merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bursadaydım daha dün döndüm ben hala tam anlamıyla hissetmiyorum bebeğimi doktor amca kesinlikle erkek olduğunu söyledi yani bi oğlum daha olcak inş ve plesenta previa illeti yine var bizde bu zamana kadar 4 kilo aldım karnım inanlılmaz kaşınıyor biraz yol yürrüsem belim kasığım kopar gibi ağrıyor inş sizlerde iyisinizddir
yok bee bende yeni evlıykene hep calısıyordum gerci suanda 2,5 senelık evlıyım ama bilmeme.kac yasındası sen cnm bn 25
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bursadaydım daha dün döndüm ben hala tam anlamıyla hissetmiyorum bebeğimi doktor amca kesinlikle erkek olduğunu söyledi yani bi oğlum daha olcak inş ve plesenta previa illeti yine var bizde bu zamana kadar 4 kilo aldım karnım inanlılmaz kaşınıyor biraz yol yürrüsem belim kasığım kopar gibi ağrıyor inş sizlerde iyisinizddir
onu demiyorum kız beeen aşerme konusunu diyorumm :) yeni evli oldugumuz için mi acaba diyeebende 24 yasındayımm
Efe Berk Çağan mete emir çağrı dolkan yağiz tuğra aras yankı ve Barlas ama kesin bişeye karar veremedik bütün isimlerle sesleniyoruz simdilik efe gibi çünkü birde esimin babasinin ismi de olcak ilk torun ozeniyolar
merhaba canım hoşgeldin plesenta previa illeti demişsin sorun nedir ya banda geçen hafta dr plesenta bebeğin eşi aşağıda rahim ağzına yakın dedi ama şuan sorun değil ilerki haftalarda rahim büyüdükçe oda yukarıya çıkması lazım dedi kafamı karıştırdı sonra tekrar dr aradım sordum bi sorun yok kafana takcak bişeyde yok dedi bişey olsa biz bunu size sölemek zorundayız niye saklayalım ki falan dedi rahatladım biraz ama aynı sorunmu sende kide merak ettim
Efe Berk Çağan mete emir çağrı dolkan yağiz tuğra aras yankı ve Barlas ama kesin bişeye karar veremedik bütün isimlerle sesleniyoruz simdilik efe gibi çünkü birde esimin babasinin ismi de olcak ilk torun ozeniyolar
heeee okiiiişşş anlamişş beeen evet cnm tabikide yeni oldugunuz için bizde yeni evlendiğimizde her gece mikmik bide kv lernen oturuyodum ozmanlar ama bizimki dinlermi..
onu demiyorum kız beeen aşerme konusunu diyorumm :) yeni evli oldugumuz için mi acaba diyeebende 24 yasındayımm
canım plesenta nın aşağıda rahime yakın olmasına deniliyor ilk gebeliğimdede aynı sorunu yaşadım inş bi sorun yaşamayız ama kanama olmaması çok önemli fazla hareket etmemem gerektiği söylendi bana ilerki haftalara doğru ilişki yasaklanıyor alttan muayenede dahil ve genellikle erken doğum oluyor ilk oğlum 37haftada doğdu ve son 1 ay hiç kalkmadan yattım
merhaba canım hoşgeldin plesenta previa illeti demişsin sorun nedir ya banda geçen hafta dr plesenta bebeğin eşi aşağıda rahim ağzına yakın dedi ama şuan sorun değil ilerki haftalarda rahim büyüdükçe oda yukarıya çıkması lazım dedi kafamı karıştırdı sonra tekrar dr aradım sordum bi sorun yok kafana takcak bişeyde yok dedi bişey olsa biz bunu size sölemek zorundayız niye saklayalım ki falan dedi rahatladım biraz ama aynı sorunmu sende kide merak ettim
Benim sağ da cnmcim doktora kendim sordum.dogruladi sağ kasik tarafimda.bence seninde öylediraynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz
