2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gece boyunca saatte bir uyandik.uzerine yarim saat emme uyuma sonra geri kalk.tum gece sinir etti beni kiz.memelerimin uclari zaten aciyodu.bu gece o kadar cok emdiki artik patlicak gibi uclari yarildi iyice.tekrar avent ucu taktim az iyilessin sonra normal veririm memeyi dedim.aventle bile sizliyo simdi.kocaman ve saglam meme ucu olanlari kiskaniyorum

Ayni dert bendede...komsu teyzelerin yorumlariylada iyice delirecem...eskiden hic boyle dertlerimz yoktu bebeler cokur cokur emerdi hec bi yerimizde sizlamazdi. Herifine naz yapuon oda cekio iste diyolar yaaa boguverecemmmm

Ayni dert bendede...komsu teyzelerin yorumlariylada iyice delirecem...eskiden hic boyle dertlerimz yoktu bebeler cokur cokur emerdi hec bi yerimizde sizlamazdi. Herifine naz yapuon oda cekio iste diyolar yaaa boguverecemmmm
Aman takma..benim anneannem bile meme ucu yarasi cekmis sene 1963.eskiyle alakasi yok.anneannem hatta bide tembihliyo.emzirirken acidan dişleruni sikma sakin.ben siktim dişlerim dökuldu diye.bugun ilk kez esimin sinirlendigini gordum.gece normalde top patlasa uyanmayan adam uyandi kizin sesine.ne nazi..

Yavrumun burnunu temizleyim dedim burun aspiratörüyle gözünden yaş geldi ağlayacağım diye bende ağladım ondan sonra . Acaba çok mu yandı canı ? Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bu işlemi ?

Selam kızlar..
Bugün 48günlük olduk Allah'ın izniyle..
Gaz sancılarımız bizimde çok oldu , günde 3defa 4erdamla zinco veriyorum.
Kendimde papatya , rezene , anason içiyorum. Şimdi dahada azaldı şükür.
Oğlumun 2böbreğindede büyüme vardı , sintigrafi çekildi şükür temiz çıktı.
Hemen sünnet yaptırmak istiyoruz , bakalım onuda araştırıyoruz.
Benden haberler bu kadar..

Yavrumun burnunu temizleyim dedim burun aspiratörüyle gözünden yaş geldi ağlayacağım diye bende ağladım ondan sonra . Acaba çok mu yandı canı ? Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bu işlemi ?
Bende aspiratorle temizliyorum ama oncesince serum fizyolojuk damlatiyorum yumusatiyor uyurken dene canim kolay oluyor ..cani yanmaz merak etme cazgirlik yapio bazen bu minisler:)

Bende aspiratorle temizliyorum ama oncesince serum fizyolojuk damlatiyorum yumusatiyor uyurken dene canim kolay oluyor ..cani yanmaz merak etme cazgirlik yapio bazen bu minisler:)
Canım hangi aspiratörü aldın ? Kendimizin çektiğinden var bizde ama galiba diğerinden alacağım deniz suyu alayım diyordum bende senin kullandığın damladan memnundan bende ondan alayım .

Canım hangi aspiratörü aldın ? Kendimizin çektiğinden var bizde ama galiba diğerinden alacağım deniz suyu alayım diyordum bende senin kullandığın damladan memnundan bende ondan alayım .
Wee baby aspirator aldim cnim oyle dandik bisi ama is goruyor yani:) damlamin adi tonimer memnunum ben.

Hic kk ya giresim gelmiyooo yaa bu ne bicim is isyaaaeeennn sizide ozledim yaa off böyle çok kötu olmuş

Benim bebeğim daha 8 günlük dün babası burnunu temizledi. Hiç ağlayıp sizlanmadi. Ama ben cekemedim nefesim yetmedi...benim ki chicconun aspiratörü

Merhaba. ..saglikla büyüt bebegini.Benim de oğluşumun 1 böbreğinde genişleme var. ..Çocuk doktoru na söyledik 1 ay sonraki kontrolde bakarız dedi.sizin ne zaman bakıldı. Oğlum şuanda 8 günlük. ..

Kızlar selamlar. ..bende 4 ağustosta kavustum minigime. ..sizler daha tecrübeli sayilirsiniz. ..oğluşum bugün çok uyudu halada uyuyor. ..çok emmedi ve azda mama yedi...biraksam sabaha kadar uyuyacak galiba. ..ne yapmam lazım. ..bir akıl verin...üzülüyorum beslenmiyor kilo almayacak diye.malum yaz günü terliyorda su kaybediyor. Of ya ne yapıcam

Merhaba. ..saglikla büyüt bebegini.Benim de oğluşumun 1 böbreğinde genişleme var. ..Çocuk doktoru na söyledik 1 ay sonraki kontrolde bakarız dedi.sizin ne zaman bakıldı. Oğlum şuanda 8 günlük. ..

Biz söylediğimizde ilk kontrolüydü yani 5 günlükken ultrasonla bakıldı , büyümenin geçmediği tepsit edildi.
Sonra 13günlükken üniversite hastanesi tekrar ultrasonla baktı. Biri 10mm diğeri , 4mm di.
1aylıkken tekrarladılar , her ikiside 10mm olmuş.
45günlükken böbrek sintigrafisi çekildi. İdrar yollarında daralma , yada böbreğe bi sıkıntısı çıkmadı.
Her ay idrar tahlili ve 6 ayda bi ultrason takibi verdiler.

Canım bebeğinde sarılık var mı? Sarılık yüzünden sürekli uyuyo olabilir.
Bi sşekilde topuğundan sık , burnundan sık uyandır , emzir. Mutlaka emzir uyurken kan şekeri düşebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…