2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hemşo günaydınn,nasılsın bakalım,daha hafta ortasındayız

Günaydın canım
v

Günaydın canım yorgunluktan ölüyorum uykusuzluk tuz biber .. hamileyken çalışmak-ev geçindirmek çok zor, okulda açıldı, bana temmuz ayı gelmez artık

benimde belli değil canım 19' a gircem, bebek göstermedi, erkeğe benziyo dedi sadece, ayrıntılı ultrasonda daha sağlam bi tahmin alırız canım boşver şimdilik iyi olsunlar da..

mrb yeni üye oldum , ben 19 haftalık hamileyim ve kızım olacak

Hoşgeldin canım

kızlar nektarın dün kontrolü vardı buraya gelmedi sanırım f... geldimi haber alan varmı merak ediyorum inş iyi geçmiştir

günaydın, bana kız demişti ama bunları okudukça erkek olabilirmi demeye başladım, ayın 20 sinde detaylı ult. bakılacak o zaman net olur herhalde. senin detaylı ult bakıldımı?

haftaya cuma detaylı ultrasyon o zaman kesinleşir umarım, insan psikolojik olarak kendini hazırlıyo cinsiyet değişince kafa karışıyo :)

günaydınnn herkese mutlu birgün diliyorum
ateşcim nektar f.... geldi birazdan yazıcam dedi yazınca bilgi veririm sizede

Kahvalti yaptik geldik bizde. Aslinda uyucaktim ama artik kahvalti yapmayinca durmuyo oglusum) acikiyo herhaldee kiyamaaaaamm

Amiiinn kahvalti hazirlayanimiz da olsa super olcak onumuze yemeklerin hazir geldigi bir gun de olsun inşallah :)
AH canım bundan 1 ay öncesine kadar ben de öleydim ama şükür,şimdi her işe koşturmaya çalışıyom

bacım benim dr kesin kız sen alışveriş yap dedi,dünya hali belli mi olur,parayı harcayıp doktora maletmek istemedim

Günaydınnnnn:):) çalışan hamişlere Allah kolaylık sabır versin,evde tıkılı kalan bizlere de aynından versin :):)
teşekkürlerr,bize gün baya erken başlıyo,kafa dağılıyo ama şükür

ben hala hissedemedim dr 20-22 de hissedersin demişti bende merak ediyorum ama hisseden varmı

18. haftayi ortaladim, herhangi bir sey hissetmiyorum. Doktor gecen hafta iki haftaya kadar bagirsak hareketi gibi hissedersin, 24-26 gibi de iyice hissedilir hale gelir dedi.

Bana cok garip geliyor vucudumun icerisindeki canliyi hissetme fikri. Sanki icimde alien var ) Pek hevesli degilim acikcasi...

günaydın pıtırcıklar :)
bu alerji beni bitirdi :122:nektarın yazısını okudum f... da pek bişey anlamdım ben ama gözetim altında olmaya devam edecekmiş. çok olumsuz bişeyde dememişler sanki.inşallah sağlıkla alır kucağına bebişleri.....

Evt ben de bağırsak hareketi gibi hissediyorum kelebeğin kanat çırpması gibi bişey o mu acaba

Kahvalti yaptik geldik bizde. Aslinda uyucaktim ama artik kahvalti yapmayinca durmuyo oglusum) acikiyo herhaldee kiyamaaaaamm

Afiyet olsuunn ne guzelmis ya kiskandim keşke kızımda beni uyutmasa tepikleriyle uyansam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…