seni büsbütün öpecem dedim tamam mııııyada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm
ihale bana kaldı hemşom ya,ben bişii yapmadııım
Erkek bebiş bekleyen kizlar isim düşündünüz mu isimleri paylaşabilir misiniz lutfen biz cok kararsiz kaldik
ben demiştim size kötüye gidecek diye:)))
bende aynı sen gibiyim malesef kocama ancak mesajla yazarım bunlarıyanında icraat yok
Kzlar esim ben kontrole gidip geldigimde sormus doktora pipisini, 7 milimcik mis :)))
kız 2,5 senedir evliyim yaklaşık 7 yıllıkta bi geçmişimiz var eşimle ama ben hiç öyle msjlar atmadım eşime bende bi eksiklik mi var diye düşünmeye başladım şimdik haaa eşime şimdi msj atsam aşkım üstünde ne var desem sanırım vericeği cvp şu olur siyah takım beyaz gömlek var ne oldu söküğümü vardı yoksa falan der heralde
Hahaa koptum yaa :)
ayyy pipiler dönüp dolasıp buraya geliyo zatennn, çok eğlencekliiieneeee muhabbet nerelere gelmişbelliydi bu pipi muhabbetinin döneceği yer
seni büsbütün öpecem dedim tamam mııııyada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm
Biz Selim koycaz adı gibi aklı selim olur inşallah :)
Biz de erkek olan taraf bendim tüm icraat bendeydi :) ama 1 aydır tık yok istemiyom:)
canım benimki de aynısını diyo bakma ben fenalık olsun diye yazıyom mesaj,eğer aramız bozuksa ,her türlü barışalım falan diyom,biz de 7 yıldır birlikteyiz,evlenmeden bir süre önce birlikte yaşadık bi süre,ama ben hep çekingen taraf oldum ya artık açılayım diyomkız 2,5 senedir evliyim yaklaşık 7 yıllıkta bi geçmişimiz var eşimle ama ben hiç öyle msjlar atmadım eşime bende bi eksiklik mi var diye düşünmeye başladım şimdik haaa eşime şimdi msj atsam aşkım üstünde ne var desem sanırım vericeği cvp şu olur siyah takım beyaz gömlek var ne oldu söküğümü vardı yoksa falan der heralde
sen nerdesin ya kulağımı çınlatmalar filan ortadan kaybol sonra al işte
ben demiştim size kötüye gidecek diye:)))
Biz 17+1 haftaligiz senin ne kadarlık? Dr un dedigine gore cok hareketliymis her zaman bnde hissedemiyorum ayakta cok durdugum zaman sık eğilip kaltigimda hissediyorum bi kac saniyelik kalp atisi gibi. Daha hissetmezsin diyenler de cok bağırsak hareketleridir diyolar ama bence sipacik.. :)
Adiyla yasasin inşallah, ah canm selim guzel isim ama kardesimin adi selimcan oldugu icin bn koyamiyorum
canım benimki de aynısını diyo bakma ben fenalık olsun diye yazıyom mesaj,eğer aramız bozuksa ,her türlü barışalım falan diyom,biz de 7 yıldır birlikteyiz,evlenmeden bir süre önce birlikte yaşadık bi süre,ama ben hep çekingen taraf oldum ya artık açılayım diyombence arada yapmak lazım öle cadılıklar
canım benimki de aynısını diyo bakma ben fenalık olsun diye yazıyom mesaj,eğer aramız bozuksa ,her türlü barışalım falan diyom,biz de 7 yıldır birlikteyiz,evlenmeden bir süre önce birlikte yaşadık bi süre,ama ben hep çekingen taraf oldum ya artık açılayım diyombence arada yapmak lazım öle cadılıklar
istememekten ziyade ben çok çirkinleştim gibi ya, kendimi beğenmiyom ne zamandır, pijamalı gelin oldum resmen
hehehehohohohhihihihi ay nasıl gülcemi şaşırdımmmmmm
bende aynı sen gibiyim malesef kocama ancak mesajla yazarım bunlarıyanında icraat yok
anaaaaa kendimi h.dümen gibi hissettim,özel hayata mesajla heyacan getirdim resmenbak öğren yavruuuum neler varmışş
ayyy pipiler dönüp dolasıp buraya geliyo zatennn, çok eğlencekliii
kızzz iyi demişssiiinnnbundan sonra hergün günün msjını belirle sen bize biz atalım kocalaraa
anaaaaa kendimi h.dümen gibi hissettim,özel hayata mesajla heyacan getirdim resmenmandalina canım,seni kocaman öpüyorum,destekliyorum,ayrıca çirkinlik konusunda dün paylaşımda da yazmıştım,kötü hissediyom,yarın dr sorayım da bi bakımdan geçeyim diyom,ayrıca sevgililer günü hediyemi de aldım,bizim yıdönümümüz 14 şubat onuda çıkardım aradan
anaaaaa kendimi h.dümen gibi hissettim,özel hayata mesajla heyacan getirdim resmenmandalina canım,seni kocaman öpüyorum,destekliyorum,ayrıca çirkinlik konusunda dün paylaşımda da yazmıştım,kötü hissediyom,yarın dr sorayım da bi bakımdan geçeyim diyom,ayrıca sevgililer günü hediyemi de aldım,bizim yıdönümümüz 14 şubat onuda çıkardım aradan
öyle oldu bebişimmm,ama ortam neşelendi işte benim de havam değiştiperdurable çok güldüm çok Allah'ta seni güldürsün
yanlız benden demesi bir kere adın çıktı artık ihale hep sana kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?