2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oda güzelmiş demek toplam olarak söyleyecen yavrucakları utandırıyoruz pipi yarışıyla ne garip annemiz var diyordur şimdi bizimkiler...:))

vallaha yaa yavrucugum ılerde bu yazdıklarımı okusa anne sen iyi akıl hastanesine yatmamısın der cnm yavrum anası kurban olsun oyyyss

görünür mü ki kağıttaa:26::26: ayy sorma sormaa, bizim hayalimizdeki gibi kalsın o kocamannn

aynen ya doğumda sanırım ilk oğluşum iyimi sağlığı derim sonrada pipisini gösterin derim heralde
bize en son doktor pipinin resmini verdi video kaydında da var pipican yakınlaştırıp çekmişti pipiyi
sende akşam pipinin resmini iste arkadaşlar merak ediyo de

herkes son aylar çok aşeriliyo diyo :)) benim adamım sağolsun aşermeye fırsat bırakmıyo

bizdede ayda 1 belki oda uyku ve yatagım daha cazip geliyo bana ...sizde işler tıkırında ooohhh siz bu bebekten sonra ikinciyi de hemen yaparsınız vala

eşim de böyle olur yanımdaa ayy kendimi hayal edemedim öyle derkenn

Ama benim hep ilerde cikiyo allahtan geri cikmiyo

bizdede ayda 1 belki oda uyku ve yatagım daha cazip geliyo bana ...sizde işler tıkırında ooohhh siz bu bebekten sonra ikinciyi de hemen yaparsınız vala

ayda 1 kere ney kıııızzzzz:92: ayy onu hiç sorma, bende düşünüyorum onu valla durduramıcaz kendimizi galibaa

ayda 1 kere ney kıııızzzzz:92: ayy onu hiç sorma, bende düşünüyorum onu valla durduramıcaz kendimizi galibaa

ah anacukuuuummm kız sız neymıssınız bende hamişm olmadan sizin gibiydim diyom ya bu hamilelik beni cok değiştirdi çookk..sen calışıyo muydun cnm

Ama benim hep ilerde cikiyo allahtan geri cikmiyo

hmmm ne güzel işte tombul bebek olucaktır belki de doktorlar söylüyo ama öyle bişeyde bizim bi tanıdğımızın bebek baya iriydi ama anne babanın boyu 2 metre dr yarmagül gibi olcak bu bebek demişti ki öyle de oldu kimine de minyon bi bebek olucak deniyo yani takılcak bişey yok doğum tarihi yumurtlamaya göre belirleniyo bebeğin iriliği zayıflığı değişebiliyo herkezde

ah anacukuuuummm kız sız neymıssınız bende hamişm olmadan sizin gibiydim diyom ya bu hamilelik beni cok değiştirdi çookk..sen calışıyo muydun cnm

yok canım calışmıyorum belki bebegim büyüyünce düşünebilirim ama bayaaaa ilerde tabi o büyüyene kadar kaç tane daha olur orasını bilemicemmm

iyi sende ayda bir var bizde hiç yok yaaa eşim olmaz diyo alla başka bişey demiyo bişey olur diye korkarım diyo zaten korkmaktan o an anlamayız ne oldunu diyo doğruda diyo aslında bende pekte aramıyorum ama bazen eee diyorum erkek sonuçta nabız yokluyorum bi yok eyallah diyorum gardaşşşşş,bu birikimle ikinci ilk denmede olur mu diyorum bide k
sabah okudum nette iki hamilelik arasında 2 yıl olması en idealiymiz 6 aya kadar kesinlikle ikinci olmamalıymış bende hiç korunmucam hemen olsun diyodum ama onları okuyunca bugün korktum bir yıl en azından korunmak lazım heralde

sayfaya bunu yazadıktan sonra bi tekme yedim kiiiiiiii şimdiden asabi utanmaz nolmuş anne bi kaç tüy için üzme beni dedi heralde haha
anne ne takıyon dedi tepiği yedin:))
Allah sizi napmasın hatunlar Pipinin boyundan bahsediyolar bende sanıyom bebişin boyu 15-20 cm bebişin pipisi kaç milimdir Allah bilir hahaah
çok güldüm demek boyları sandın ha alemsin cnm pipiye takmış durumdayız biz:))
aklıma geldikçe gülüyorum o olaya ya 'üstünde ne var'
ayy çok komikti gülmekten ölmüştüm mesaj atmıştı doğru arkadaşın kulağını çınlattık.
vallaha yaa yavrucugum ılerde bu yazdıklarımı okusa anne sen iyi akıl hastanesine yatmamısın der cnm yavrum anası kurban olsun oyyyss

oy yer anneleri onları burayı okusalar anne bizim pipimizden ne istediniz derler:))

yok canım calışmıyorum belki bebegim büyüyünce düşünebilirim ama bayaaaa ilerde tabi o büyüyene kadar kaç tane daha olur orasını bilemicemmm
aman bosver zaten ben haftanın 6 gunu full calışıyom hazıran gelsede cıksam yaaa

evet cnm hatırladım senle gecen konustuk kafası na gelır falan dıye korkuyordı bızımklıer benımkıde oyle gııı ayda bı oluyor oda resmen ağır cekim şeklınde

öyle valla bende memnunum evde oturmaktan

biz yeni evliyiiiz ondan mı böyleyiz ki acabaaaa

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bursadaydım daha dün döndüm ben hala tam anlamıyla hissetmiyorum bebeğimi doktor amca kesinlikle erkek olduğunu söyledi yani bi oğlum daha olcak inş ve plesenta previa illeti yine var bizde bu zamana kadar 4 kilo aldım karnım inanlılmaz kaşınıyor biraz yol yürrüsem belim kasığım kopar gibi ağrıyor inş sizlerde iyisinizddir

Rüzgar Poyraz Ayaz Gurur bunların içinden Rüzgar a karar kıldık gibi sen neler düşünüyosun isim

Efe Berk Çağan mete emir çağrı dolkan yağiz tuğra aras yankı ve Barlas ama kesin bişeye karar veremedik bütün isimlerle sesleniyoruz simdilik efe gibi çünkü birde esimin babasinin ismi de olcak ilk torun ozeniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…