kızlar bu arada; 29 temmuz olan bebeğim 01.08.2014 tarihinde dünyaya geldi..Artık hem temmuz annesi hem de ağustos annesiyim:)
Kizlar biz 15.gun devit 3e basladik o gunden beri gece sabaha kadar inliyoo garip sesler çıkarıyor gazdan yawrum acaba devitten mi diye düşünüyorum sizde nasil :26: dun kimyon yemistim ama gece aynı geçti
Birde rezene ne marka kullanıyorsunuz sadece kendiniz mi iciyorsunuz yoksa bebislerede verionuz mu
Evet monovit d kullaniyoz bizde onu kullanmaya basladigimizdan beri kizimda gazi inlemesi ikinmasi basladi d vitaminine baslamayana kadar kizim emer uyurdu emer gazini alir hmn uyurdu uyumasa bile besiginde de salonda minderin ustune kordum orda da oyle dururdu. Simdi emzir 1 saat gazini al al bitmiyo ne gazmis arkadas
eğer memeyi reddetmiyorsa yani emmek istiyorsa hasta değildir canım, dr bana öyle söyledi, emdiği sürece korkma, fazlasını çıkarmıştır.
Aynen sabaha kadar ikiniyor inliyoracaba bu d vitamini mi yapiyor ki
Arkadaslar meraba.ben 6 agustos da acil olarak sezeryana alindim.ancak sezeryan bölgesinin altini ve ustunu hissetmiyorum. Doktor dikerken koterle tam yakmadigi icin kas dokusu ile deri arasina kanama olmus ondan morardi ve şişti dikislerin ustu.acil olarak alindigim icin kendi doktorum sezeryana girmedi.hic boyle biseyle karsilasan var mi
17 kilo almıştım, bugün itibariyle 9 kilo gittibugün 16.günümüz
ama benim oğlum sayesinde gidiyor kilolar, duran çocuk ben ne zaman ne zaman yemek yicek olsam doymadan kaldırıyor masadanmeme istiyor, işi gücü meme zaten
d vit.den olduğunu sanmam kızlar bebeklerde ilk 15-20 gün gaz sancısı olmazmış zaten
yani d vite başlama zamanı gaz sancılarının başlama zamanına denk geliyor sadece
Aynen sabaha kadar ikiniyor inliyoracaba bu d vitamini mi yapiyor ki
bende 16 kilo almıştım 17 kilo verdim bile ilk haftada
Kizlarrr..bi kac ay sonra bebislere oyuncak vermeye baslicaz ins. Ne tur tercih etcez mesela uyku arkadasi pelus oyuncaklar tervih edilebilirmiki ??? Napcazzz?
Bence bu sadece tesadüf:) gaz sancısı zaten genelde 10-15. Günden sonra başlar. D vit kullanmaya başladığımız tarihle aynı yani:) aman gaz yüzünden d vit kullanmayı bırakmayın kemik gelişimi için çok çok önemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acemi olunca acaba şöyle böyle mi diyip duruyorum aksama kadar
Seninde mi ilk bebisbenim ilk bebis iyice acemiyim bide kizin sancisi annem giitikden 2 gunsonra basladi acemiyim niye agladini bilmiyom emzirirr nerdeyse saat basi altini degistiririm atesine bakarim yok gazini da aldim garkladi falan coxuk sabahdan aksama kadar mi aglar ya ne uyudu ne bisey yapti yani o gun onla birlikte bende agladim annem de gitti ben bu cocuga bakabilecek miyim dusunceleri sardi keske yapmasaydim fln iste simdi alistim artik bide ilaclar biraz hafifletti ama yine devam az once yine bas bas bagirdi kucakda gezdir elinde pis pisla suanda da ayagimda sallayarak biraz rahatladi :banghead::banghead:
Seninde mi ilk bebisbenim ilk bebis iyice acemiyim bide kizin sancisi annem giitikden 2 gunsonra basladi acemiyim niye agladini bilmiyom emzirirr nerdeyse saat basi altini degistiririm atesine bakarim yok gazini da aldim garkladi falan coxuk sabahdan aksama kadar mi aglar ya ne uyudu ne bisey yapti yani o gun onla birlikte bende agladim annem de gitti ben bu cocuga bakabilecek miyim dusunceleri sardi keske yapmasaydim fln iste simdi alistim artik bide ilaclar biraz hafifletti ama yine devam az once yine bas bas bagirdi kucakda gezdir elinde pis pisla suanda da ayagimda sallayarak biraz rahatladi :banghead::banghead:
ilk oğlumda o ağladıkça sanki sırtımdaki kemikler birbirinden ayrılıyor gibi hissediyordum kendimi kasmaktan şimdi daha sakinim
biraz önce büyük olan atti gitme krizindeydi yıktı ortalığı , onun çığlıklarına küçük olan da uyandı (ne güzel banyo yapıp emzirip uyutmuştum az önce ) büyüğü çizmeli kediyle sakinleştirdim, küçüğü de emzirip yatırdım tekrar yerine
ilk günlerde ben de eşime dedim keşke hiç çocuk yapmaydık da tatilde mi olsaydık şuan diyeAllah acılarını göstermesin zorlancaz ama halledicez inşallah
Evet ilk çocuk ve ilk günden beri evde yalnizim meeeaaalaseff
Bizim ikinmalar inlemeleer var simdilik ve memede sakinlesiyoruz... sallama isi zor ya gorumcem 5yasina kadar ayaginda salladi çocuk uyumuyordu çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?