Yaa bende gitmissindir diye dusunuyodumneyse hayirlisi olsun artik. Ben bu aksam gidiyoruumm cok heycanliyimm
Hmm vitamin kullanmıyorum ben bilemiyorum o yüzden ama bence başka bi tane dene,belki işe yarıyacak sende??
Yaa bende gitmissindir diye dusunuyodumneyse hayirlisi olsun artik. Ben bu aksam gidiyoruumm cok heycanliyimm
[SUB][/SUB]
Hemen anlat olur mu merak ediyorum nasıl olcak :) 2 haftam var daha benim
Ben de tobb etü de yapmayı düşünüyorum ama doktorum dışarıdan gelecek. Yenidoğan yoğun bakımı konusunda epey iyi duyduğuma göre. Normal doğum mu sezeryan mı olur henüz netleştiremedim, her ikisi de korkutuyor açıkçası.
ayyy hadı hayırlısı canım ben varya gıdecegım gunler sabahı zor ettım sımdı sanada zaman gecmıyordur :) Allahım ınsallah guzel haberlerle gelırsın yazmayı unutma nolur dualarım senınle herseyı merak edıyorum yanında flashını goturmeyı unutma neolur neolmaz vermezler cd falan belkı
Canım laktozsuz süt denesene..ben de akşam içince kötü oluyodum doktorum laktozsuz verdi bi sıkıntı yaşamıyorum şimdi...
aslında ben kendım yapıyorum cunku hamıle olmadan oncede hap kullanamazdım ozmanda bulantı yapardı sımdı dahada cogaldı. cınsıyetı bellımı sızın bızım oglusumuz olcak allah nasıp ederse:)
Tşk ederim canım denemekten zarar çıkmaz bugün alıp içeyim inşallah gaz yapmaz :)
Bence şimdiden düşünme,sen değil bebeğin karar veriyor ona istisnalar dışında :) ben mecbur sezeryan yapcam ama normal doğum yapmak isterdim,ne olursa olsun bi ameliyat yani :/ arkadaşım normal olacak diye bekliyordu 2 haftası varken suyu geldi ama bebek aşağıya inmeyip açılması sancısı olmayınca sezeryan yaptı mecbur :) hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah :)
Bizimki de erkek :) hikayeleri okuyunca şüpheye düşmedim değil ama 2 hafta sonra ayrıntılıda iyice belli olur heralde :)
Haklısın, gönlümden geçen normal doğum yapabilmek ama acıya pek dayanıklılığım yok, ufacık kan, yara görsem tansiyonum düşüyo bayılacak gibi oluyorumdoğumu tamamlayamamak, yarısında bayılmaktan, öyle bi durumda bebeğimin hırpalanmasından, vakumla, forsepsle çekilmek zorunda kalmasından korkuyorum iç kararttım değil mi. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavruları :)
İnsallah canim sagol. Flashi unutmam insallahh. Yaa beni dun aradilar hastaneden, tok gelmem gerektigini falan soylediler. Bi de simdiye kadar yaptirdigim kan tahlillerini istedi de taa 8. Haftada yaptirdim ve bulamiyorummm. Off napcakki sanki aylar oncesinin kan tahlilini, moralim bozuldu bulamayinca
saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın canım. benımkıde tututurdu yıllık ızıne cıkcam memlekete gıdelım dıye yol cok uzun gecıstırmeye calısıyorum ama takmıs kafaya kayserıden luleburgaza o yol bıtmez bıde kaynanayla pek anlasamıyoruz sımdıden sıtres sardı
Kaç saat sürüyo yol? Bir de doktoruna sor seyehat açısından sıkıntı olur mu diye..bana uzn araba yolculuğu yerine uçak tavsiye etti mesela..
12 satten fazla suruyo kendı arabamızla gıdıcez pek yollarıda bılmıyoruz daha uzun surebılır kaybolma ımkanı yuksek dogru belkı doktor ızın vermez benımde kurtulusum olur
Alla alla ne alaka kan tahlılını ne yapacakmış cıdden bılemedım hıc duymadım moralını bozma canım gıdınce soylersın bulamadıgını emınım tamam gerek yok dıyecek nereye gıdıyorsun canım acaba kayıtlı kalmıs olabılırmı tahlıl sonucların çok önemlıyse kendı hastanenden ıstersın ama sanmıyorum ılk defa duydum
Yaa zaten kendi gittigim hastanedee yaptiriyorum. Cok istiyosa doktorumdan istesin napiim
aynen canım hem kayıtlıdırda orada ne kafana takıp bozdun moralını :)) cıkolata ye ıyy bebişini goreceksın cok guzel yaa ben cok özledım bugun 4 hafta gectı gorelı haftaya kadar nasıl dayanacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?