- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
hemşo günaydınn,nasılsın bakalım,daha hafta ortasındayız
Günaydın canım
v
kızlar günaydın herkese, yaa benim kafam çok karıştı doktor önce erkek dedi sonra sanki kız dedi 19. haftada hala karışık, sağlıklı olsun bebişim ama insan artık ne olduğunu merak ediyor, sizlerde böyle karışıklık yaşadınız mı?
mrb yeni üye oldum , ben 19 haftalık hamileyim ve kızım olacak
Hosgeldin aramiza bebisin hayirli olsun kiz analari geliyo bakinn gecicez erkekleri gorursunuzz :)
kızlar nektarın dün kontrolü vardı buraya gelmedi sanırım f... geldimi haber alan varmı merak ediyorum inş iyi geçmiştir
günaydın, bana kız demişti ama bunları okudukça erkek olabilirmi demeye başladım, ayın 20 sinde detaylı ult. bakılacak o zaman net olur herhalde. senin detaylı ult bakıldımı?
kızlar nektarın dün kontrolü vardı buraya gelmedi sanırım f... geldimi haber alan varmı merak ediyorum inş iyi geçmiştir
haftaya cuma detaylı ultrasyon o zaman kesinleşir umarım, insan psikolojik olarak kendini hazırlıyo cinsiyet değişince kafa karışıyo :)
benimde belli değil canım 19' a gircem, bebek göstermedi, erkeğe benziyo dedi sadece, ayrıntılı ultrasonda daha sağlam bi tahmin alırız canım boşver şimdilik iyi olsun
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun önemli olan o, hayırlısı olsun artık,
19 haftalık ilk hamileliktekiler siz hissediyormusunuz bebeğinizi
AH canım bundan 1 ay öncesine kadar ben de öleydim ama şükür,şimdi her işe koşturmaya çalışıyomAmiiinn kahvalti hazirlayanimiz da olsa super olcak onumuze yemeklerin hazir geldigi bir gun de olsun inşallah :)
bacım benim dr kesin kız sen alışveriş yap dedi,dünya hali belli mi olur,parayı harcayıp doktora maletmek istemedimkızlar günaydın herkese, yaa benim kafam çok karıştı doktor önce erkek dedi sonra sanki kız dedi 19. haftada hala karışık, sağlıklı olsun bebişim ama insan artık ne olduğunu merak ediyor, sizlerde böyle karışıklık yaşadınız mı?
teşekkürlerr,bize gün baya erken başlıyo,kafa dağılıyo ama şükürGünaydınnnnn:):) çalışan hamişlere Allah kolaylık sabır versin,evde tıkılı kalan bizlere de aynından versin :):)
ben hala hissedemedim dr 20-22 de hissedersin demişti bende merak ediyorum ama hisseden varmı
18. haftayi ortaladim, herhangi bir sey hissetmiyorum. Doktor gecen hafta iki haftaya kadar bagirsak hareketi gibi hissedersin, 24-26 gibi de iyice hissedilir hale gelir dedi.
Bana cok garip geliyor vucudumun icerisindeki canliyi hissetme fikri. Sanki icimde alien var) Pek hevesli degilim acikcasi...
Amiiinn kahvalti hazirlayanimiz da olsa super olcak onumuze yemeklerin hazir geldigi bir gun de olsun inşallah :)
Kahvalti yaptik geldik bizde. Aslinda uyucaktim ama artik kahvalti yapmayinca durmuyo oglusum) acikiyo herhaldee kiyamaaaaamm
AH canım bundan 1 ay öncesine kadar ben de öleydim ama şükür,şimdi her işe koşturmaya çalışıyom
Bende eskisi kadar kotu degilimde tembellige alistim artik :):):)
günaydın pıtırcıklar :)
bu alerji beni bitirdi :122:nektarın yazısını okudum f... da pek bişey anlamdım ben ama gözetim altında olmaya devam edecekmiş. çok olumsuz bişeyde dememişler sanki.inşallah sağlıkla alır kucağına bebişleri.....
Ne alerjisi kii :s Allah nektar i da cumlemizide bebeklerine sag salim kavustursun inşallah
Evt ben de bağırsak hareketi gibi hissediyorum kelebeğin kanat çırpması gibi bişey o mu acaba
Doktor bana su sekilde anlatti: Ishal oldugunuzda, icerde yukardan baslayip asagi dogru inen bir hareket olur, onun gibi bir his olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?