- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ben nıye pipi mipi asermiyom kiii bu hamilelik beni çok değiştrirdi çoook
oda güzelmiş demek toplam olarak söyleyecen yavrucakları utandırıyoruz pipi yarışıyla ne garip annemiz var diyordur şimdi bizimkiler...:))
görünür mü ki kağıttaa:26::26:ayy sorma sormaa, bizim hayalimizdeki gibi kalsın o kocamannn
herkes son aylar çok aşeriliyo diyo :)) benim adamım sağolsun aşermeye fırsat bırakmıyo
aynen ya doğumda sanırım ilk oğluşum iyimi sağlığı derim sonrada pipisini gösterin derim heralde
bize en son doktor pipinin resmini verdi video kaydında da var pipican yakınlaştırıp çekmişti pipiyi
sende akşam pipinin resmini iste arkadaşlar merak ediyo de
son adet tarihine göre doğru hesaplama yaptığına eminmisin birde bebekler bu dönemde bir iki hafta ilerde yada bir iki hafta geriden gelebilir benim bildiğim kadarıyla son yumurtlama dönemine göre doğum hesaplanıyor ult bebeğin gelişim tarihine göre değil
bazı arkadaşlarımın başına geldi bebek bir hafta önde giderken belli zaman sonra bir hafta geriye bile düşenler oldu benimde en son 5 gün ilerde görünüyodu üçlü teste ileride olarak not alındı usg ye göre ama dr biz normal yumurtlama dönemine göre olan asıl tarihi baz alıcaz sen ona takılma hiç dedi sende o kısma pek takılma bidaha ki kontrolde haftasında çıkabilir yani
bizdede ayda 1 belki oda uyku ve yatagım daha cazip geliyo bana ...sizde işler tıkırında ooohhh siz bu bebekten sonra ikinciyi de hemen yaparsınız vala
ayda 1 kere ney kıııızzzzz:92: ayy onu hiç sorma, bende düşünüyorum onu valladurduramıcaz kendimizi galibaa
Ama benim hep ilerde cikiyo allahtan geri cikmiyo
ah anacukuuuummm kız sız neymıssınız bende hamişm olmadan sizin gibiydim diyom ya bu hamilelik beni cok değiştirdi çookk..sen calışıyo muydun cnm
ah anacukuuuummm kız sız neymıssınız bende hamişm olmadan sizin gibiydim diyom ya bu hamilelik beni cok değiştirdi çookk..sen calışıyo muydun cnm
anne ne takıyon dedi tepiği yedin:))sayfaya bunu yazadıktan sonra bi tekme yedim kiiiiiiiişimdiden asabi utanmaz nolmuş anne bi kaç tüy için üzme beni dedi heralde haha
çok güldüm demek boyları sandın ha alemsin cnm pipiye takmış durumdayız biz:))Allah sizi napmasın hatunlarPipinin boyundan bahsediyolar bende sanıyom bebişin boyu 15-20 cm bebişin pipisi kaç milimdir Allah bilir hahaah
ayy çok komikti gülmekten ölmüştüm mesaj atmıştı doğru arkadaşın kulağını çınlattık.aklıma geldikçe gülüyorum o olaya ya 'üstünde ne var'
vallaha yaa yavrucugum ılerde bu yazdıklarımı okusa anne sen iyi akıl hastanesine yatmamısın der cnm yavrum anası kurban olsun oyyyss
Kızceler nörüyonuzzz
Kızceler nörüyonuzzz
aman bosver zaten ben haftanın 6 gunu full calışıyom hazıran gelsede cıksam yaaayok canım calışmıyorum belki bebegim büyüyünce düşünebilirim ama bayaaaa ilerdetabi o büyüyene kadar kaç tane daha olur orasını bilemicemmm
iyi sende ayda bir var bizde hiç yok yaaa eşim olmaz diyo alla başka bişey demiyo bişey olur diye korkarım diyo zaten korkmaktan o an anlamayız ne oldunu diyo doğruda diyo aslında bende pekte aramıyorum ama bazen eee diyorum erkek sonuçta nabız yokluyorum bi yok eyallah diyorum gardaşşşşş,bu birikimle ikinci ilk denmede olur mu diyorum bide k
sabah okudum nette iki hamilelik arasında 2 yıl olması en idealiymiz 6 aya kadar kesinlikle ikinci olmamalıymış bende hiç korunmucam hemen olsun diyodum ama onları okuyunca bugün korktum bir yıl en azından korunmak lazım heralde
aman bosver zaten ben haftanın 6 gunu full calışıyom hazıran gelsede cıksam yaaa
evet cnm hatırladım senle gecen konustuk kafası na gelır falan dıye korkuyordı bızımklıer benımkıde oyle gııı ayda bı oluyor oda resmen ağır cekim şeklınde
öyle valla bende memnunum evde oturmaktan
biz yeni evliyiiiz ondan mı böyleyiz ki acabaaaa
Rüzgar Poyraz Ayaz Gurur bunların içinden Rüzgar a karar kıldık gibi sen neler düşünüyosun isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?