- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
canım valla ben başlarda yedim,şimdi sabah aş karnına daha iyi de rakamlar,öğün arttırmadım,çantamda elma ve çikolata var zorda kalırsam ondan yiyom,dediğin doğru bi de vermesi var kiloları,her metabolizma farklı zaten evlenince 5-6 kilo aldım,hiç gerileme yok maşallahdr en iisini sölemiş aslında :) bunları ii güzel alıyoruz da vermesi de var :)
olsun gülüm sen beklemiyomuş gibi yap sana sürpriz olsunYok yaa sevgililer gunu kutlamiyoruz bizama cok taktim bugun cicegee. Eger almazsa yarin gelir aglarim burda
tatlım,listeye baktım da senin maşallah bebişlerin olmuş önceden,kaç yaşındalar,yoruyolar mı?benim rahatsızlığım var ve bu rahatsızlığın (psikolojik değil rahatsızlığım ama psikolojimi mahfetti) bana getirdiği psikoloji artık tasıyamicagım bir hal almaya başladı bu yüzden bakalım yarın kadın doğum dr.umla gorusim duruma gore karar vericem yarın anlatırım iyice
gerçi uzun yazıp sıkmakda istemiyorum kimseyi
kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah ayrıntılı ultrasona gırecegım dualarınızı beklıyorum
nerdesin sen istanbulda mı?
evet :) sen değilsin galiba di mi?
hayirlisi tatlım yuvalar huzurlu olsun :) bu arada bişey falan istersin buralardan haber et ben bulurum :)) gönderirim 😃malesefdoğma büyüme istanbulluyum ama evlenip Kütahyaya geldim
canım ya çok saol, her ay geliyordum hamile kalmdan önce şimdi önümüzdeki haftalar alışveriş için gelecem inş. hangi semttesin?hayirlisi tatlım yuvalar huzurlu olsun :) bu arada bişey falan istersin buralardan haber et ben bulurum :)) gönderirim 😃
slm arkadaşlar...bugün kontrolüm vardı.oğluşum olacağı netleşti.ikinci oğluşum geliyor inşallah...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.159 gr olmuş bebişim.üçlü testim yapıldı,sonuç haftaya ,inşallah iyi olur...
tatlım,listeye baktım da senin maşallah bebişlerin olmuş önceden,kaç yaşındalar,yoruyolar mı?
canım ya çok saol, her ay geliyordum hamile kalmdan önce şimdi önümüzdeki haftalar alışveriş için gelecem inş. hangi semttesin?
slm arkadaşlar...bugün kontrolüm vardı.oğluşum olacağı netleşti.ikinci oğluşum geliyor inşallah...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.159 gr olmuş bebişim.üçlü testim yapıldı,sonuç haftaya ,inşallah iyi olur...
ıyı yapmıssın canım çok haklısın doktor ne dese dusunuyorum boyle dedı ıyımı soyle dedı ne demek ıstedı hep dusunuyorum ama saglıklı demesı varya o ıcıme su serpıyor herseferınde yazarsın demı bakalım ne dıyecek doktor insallah rahatlatacak haberler alırsın
Maşallah 😊gözünaydin
gözünaydın canım benim Masallah
gerçekten sağlam irade :)) tebrik ederim arkdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?