2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz
Yağmurcum geçmiş olsun.sanirim bugün alisveriste yoruldun ondan oldu.bende iste o yuzden bise almaya gidemiyorum biraz yurusem baskı oluyo.bolca yat cnm.

Kızlar ilkimtoys a bi bakın derım benim toptan alışveriş yaptıgım uygun bi yer

Yağmurcum geçmiş olsun.sanirim bugün alisveriste yoruldun ondan oldu.bende iste o yuzden bise almaya gidemiyorum biraz yurusem baskı oluyo.bolca yat cnm.

Dun bide mutfak dolaplarinh fln sildm temzlik yaptm bugunde aliswerise yuruyerk gttk yururkn baski hssettim zatn
kske arbyla gtseydk hawa guzel dye yurumek istdm yatiyrm smdi

Dun bide mutfak dolaplarinh fln sildm temzlik yaptm bugunde aliswerise yuruyerk gttk yururkn baski hssettim zatn
kske arbyla gtseydk hawa guzel dye yurumek istdm yatiyrm smdi
Evt hava cok güzeldi. Benimde içim gitti gezmek için ama gücüm yoktu ve yasak da zaten cok yürümek.

Kesin öyle devamedecek bu oğlan :) ben tekmik felan anlamiyom ama sanki pit pit kalp atışı gibi birsey o da 3 kez felan oluyo.acaba bebiş mi sence.

Kizlar siz kacinci haftadasiniz hissediyonuz benim icin erken sanirim 16 . Haftadayim bazen biseyler oluyo ama kinduramiyorum cok guclu degil heralde bagirsak hareketleri oldugunu dusunuyorum

Kizlar siz kacinci haftadasiniz hissediyonuz benim icin erken sanirim 16 . Haftadayim bazen biseyler oluyo ama kinduramiyorum cok guclu degil heralde bagirsak hareketleri oldugunu dusunuyorum
O bazen bişeyler olan seyleri diyoruz bizde cnm yoksa bise hiiswttimiz yok daha yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…