2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bak öğren yavruuuum neler varmışş
Hahaa koptum yaa :)

eneeee muhabbet nerelere gelmiş belliydi bu pipi muhabbetinin döneceği yer
ayyy pipiler dönüp dolasıp buraya geliyo zatennn, çok eğlencekliii
seni büsbütün öpecem dedim tamam mıııı yada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm

kızzz iyi demişssiiinnn bundan sonra hergün günün msjını belirle sen bize biz atalım kocalaraa

canım benimki de aynısını diyo bakma ben fenalık olsun diye yazıyom mesaj,eğer aramız bozuksa ,her türlü barışalım falan diyom,biz de 7 yıldır birlikteyiz,evlenmeden bir süre önce birlikte yaşadık bi süre,ama ben hep çekingen taraf oldum ya artık açılayım diyom bence arada yapmak lazım öle cadılıklar

ben demiştim size kötüye gidecek diye:)))
sen nerdesin ya kulağımı çınlatmalar filan ortadan kaybol sonra al işte

biz 19. haftaya girdik bugün geçen hafta dr a sordum bende 20 den önce hissedemezsin ddi hatta ilk gebelikte 22 yi bulur şuan hissediyorum dedğin bağırsak hareketi dedi bende rahatlasdım tabi bi nebzede olsa çok panikliyorum yoksa herkez hissediyo ben niye hissedemiyorum diye ya bende de şu bir haftadır falan bişiyler var ama tam çözemiyorum ki yani elle hissedemiyorum hareketi ama karnımda böle bi noktada bi baskı oluyo gibi bişeyler anlatamıyorumda tam ne olduğunu

çok güldüm ALLAHda sizi güldürsün burdayım burda eski konu aklıma geldi şimdide yine gündemde oldu güzel oldu:))

puahahhhahha çok güldüm vallaaa

hehehehohohohhihihihi ay nasıl gülcemi şaşırdımmmmmm

bende aynı sen gibiyim malesef kocama ancak mesajla yazarım bunları yanında icraat yok

anaaaaa kendimi h.dümen gibi hissettim,özel hayata mesajla heyacan getirdim resmen mandalina canım,seni kocaman öpüyorum,destekliyorum,ayrıca çirkinlik konusunda dün paylaşımda da yazmıştım,kötü hissediyom,yarın dr sorayım da bi bakımdan geçeyim diyom,ayrıca sevgililer günü hediyemi de aldım,bizim yıdönümümüz 14 şubat onuda çıkardım aradan

perdurable çok güldüm çok Allah'ta seni güldürsün
yanlız benden demesi bir kere adın çıktı artık ihale hep sana kalır

aneemmmm Allah biliyıo ne aldın sen şimdi sevgililer günü hediyesi şakaaaa neyse ne aldın kız ben almadım daha yaaa kocamda yok zaten sevgililer gününde ayrı olcaz malesef ctesi kutlucaz bizde artıkın

Ne guzel iste kizz topikcee renklenir hayatimizz ne hediye aldin bakalim dicektim duzelttim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…