2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ege de öyle yapıyor bazen memede, gazını çıkartıp öyle devam ediyorum emzirmeye

geçenlerde halamlar, teyzemler vardı mevlüt için geldiler, ne kadar rahatsın diyolar

dedim doruk acemilikti, ege kalfalık 10 sene sonra da bir ustalık eseri yapçam 40 yaşımda

ilk çocukta insan daha telaşeli, daha gergin oluyor

hiç geçmicek gibi geliyor bu zamanlar ama şimdi doruk'a bakıyorum da 1 ay sonra 2. doğumgününü kutlucaz maşallah, büyümüş bile diyorum

evde büyükler olduğunda ne kadar sinirlendiriyolar insanı

ağzından yel girermiş, burnundan yel girermiş üşürmüş. 35-40 derece hava ya çocuk terden bunalıyor yattığı yerde

her ağlayışında al annesi emzir bunu acıktı kesin sanki ben bilmiyorum

'ben çok çektim bilirim sen ayağına çorap giymediğin için gaz yapıyor çocuğa '

Bebeklerde sırt dikeni duydunuz mu hic? Annem sakasina anlatti bi akrabamiza bebekken temizlikçi kadin uyumuyo diye sirtini ovmus dikenlerini cikardim simdi rahat uyur demiş, hakikatten de oğlu o zamandan beri rahat uyumuş.. Benimkide hic sirti deysin istemiyor illa elde hopacik yapar gibi tutulcak acaba öyle bisi mi var hakikatten :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar. nasılsınız ?? arkadaşlar annemde olmama rağmen hala bir fırsat bulup şuraya giremyorum hiç birşeye zaman bulamıyorum sizlerde durumlar nasıl?? he bide bizim bu gün 40. günümüz ne yapmam lazım acaba..

Amin canım inşallah hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın
ayy ne olduğunu bilmiyorum şimdi damar yolu felan diye yazdığını gördüm içim sızladı allah şifa versin inş. bi an evvel sağlığına kavuşr.. benimki de öksürmeye başladı mualesef inş. ilerlemeden iyileştirebilirim

Çok şükür canım iyiyiz artık Rabbim evlatlarımıza sağlık versin ama tabi hastane de kucağı öğrendik ,naz yapmayı öğrendik , pek durmuyoruz haliyle :) size de çok geçmiş olsun havalar çok sıcak ya dengeleyemiyoruz galiba benim oğlan da öksürüyor hapşuruyor üşüttük mü hiç bilmiyorum ama inş yoktur öyle bir şey .

evet biliyorum canım kv de ilk oğlumda ovalayıp çıkardı küçüğe de yaptı kirpi gibi oluyo sırtı ama bir fark göremedim ben gaz sancısı tuttumu yine ortlalığı yıkıyor :)

Dün türk kahvesi içtim. İçmez olaydım. Sabah 9dan gece 2ye kadar ağladı yavrum. Gazdan kıvrandı. Bir daha ağzıma bile sürmem

Dün türk kahvesi içtim. İçmez olaydım. Sabah 9dan gece 2ye kadar ağladı yavrum. Gazdan kıvrandı. Bir daha ağzıma bile sürmem
Türk kahvesi şekersiz içersen gaz çıkarmasına bile faydalı oluyor ben arada bilerek içiyorum ve zararı da olmadı . Sen Türk kahvesinden olduğuna emin misin?

kaç günlük miniş?
bizimki 29 günlük ve koliği acı bir şekilde devam ediyor.umarım Allah sabır verir hem bize hem ona yoksa gerçekten kafayı yiyeceğim
canım 23 günlük gün içerisinde çok sakin sadece kaka yapamadığında çıldırıyo bugün kontrolü vardı ben sütüm yetmiyo die mama veriyodum çünkü benim kız sürekli memişde almak istiyodu maşallah 900 gr almış doğumdan soraki kilosu 2700 di şimdi 3620..dr a durumu anlattım dr mama sadece kurtarıcın olmuş dedi senin sütün yaramasa bukadar kısa sürede bu kiloyu alamazdı dedi moral buldum .....çünkü üzülüyodum doymuyo die mama veriyorum die..neyseki keyfim yerine geldi..SADECE BENİM KIZIM AŞIRI OBURMUŞ dr amcası bu teşhisi koydu..

canlarım selamm,herkeşleri özledim ya,bilge,sinem,hiranur,facede görüşemediğim bacılar,inşallah siz de minişler de iyisinizdir...bugün şükür göbüşü düştü,kv ile banyo yaptırdık çok ağladı kızım benim dikişler son bikaç gündür sızlıyiii,hamdolsun,Allah cümlemizin evladına,canlarımıza sağlık versin...site de güzel olmuş bu arada

Türk kahvesi şekersiz içersen gaz çıkarmasına bile faydalı oluyor ben arada bilerek içiyorum ve zararı da olmadı . Sen Türk kahvesinden olduğuna emin misin?
Kahve içtikten sonra başladı. Bi de daha önce de huzursuz bi gecemiz olmuştu o zaman da kahve içmiştim. Öyle olunca ben de kahveye bağladım. Bilemedim ki şimdi?? Kahveden değilmidir acaba?? İnternette de kahve gaz yapar yazıyo bi de kafein uykusunu kaçırdığından da huzursuzluğu artmış olabilir

offf mahvetti bugün beni bu oğlan

sabah aşıya gittik 9da aşı oldu saat 1e kadar iyi kötü idare ettik emdi uyudu falan, saat 1den bu saate kadar toplasanız 10 dakika uyumadı

emzirip yatırdım, ayağımda salladım, kucağımda salladım yatağına bıraktığım an açıyor gözünü

az önce rezene veriyim dedim daha içerken bir kustu bütün emdiklerini çıkardı galiba rahatladı sonunda salladım uyudu

inşallah artık dalmıştır kalkmaz bittim bugün

büyük olana yemeğini bile zar zor yedirdim küçüğün ağlamasından, ona kıyamıyorum hiç

Valla bende 2 kere içtim iyi geldi ama dediğim gibi şekersiz Türk kahvesi sen belki şeker attıysan ondan fark etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…