2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hosgeldin aramiza sorunun cevabini bilmiyorum ama hamile oldugunu bilerek verdigine gore yoktur herhalde zarari. Yine de eczaneye de bi sorarsin. Bu arada diyet ilgincmis sahiden kac kilosun merak ettim.

Hosgeldin aramiza sorunun cevabini bilmiyorum ama hamile oldugunu bilerek verdigine gore yoktur herhalde zarari. Yine de eczaneye de bi sorarsin. Bu arada diyet ilgincmis sahiden kac kilosun merak ettim.

hoşbuldum çok tşk ederim kilomu söylemeye utanıyorum bulantı kusmalarla beraber tam 5 6 kilo vermişim ve verdiklerimide alamıyorum..44 kiloyumm ne feci evet diyet listemi okuyup okuyup aynı şoku tekrardan yaşıyorum.. diyet listemde birde bol maydanoz melisa çayı tarçın var ben bunları hamilelikte zararlı die duymuştum ama demekki ben yanlış biliomuşum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin evlatlarımızı...kilomamı üzülsem plesantam aşağıdaymış onamı üzülsem şükürki bebişim sağlıklıymış

Kızlar Çok heyecanlıyım yarın doktora gitcez cinsiyet öğrenmeye içim içime sığmıyo

Ya 44kilo aslinda cok da feci bi kilo degil, burda o kilolarda hamile kalan doktorlari sorun etmeyen cok arkadas var. Boyun mu cok uzun ki??

Yerinde olsam diyete baslamadan once baska bi kadin dogum uzmanina daha giderdim, zaten 16.haftadayim diyosun asil bundan sonra kilo alicaz. Bebeginin gelisimi de iyiyse kesinlikle baska bi uzmanin fikrini daha almalisin bence.

aslında benim içinde bu kilo sorun deil çünkü dediğin gibi zaten bulantılar hafiflediği için zaten bundan sonra kilo alıcaz ama doktorum erken doğum riski oluşturur ve başka başka sorunlar oluşturur dio..maşallah bebişimin gelişimi iyi çok şükür uyumlu ama kilomun düşük olması çok sorunmuş dr a göre buda beni çok üzüyor boyumda uzun deil cnm 160 falanım yani
bu arada oğluşun sağlıkla gelsin hayırlı olsun bu temmuz erkek senesi galiba banada 13 haftalıkken erkek dedi bugünde kesinleşecekti ama göstermedi dedi :44::44::44: hayırlsı hepimiz için

Son düzenleme:

Ben pek hoslanmadim doktorundan seni bir iki ay takip edip kilo almalisin dese yada bebegin gelismiyor kilo almalisin dese anlarim. Ama doktorlar zaten ilk 3ay kilo verilebilir bebege yada doguma etkisi yok fikrinde birlesiyorlar. Neyse bakalim sen bilirsin artik farkli bi doktor mevzusunu

Benim de 17.haftada belli oldu cinsiyeti,yarin 20ye giriyoruz evet temmuzda erkekler baskin cikti masallahh

Bende 6kilo verdm 46kiloya dustum boy 150cm banada dktrm cok uzulme 5aya kdr kilo almaman normal az az sik sik ye dedi bol su tuket dedi o bahsettigin kilo aldirici mamalar nestlenin de var ezcaneden oglum cok istahsiz diye dktr 8tane al demisti beslenemeyen hastalara veriyolarmis benim oglumun kilosu iyiydi ama babanne dede alin demisti.neyse bence hic gerek yok baska dktra git valla oyle bi acilirki istahin hic uzulme bekle sabret 2hafta daha bende 16haftadaym yeni yeni yemeye basldm stres yapma dktr degistr

Hehh bende onu diyodum iste doktor bi garip suyu yasaklayan diyetisyen ondan daha garip

sağlıkla gelsinler miniklerimiz inşallah haklısın eşimle konuşucam dr konusunu hayırlısı olsun artık bende buu konuda çoooooooookkkk bunalmış üzgün hissediyorum kendimi...birden kilo verip 4 aydırda 1 kilo bile alamamak iştahımın sıfır olması herkesin ayyyy çok zayıfsın hamileler kilo alır bune böle karnın bile yok üflensen uçacan gibi sölzeri kemik gibi kalmışın sözleri çokk üzüo yoksa ilerleyen zamanlarda alınır kilo hayırlısı bakalım... isim bellimi oğluşun

