Ben 15. haftada öğrenmiştim, eşim erken öğrendik sanki diye her gittiğimizde doktora tekrar soruyor :))) Bakalım tutacakmı seninki de kız bebekmiş gibi geliyor bana. En önemli olan tabiki sağlıklı olması ama ben kız bebek istiyordum çok şükür gönlüme göre oldu ? Senin gönlünde ne var ?
Sizin süsleme alanı baya fazla olcak masrafı çok olur uçan balonlu bişiyin,papatya şeklinde birlştirmek çok kolay oluyo balonları,okul süslemesinde yapmıştık bir sürü öyle yapabilirsin beyazlı mavili:)arkasından da tül sarkıtırsın :)
evet ya çok iyi fikir verdin sağol canım ya temmuz sıcağında balonlar da ne kadar dayancak bilmiyorum ya bakalım süslücez artık ya bide hem doğumda hem lohusa mevlüdün de süslücez dimi ya süsleri çıkartmayız doğumda öyle durur mevlüde kadar balonlar tabi ppfflar söner ay biran önce temmuz gelsin istiyorum ya oğluşumu öpeyim koklayım bi içime çekeyim kokusunu
selam kızlar nasılsınız yaa doktor kontrolunden geldim kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi doktor cinsiyetine bir kızım vardı bir tane daha kızım oluyor sanırımm:))))) ama en önemlisi çok şükür sağlıgı yerinde herseyi normal dedi doktor paylasmak istedim sizlee
Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz
Meraba kızlar bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim. Maşaallah çok iyiydi. Uyuyordu bacakları açık bişekilde doktor amcamız tam osırada pipimizin fotoğrafını çekti. Tabii bizimki hemen uyandı. Ama pipiyi saklamaya niyeti yok açık bişekilde baya poz verdi. Maşaallah benim oğluma. Allah nazarlardan korusun yavrularımızı
Az once kanamam oldu biraz hemen doktora gttim ikiside iyi bebislerimin hastanye yatrckti istemedm
Ewde surekli yat ddi yatyrm suan ck harektlymş bebisn biri tekme atip duruyo zatn ins bse olmaz
selam kızlar nasılsınız yaa doktor kontrolunden geldim kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi doktor cinsiyetine bir kızım vardı bir tane daha kızım oluyor sanırımm:))))) ama en önemlisi çok şükür sağlıgı yerinde herseyi normal dedi doktor paylasmak istedim sizlee
Meraba kızlar bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim. Maşaallah çok iyiydi. Uyuyordu bacakları açık bişekilde doktor amcamız tam osırada pipimizin fotoğrafını çekti. Tabii bizimki hemen uyandı. Ama pipiyi saklamaya niyeti yok açık bişekilde baya poz verdi. Maşaallah benim oğluma. Allah nazarlardan korusun yavrularımızı
herkese mrb :) bende temmuz annesi adayıyım :) aranıza ankaradan katılıyorum :) doğumdan çok korkuyorumözellikle ankaralı anneler hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyor diye merak ediyorum?
herkese mrb :) bende temmuz annesi adayıyım :) aranıza ankaradan katılıyorum :) doğumdan çok korkuyorumözellikle ankaralı anneler hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyor diye merak ediyorum?
şimdilik bir koru bir hrs oldu berabere :)
Geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?