ne güsel yaa böle alışveriş yapanları çok sewiorum tamamdır :))
Kizlar biraz once aşımızı olduk geldikbi sonraki de 7martta olacakmisss.
Ayy ası oldum ya aksam kocam eve cicekle gelsin istiyorumkomsulari da gecmis olsun a cagirayim barii
aslında bende öyle düşünüyorum olacağı varsa oluyor, annemlerin zamanında lierec falanmı vardı :)))
sen kaç kg aldın şimdiye kadar?
ay ılla olacakmıyız ya ben doktoruma sorup olmak ıstıyorum((
temmuz ayında uzun kollu badi mi?
huysuzlanır bebekler ya, sıcaktan bunalır yavrucaklar..
benim ikili iyiydi başka test yapmayacam dedi doktor.. sürekli test yapmak senide yorar ayrıca bu testler %100 sonuç vermiyor ki canım.. üzme kendini bence
sağol gülüm hayırdır senin canını sıkan ne merak ettim,sen de yakın zamanda zor günler geçirdin,hayatta herşey bizim için elbette ama bu biyokimyasal durum bizleri daha hassas yapıyor kaul etmek lazım
geçmiş olsun canım benim aaa kocana sinyal verki cicek gelsin yoksa uyanmaz adamcağız napsın bir asıya bir cicek diye birsey duymamıstır
hahahha takıl bana çok pis alışveriş yapıyorum :)bugünde pofuduk yelekle ince bir hırka aldım puhahahh çok minikler ama çok tatlılar
canım en son 4 kılo almıstım :))) ama toplam 6 kılo ay ben cıtır bı anne degılım kı zaten tosunum ve sevıyorum yemek yemegı sımdı herseyı yemek ıstıyorumm((
dogrudur canım ya bız ne ıyı deseler onu alıyoruz ben sımdı sıparıs ettım saglikliveguzel.com sitesine bı bak ıstersen normalde 100ml 70 olan kremin 200ml 67ye dusmustu ya varya bunye meselsı benım ne ablam ne annem hıcbırsey kullanmamıs ama bırtane catlak yok benim şuan bıle ıkı uc tane catlak olustu(
olur mu canım sıkmak ben p tesiden beridir milleti kuruttum resmenbenim rahatsızlığım var ve bu rahatsızlığın (psikolojik değil rahatsızlığım ama psikolojimi mahfetti) bana getirdiği psikoloji artık tasıyamicagım bir hal almaya başladı bu yüzden bakalım yarın kadın doğum dr.umla gorusim duruma gore karar vericem yarın anlatırım iyice
gerçi uzun yazıp sıkmakda istemiyorum kimseyi
ikili test daha önemlidir canım bak Dr.unda oyle soylemis düşünme inan düşündükçe kafayı sıyırıcaz
derin nefes al ve takılma bu konuya
Ayy maşallah sana ya :) bende bir ara tiksindim ama sonra normale döndüm şimdi toplasan 3 sigara içmiyorumdur, ama eşim içerken onun sigarasından çekiyorum. Drlar 4 sigaraya kadar izin veriyor ama vicdan işteBende ömrümün sonuna kadar içmemek isterim inş. bakalım.
kuşum senin herif aşı ile sevgililer gününü birleştiri bak erkeklerde var öle şeylerYaa gecenlerde ne zamandr cicek gormuyorum sinyali vermistim:) bence tam zamaniiama ben bugun soylersem anlami olmazkii kizzz biriniz hayrina hatirlatin kocama
Karina acilen cicek al.yazan: bir dost
Ayy cicek gelmezse aglicam galibaa
benim dr saolsun daha çok diyetisyen gibi,acıktıkça elma ye diyor ben de alıştım sürekli çantamdaacanım en son 4 kılo almıstım :))) ama toplam 6 kılo ay ben cıtır bı anne degılım kı zaten tosunum ve sevıyorum yemek yemegı sımdı herseyı yemek ıstıyorumm((
kuşum senin herif aşı ile sevgililer gününü birleştiri bak erkeklerde var öle şeyler
Aslinda firsat bu firsat diyerek biraktim....
Eşim azalt hemen birakipta zorlama burdan tasinmayi dusunuyoz cunku burayi sevmiyorum ve yalnızım....
Tasindiktan sonra bırak desede ben şimdi istedim. ....bebegim icinde olsa birakamazssm sonra hic birakamazdim....
Canım arada istesede frenliyorum insss tamamiyle kurtulurum doğumdan sonra iyice veda ederim....
benim dr saolsun daha çok diyetisyen gibi,acıktıkça elma ye diyor ben de alıştım sürekli çantamdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?