- 27 Mart 2012
- 200
- 19
- 68
kuşum geçen de yadettim bi mesaj attım,evet burada yazmayacağım,cevap :OHA DONDUM LANbenimkisi lafta ya sahiden çok utangacım normalde
inşallah bizim de öle olur canım pırt diye doğar bebişler tabi nasip normal doğum olursa,ben kendimi psikolojik olarak hazırlıyom bakalım inşallahşu pipi davasında ihale hep benm üstüme kalıyo yaaa bişey demicem sizeee
kızzz bi arkadaş doğuma girmiş ayyy ne heycanlı yaaa sabah az biraz sancım başladı diyodu 2 de doğuma almışlar inş bizde o günleri görürüz ya ne heycan verici bikaç saat sancıyla doğum şansına çok iyi oldu valla haaa
kızlar ben de başlarda baya uzak duruyodum konudan ama ne olduysa o magnezyum ve demir ilacından sonra oldu,yola devam yanikim açtı da aklıma geirdi bu konuyu,yazık adama bi kaçgün izin vermiştim daha yeni
kuşum geçen de yadettim bi mesaj attım,evet burada yazmayacağım,cevap :OHA DONDUM LANbenimkisi lafta ya sahiden çok utangacım normalde
belli canım çok utancaçsın haa bide utangaç olmasan adamın tepesinden inmicen heralde ne dedinnn kız merak ettimmm şimcik
sayfayı komple kapatırlar tatlım,utana sıkıla yazdım bişeyler iştebelli canım çok utancaçsın haa bide utangaç olmasan adamın tepesinden inmicen heralde ne dedinnn kız merak ettimmm şimcik
bizimde Mehmet Kuzey olacak büyük ihtimalle:)
kızlar görüyorumki isimlere geçilmiş, ama ben kızıma isim bulamıyorum çünkü eşim illaki aybike olsun ikinci isminide sen koy diyor, aybike ile uyumlu ne olabilir sizce. birde az önce dr konuştum bu endokrin dr um haşimato hastasıyım ben zaten sabah kalkınca troid sonra omega 3 sonra multivitamin en son demir hapı içiyodum bu dr b vitamini ve d vitaminide almalısın dedi hangi araya sıkıştırıcam ben bu kadar hapı yemek yemeye yer kalmadı :/
sayfayı komple kapatırlar tatlım,utana sıkıla yazdım bişeyler işte
şimdi daha çok merak ettim ayyy bide utana sıkıla yazdım diyo tabancamı dayadılar kafana kocana böle msj at diye delimsin kızım sen utanıyosan niye yapıyon yeme bizi burda yaaa
yok bebişim yaaa maksat gülelim işte,ben kendimi aşmaya çalışıyom da işte mesajlarla falan,baya çekingenim çünkü,karşıdan beklediğim için de kırgınlıklar oluyodu,alışmaya çalışıyom da hızlı bi giriş yaptım sanırım,siz beni masum biliyonuz yaaaaatese katılıyorummlafta lafta diyosun da yemedik cicimmmm prensesi de lafla mı yaptınız yoksaaa
bende merak ettım ne dedin ben de diyemmm
yok bebişim yaaa maksat gülelim işte,ben kendimi aşmaya çalışıyom da işte mesajlarla falan,baya çekingenim çünkü,karşıdan beklediğim için de kırgınlıklar oluyodu,alışmaya çalışıyom da hızlı bi giriş yaptım sanırım,siz beni masum biliyonuz yaaaabebiş lafla olmadı,tabi de
seni büsbütün öpecem dedim tamam mıııışimdi daha çok merak ettim ayyy bide utana sıkıla yazdım diyo tabancamı dayadılar kafana kocana böle msj at diye delimsin kızım sen utanıyosan niye yapıyon yeme bizi burda yaaa
seni büsbütün öpecem dedim tamam mııııyada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm
eneeee muhabbet nerelere gelmişbelliydi bu pipi muhabbetinin döneceği yer
yok bebişim yaaa maksat gülelim işte,ben kendimi aşmaya çalışıyom da işte mesajlarla falan,baya çekingenim çünkü,karşıdan beklediğim için de kırgınlıklar oluyodu,alışmaya çalışıyom da hızlı bi giriş yaptım sanırım,siz beni masum biliyonuz yaaaabebiş lafla olmadı,tabi de
seni büsbütün öpecem dedim tamam mııııyada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm
eneeee muhabbet nerelere gelmişbelliydi bu pipi muhabbetinin döneceği yer
ömer ismi güzel isim ama olsun gönül alma olur benim annemin tarafında örf adet gibi bişey anne baba adı konur illa ki ama babamınn tarafta ve bizde yok öyle bir adet kp belki bize karşı gerçekten iyi bir baba olsaydı ikinci isim olarak düşünürdüm koyardımda ama öyle olmadığı için asla koymam
öyle denk geliyodur belki çünkü sürekli şekil değişitrir onlar bu dönemde daha küçük annesi onlar sıkıştırmamışsındır sen sabit yattığın için oda uyanmış hareketlenmiştir kaç haftalıksın sen ben hala öyle hareket hissdemiyorum ya bişeyler oluyo içimde ama elimle his yok hala
kız 2,5 senedir evliyim yaklaşık 7 yıllıkta bi geçmişimiz var eşimle ama ben hiç öyle msjlar atmadım eşime bende bi eksiklik mi var diye düşünmeye başladım şimdik haaa eşime şimdi msj atsam aşkım üstünde ne var desem sanırım vericeği cvp şu olur siyah takım beyaz gömlek var ne oldu söküğümü vardı yoksa falan der heralde
daha neler var amaaaa bu aganigi konuları açılınca bi bakıom odak noktasında ben varım nasıl geldim bilmiyomKuzlar alemsiniz,iyiki bulmuşum burayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?