- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
kılar biz geldik doktordan ya herşey yolunda çok şükür ama dr söledi bir şey kafama çok takıldı acaba şim dr arasamda tekrar sorsam mı diyorum bende
oğluşum haftasıyla uyumlu çok şükür gelişimi iyi har hangi bir sorun yok dedi dr üçlü test için ölçümlerini aldı 179 gr mış boyunu artık ölçemiyoruz dedi ama bacak boyuna göre hesaplarsak 16-17 cm civarında dedi
bebek aşağıda mı yukarıdamı duruyo diye sorduğumda yok öyle yerinde duruyo bebek bu sorun yok dedi ama en son dr gittiğimde göbek deliğinin 2 parmak altında bakıyodu usg cihazıyla bu defa kasık bölgemden baktı kafama takıldı en sonda dediki bebeğin eşi plasenta rahim ağzına yakın aşağıda duruyo biraz dedi bir sorun lurmu olmaz diye düşünüyorum dedi ileriki haftalar da rahim büyüdükçe bebeğin eşide yukarı doğru çıkıcaktır dedi ama ben pek bişey anlamadım tabi ileriki haftalarda tekrardan bakıcaz biz buna dedi nerde duruyo diye
netten araştırdım şimdi biraz plasenta ilk dönemlerde aşağıda olabilir rahim büyüdükçe yukarı çıkar eğer aşağıda kalırsada normal doğum olmaz sezeryanlı doğum olur gibi şeyler yazıyo
kimide Allah korusun düşük riski olabilceği için bu gibi durumlarda sürekli dinlenmek gerekir falan demiş bilginiz varmı bu konuda dr arayıp sorayım mı sizce kafama takıldı bu dediğiniz diye of herşey iyi demesine rağmen bi plasentanın aşağıda demesi bütün morelimi bozdu
bu arada kesinlikle oğluşum oluyor Allah nasip kısmet ederse inşşşşşşşş dr çok rahat bi bebek dedi bacakları ayırıyo gayet rahat kendini gösteriyo şüphe etcek bi durum yok kesin erkek dedi
haaa birde hareketlerini hissetme konusunu sordum güldü daha çok erken dedi 20 haftadan önce hissedemezsin dedi hatta ilk gebelikte 22 haftayı bulur hissetmek dedi ama sabah sağlık ocağındaki hemşire hissediyomusun dediğinde zaman zaman hissediyrum dedim hemşirede hissedemediğin zaman çikolata ye daha hareketli olur hissedersin dedi ama doktora göre imkansız şu ara hissetmemiz aşı için erken sanki dedi ama bugünde vurulablirsin dedi bende vurulmadım bugün 2 hafta sonra giderim aşı yada 20-22 haftalarda ayrınılı yapcaz dedi istersen burda hastanede radyolog ta yaptırabiliriz dedi yada imkanın varsa izmirde 2 3 yer var dedi hem makinası çok gelişmiş olan hemde radyolog dr profosyonel olan birnin adını verdi şimdi aradım orasıda 200 tl diyo peşnde en son 150 ye yaparız diyo biraz geçsin de ona da öle karar vericez artık
çok konuştum bizden bu kadar
şu ek bilgiyi de sölemek isterim, alt komşumuz işinde uzman bir eczacıdır. Dr. bana lierec vermişti eczaneye eşim almaya gittiğinde onun yarı fiyatında başka bir krem almış getirmiş, ben tabi kıyameti kopardım( bu arada şaşırdım çünkü eşim gerçekten cimri bir adam deildir, eczacı ısrarla aynı sen bunu al demiş )ya canım herkes badem yagı falan pek işe yaramıyor dedı bene lierac çok ıyı dıye duydum basladım ama doktoruma soracagım hangısı daha ıyıyse onu versın
ilk 40 gün falan uzun kollu giydirn diolar daha alışma evresinde olduğu için dışarıya bende uzun kollu aldım genelde. kısa az aldım şimdilik.
