evet cnm zordu ısın yoksa onların yatmasını bekle sonra vınnn banyoya ama neyseki 9 ay surdu:)) ayy o da cok zormuş yaa
kızlar ben de başlarda baya uzak duruyodum konudan ama ne olduysa o magnezyum ve demir ilacından sonra oldu,yola devam yanikim açtı da aklıma geirdi bu konuyu,yazık adama bi kaçgün izin vermiştim daha yeni
öyle oldu bebişimmm,ama ortam neşelendi işte benim de havam değişti
aneemmmm Allah biliyıo ne aldın sen şimdi sevgililer günü hediyesi şakaaaa neyse ne aldın kız ben almadım daha yaaa kocamda yok zaten sevgililer gününde ayrı olcaz malesef ctesi kutlucaz bizde artıkın
valla canlar şimdiye kadar süveterden oyuncak arabaya,pofuduk lisanslı terliklerden bilekliğe kadar herşey alındı o sebepten parfüm seti ve swet aldım,ucuza kaçtım napiiim uzun süreden sonra insan şaşıyo vallaNe guzel iste kizz topikcee renklenir hayatimizzne hediye aldin bakalim dicektim duzelttim
sevgiii napıyon sen bakim,duymuycam bidaha,iki taraf da istiyosa neden kırıyon hevesleri huysuz seni,sana naçizane tavsiyem,fındık,kaju,ceviz,lokum aha gitti tüyolar deşifre oldummmm kızceler daha ne diyim,bunlar adamı uykudan uyandırır aklına düşürürevet cnm zordu ısın yoksa onların yatmasını bekle sonra vınnn banyoya ama neyseki 9 ay surdu
bende magnezyum ve demir kullanıyorum ama nafile bazen istiyom sonra bakıyom oda istiyo vazgeçiyom onun istememesi lazım kaçığım yaa benn
yok bebişim yaaa maksat gülelim işte,ben kendimi aşmaya çalışıyom da işte mesajlarla falan,baya çekingenim çünkü,karşıdan beklediğim için de kırgınlıklar oluyodu,alışmaya çalışıyom da hızlı bi giriş yaptım sanırım,siz beni masum biliyonuz yaaaabebiş lafla olmadı,tabi de
giriş baya hızlı olmus eveeetttüstünde ne var dan girdiysen nerden cıkacagını çoook merak ediyorummm
seni büsbütün öpecem dedim tamam mııııyada işte buna yakın bişeyler ayyyy size yazarken de çok utandımmm
eneeee muhabbet nerelere gelmişbelliydi bu pipi muhabbetinin döneceği yer
ben demiştim size kötüye gidecek diye:)))
öyle oldu bebişimmm,ama ortam neşelendi işte benim de havam değişti
aynen benide uyku basmıştıyanlız bugün bir tuhafım otur otur karnım sıkıştı bahçeye inip bir iki tur attım ama nafile
valla canlar şimdiye kadar süveterden oyuncak arabaya,pofuduk lisanslı terliklerden bilekliğe kadar herşey alındı o sebepten parfüm seti ve swet aldım,ucuza kaçtım napiiim uzun süreden sonra insan şaşıyo valla
sevgiii napıyon sen bakim,duymuycam bidaha,iki taraf da istiyosa neden kırıyon hevesleri huysuz seni,sana naçizane tavsiyem,fındık,kaju,ceviz,lokum aha gitti tüyolar deşifre oldummmm kızceler daha ne diyim,bunlar adamı uykudan uyandırır aklına düşürür
Vay caninaaa daha ne tuyolar varmis heeevalla canlar şimdiye kadar süveterden oyuncak arabaya,pofuduk lisanslı terliklerden bilekliğe kadar herşey alındı o sebepten parfüm seti ve swet aldım,ucuza kaçtım napiiim uzun süreden sonra insan şaşıyo valla
sevgiii napıyon sen bakim,duymuycam bidaha,iki taraf da istiyosa neden kırıyon hevesleri huysuz seni,sana naçizane tavsiyem,fındık,kaju,ceviz,lokum aha gitti tüyolar deşifre oldummmm kızceler daha ne diyim,bunlar adamı uykudan uyandırır aklına düşürür
heleeee şunlara bak şunlaraa laf nerelere kadar gelmiş kız ayşeeee sen varyaaa ne fenasın seeen utanmışmış hahahayt yorumları okurkene cok guldum heee
