2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

merhaba canım hoşgeldin plesenta previa illeti demişsin sorun nedir ya banda geçen hafta dr plesenta bebeğin eşi aşağıda rahim ağzına yakın dedi ama şuan sorun değil ilerki haftalarda rahim büyüdükçe oda yukarıya çıkması lazım dedi kafamı karıştırdı sonra tekrar dr aradım sordum bi sorun yok kafana takcak bişeyde yok dedi bişey olsa biz bunu size sölemek zorundayız niye saklayalım ki falan dedi rahatladım biraz ama aynı sorunmu sende kide merak ettim

slm cnm gözün aydın öncelıkle benimde bel ağrım çok şuanda bile oyle batıyo resmen çok fenaa..Allah yardımcın olsun seninde

onu demiyorum kız beeen aşerme konusunu diyorumm :) yeni evli oldugumuz için mi acaba diyee bende 24 yasındayımm

heeee okiiiişşş anlamişş beeen evet cnm tabikide yeni oldugunuz için bizde yeni evlendiğimizde her gece mikmik bide kv lernen oturuyodum ozmanlar ama bizimki dinlermi..

hepside çok güzel isimler erkek çocukta benim dikkat etmeye çalıştığım tek şey dalga konusu olmucak isim ve ismin içinde ğ harfi olanları eliyorum açıkcası yağız gündemde olan bir isim aras ismini bende eşime sunmuştum eşim kargo gibi olmaz o dedi eledi direk yankı ismini de düşündüm dizi de çıktı diye şimdi popüler olur dedim o ismide eledimyani kafamızde onlarca isim oluyo bi şekilde eliyoruz bizde iki isim koyma taraftarı pek değilim ben çocuğa ağır gelir iki isim diyorum hemde çok sevmiyorum iki ismi kv kp ismi koyma diye bişey yok bizde kv arada laf çarğıştırsada büyük konuşmayım ben koymam bazen kendi babama diyorum senin adını koyalım kesinlikle istemiyorum diyo oda anne baba adlarını geçin diyo kendi beğendiğiniz ismi seçin diyo bizde öyle yapıyoruz kp adı ne peki hani uyumlu olucak isim belki fikrimiz olur

canım plesenta nın aşağıda rahime yakın olmasına deniliyor ilk gebeliğimdede aynı sorunu yaşadım inş bi sorun yaşamayız ama kanama olmaması çok önemli fazla hareket etmemem gerektiği söylendi bana ilerki haftalara doğru ilişki yasaklanıyor alttan muayenede dahil ve genellikle erken doğum oluyor ilk oğlum 37haftada doğdu ve son 1 ay hiç kalkmadan yattım

onu demiyorum kız beeen aşerme konusunu diyorumm :) yeni evli oldugumuz için mi acaba diyee bende 24 yasındayımm

bence senin aşerme yeni evli olduğun için ama erkeğin ki yeni evli eski evli bakmıyo bizde 2,5 sene olduk evleneli ilk zamanlar bende sen gibiydim ama eşim ilk zaman son zaman hep aynıydı hergün olsa olcak bana zor geliyodu hergün son zamanalrda çalışıyom duş aması dert saçım uzun yazın bi derecede kışın sinir bozucu

hadi ya inş büyüdükçe yukarıya çıkar seninkide benimkide ya o gün ben çok telaş ettim tam anlamadım da ne olduğunu sonra tekrar dr arayıp konuşunca rahatladım biraz bana dr herhangi bi uyarıda bulunmadı dinlen vs gibi Allah a çok şükür hiç kanama falanda olmadı bugüne kadar ama bu dönemde zaten plesenta aşağıda olurmuş 24 haftalarda yukarıya çıkmaya başlarmış diye duymuştum ben inş öyle olur ya şimdi iice korktum bak bide normal doğum olmuyomuş o zmn sezeryanla alıyolarmış galiba

bide canım senin plesantan doktorunun dediği gibi ileriki zamanlarda yukarı çıkabilir benim ilk gebeliğimde olduğu için bunda da bekliyorduk zaten olma olasılığı yüksekti

Benim sağ da cnmcim doktora kendim sordum.dogruladi sağ kasik tarafimda.bence seninde öyledir

Kp in ismi ömer canm bende koymak istemiyorum ama hayr denmiyo iste gönlü olsun kullanmam zaten

Kontrole ne zaman gitsem kafasini sagda görüyorum ama bilmiyorum bugün gün içinde temizlik yapmakdan yoruldum uykum geldi soluma yatmistim ilk defa bu kadar belirgin kipirdama hissettim uyandim. karnimin uzerine dogru yatmisim sıkıştırdim galiba

Kp in ismi ömer canm bende koymak istemiyorum ama hayr denmiyo iste gönlü olsun kullanmam zaten
ömer ismi güzel isim ama olsun gönül alma olur benim annemin tarafında örf adet gibi bişey anne baba adı konur illa ki ama babamınn tarafta ve bizde yok öyle bir adet kp belki bize karşı gerçekten iyi bir baba olsaydı ikinci isim olarak düşünürdüm koyardımda ama öyle olmadığı için asla koymam

öyle denk geliyodur belki çünkü sürekli şekil değişitrir onlar bu dönemde daha küçük annesi onlar sıkıştırmamışsındır sen sabit yattığın için oda uyanmış hareketlenmiştir kaç haftalıksın sen ben hala öyle hareket hissdemiyorum ya bişeyler oluyo içimde ama elimle his yok hala

sayfaya bunu yazadıktan sonra bi tekme yedim kiiiiiiii şimdiden asabi utanmaz nolmuş anne bi kaç tüy için üzme beni dedi heralde haha

Allah sizi napmasın hatunlar Pipinin boyundan bahsediyolar bende sanıyom bebişin boyu 15-20 cm bebişin pipisi kaç milimdir Allah bilir hahaah

aklıma geldikçe gülüyorum o olaya ya 'üstünde ne var'

heyyoo biriler benden bahsetmiş beyaaa kızz ateş nokta kadar pipiyi getirdiğimiz hale bak,seninkinin durumu şimdiden santimle ölçülüyosa tövbe tövbe artık ilerde nasıl bir ölçü birimi kullanılır

ben nıye pipi mipi asermiyom kiii bu hamilelik beni çok değiştrirdi çoook
kızlar ben de başlarda baya uzak duruyodum konudan ama ne olduysa o magnezyum ve demir ilacından sonra oldu,yola devam yani kim açtı da aklıma geirdi bu konuyu,yazık adama bi kaçgün izin vermiştim daha yeni

şu pipi davasında ihale hep benm üstüme kalıyo yaaa bişey demicem sizeee
kızzz bi arkadaş doğuma girmiş ayyy ne heycanlı yaaa sabah az biraz sancım başladı diyodu 2 de doğuma almışlar inş bizde o günleri görürüz ya ne heycan verici bikaç saat sancıyla doğum şansına çok iyi oldu valla haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…