senin oglen aşırının aşırısı yakışıklı olcak galiba sevgiii
yaa nedense bende hep sağda gibi hissediyorum acaba bize mi öyle geliyo yoksa öyle mii:26:
hepside çok güzel isimler erkek çocukta benim dikkat etmeye çalıştığım tek şey dalga konusu olmucak isim ve ismin içinde ğ harfi olanları eliyorum açıkcası yağız gündemde olan bir isim aras ismini bende eşime sunmuştum eşim kargo gibi olmaz o dedi eledi direk yankı ismini de düşündüm dizi de çıktı diye şimdi popüler olur dedim o ismide eledimyani kafamızde onlarca isim oluyo bi şekilde eliyoruz bizde iki isim koyma taraftarı pek değilim ben çocuğa ağır gelir iki isim diyorum hemde çok sevmiyorum iki ismi kv kp ismi koyma diye bişey yok bizde kv arada laf çarğıştırsada büyük konuşmayım ben koymam bazen kendi babama diyorum senin adını koyalım kesinlikle istemiyorum diyo oda anne baba adlarını geçin diyo kendi beğendiğiniz ismi seçin diyo bizde öyle yapıyoruzkp adı ne peki hani uyumlu olucak isim belki fikrimiz olur
canım bebeğin kafası sağdamı solda mı bunu bilemeyiz ki ama bebişler şu ara çok hareketli oluyor aynı pozisyonda olmuyolar sürekli o yüzden sen kafası sağda sanırsın ama sodladır bilemeyiz sürekli sola yatılmıyor evet çok rahatsız oluyo insan hepimiz aynı dertden müzderibiz zaten ya sağa sola sabah ediyoz işte
Tuğra ismini çok seviyorum bendeerkek olsaydı Tuğra olabilirdi
ömer ismi güzel isim ama olsun gönül alma olur benim annemin tarafında örf adet gibi bişey anne baba adı konur illa ki ama babamınn tarafta ve bizde yok öyle bir adet kp belki bize karşı gerçekten iyi bir baba olsaydı ikinci isim olarak düşünürdüm koyardımda ama öyle olmadığı için asla koymamKp in ismi ömer canm bende koymak istemiyorum ama hayr denmiyo iste gönlü olsun kullanmam zaten
Kontrole ne zaman gitsem kafasini sagda görüyorum ama bilmiyorum bugün gün içinde temizlik yapmakdan yoruldum uykum geldi soluma yatmistim ilk defa bu kadar belirgin kipirdama hissettim uyandim. karnimin uzerine dogru yatmisim sıkıştırdim galiba
sayfaya bunu yazadıktan sonra bi tekme yedim kiiiiiiiişimdiden asabi utanmaz nolmuş anne bi kaç tüy için üzme beni dedi heralde haha
Allah sizi napmasın hatunlarPipinin boyundan bahsediyolar bende sanıyom bebişin boyu 15-20 cm bebişin pipisi kaç milimdir Allah bilir hahaah
aklıma geldikçe gülüyorum o olaya ya 'üstünde ne var'
hee o muuuuperdurable aşermişti kocasına msjlar attıydı hatta ne güzel bitmiş işte sonuu, aşklaa
hımm bu da farklı bakış açısı tabiiii
güzel olur valla, isterseniz toplanıp ağda günü yapalımm
kızlar ben de başlarda baya uzak duruyodum konudan ama ne olduysa o magnezyum ve demir ilacından sonra oldu,yola devam yaniben nıye pipi mipi asermiyom kiii bu hamilelik beni çok değiştrirdi çoook
kuşum geçen de yadettim bi mesaj attım,evet burada yazmayacağım,cevap :OHA DONDUM LANaklıma geldikçe gülüyorum o olaya ya 'üstünde ne var'
heyyoo biriler benden bahsetmiş beyaaakızz ateş nokta kadar pipiyi getirdiğimiz hale bak,seninkinin durumu şimdiden santimle ölçülüyosa tövbe tövbe artık ilerde nasıl bir ölçü birimi kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?