Hiçbişey de geçirmiyodaha şimdiden böyle bakalım ilerledikçe hamilelik nasıl olcak...
bende cok endıselıyım allahım hepımıze sabır dayanma gucu versın ınsanın hergun bı yerı agrırmı agrıyo ıste sımdıden yatakta saga sola zor donuyorum kemıklerımın agrısından
valla cnm perşembe cuma o kadar karışıktım ki yazmadım burayada içim rahattı ama yinede canım sıkıldı
ben ilk gebeliğimde 3lü ve 4lü yaptırmadım 2li temiz çıkınca,bunda 2lim temiz 3lüyüde devletteki dr isteyince hadi dedim nasıl olsa ücretsiz riskide yok yaptırayım hiçte beklemiyodum böyle bir sonuç :26: devletteki 2liyefalan bakmadan dan dun konuştu tepe taklak oldum
ama özeldekide usgyi çekende 2liyede 3lüyede baktı ikilinde temiz dediler işte böyle sıkıntılı 3-4 gün geçirdim dediğim gibi kalbim rahattı sağlıklı bebeğim diyodu ama sinek küçükte olsa mide bulandırıyo
inş senin testler temiz çıkar
ben meyvele geçiştiriyorum sadece akşamları kocişle düzgünce yiyebiliyorum
Allah kolaylık versinhepimize ... Bebişlerimiz için katlancaz artık :)
Bende akşamları yiyemiyorum fazla çorba içsem ona bile seviniyorum. Ah bi de süt içebilsem içtiğim zaman günüm zehir oluyo
Bende akşamları yiyemiyorum fazla çorba içsem ona bile seviniyorum. Ah bi de süt içebilsem içtiğim zaman günüm zehir oluyo
iştah durumunz nasıl benım sıtahımda kesıldı bulantı yapıyo dıye ılacta kullannamıyorum cok uzuluyorum bebeısım ıcın ama elımden gelende bu daha zorlayamıyorum kendımı
şu an içim almıyo benimde o da gaz yapıyo ya off :26:
bu ürünler bu fiyata hangi sitede acaba
Ben kilolu hamişlerden olduğum için diyetisyen kontrolündeyim,6 öğün mecbur zorluyorum kendimi canım istemese de3 gündür akşamları sürekli yeme isteğim var ama,sabah ve öğlen zorla..Allah sabır versin canım,bulantı yapan ilacın hangisi?? Doktoruna söyle değiştirsin hepsi aynı etkiyi yapmıyo ilaçların..
canım saglikliveguzel.com dan aldım facede arkadas soyledı korktum ucuz dıye aslında neyı var dıye dusunmedım degıl dun geldi çok şukur sorun yok cok sevındım valla :))
vıtamın kullanamıyorum o kokuları mahvedıyo benı soyledım doktora hangısını versem aynı etkıyı yapayr dedı
canım hangı sıteden aldın sen
ben sebametleri markafoniden aldım en uygun orası geldi....6 urun aldım en buyuklerınden kargo ıle 137 lıra tuttu....50 tl cıvarında uygun
Sana da yazayım işe yarar belki:) laktozsuz süt dene bide,bende işe yaradı belki sizde de yarar:)
[SUP][/SUP]
Heyyy ayrintili nasil gectii anlatmadin hiicc
iştah durumunz nasıl benım sıtahımda kesıldı bulantı yapıyo dıye ılacta kullannamıyorum cok uzuluyorum bebeısım ıcın ama elımden gelende bu daha zorlayamıyorum kendımı
sonuc olarak bir sorun olmamasına sevindim canım ya sen bu durumdan bahsetmedin galiba ben hatırlamıyorum çünkü zaten bu testleri yaptırmakta iyimi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorum bakalım bizim kaç çıkıcak çok merak ediyorum inş iyi çıkar tüm testler ya
evet yaş kilo önemli olasılık için birde ikili test sonuçlarımızıda hesaplamaya alıyolar mı acaba ki ikili iyi çıkmıştı hepimizinde inş bunlarda ii olur
kızz gıdemedımya cok kotu oldum ben hamılelıktenmı ne herseyı abartır cok arastırır oldum ıkı hastaneye rand aldım sonra arastırdım ordakı calısanlara sordum cıhaz eskı ama ıyı dedıler o eskı lafı benı mahfettı :) okadar cok hastane aradım gorustum arastırdım yorumlardan falan sorma en sonunda sait halil bey var kendı ozel yerınde cekıyor herkes onu soyledı arastırdım gercekten ıyı parayıda dusunuyordum ama bebek tabıkıde agır bastı bu adamda 21.haftadan once yada sonra cekmıyormus haftaya persembeye gun alabıldım hakkımızda hayırlısı herkes kızıyor anneler kım cektırdıkı falan çok abarttın su bu dıyor ama elimizdemi sankı sen ne yaptın canım
herkese mrb :) bende temmuz annesi adayıyım :) aranıza ankaradan katılıyorum :) doğumdan çok korkuyorumözellikle ankaralı anneler hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyor diye merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?