2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnim olurmu napysn bnim ck bsim agryo heran uyuyblrm zatn:)

Ayy benim tansiyonum dusunce basim cok agriyo belki senin de oyle biseydr canim. Bende napiim yarin detaylimiz var heycandan uyuyamadim. Bu arada gecmisi okurken gordum.bugun biraz problemli gecmiss. Coook gecms olsun. Allah korusun sizi

Ay cnm benim hemen sanada atıyorum

Iyi geceler kizlaaaar :)) bn de segrimeler hissediyorum kalp atisi diyolar bnmde erkekim geliyo dün ogrendim cinsiyetini bu yil erkek yılı galiba... BÜTÜN anneler dogumumuz inşallah kolay olur bebisimiz sağlıklı eli ayaği duzgun olur insallah...

İyi geceler cnm.evt erkek bolluğu var.insallah cnm heimizin saglikli evlatlari olur

Aaa yagmur cakma bursali cikti
Benim de esimin ailesi benim ailem herkesler bursada. Ebruu cok kiskandim senii
Çok büyük bir nimet cnm gerçekten hepsinin burda olmasi.heleki ben cok zor zamanlar gecirdigim icin onlarin desteği cok önemliydi. Insallah gelirsin bursaya .iş dolayisiyla ordaydin galiba.

Çok büyük bir nimet cnm gerçekten hepsinin burda olmasi.heleki ben cok zor zamanlar gecirdigim icin onlarin desteği cok önemliydi. Insallah gelirsin bursaya .iş dolayisiyla ordaydin galiba.
Evet esimin isinden dolayi burdayim tayin ihtimaliyle ugrasiyoruz bu ara. Bakalim insallah olur yaa sap gibi kaldik burda kimse yok
Ozledm bursayi ya en son kasimda gelmştm ahh ahh:)

Ayy bende yilbasinda gittim. Bi daha da yok dedi esim yazin giderz artik dogumdan sonraa

Kizlar bna musade dayanamyrm bsim fna agriyo iyi geceler optm kocaman sizi ogluslarm
ogluşlarnza slm soluyo kanki olurlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…