seninkinin maliyet uygunmuş evet ben şekerleri hazır alırım diye düşünüyorum biberonlar var dün baktım bir yerde 12 tanesi 13,90 dı içlerinde şeker yok çarşıda tam olarak hazır şekerlisi tanesi 1,75 di lohusa şerbetinde bardaklara cubuk konuyo ya onu kedim yapmayı düşnüyorum bebek zıbını keçeyle kesicez yakasına mavi kurdele arkadan da beyaz tülle süsleyip cubuklara yapıştırcaz en basiti onalrında 12 tanesi 10 tl den başlıyo kece fiyatlarını henüz araştırmadım ama eminim daha uyguna gelir kendi yapıcamız hem daha süslü püslü olur hemde istediğin kadar yaparsın lokumluk kutulardan almayı düşünüyorum lokumlarını kendim koycam içine o kutular bile dünya paraylı valla bebek için olunca herşey ateş pahalısı kapı süsleri çarşıda 30 40 tl den başlıyo 50 60 tl olanlar çok şık şatafatlı sepetler de aynen 30 40 dan başlıyo çok güzel modeller var ama ağaçta aynı fiyatlarda ya benim o gittiğim yer çok uygun geldi bana dışarıya göre
benim kendi doktorum 12. haftada büyük ihtimal erkek yanılma payım var ama dedi 14. haftada başka bir doktor %80 erkek dedi 16. haftada 4d de yine başka bi dr %100 erkek dedi en son 18. haftada kendi doktorum kesinlikle erkek artık ihtimal falan yok dedi yani biz 12. haftadan beri hep erkek dendi
Valla ilginc Geliyo bana benim doktor 15.haftada erkek dedi eminmisiniz dedim belki kizdir dedim kesinlikle erkek dedi.Ben artık bu değişimlerden sıkıldığım için doktora artık %100 mü dedim, hiçkimse %100 diye birşey diyemez erkek dediğimiz hamilelerde 7.ayında bile kıza dönenleri gördük biz dediKızım olacağı fikrine yeni yeni alışmıştım ,al bide burdan yak Artık doğumda öğrenirim güvenim kalmadı o cihazlara
Selamlar..
Önce herkese sağlıklı geçen hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim..
Bayağ zor buldum burayı. :) Arayıp durdum nerde Temmuz Anneleri diye
31 yaşındayım, bebiş için eşimle karar verdikten sonra 1-1.5 ay içinde hamile kaldım. Hamilelik bölümlerini okuduktan sonra bu süre için çok şükür dedim ve Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Antalyada yaşıyorum, ilk bebişimiz olucak allah nasip ederse. Çok kişi cinsiyeti öğrenmiş biz daha öğrenemedik. :2: Perşembe günü Dr. randevumuz var kalbim ağzımda bekliyorum. Kız-Erkek olsun diye bir baskınlığım yok ama. Müthiş merak ediyorum :)
Bir de benim kilo alımımda cok hızlı oldu, karnımın buyumeside. Şuan hareketlerim bayag ağırlaştı. Sizlerde nasıl merak ediyorum.
millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaa
Doğumun ertesi günü yapıyolar,yiğenim öyle oldu göbeği düşmeden pipisi iyileşti dedi annem..biz yaptırcaz büyük ihtimal
Hazırları pahalı oluyo evet, duygularımızı kullanıyolar... Sepeti falan kendim süslücem ben, belki hazırlara göre daha gösterişsiz olcak ama bi sepete sırf tülle süslenmiş diye 50 lira veremem.10 liraya alır kendim tülle süslerim... Biberonların daha ucuzunu bulabilirsin,istanbulda tanıdık birileri varsa eminönünden ya da internetten daha uygun olabilir fiyat..keçeler de kırtasilerde daha pahalı oluyo,internet fiyatı incelerin 1.5 liraydı amerikan servis boyutunda, kalınları 2.5 ve 5 lira kalınlığına göre değişiyo...çarşıda ne kadar görcem inş cuma günü
millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaa
Kızlar siz kaç doktora gidip cinsiyet konusunda emin oldunuz?
Bana 2 doktor 15.haftaya kadar % 85 erkek dedi, 17.hafta başka bir doktor %90 kız dedi ertesi günü 4d ye randevum vardı kıza benziyor ama Allah bilir dediBugün başka bir doktor yine erkek dedi. Toplamda 5 doktor cinsiyet yorumu yaptı yani tam anlamıyla muallaktayız Bugün pipiye benzer bir resmi var ama geçen hafta kahve çekirdeği gibi dişi c.organı resmi var. Merak ettim siz tek doktoramı gidip kesinlik getirdiniz? Buarada doktorlarım tanınmış özel hastane prof.leri
hoşgeldinnnn :)
o merak çok fena zaten cinsiyeti öğrendikten bi rahatlama gelio sanki günler daha çabuk geçiyo gibi.
valla benim hiç mide bulantım falan olmadı 20 haftadayım şimdi 3 kilo aldım. karnımda son iki haftadır bayağı belli oluyoo.
inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini :)
Selamlar..