Merhaba kızlar nasılız. Ya bişey sorcam ben dün Dr a gittim üçlü test sonucu için orda down sendrom riski birak yuksek cıktı ikili testim gayet iyiydi Dr da takma kafana ikilin iyi dedi ama işte kafamı kurcalıyor bide dörtlü test verdim hatamı yapıorz acaba bu kadar cok test vermekle . Bazı Dr lar ikili iyiyse üçlü teste gerek bile duymuyor
canım hıc kafana takma ıkılı test ıyıyse uclu ıstenmıyor bıle benım doktorum ıstememıstı yanı ıkılın temız cok sukur Rabbım ne verırse hayırlısını versın saglıklı olurlar ınsallah ıcını ferah tut ne olursa olsun bızım yavrularımız
şu ek bilgiyi de sölemek isterim, alt komşumuz işinde uzman bir eczacıdır. Dr. bana lierec vermişti eczaneye eşim almaya gittiğinde onun yarı fiyatında başka bir krem almış getirmiş, ben tabi kıyameti kopardım( bu arada şaşırdım çünkü eşim gerçekten cimri bir adam deildir, eczacı ısrarla aynı sen bunu al demiş )
Kremi kullanmadım, dra götürdüm gösterdim, o da itiraf etti :) aslında bunlar aynı dedi, sadece o daha pahalı olduğundan alabileceklere onu öneriyorum, kimileri senin gibi ucuz bişey olduğunda iyi bişey değil diye düşünüyor dedi. :)) kremin adı pragnacare . Gerçekten ii bir kremmiş, bir kaç başka dra da sordum size önerebilirim
ilk 40 gün falan uzun kollu giydirn diolar daha alışma evresinde olduğu için dışarıya bende uzun kollu aldım genelde. kısa az aldım şimdilik.
Merhaba kızlar nasılız. Ya bişey sorcam ben dün Dr a gittim üçlü test sonucu için orda down sendrom riski birak yuksek cıktı ikili testim gayet iyiydi Dr da takma kafana ikilin iyi dedi ama işte kafamı kurcalıyor bide dörtlü test verdim hatamı yapıorz acaba bu kadar cok test vermekle . Bazı Dr lar ikili iyiyse üçlü teste gerek bile duymuyor
Evet bende oyle düşünyrm cok sukur ikili iyi. bosubosuna uzuyorum dünden beridir oglusumuda
HEEEE biliyo ama sayı vermedi,hemşire gebeler sigara içer mi hiiiç dedi,eşim ispiyonlamıştı
İnsanoğlu işte kendim gibi birini görünce mutlu oluyorum :)) dr bilio mu?
canım çok sevındım Rabbım saglık versın oglusunun maşallahı var bak kocaman olmus fazla kafana takıp yorma kendını sen zaten duramaz baska doktora yıne gıdersın kafana takılıyorsa gıt devlete yada baska bıryere ve zamanla yukarı cıkar dıye duymustum bende aman sen sıkıntı yapmada hersey ıyı canım cok sukur
Ben de araştıriim de alayım,şu ana kadar bebekyağı kullanıyodum da KIZLAAARRRR benim göbüş eskisi kadar hızlı büyümüyo ilginç değil mi,ben mi alıştım yoksaaaa:44:şu ek bilgiyi de sölemek isterim, alt komşumuz işinde uzman bir eczacıdır. Dr. bana lierec vermişti eczaneye eşim almaya gittiğinde onun yarı fiyatında başka bir krem almış getirmiş, ben tabi kıyameti kopardım( bu arada şaşırdım çünkü eşim gerçekten cimri bir adam deildir, eczacı ısrarla aynı sen bunu al demiş )
Kremi kullanmadım, dra götürdüm gösterdim, o da itiraf etti :) aslında bunlar aynı dedi, sadece o daha pahalı olduğundan alabileceklere onu öneriyorum, kimileri senin gibi ucuz bişey olduğunda iyi bişey değil diye düşünüyor dedi. :)) kremin adı pragnacare . Gerçekten ii bir kremmiş, bir kaç başka dra da sordum size önerebilirim
Kizlar biraz once aşımızı olduk geldikbi sonraki de 7martta olacakmisss.
