- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Cok saol cnim dinlenyrmgeçmiş olsun çok güzel dinlen ...
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım.
Yağmurcum geçmiş olsun canım. Bol bol yat dinlen
Saol cnim yatyrm suan ins bsey olmaz
gözün aydın :) maşallah oğluşuna
Yağmurcum geçmiş olsun.sanirim bugün alisveriste yoruldun ondan oldu.bende iste o yuzden bise almaya gidemiyorum biraz yurusem baskı oluyo.bolca yat cnm.Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz
Yağmurcum geçmiş olsun.sanirim bugün alisveriste yoruldun ondan oldu.bende iste o yuzden bise almaya gidemiyorum biraz yurusem baskı oluyo.bolca yat cnm.
Evt hava cok güzeldi. Benimde içim gitti gezmek için ama gücüm yoktu ve yasak da zaten cok yürümek.Dun bide mutfak dolaplarinh fln sildm temzlik yaptm bugunde aliswerise yuruyerk gttk yururkn baski hssettim zatn
kske arbyla gtseydk hawa guzel dye yurumek istdm yatiyrm smdi
Evt hava cok güzeldi. Benimde içim gitti gezmek için ama gücüm yoktu ve yasak da zaten cok yürümek.
Evet cnm malesef aşağıda.ztn yatıyorum surekli ilactan dolayi baş dönmem oluyo istesemde kalkamiyorum.tek umudum 26 sinda ki randevumda.insallah cikmis der rahatlarimSenin yaramaz asagidaydi dimi cnim dkkat et kendne snde bol bol dnlen
Evet cnm malesef aşağıda.ztn yatıyorum surekli ilactan dolayi baş dönmem oluyo istesemde kalkamiyorum.tek umudum 26 sinda ki randevumda.insallah cikmis der rahatlarim
İns guzel hberler alirsin cnım cok yaramaz bizim bu oglanlar korkutylar bzı
Gerçekten cok yaramazlar.mesela ben uyanikkken karnimda hic bir kipirti yok.uyuyorum başlıyor. Ben uyuyorum o uyumuyo.ben uyumuyorum o uyuyo
Kesin öyle devamedecek bu oğlan :) ben tekmik felan anlamiyom ama sanki pit pit kalp atışı gibi birsey o da 3 kez felan oluyo.acaba bebiş mi sence.Hehe yaramaz oglan dogdugunda ole yapmaz ins:) benimkilerde costu bugun tekmikliyip duruyolar
Kesin öyle devamedecek bu oğlan :) ben tekmik felan anlamiyom ama sanki pit pit kalp atışı gibi birsey o da 3 kez felan oluyo.acaba bebiş mi sence.
Tekme ddgm benimde oyle pit pit bebiş bence ya
Kesin öyle devamedecek bu oğlan :) ben tekmik felan anlamiyom ama sanki pit pit kalp atışı gibi birsey o da 3 kez felan oluyo.acaba bebiş mi sence.
Mesaj kutuna baksana cnm
O bazen bişeyler olan seyleri diyoruz bizde cnm yoksa bise hiiswttimiz yok daha yani.Kizlar siz kacinci haftadasiniz hissediyonuz benim icin erken sanirim 16 . Haftadayim bazen biseyler oluyo ama kinduramiyorum cok guclu degil heralde bagirsak hareketleri oldugunu dusunuyorum
O bazen bişeyler olan seyleri diyoruz bizde cnm yoksa bise hiiswttimiz yok daha yani.
Bktim cnim cwp yazdm:)
Kizzz ozel ozel konusmayinnn, bana da yazin
Kizzz ozel ozel konusmayinnn, bana da yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?