2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
dr en iisini sölemiş aslında :) bunları ii güzel alıyoruz da vermesi de var :)
canım valla ben başlarda yedim,şimdi sabah aş karnına daha iyi de rakamlar,öğün arttırmadım,çantamda elma ve çikolata var zorda kalırsam ondan yiyom,dediğin doğru bi de vermesi var kiloları,her metabolizma farklı zaten evlenince 5-6 kilo aldım,hiç gerileme yok maşallah

tatlım,listeye baktım da senin maşallah bebişlerin olmuş önceden,kaç yaşındalar,yoruyolar mı?

slm arkadaşlar...bugün kontrolüm vardı.oğluşum olacağı netleşti.ikinci oğluşum geliyor inşallah...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.159 gr olmuş bebişim.üçlü testim yapıldı,sonuç haftaya ,inşallah iyi olur...

gözünaydın canım benim Masallah

Maşallah 😊gözünaydin

canım doktorun hemşireiyle konuştum tekrar dr la konuşmuş hiç bir sorun yok herşey yolunda takılcak bişey yok demiş zaten diyo Allah korusun bi aksilik olsa dr sana sölemez mi hiç diyo ve bişey olsa emin ol dr seni eve göndermezdi diyo kafana takma hç bişey yok onda dedi nette de lütfen araştırma özellikle senden bunu rica ediyorum dedi araştırıp kafanı bulandırma hiç bişey yok dedi panik biri oldumu biliyo çünkü hemşirede öle işte

slm güzel temmuz anneleri.. allahın izniyle bende temmuz annesi olacağım inşallah..sizleri takip ediyorum okuyorum hep ama yazmaya hiç fırsatım olmamıştı bi meraba diyim dedim birde bi sorum olacaktı...kızlar zayıf hamiş olan varmı aranızda...ben çok zayıfım 16 haftalık olduk maşallah ama doktorum zayıf olduğumu risk olduğunu ve diyetisyene gitmem gerektiğini ve acilen kilo aldırıcı toz mama süt diyetisyen ne verirse hemen kilo almam gerketiğini söledi...bende bugün gittim diyetisyene ama boy kilo ölçmeden direk diyet listesi verdi bana sabah kahvaltısı leblebiden oluşuo yumurta falan akşam yemeği 1 tabak et 1 tabak omlet 1 tabak makarna 1 tabak pilav 4 tabak dolusu yemeği akşam yemeğinde yiyemem ki öğle yemeği yok aralarda kuruyemiş ve birde sıvı kilo aldırıcı verdi süt gibi bişi verdi eczanede varmış ve en önemli nokta su yasak günde 2 bardak su dio 2 bardağı geçmeyecekmiş bide meyve yasak ay ne ilginç diyetisyen benim hamile olduğumu aldırış etmedi sanırım su bizler için hayat oysaki bende zaten iştah yokki suda içmesem halim ne olur ve meyve doğal vitamin sonuçta yemesem iyice vitaminsiz kalırım sağlıklı beslenme uzmanımı yoksa beslenememe uzmanımı şaştım neyse bu verdiği ek kilo aldırıcı sıvının(eczanelerde satılıomuş)bebeğe zararı olurmu kızlar bilginiz çevrenizde kullanananız oldumu hiç acilen kilo almam lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…