Ayy ası oldum ya aksam kocam eve cicekle gelsin istiyorumkomsulari da gecmis olsun a cagirayim barii
sağol canım çok şükür oğluş iyi işte plasenta olayı canımı sıktı biraz diyese dr dan çıktık eşim nasıl mutlu mesut ben durgun tabi düşünüyorum plasenta olayını noldu dio eşim herşey iyi işte falan diyo ama bende bilmiyorum niyese çok taktım kafama dr aradım şimdi hastası varmış hemşiresiyle konuştum kafama takıldı dedim plasenta olayı nette araştırıp kafamı bulandırmayıp hiç bi sormak istedim dedim aman ne olur sen nette bişey araştırma diyo hemşirede piypiyrikliyim biliyo oda 5 dakka sonra ara tekrar dedi dr la konuşcam ben dedi arıcam tekrar ne dicek bakalım
hadi bakalım geçmiş olsun canım
acı varmı acı :)))
ben vurulmadım bugün birkaç hafta sonra gitcem vurulcam
dogrudur canım ya bız ne ıyı deseler onu alıyoruz ben sımdı sıparıs ettım saglikliveguzel.com sitesine bı bak ıstersen normalde 100ml 70 olan kremin 200ml 67ye dusmustu ya varya bunye meselsı benım ne ablam ne annem hıcbırsey kullanmamıs ama bırtane catlak yok benim şuan bıle ıkı uc tane catlak olustu(
Kizlar biraz once aşımızı olduk geldikbi sonraki de 7martta olacakmisss.
Ayy ası oldum ya aksam kocam eve cicekle gelsin istiyorumkomsulari da gecmis olsun a cagirayim barii
kılar biz geldik doktordan ya herşey yolunda çok şükür ama dr söledi bir şey kafama çok takıldı acaba şim dr arasamda tekrar sorsam mı diyorum bende
oğluşum haftasıyla uyumlu çok şükür gelişimi iyi har hangi bir sorun yok dedi dr üçlü test için ölçümlerini aldı 179 gr mış boyunu artık ölçemiyoruz dedi ama bacak boyuna göre hesaplarsak 16-17 cm civarında dedi
bebek aşağıda mı yukarıdamı duruyo diye sorduğumda yok öyle yerinde duruyo bebek bu sorun yok dedi ama en son dr gittiğimde göbek deliğinin 2 parmak altında bakıyodu usg cihazıyla bu defa kasık bölgemden baktı kafama takıldı en sonda dediki bebeğin eşi plasenta rahim ağzına yakın aşağıda duruyo biraz dedi bir sorun lurmu olmaz diye düşünüyorum dedi ileriki haftalar da rahim büyüdükçe bebeğin eşide yukarı doğru çıkıcaktır dedi ama ben pek bişey anlamadım tabi ileriki haftalarda tekrardan bakıcaz biz buna dedi nerde duruyo diye
netten araştırdım şimdi biraz plasenta ilk dönemlerde aşağıda olabilir rahim büyüdükçe yukarı çıkar eğer aşağıda kalırsada normal doğum olmaz sezeryanlı doğum olur gibi şeyler yazıyo
kimide Allah korusun düşük riski olabilceği için bu gibi durumlarda sürekli dinlenmek gerekir falan demiş bilginiz varmı bu konuda dr arayıp sorayım mı sizce kafama takıldı bu dediğiniz diye of herşey iyi demesine rağmen bi plasentanın aşağıda demesi bütün morelimi bozdu
bu arada kesinlikle oğluşum oluyor Allah nasip kısmet ederse inşşşşşşşş dr çok rahat bi bebek dedi bacakları ayırıyo gayet rahat kendini gösteriyo şüphe etcek bi durum yok kesin erkek dedi
haaa birde hareketlerini hissetme konusunu sordum güldü daha çok erken dedi 20 haftadan önce hissedemezsin dedi hatta ilk gebelikte 22 haftayı bulur hissetmek dedi ama sabah sağlık ocağındaki hemşire hissediyomusun dediğinde zaman zaman hissediyrum dedim hemşirede hissedemediğin zaman çikolata ye daha hareketli olur hissedersin dedi ama doktora göre imkansız şu ara hissetmemiz aşı için erken sanki dedi ama bugünde vurulablirsin dedi bende vurulmadım bugün 2 hafta sonra giderim aşı yada 20-22 haftalarda ayrınılı yapcaz dedi istersen burda hastanede radyolog ta yaptırabiliriz dedi yada imkanın varsa izmirde 2 3 yer var dedi hem makinası çok gelişmiş olan hemde radyolog dr profosyonel olan birnin adını verdi şimdi aradım orasıda 200 tl diyo peşnde en son 150 ye yaparız diyo biraz geçsin de ona da öle karar vericez artık
çok konuştum bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?