nagiş ya bişey sorcam sana sende ben gibi bütün gün sandalye tepesindesin bacak bacak üstüne atıyomusun ya ben atmayım diyorum düzeltiyorum kendimi bi bakıyom 5 dakka geçmiyo yine bacak bacak üstüne atmışım kan dolaşımı yaaşlarmı sıkıntı olurmu a
valla canlar şimdiye kadar süveterden oyuncak arabaya,pofuduk lisanslı terliklerden bilekliğe kadar herşey alındı o sebepten parfüm seti ve swet aldım,ucuza kaçtım napiiim uzun süreden sonra insan şaşıyo valla
Vay caninaaa daha ne tuyolar varmis heee
)) bence ATESS perdurable nin nicki olmaliymisss
evet yaa bencde atesli karıya bak seen ne hünerler varmış bizde öyle yaniii yan gel yat dön kıçinı ..sonra yok kocam beni sevmiyo yok ilgilenmiyo peeehh
ben masanın altına koca bir bidon koydum kare şeklinde ayaklarımı ona koyuyorum bir miktar yükseltiyorum cnmcım
bende küçük bi sehpa koydum masanın altına ama yok yani koyamıyorum onun üstüne de sinir oluyom kendimede niye böle yapıyom diye
sevgi adam daha napsın mesajı vermiş işte,çıkar o sucuklarıhahahahaha ahada ağzınlan kactı eşim pazar günü bu cevizli sucuklar varya tatlı olan ondan almış eve geldik alışveriş poşetlerinin içinden cıkardım onu sakladım garibiminde aklına gelmedi neyse hafta sonu belkim masanın üstüne koyarım yesin bari
Vay caninaaa daha ne tuyolar varmis heee
)) bence ATESS perdurable nin nicki olmaliymisss
Benim adam ters o zaman :) insan bol enerjili bişi yediğinde uyur mu yaa
evet yaa bencde atesli karıya bak seen ne hünerler varmış bizde öyle yaniii yan gel yat dön kıçinı ..sonra yok kocam beni sevmiyo yok ilgilenmiyo peeehh
ha şöyle hanımlar yaaa rahat olun ateş mateş,idare etcez artık,o eşimizin kokusundan midemizin bulandığıu zamanlar kötüydü hakikatenAa benim hakkimi yemeyinnbende de gizli ates var, gizli seker gibi bisey sanirsamm, boylee icten ictenn
sevgi adam daha napsın mesajı vermiş işte,çıkar o sucukları
ha şöyle hanımlar yaaa rahat olun ateş mateş,idare etcez artık,o eşimizin kokusundan midemizin bulandığıu zamanlar kötüydü hakikaten
rahatsız olmuyosan sorun yok cnm ben geçen kontrolde drye yan yatıyorum ama gece kendimi hep karnımın üstünde yatarken buluyorum dedim oda bana rahatsız olsa bebek bir şekilde belli eder tadını çıkar 5.ayında yüz üstü yatamıcaksın dedi
demem o ki ufacıklar ama rahat edemedikleri bir pozisyonda vücut bir şekilde tepki veriyo cnm bence rahatına bak
çok güldüm bu muhabbetlere yaaa gözümden yaş geldi vallahi.bende mesaj atsam cevap gelmez kesin.akşama geldiğinde ne yapıyorsun dışardayım deli misin der herhalde.çocuğa bi şey olur diye korkuyor uzak duruyor.böyle bi mesaj atsam çıldırır herhalde
rahatsız olmuyosan sorun yok cnm ben geçen kontrolde drye yan yatıyorum ama gece kendimi hep karnımın üstünde yatarken buluyorum dedim oda bana rahatsız olsa bebek bir şekilde belli eder tadını çıkar 5.ayında yüz üstü yatamıcaksın dedi
demem o ki ufacıklar ama rahat edemedikleri bir pozisyonda vücut bir şekilde tepki veriyo cnm bence rahatına bak
öylemidir diyosun ne bilim bende bacak bacak üstüne atınca bebişe kan az giderm acaba diye korkuyorum alışkanlık işte düzeltiyoprum kendimi ama aynı gene zaten bütün gün sandalye tepesinde nasıl oturcamı şaşıyom artık akşam olsada uzansam diye dörrt gözle bekliyorum
bende yüz üstü yatmaktan vazgeçemiyorum valla.yan yatıp uykuya dalamıyorum.bbakalım 5.ayda nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?