Amaaan millet herseye bisey der canim kilo alsaydin da ayy ilk aylardan amma kilo almissin doguma yuvarlanarak mi gitcen derlerdi bende 20haftada 2kilo ancak alabildim ama sipam saglikli gelisimi iyi muhim olan bu fazla kilo saglikli bebek demek degilki
Uzme hic kendini de bebegini de

Oglumun adi Yavuz Selim olacak insallahh senin varmi dusundugun isimler

Kizlar nasilsinz ben 4kilo aldim masallahim war istahm acik kasik agrim oluyo sol kasiqim ozellikle
doktora gttim 2dk ultrasnla bkti goremedm bebisleri bile tahlil yapti temiz cikti idare et ddi
sizdede warmi bide 4kilo cokmu nasl sizce

ikizlerim 11.5 yasında kızım 6.5 yasında teyzesi üzmezler hamdolsun cocukdur tabi bazen uzulucez ama hamdolsun kuzucuklarıma
oy maşallah,genç yaşta anne olmuşsun onun tadı da ayrı güzeldir,biz de istedik ama bekarken sıkıntı olur diye yapmadık ,böylece yıllar geçti,nasip işte Rabbim hepimizin evladını bağışlasın

Kizlar nasilsinz ben 4kilo aldim masallahim war istahm acik kasik agrim oluyo sol kasiqim ozellikle
doktora gttim 2dk ultrasnla bkti goremedm bebisleri bile tahlil yapti temiz cikti idare et ddi

Hosgeldin canim bende de bel agrisi basladi bi kac gundur yaa. Vucutlar gobeklere ancak alisiyor herhalde ben 2kilo aldim 4 cok degil bence e bi de seninkiler ikiz. Gayet iyi yani basladin mi hareketleri hissetmeye

yok canım ya,hele de zayıf hamile kaldıysan heeeeeççç problem değil ,kasık ağrısı genelimizde oluyo sanırım,şu an bile var,bu akşamüstü yaklaşık 1 saat kadar wc ye gidemedim tuttum,hala ağrım geçmedi kasıklarıma vurdu bi de

Hosgeldin canim bende de bel agrisi basladi bi kac gundur yaa. Vucutlar gobeklere ancak alisiyor herhalde ben 2kilo aldim 4 cok degil bence e bi de seninkiler ikiz. Gayet iyi yani basladin mi hareketleri hissetmeye

Hb canim sen iki aldiysan 4iyi bana:) ben sirt ustu yatamiyrm bel agrisindan. Yawas yawas hissediyrm
canim otururken yatarken oluyo sen 20.haftaya griysn dimi hissetmissindr

54le hamile kaldim 58im suan canim ay cok fena oluyo bzen ozellikle wcye gec gidince bzen uykudan uyaniyrm agridan
hala gece 2kere wcye kalkyrm zaten az once komsudaydim gazdan patlicaktim gdiyim
diyorum otur diyolar zor attim kendimi ewe:))))

canım seni merak ettim bende neyseki buradan ulaşabildim:))
oğluşunun iyi olmasına çok sevindim şükür diyelim,plesenta olayına üzüldüm ama şöyle de bir durum var bu haftalarda birçok hamilede olan bir durum emin ol sana hiçbir sıkıntı vermez ve ilerleyen haftalarda yukarıya çıkar kimde duyduysam sonra hep düzeldi,ha diyelimki aşağıda kaldı bunun ne gibi sakıncası olur?sezeryansa ee sen zaten sezeryan istiyosun bu ha senin isteğinle olmuş ha mecburi olmuş ne farkederki?seninle bende bu paronayaklık oldukça herşeye stres yapmaya devam edeceğiz ahh ahhh(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…