2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben hamile kalmadan önce kız istiyordum çok :) ama hamile kalıp bırde kalp atışlarını duyunca ask sarhoşu oldum :)
şimdi kız olsun erkek olsun isteğim kalmadı. ya da bilinç altım gizliyor bilemiyorum. :) ama bir an onca ogrenıp cicişler almak istiyorum :) simdiye kadar sadece bir oyuncak kuzu aldım meee-liyen kız da olsa erkek de olsa farketmez dıyebılecegım tek o oldu :) Kıyafetler için elim kolum bağlı bekliyorum :)

evet ya çok iyi fikir verdin sağol canım ya temmuz sıcağında balonlar da ne kadar dayancak bilmiyorum ya bakalım süslücez artık ya bide hem doğumda hem lohusa mevlüdün de süslücez dimi ya süsleri çıkartmayız doğumda öyle durur mevlüde kadar balonlar tabi ppfflar söner ay biran önce temmuz gelsin istiyorum ya oğluşumu öpeyim koklayım bi içime çekeyim kokusunu

Zaman geçmek bilmiyor ama:) şimdiye kadarki dönem nasıl geçmiş şaşıyorum :)

selam kızlar nasılsınız yaa doktor kontrolunden geldim kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi doktor cinsiyetine bir kızım vardı bir tane daha kızım oluyor sanırımm:))))) ama en önemlisi çok şükür sağlıgı yerinde herseyi normal dedi doktor paylasmak istedim sizlee

Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz

Meraba kızlar bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim. Maşaallah çok iyiydi. Uyuyordu bacakları açık bişekilde doktor amcamız tam osırada pipimizin fotoğrafını çekti. Tabii bizimki hemen uyandı. Ama pipiyi saklamaya niyeti yok açık bişekilde baya poz verdi. Maşaallah benim oğluma. Allah nazarlardan korusun yavrularımızı

Hayırlı olsun:) sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

Amin canım hepimizin yavrularını korusun rabbim :)

herkese mrb :) bende temmuz annesi adayıyım :) aranıza ankaradan katılıyorum :) doğumdan çok korkuyorum özellikle ankaralı anneler hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyor diye merak ediyorum?

Gözün aydın darısı bana bende ogrenırım ıns bu hafta. doktor gunlerı hepimiz icin ıple cekıp mutluluktan uçtuğumuz bir gun. :)

Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz

Çok geçmiş olsun aman canım hiç kalkma yerinden sakın riske girme. dualarım seninle.

gözün aydın :) maşallah oğluşuna

herkese mrb :) bende temmuz annesi adayıyım :) aranıza ankaradan katılıyorum :) doğumdan çok korkuyorum özellikle ankaralı anneler hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyor diye merak ediyorum?

Ben hrs de yapcam sukran hanim yaptircak

Selam kızlar,hemen hemen herkesin cinsiyetler belli olmuş değişiklik olan yok değil mi :)) Belim çok ağrıyor sizde durumlar nasıl ?

TOBB ETU Hastanesi'nde yapacagim. Kontroller icin de oraya gidiyorum. Doktorum Simla Okumusoglu Karaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…