Önce herkese sağlıklı geçen hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim..
Bayağ zor buldum burayı. :) Arayıp durdum nerde Temmuz Anneleri diye
31 yaşındayım, bebiş için eşimle karar verdikten sonra 1-1.5 ay içinde hamile kaldım. Hamilelik bölümlerini okuduktan sonra bu süre için çok şükür dedim ve Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Antalyada yaşıyorum, ilk bebişimiz olucak allah nasip ederse. Çok kişi cinsiyeti öğrenmiş biz daha öğrenemedik. :2: Perşembe günü Dr. randevumuz var kalbim ağzımda bekliyorum. Kız-Erkek olsun diye bir baskınlığım yok ama. Müthiş merak ediyorum :)
Bir de benim kilo alımımda cok hızlı oldu, karnımın buyumeside. Şuan hareketlerim bayag ağırlaştı. Sizlerde nasıl merak ediyorum.
kecelerde baya pahalıymış yaaa amerikan servisi kadar demişsin neye yetcek ki o kadar ben kece fiyatlarına hiç bakmamıştım açıkcası istanbulda arkadaşım var yanlış hatırlamıyosma oda eminönünde araştırıyorum demişti çok çeşitler varmış dediği yerde hatta bakalım artık araştırcaz iyice nerde ne uygun ama bebek şekerleri konusunda çarşı en uygunu ben kendi nikah şekerimi de çok iyi denk getirmiştir gelin damat biblo lu o zamanlar 2,5 tl den aşağı yoktu çarşıda teyzelere denk gelmiştim 1 tl ye yapmıştı bize üste uğur böceciğide eklentmiştim inş öle yine uygun fiyatları yerler denk getiririz yoksa bazı şeyleri yapamıcaz heralde
sepet hazır değişik şeyler var çok güzel o tars yapma şansım olmuca için bir tane sepet alırım bir tanede ağaçlardan alırım ama kendim yine evde yapıcam mavi ve beyaz tül alıcam topla her yere tülleri kullancaz zaten
ya bide bişey sorcam ben uçan balon istyiorum ama onların bi makinası felan varmı ya nasıl yapcaz o balonları
Arkadaşım merhaba,
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin inş, forumda erkek anneleri çok gibi bakalım seninki ne olacak. Ben eskiler gibi hemen yorum yapıımEğer sadece karından kg alıosun muhtemelen erkektir, ama tüm bölgelerde genişleme varsa kızdır :) Allah hayırlısını versin inş.
Hoşbuldumm :)
çok çok sağol. inşallah sende sağlıkla kucağına al miniğini
eşim ısrarla doktor yine söylemezse başka doktora gidelim diyor :)) doktorum cok ıyı ama bıraz garantıcı ona kalsa 22-24hafta söyleyecekbu defada söylemezse bende 2. bir doktorda bakalım dıye düşünmüyor değilim :) nasıl bir merakmış bu.
zaten zamanda geçmek bilmiyor :) gun sayıyorum devamlı.
Benım sanırım 8-9 haftalardı ya da 9-10 cok bulantım oldu gece gunduz. Ögrendiğimde 5 haftalıktı o zamandan bu zamana 10 kılo aldım. :2: Öyle 10 kilo alıcak bir yeme şeklimde olmadı. en cok meyve yıyorum. ama 1.5 aydır çok halsızlık, tansyon dusuklugu ve uyku duzensızlıgı yuzunden yataktan çıkmadım. sanırım o hareketsızlıkten aldım(( Bir kaç gundur ayaklandım, olabıldıgınce hareket etmeye çalışıyorum. yoksa kilolar cıgrından çıkacak.
Sanırım uçan balonlarda helyum gazı doldurıyolar,satılıyor parti malzemesi satılan yerlerde bugün gördüm ben de ama fiyatını bilmiyorum..
Merhaba..
İnşallah canım hepimize nasip etsin. Karnım cok buyudu ancak goguslerıme hala baktıkça şoktayım. kollarım ve sırt bölgemdende aldım. en normal devam eden leylek gıbı kalan bacak kısımımhayırlısıyla ogrensemde rahatlasam bende :)
baktım sımdı senın kuzucuğun kızmışsen kaçıncı haftanda ogrenmıstın ?
inşallah öğrenirsiniz insan gerçekten bi rahatlıyo bide oğlum kızım die sevmeye başlıyosun güzel oluyo :)
hareketsizlik önemli bir faktör olabilir ayrıca olsun minnak ve senin için sağlık sorunu olmadığı müddetçe kilolar gelir gider :)
bende şimdi netten baktım ama baya bi pahalıymıış uçan balondan vazgeçicemm sanırım helyum gazı 15-18 adet için 115 tl yazıyo uçan balon almak istersen de 60 ad. 175 tl en az 15 ad 45 tl baya bi yüksek geldi piyasası bu fiyatlarsa eğer alamam normal balonlara cubuk bağlarız artık napalım yada balonlardan şekiller yaparız perdelere falan asarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?