İnşallahhhhh.... Zor gibi görünüyo sanki ama umut etmek güzeldir :)
Ah annem buralarda olaydi ahhyalnizkende hiç yiyesim gelmiyo moral bozuklugu işte
kızlar nektarın dün kontrolü vardı buraya gelmedi sanırım f... geldimi haber alan varmı merak ediyorum inş iyi geçmiştir
günaydınnn herkese mutlu birgün diliyorum
ateşcim nektar f.... geldi birazdan yazıcam dedi yazınca bilgi veririm sizede
tam olarak ne demişler bi kopyalasanıza biz de bakalım :44:günaydın pıtırcıklar :)
bu alerji beni bitirdi :122:nektarın yazısını okudum f... da pek bişey anlamdım ben ama gözetim altında olmaya devam edecekmiş. çok olumsuz bişeyde dememişler sanki.inşallah sağlıkla alır kucağına bebişleri.....
çokta hazırlamayın kendinizi ben pazartesi detaylı usgdeydim yine göstermedi yine göstermedi
Afiyet olsuunn ne guzelmis ya kiskandim keşke kızımda beni uyutmasa tepikleriyle uyansam :)
AH canım bundan 1 ay öncesine kadar ben de öleydim ama şükür,şimdi her işe koşturmaya çalışıyom
Bende eskisi kadar kotu degilimde tembellige alistim artik :):):)
Ne alerjisi kii :s Allah nektar i da cumlemizide bebeklerine sag salim kavustursun inşallah
Cok guzel bisey gercektennaz kalmis senin de insallahh
günaydın, bana kız demişti ama bunları okudukça erkek olabilirmi demeye başladım, ayın 20 sinde detaylı ult. bakılacak o zaman net olur herhalde. senin detaylı ult bakıldımı?
Dur ben sana cinsiyeti soyliyim kız bence :) bu arada detaylı ya erkenmi baktirdin sanki hep 20 diyorlar
Afiyet olsuunn ne guzelmis ya kiskandim keşke kızımda beni uyutmasa tepikleriyle uyansam :)
AH canım bundan 1 ay öncesine kadar ben de öleydim ama şükür,şimdi her işe koşturmaya çalışıyom
Bende eskisi kadar kotu degilimde tembellige alistim artik :):):)
Ne alerjisi kii :s Allah nektar i da cumlemizide bebeklerine sag salim kavustursun inşallah
toz başata olmak üzere bir kaç bişey daha ama maalesef ilaç alamadığım için günde 15-20 kere hapşırıyorum burnum akıyo gözlerim kızarıyo ve kaşınıyoouf fena yani serviste tuttu bugünde
amin inşallah
aynen ya bende merak ettim iyicetam olarak ne demişler bi kopyalasanıza biz de bakalım :44:
canım benim bende sürekli rüyamda kız gördüm hala daha da kız görüyorum ama oğluşum olcak Allah nasip kısmet ederse hep kız gördüğümden rüyamda dr ilk 12. haftada erkeğe benziyo diyince hiç inanasım gelmemişti nedense ama 12-14-16-18 her defasında erkek dendi en son artık ihtimal yok kesin erkek dedi dr rüyada kız görmek hamileyken erkek çocuk diyolarmış çevremdekiler hep öle bbana tabi illa da öle olcak diye bişeyde yokgenelde erkekler sonradan değişiyo biz kız anaları rahat olalım benceşaka bi yana banada kız dedi hadi erkekse die düşünmeden edemiyorum ama rüyalarıma geliyo kızım 3 kez gördüm rüyamda hep kızımı doğurup kucağıma veriyolardı rüyamda
nagişim senin üçlü test sonucun ihtimal kaç çıkmıştı hatırlıyomusun bende geçen hafta yaptırdım üçlüyü c.tesi yada p.tesi öğrencez sonucu çok merak ediyorum geçen de bi arkadaşım 50.000 de 1 ihtimal çıktı benim dedi çok iyimiş sonucu bana şimdi kaç dicek dr onu kıyaslamaya çalışcam bende inş temiz çıkar her testimizben erken baktırmak zorunda kaldım 17+3te gittik 3lü tarama testim sınıra yakın çıkmıştı şükürler olsun ki bişeyimiz çıkmadı 22. haftada tekrar giricem iç organlar gelişimini tamamlayınca bakılsın dedi dr
aynen ya bende merak ettim iyice
