2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar görüyorumki isimlere geçilmiş, ama ben kızıma isim bulamıyorum çünkü eşim illaki aybike olsun ikinci isminide sen koy diyor, aybike ile uyumlu ne olabilir sizce. birde az önce dr konuştum bu endokrin dr um haşimato hastasıyım ben zaten sabah kalkınca troid sonra omega 3 sonra multivitamin en son demir hapı içiyodum bu dr b vitamini ve d vitaminide almalısın dedi hangi araya sıkıştırıcam ben bu kadar hapı yemek yemeye yer kalmadı :/

kuşum geçen de yadettim bi mesaj attım,evet burada yazmayacağım,cevap :OHA DONDUM LAN benimkisi lafta ya sahiden çok utangacım normalde

belli canım çok utancaçsın haa bide utangaç olmasan adamın tepesinden inmicen heralde ne dedinnn kız merak ettimmm şimcik

inşallah bizim de öle olur canım pırt diye doğar bebişler tabi nasip normal doğum olursa,ben kendimi psikolojik olarak hazırlıyom bakalım inşallah

kızlar ben de başlarda baya uzak duruyodum konudan ama ne olduysa o magnezyum ve demir ilacından sonra oldu,yola devam yani kim açtı da aklıma geirdi bu konuyu,yazık adama bi kaçgün izin vermiştim daha yeni

kuşum geçen de yadettim bi mesaj attım,evet burada yazmayacağım,cevap :OHA DONDUM LAN benimkisi lafta ya sahiden çok utangacım normalde

belli canım çok utancaçsın haa bide utangaç olmasan adamın tepesinden inmicen heralde ne dedinnn kız merak ettimmm şimcik

atese katılıyorumm lafta lafta diyosun da yemedik cicimmmm prensesi de lafla mı yaptınız yoksaaa

bende merak ettım ne dedin ben de diyemmm

bizimde Mehmet Kuzey olacak büyük ihtimalle:)

Mehmet Kuzey de güzelmişş ay bana kız ismi lazım yaa

ne yemeği canım hapla karnın doyuyodur zaten

sayfayı komple kapatırlar tatlım,utana sıkıla yazdım bişeyler işte

şimdi daha çok merak ettim ayyy bide utana sıkıla yazdım diyo tabancamı dayadılar kafana kocana böle msj at diye delimsin kızım sen utanıyosan niye yapıyon yeme bizi burda yaaa

atese katılıyorumm lafta lafta diyosun da yemedik cicimmmm prensesi de lafla mı yaptınız yoksaaa

bende merak ettım ne dedin ben de diyemmm
yok bebişim yaaa maksat gülelim işte,ben kendimi aşmaya çalışıyom da işte mesajlarla falan,baya çekingenim çünkü,karşıdan beklediğim için de kırgınlıklar oluyodu,alışmaya çalışıyom da hızlı bi giriş yaptım sanırım,siz beni masum biliyonuz yaaaa bebiş lafla olmadı,tabi de

giriş baya hızlı olmus eveeettt üstünde ne var dan girdiysen nerden cıkacagını çoook merak ediyorummm

şimdi daha çok merak ettim ayyy bide utana sıkıla yazdım diyo tabancamı dayadılar kafana kocana böle msj at diye delimsin kızım sen utanıyosan niye yapıyon yeme bizi burda yaaa
seni büsbütün öpecem dedim tamam mıııı yada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm

sayfayı komple kapatırlar tatlım,utana sıkıla yazdım bişeyler işte

kız 2,5 senedir evliyim yaklaşık 7 yıllıkta bi geçmişimiz var eşimle ama ben hiç öyle msjlar atmadım eşime bende bi eksiklik mi var diye düşünmeye başladım şimdik haaa eşime şimdi msj atsam aşkım üstünde ne var desem sanırım vericeği cvp şu olur siyah takım beyaz gömlek var ne oldu söküğümü vardı yoksa falan der heralde

Biz 17+1 haftaligiz senin ne kadarlık? Dr un dedigine gore cok hareketliymis her zaman bnde hissedemiyorum ayakta cok durdugum zaman sık eğilip kaltigimda hissediyorum bi kac saniyelik kalp atisi gibi. Daha hissetmezsin diyenler de cok bağırsak hareketleridir diyolar ama bence sipacik.. :)

Hahaa koptum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…