2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar biraz once aşımızı olduk geldik bi sonraki de 7martta olacakmisss.

Ayy ası oldum ya aksam kocam eve cicekle gelsin istiyorum komsulari da gecmis olsun a cagirayim barii

geçmiş olsun canım benim aaa kocana sinyal verki cicek gelsin yoksa uyanmaz adamcağız napsın bir asıya bir cicek diye birsey duymamıstır

aslında bende öyle düşünüyorum olacağı varsa oluyor, annemlerin zamanında lierec falanmı vardı :)))
sen kaç kg aldın şimdiye kadar?

canım en son 4 kılo almıstım :))) ama toplam 6 kılo ay ben cıtır bı anne degılım kı zaten tosunum ve sevıyorum yemek yemegı sımdı herseyı yemek ıstıyorumm ((

ay ılla olacakmıyız ya ben doktoruma sorup olmak ıstıyorum ((

Benim doktorum olmami soylemisti canim bugun de gittigimde hemsireye sordum illa olmak mi gerekiyor diye. Dogumda bebeklerin gobek kordonunu kestikleri makas sterilize edilip kullaniliyormus her dogumda, herhangi bi sorun olabilir yeterince steril olmayabilir diye tedbiren yapiyoruz dedi. Eger oyleyse bebege zarari olur mutlaka, iki doz ası icin bi de ona tedirgin olmayalim derim ben zaten yeterince pimpirikizz

valla banada öle geliyodu ya dedim çok sıcak olur ilk önce kısalara yönelmiştim. geçen sene benimle aynı zamanda doğum yapan arkadaşım evde ister istemez cam falan açılıyo ilk zamanlar uzun giydirdik sonra 1-1,5 aydan sonra kısa badi ile yatırdım dedi bi kaç kişide öle diyince uzuna yöneldim.

sağol gülüm hayırdır senin canını sıkan ne merak ettim,sen de yakın zamanda zor günler geçirdin,hayatta herşey bizim için elbette ama bu biyokimyasal durum bizleri daha hassas yapıyor kaul etmek lazım

benim rahatsızlığım var ve bu rahatsızlığın (psikolojik değil rahatsızlığım ama psikolojimi mahfetti) bana getirdiği psikoloji artık tasıyamicagım bir hal almaya başladı bu yüzden bakalım yarın kadın doğum dr.umla gorusim duruma gore karar vericem yarın anlatırım iyice
gerçi uzun yazıp sıkmakda istemiyorum kimseyi

geçmiş olsun canım benim aaa kocana sinyal verki cicek gelsin yoksa uyanmaz adamcağız napsın bir asıya bir cicek diye birsey duymamıstır

Yaa gecenlerde ne zamandr cicek gormuyorum sinyali vermistim:) bence tam zamanii ama ben bugun soylersem anlami olmazkii kizzz biriniz hayrina hatirlatin kocama
Karina acilen cicek al.yazan: bir dost
Ayy cicek gelmezse aglicam galibaa

valla ben palmers die bi kreme başladım tavsiye üzerine çok memnunum şimdilik çokda güzel kokuyo çikolata gibi :) şuanda iki gğnde bir banyodan sonra sürüyorum. henüz bişey yok annemdede yok inşallah ona çekmişimdir :130:

olur mu canım sıkmak ben p tesiden beridir milleti kuruttum resmen

Aslinda firsat bu firsat diyerek biraktim....
Eşim azalt hemen birakipta zorlama burdan tasinmayi dusunuyoz cunku burayi sevmiyorum ve yalnızım....
Tasindiktan sonra bırak desede ben şimdi istedim. ....bebegim icinde olsa birakamazssm sonra hic birakamazdim....
Canım arada istesede frenliyorum insss tamamiyle kurtulurum doğumdan sonra iyice veda ederim....

Herkese merhabalar biz dun doktora gittik cinsiyetimiz erkek sagligi yerinde 200gr dedi gecen ay ikili oldk temizdi sukur dun de 3 lu verdim sonucu cumaya alcam hayirlisi

Yaa gecenlerde ne zamandr cicek gormuyorum sinyali vermistim:) bence tam zamanii ama ben bugun soylersem anlami olmazkii kizzz biriniz hayrina hatirlatin kocama
Karina acilen cicek al.yazan: bir dost
Ayy cicek gelmezse aglicam galibaa
kuşum senin herif aşı ile sevgililer gününü birleştiri bak erkeklerde var öle şeyler

Catlak kremi konusunda bi doktor ilk hamileligimde demisti ki eger yapindq varsa zaten catlar kremler sadece cok az miktarda azaltir ama illa kullanmak istersen bebek yagi kullan demisti
baska bi doktor pragnacare onerdi pragnacare muslera ve bepantol kullandim ben ama malesef catlaklarim var

canım en son 4 kılo almıstım :))) ama toplam 6 kılo ay ben cıtır bı anne degılım kı zaten tosunum ve sevıyorum yemek yemegı sımdı herseyı yemek ıstıyorumm ((
benim dr saolsun daha çok diyetisyen gibi,acıktıkça elma ye diyor ben de alıştım sürekli çantamdaa

gerçekten sağlam irade :)) tebrik ederim arkdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…