canım benim bende sürekli rüyamda kız gördüm hala daha da kız görüyorum ama oğluşum olcak Allah nasip kısmet ederse hep kız gördüğümden rüyamda dr ilk 12. haftada erkeğe benziyo diyince hiç inanasım gelmemişti nedense ama 12-14-16-18 her defasında erkek dendi en son artık ihtimal yok kesin erkek dedi dr rüyada kız görmek hamileyken erkek çocuk diyolarmış çevremdekiler hep öle bbana tabi illa da öle olcak diye bişeyde yok
nagişim senin üçlü test sonucun ihtimal kaç çıkmıştı hatırlıyomusun bende geçen hafta yaptırdım üçlüyü c.tesi yada p.tesi öğrencez sonucu çok merak ediyorum geçen de bi arkadaşım 50.000 de 1 ihtimal çıktı benim dedi çok iyimiş sonucu bana şimdi kaç dicek dr onu kıyaslamaya çalışcam bende inş temiz çıkar her testimiz
benim 1/328 çıktı en fazla 300 çıkması gerekiyomuşdevletteki dr korkutunca hemen özeldeki drye koştum konuştuk ben bir risk görmüyorum ama seni rahatlatmak için ayrıntılıya göndericem dedi usgyi çeken doktorda herşey yolunda dedi zaten bu test yaş ve kiloya endeksli yapılıyor ve tamamen bilgisayarın olasılık taraması dedi e benim yaş 31 kilo 76 olunca fırladı galiba :44: neyse gittik usgyi çektirdikte rahatladık
Allah parası olmayana yardım etsin
Aynen yaaaaa ahhhh anne ahyemek zorundayız malesef ben bide yumurta yiyemezsin 1 haftadır her gün yiyorum resmen işkence öğünleri atlayamıyorum açılınca midem kazınıyor az da olsa yiyeceğiz yapacak bişey yok
sonuc olarak bir sorun olmamasına sevindim canım ya sen bu durumdan bahsetmedin galiba ben hatırlamıyorum çünkü zaten bu testleri yaptırmakta iyimi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorum bakalım bizim kaç çıkıcak çok merak ediyorum inş iyi çıkar tüm testler ya
evet yaş kilo önemli olasılık için birde ikili test sonuçlarımızıda hesaplamaya alıyolar mı acaba ki ikili iyi çıkmıştı hepimizinde inş bunlarda ii olur
Cok guzel bisey gercektennaz kalmis senin de insallahh
Kızlar ya dünden beri bi sağ bi sol mememde sancı hissediyorum,içerden iğne batıyo gibi,bikaç dakkada geçiyo ama baya rahatsız ediyo..süt kanallarının gelişmesiyle falan alakalı bir şey mi acaba?? Sizde de oluyo mu?
toz başata olmak üzere bir kaç bişey daha ama maalesef ilaç alamadığım için günde 15-20 kere hapşırıyorum burnum akıyo gözlerim kızarıyo ve kaşınıyoouf fena yani serviste tuttu bugünde
amin inşallah
sonuc olarak bir sorun olmamasına sevindim canım ya sen bu durumdan bahsetmedin galiba ben hatırlamıyorum çünkü zaten bu testleri yaptırmakta iyimi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorum bakalım bizim kaç çıkıcak çok merak ediyorum inş iyi çıkar tüm testler ya
evet yaş kilo önemli olasılık için birde ikili test sonuçlarımızıda hesaplamaya alıyolar mı acaba ki ikili iyi çıkmıştı hepimizinde inş bunlarda ii olur
aynen ya bende merak ettim iyice
canım benim bende sürekli rüyamda kız gördüm hala daha da kız görüyorum ama oğluşum olcak Allah nasip kısmet ederse hep kız gördüğümden rüyamda dr ilk 12. haftada erkeğe benziyo diyince hiç inanasım gelmemişti nedense ama 12-14-16-18 her defasında erkek dendi en son artık ihtimal yok kesin erkek dedi dr rüyada kız görmek hamileyken erkek çocuk diyolarmış çevremdekiler hep öle bbana tabi illa da öle olcak diye bişeyde yok
benımde cok agrıyo ozlellıklede usursem nasıl sızlıyo anlatamm gozumden yas gelıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?