyom 1 saate yakin gaz cikar altini temiz emzir falan bi uyumadi yaa yaa benmi cocuga bakmayi bilmiyom yada sorun bu gazdan mi onunda benimde gozumden uyku akiyo esimde bugun gecikecegi tuttu cok uykusuzuk ikimizde

Evet ilk çocuk ve ilk günden beri evde yalnizim meeeaaalaseff
Bizim ikinmalar inlemeleer var simdilik ve memede sakinlesiyoruz... sallama isi zor ya gorumcem 5yasina kadar ayaginda salladi çocuk uyumuyordu çok zor ya

Onceden buda memede sakinlesiyodu 40 dk rahat emiyodu sancisi falan baslayinca memeden 1 saati ve geciypdu bazen simdi memede de kuduruyo 10 dk birini emiyo ama emerken ayagini titretremeler falan kizarip aglamalar sutume bakiyom var hatta haziran annelerinin topiginde de okudum cok kiside boyle sorun varmis gazdan dolayimis memede de dursa sabahdan aksama kadar memede uyutucam yok orda da deliriyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…